![]() |
2017.10.29. 22:23
morv írta:Szerintem erre egy barmilyen vastagabb 2 eres kabel jo, nem inditani akarsz csak azt az elektromos aktuatort aram ala helyezni. Pl szetkapsz egy hosszabbitot ha nincs mas megoldas.dreizwanzig írta:megtettem volna, ha lenne bikakabelemmorv írta:Adsz neki aramot a motorteri csatlakozon amig bezarod?dreizwanzig írta:Sziasztok!
Lemertult az akksim, mar kivettem es felraktam tolteni. Viszont az auto az utcan all es ugye nincs benne akksi, tehat a csomagter ajto nincs bezarva, mivel az elektromosan zar, ha jol tudom... Szoval be tudom zarni valahogy a csomagtarto ajtajat? Vagy vigyem le az akksit, ha mar van benne valamennyi szufla es zarjam be? Aztan vegyem ki ujra az akksit, szalljak ki a hatso ajton, nyomjam le a gombot es tegyem fel ujra az akksit tolteni? A kocsi ugyanis az utcan all es nem szeretnem nyitott csomagtarto ajtoval kint hagyni. (Touringrol van szo).
Szoval roviden, be lehet zarni valahogy a csomagter ajtot akksi nelkul vagy sem?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
2017.10.29. 22:25
ha csak ugy becsuktam, ahogy szoktam ugy nem kattant be, de ugy felidegesitett, h beb.sztam es ugy maradtGallaca írta:morv írta:Szerintem erre egy barmilyen vastagabb 2 eres kabel jo, nem inditani akarsz csak azt az elektromos aktuatort aram ala helyezni. Pl szetkapsz egy hosszabbitot ha nincs mas megoldas.dreizwanzig írta:megtettem volna, ha lenne bikakabelemmorv írta:Adsz neki aramot a motorteri csatlakozon amig bezarod?dreizwanzig írta:Sziasztok!
Lemertult az akksim, mar kivettem es felraktam tolteni. Viszont az auto az utcan all es ugye nincs benne akksi, tehat a csomagter ajto nincs bezarva, mivel az elektromosan zar, ha jol tudom... Szoval be tudom zarni valahogy a csomagtarto ajtajat? Vagy vigyem le az akksit, ha mar van benne valamennyi szufla es zarjam be? Aztan vegyem ki ujra az akksit, szalljak ki a hatso ajton, nyomjam le a gombot es tegyem fel ujra az akksit tolteni? A kocsi ugyanis az utcan all es nem szeretnem nyitott csomagtarto ajtoval kint hagyni. (Touringrol van szo).
Szoval roviden, be lehet zarni valahogy a csomagter ajtot akksi nelkul vagy sem?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bekattanni bekattan a csomiajtó, a softclose nem húzza be, de nem lehet kinyitni. Vagy a kisüvegen operálsz.
2017.11.01. 11:48
2017.11.01. 14:34
Afterdark írta:Sziasztok!
Mit gondoltok mennyibe kerül a hajtáslánc felújítása a váltótól hátrafelé? Diffi marad, kardán és féltengely felújítás van tervben.
2017.11.01. 17:12
2017.11.01. 19:36
Nincs elokeszitve. Ules, kapcsolok vagy kapcsolo panel (evjarattol fuggoen) es egy megfelelo kabelkoteg kell hozza, meg egy vagy ket biztositek. A gyarihoz hasonlo bekoteshez ki kell ramolni a kocsi belsejet szinte teljesen.kapitany írta:Sziasztok!
Autóm jelenleg manuális állítású, nem fűthető szövet üléssel szerelt. Szeretnék manuális állítású, fűthető bőr üléseket beszerezni, az lenne a kérdésem, hogy mekkora macera úgy beépíteni, mintha a fűtés gyári lenne?
2 gombon kívül kell még beszerezni valamit? Esetleg az autó valamilyen szinten elő van készítve az ülésfűtésre? (Pl.: Kábelek)
Köszönettel,
Tamás
2017.11.01. 20:00
kapitany írta:Sziasztok!
Autóm jelenleg manuális állítású, nem fűthető szövet üléssel szerelt. Szeretnék manuális állítású, fűthető bőr üléseket beszerezni, az lenne a kérdésem, hogy mekkora macera úgy beépíteni, mintha a fűtés gyári lenne?
