![]() |
2018.11.29. 09:50
leslie írta:Labi írta:Szevasz! Az átvizsgáláson a W.-ban egyből szerettem volna kérni egyet, de emberünk elmondása szerint nincs magyarra fordítva...mivel nem vásárolták nálunk szinte egyáltalán - volt a magyarázat. ..döbbenet
jól gondolom, hogy az extra neve azért ezt takarja? ..azaz nem csak két távirányítót kaptam állófűtés gyanánt?![]()
![]()
köszi azért!
Dehogynincs magyarra fordítva! Csak nem akart ezzel foglalkozni az ember.
Nekem F01-em van, regisztráltam és pár hétre küldték pen drive-on a használatit. Ha írsz egy mail címet, akkor átküldöm Neked amit én kaptam.
Szerk.: közben megnéztem és ezt írja a használati:
3 gomb + 1 led visszajelző van a távirányítódon neked is - elvileg.
1. I/O gombot addig tartsa nyomva, amíg a zöld led világítani kezd
2. Kb. 5 mp.-en belül nyomja meg a kívánt gombot: start vagy stop
A rendszer felé a megfelelő adatátvitel megtörténtét a zöld színű led kb. 2 mp.-ig tartó gyors villogása okozza.
Adatátviteli hiba esetén a led pirosan világít.
A venti szimbólum villog a klímaberendezés kijelzőjén.
2018.12.12. 15:27
2018.12.24. 11:45
2018.12.24. 12:06
2018.12.29. 16:23
2018.12.29. 19:42
PapaBoss írta:Skacok, van 3 darab 30SD/35D porlasztóm [0445115077] padon bemérve tökéletes porlasztási képpel - jegyzőkönyvvel eladó állapotban. Akit érdekel, vagy tartaléknak bespájzolná, keressen PM-ben. Én szépen csendesen elindulok a villanyautós vonalon, ezért leépítem a felhalmozott dízel készleteket![]()
2018.12.31. 20:14
2019.01.02. 11:48
Gallaca írta:Tehát akkor összefoglalva: Te nem helyben szennyezed majd a környezeted, hanem pár km-el arrébb.![]()
![]()
![]()
2019.01.02. 21:15
2019.01.02. 21:54
2019.01.03. 11:00
2019.01.06. 11:36
2019.01.06. 12:28
Bandi1978 írta:Biztosan többen tudjátok már, hogy aktiválódott a SZÜF jármű szolgáltatási platform adatigénylési lehetősége.
Hát mit ne mondjak, parádés infókat lehet megtudni, nagyon időszerű újítás, tekintve a használtautó piac helyzetét.
Bizonyos nepperek, ügyeskedők és simlis tulajdonosok dolgát szerencsére meg is nehezíti ezek után ez a lehetőség.
Nekem is így sikerült kiderítenem néhány dolgot a "csoda kocsimról":
-2010-ben ütközés nyoma az első lökhárítón
-2012-ben már jelen volt a hűtővízszint jeladó hibája, ezt én javítottam 2015-ben vásárlás után, 4000.-forintos tétel...![]()
-2012-ben már nem működött a bal első ajtózár mikrokapcsoló, menet közben ment a belső világítás, ezt is én javítottam szintén, 1500.- bontó...![]()
-2012-ben már nem működött a hátsó roló és ki volt pakolva a kalaptartóra, ugyanúgy, amikor elhoztam a gépet, ezért is volt szétszaggatva a kárpit a kalaptartón... Ezt is én javítottam, 2000.- volt a kis könyök hozzá...![]()
-Az összes műszakira üres tankkal és piros olajcsere jelzéssel ment a kocsi... Hát ez is...![]()
-A fényszórók és felnik cserélgetése, hiányzó embléma és a 9 tulajdonos meg már csak vigyort csalt a fejemre...![]()
![]()
![]()
Ránéztem egy pár hirdetett benzines E39-re 500e. alatt, egyiknél (520i) 17 eddigi tulaj!![]()
Egy másik 528i, a legfrissebb fotókon brutális motortéri állapot, elemek tömege hiányzik!
Szerintem pont azért fotózták be, mert ott is kiverte a biztit...
Hab a tortán ezeknél a prémiumoknál 15 év felett, hogy folyton kivonatják a forgalomból szinte mindet, van amelyiket évente többször, hosszasan ismételgetve...![]()
Szóval itt lett volna már rég ennek az ideje, hogy megnyissák a gépjármű adatbázist!