2 gombon kívül kell még beszerezni valamit? Esetleg az autó valamilyen szinten elő van készítve az ülésfűtésre? (Pl.: Kábelek)
Köszönettel,
Tamás
2017.11.01. 20:48
Bandi1978 írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Mit gondoltok mennyibe kerül a hajtáslánc felújítása a váltótól hátrafelé? Diffi marad, kardán és féltengely felújítás van tervben.
RealOEM alapján kiszámolhatod -bár szerintem már nézted is-, ha teljes felújításban gondolkodsz és marad a meglévő kardán + féltengely és ragaszkodsz a gyári alkatrészekhez, meg fényezteted a tengelyeket, akkor szerintem 200e. alatt nem úszod meg, pedig nem sok elem jön szóba még csavarokkal, apróságokkal sem.
Nálam a két féltengely érintett ezekből és minden alátét, csavar, harang stb. új lesz + fényezés.
Sajnos hirtelen nem tudok összeget mondani, de rengeteg volt összesen.
2017.11.01. 22:50
Afterdark írta:Kezdek előkészülni a 40i motor hajtására, így már megvettem az ahhoz tartozó kardánt és féltengelyeket. Ezeket akarom majd elvinni felújítattni. A kardánon és féltengelyeken mi az amit gépműhelyben kell megcsináltatni mert nem bír vele egy mezei szerelő?
2017.11.02. 09:35
Afterdark írta:Bandi1978 írta:Afterdark írta:Sziasztok!
RealOEM alapján kiszámolhatod -bár szerintem már nézted is-, ha teljes felújításban gondolkodsz és marad a meglévő kardán + féltengely és ragaszkodsz a gyári alkatrészekhez, meg fényezteted a tengelyeket, akkor szerintem 200e. alatt nem úszod meg, pedig nem sok elem jön szóba még csavarokkal, apróságokkal sem.
Nálam a két féltengely érintett ezekből és minden alátét, csavar, harang stb. új lesz + fényezés.
Kezdek előkészülni a 40i motor hajtására, így már megvettem az ahhoz tartozó kardánt és féltengelyeket. Ezeket akarom majd elvinni felújítattni. A kardánon és féltengelyeken mi az amit gépműhelyben kell megcsináltatni mert nem bír vele egy mezei szerelő?
2017.11.02. 10:33
bzsoltie írta:Afterdark írta:Bandi1978 írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Kezdek előkészülni a 40i motor hajtására, így már megvettem az ahhoz tartozó kardánt és féltengelyeket. Ezeket akarom majd elvinni felújítattni. A kardánon és féltengelyeken mi az amit gépműhelyben kell megcsináltatni mert nem bír vele egy mezei szerelő?
A kardánban ha a kardánkeresztet is fel akarod újítani, azt erre specializálódott helyen tudják, meg megcsinálják a kiegyensúlyozást is. Ha a kardánkeresztet békén hagyod, kiegyensúlyoztatni szerintem akkor is érdemes, mielőtt az autóba kerül. A hátsó homokinetikus csuklóból pedig tudsz rá tetetni újat.
2017.11.05. 22:47
2017.11.06. 10:53
broton írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy kinek van tapasztalata-véleménye az M-es visszapillantó tükrökkel kapcsolatban. A külső tükrök cseréjén gondolkodom(letörtem a jobbost)és a bombolo Daninál kapható
M-es t nézegetem, vett már valaki ilyen vagy hasonlót.
2017.11.07. 19:31
2017.11.07. 20:26
Szilar6d írta:Sziasztok!
Téli guminak vehetek 205/55 r16-ot, tudom hogy 225/55-60 r16 való rá!? De még is, szar lenne rajta??
2017.11.07. 20:35
bendegúz írta:Szilar6d írta:Sziasztok!
Téli guminak vehetek 205/55 r16-ot, tudom hogy 225/55-60 r16 való rá!? De még is, szar lenne rajta??
Ha jól emlékszem nekem is ez a téli, nem néz ki jól, de télre elmegy. Én speciel utálom a nyárimat, az 225-ös.
2017.11.07. 23:19
2017.11.08. 01:21
2017.11.09. 00:53
Szilar6d írta:Sziasztok!
2017.11.09. 09:22