2019.01.06. 12:42
491523 írta:Bandi1978 írta:Biztosan többen tudjátok már, hogy aktiválódott a SZÜF jármű szolgáltatási platform adatigénylési lehetősége.
Hát mit ne mondjak, parádés infókat lehet megtudni, nagyon időszerű újítás, tekintve a használtautó piac helyzetét.
Bizonyos nepperek, ügyeskedők és simlis tulajdonosok dolgát szerencsére meg is nehezíti ezek után ez a lehetőség.
-2012-ben már jelen volt a hűtővízszint jeladó hibája, ezt én javítottam 2015-ben vásárlás után, 4000.-forintos tétel...![]()
-2012-ben már nem működött a bal első ajtózár mikrokapcsoló, menet közben ment a belső világítás, ezt is én javítottam szintén, 1500.- bontó...![]()
-2012-ben már nem működött a hátsó roló és ki volt pakolva a kalaptartóra, ugyanúgy, amikor elhoztam a gépet, ezért is volt szétszaggatva a kárpit a kalaptartón... Ezt is én javítottam, 2000.- volt a kis könyök hozzá...![]()
-Az összes műszakira üres tankkal és piros olajcsere jelzéssel ment a kocsi... Hát ez is...![]()
-A fényszórók és felnik cserélgetése, hiányzó embléma és a 9 tulajdonos meg már csak vigyort csalt a fejemre...![]()
![]()
![]()
Ránéztem egy pár hirdetett benzines E39-re 500e. alatt, egyiknél (520i) 17 eddigi tulaj!![]()
Egy másik 528i, a legfrissebb fotókon brutális motortéri állapot, elemek tömege hiányzik!
Hab a tortán ezeknél a prémiumoknál 15 év felett, hogy folyton kivonatják a forgalomból szinte mindet, van amelyiket évente többször, hosszasan ismételgetve...![]()
Szóval itt lett volna már rég ennek az ideje, hogy megnyissák a gépjármű adatbázist!
Én nem találom az ingyenes adatlekérő oldalt. A Gépjárműadat-lekérdezés oldalon pénzért lehet információhoz jutni. Az ott (piros betűkkel írt) olvasható ingyenes lejérés linkje visszavisz a főoldalra.
2019.01.06. 13:03
tökmöc írta:Menj erre az oldalra https://szuf.magyarorszag.hu/szuf_fooldal#fooldal majd keresd meg a KÖZIGAZGATÁS, JOG lépj be oda és az első pontra menj vagyis a ADATIGÉNYLÉS A JÁRMŰ SZOLGÁLTATÁSI PLATFORMONRA és elektronikusra! Lépj be az ügyfélkapuba és egyből oda fog dobni! Nekem működik! (Y)
2019.01.06. 13:15
Bandi1978 írta:Biztosan többen tudjátok már, hogy aktiválódott a SZÜF jármű szolgáltatási platform adatigénylési lehetősége.
![]()
![]()
2019.01.06. 13:17
2019.01.06. 15:09
NagySándor írta:És így most már beigazolódott a sejtésem, hogy az én autómban bőrülés és kárpit volt és nagynavi, de 2012-körül kiszerelték.Mondjuk a nagynavit úgyis androidosra cseréltem volna azóta, de a fűthető bőrért kár... bár ez a combtámaszos plüss sem rossz.
2019.01.06. 15:54
Bandi1978 írta:NagySándor írta:És így most már beigazolódott a sejtésem, hogy az én autómban bőrülés és kárpit volt és nagynavi, de 2012-körül kiszerelték.Mondjuk a nagynavit úgyis androidosra cseréltem volna azóta, de a fűthető bőrért kár... bár ez a combtámaszos plüss sem rossz.
Bizony, sok turpisság ki fog derülni mostantól azok számára akik ismerik ezt a lehetőséget és használják is.
Persze marad épp elég "balek" a vevők között így is, hogy az alja neppereket és eladókat eltartsák.
2019.01.06. 17:31
Gallaca írta:A másik!
A régi autóm, amivel részt vettem már néhány találkozón is. Lekérdezés...Eredmény: "A rendszám nem került kiadásra Magyarországon." WTF?
Tehát ennyit erről...
szerk: ha rendszámcsere volt állítólag ezt írja, az uccsó rendszámot kell beütni, mivel már nincs nálam nem tudom, hogy az új tulaj lecserélte-e.