Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2012.10.17. 12:40

LeviM5 írta:
BMW_0902 írta:Csak mosolygok. Levi 30 ezrenként cserél olajat a benzinesben, mások meg ezt az olajat inkább az üzemanyagtankba töltenék... :franko:

Viccet félretéve, szerintem ameddig világ a világ, addig lesz benzin és diesel ellentét. Én tudom, hogy benzines maradok, mert így nőttem fel, a környezetemben egy diesel sem akadt, egészen tavalyig... (Az egy off autó, diesel Ford, na de az nem győzött meg. Van benne ~ 70 km és már vagy 100.000 Ft-os szervizen van túl, mert hol ez ment szét hol az. A Ford márkaszervizben rákérdeztem a hibafelvevő és elhárító manyustól, hogy benzin vagy diesel, mi a statisztika? No persze toronymagasan nyert a benzin, mármint hogy ezzel van kevesebb geb@sz. Persze ez a ford, mi meg BMW-sek vagyunk, de ott a diesel vesztett.)

Én, amikor gondolkoztam azon, hogy milyen 46-ost is vegyek, akkor egy ideig elgondolkoztam azon, hogy milyen lenne egy diesel, egészen pontosan egy 320d? Mert láttam 5,4-es fogyit, amikor a tsávó nem akart átverni, ő tényleg ennyivel közlekedett városban, meg közel 1100 km-t tett meg tankolás nélkül. Ez nagyon vonzó annak fényében, hogy én max 580km-t teszek meg vegyes város-autóút közlekedésben.
De, ami nálam döntött, az egyrészről a "benzines-szocializációm" :shock: meg az, hogy én olyan keveset megyek egy évben, max 10.000 km, hogy nekem hullamindegy, hogy 9,5l a fogyi vagy 5,4. Nekem inkább időből van kevés, amikor használni tudom a vasat...
Így van, hogy én csak 98-assal itatok. De aki évente nagyon-nagyon sokat megy, bőven 20.000 - 30.000 km felett, azoknak szerintem egy dezső, automata, 530d, full-full extrával - mert ilyen sokat csak kényelemben lehet - aztán hadd szóljon! :franko:

De ameddig én ilyen keveset megyek, meg inkább élményautózom, addig tuti, hogy marad a benzin. Mert én a kocsimmal egyúttal benzines hangot is akartam venni. (Már majdnem benzin sorhat vagyok, ahol kezdődik A BMW! :roker: :roker: )

Egy szó, mint száz: nyomtam egy X-et a benzinre, fent a szavazás topikban! :franko:

Helyes!!! :D
Majd akkor a 30 is i lesz, ugye!?

Naná! Vagy 525i A benzin marad.
Esetleg ha megkergülök, és Hollandiába megyek dolgozni, akkor hazajárásra veszek egy dezsőt, de a városi használatra egy 46 kompótot és 320i-ben, full feketében! Aztán hadd szeresse, mivel benzin nélkül élni lehetetlen... :franko:

2012.10.22. 00:18

BMW_0902 írta:
LeviM5 írta:
BMW_0902 írta:Csak mosolygok. Levi 30 ezrenként cserél olajat a benzinesben, mások meg ezt az olajat inkább az üzemanyagtankba töltenék... :franko:

Viccet félretéve, szerintem ameddig világ a világ, addig lesz benzin és diesel ellentét. Én tudom, hogy benzines maradok, mert így nőttem fel, a környezetemben egy diesel sem akadt, egészen tavalyig... (Az egy off autó, diesel Ford, na de az nem győzött meg. Van benne ~ 70 km és már vagy 100.000 Ft-os szervizen van túl, mert hol ez ment szét hol az. A Ford márkaszervizben rákérdeztem a hibafelvevő és elhárító manyustól, hogy benzin vagy diesel, mi a statisztika? No persze toronymagasan nyert a benzin, mármint hogy ezzel van kevesebb geb@sz. Persze ez a ford, mi meg BMW-sek vagyunk, de ott a diesel vesztett.)

Én, amikor gondolkoztam azon, hogy milyen 46-ost is vegyek, akkor egy ideig elgondolkoztam azon, hogy milyen lenne egy diesel, egészen pontosan egy 320d? Mert láttam 5,4-es fogyit, amikor a tsávó nem akart átverni, ő tényleg ennyivel közlekedett városban, meg közel 1100 km-t tett meg tankolás nélkül. Ez nagyon vonzó annak fényében, hogy én max 580km-t teszek meg vegyes város-autóút közlekedésben.
De, ami nálam döntött, az egyrészről a "benzines-szocializációm" :shock: meg az, hogy én olyan keveset megyek egy évben, max 10.000 km, hogy nekem hullamindegy, hogy 9,5l a fogyi vagy 5,4. Nekem inkább időből van kevés, amikor használni tudom a vasat...
Így van, hogy én csak 98-assal itatok. De aki évente nagyon-nagyon sokat megy, bőven 20.000 - 30.000 km felett, azoknak szerintem egy dezső, automata, 530d, full-full extrával - mert ilyen sokat csak kényelemben lehet - aztán hadd szóljon! :franko:

De ameddig én ilyen keveset megyek, meg inkább élményautózom, addig tuti, hogy marad a benzin. Mert én a kocsimmal egyúttal benzines hangot is akartam venni. (Már majdnem benzin sorhat vagyok, ahol kezdődik A BMW! :roker: :roker: )

Egy szó, mint száz: nyomtam egy X-et a benzinre, fent a szavazás topikban! :franko:

Helyes!!! :D
Majd akkor a 30 is i lesz, ugye!?

Naná! Vagy 525i A benzin marad.
Esetleg ha megkergülök, és Hollandiába megyek dolgozni, akkor hazajárásra veszek egy dezsőt, de a városi használatra egy 46 kompótot és 320i-ben, full feketében! Aztán hadd szeresse, mivel benzin nélkül élni lehetetlen... :franko:

Helo
Valóban igazad van hogy BENZIN nélkül élni lehetetlen ... mert még ÉN nyugodtan alszom addig ti a benzines autónak a hátrányain gondolkoztok
Miért vettem egy ...... öngyújtós...... kocsit

2012.11.15. 12:29

Igaz nem Bmw, de dízel:

727 440 km

2012.11.15. 20:41

ruckroland írta:
barbrady írta:Igaz nem Bmw, de dízel:

727 440 km

Néhány TDS-ben simán van ennyi km.

Meg még több is :!:
És nincs ilyesmi sem:
A morgás egyre jobban beszűrődik az utastérbe, kicsit teherautósan szól

bmwdance

2012.11.15. 21:48

persze, hogy nincs! Mert már a LEGELEJÉTŐL BESZŰRŐDIK WAZZZZEEEE! :facepalm: :nyelves: :nyelves: :lol: :lol: :lol: :lol:

...és egy E39 karosszériában lévő többedik tds motorban van ennyi max! :nyelves: :nyelves:

2012.11.15. 21:52

Labi írta:persze, hogy nincs! Mert már a LEGELEJÉTŐL BESZŰRŐDIK WAZZZZEEEE! :facepalm: :nyelves: :nyelves: :lol: :lol: :lol: :lol:

...és egy E39 karosszériában lévő többedik tds motorban van ennyi max! :nyelves: :nyelves:

Nana!
Dízeleseknek csönd ott a háttérben :!: :doglotlo:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2012.11.15. 22:00

Igen ez egy kicsit skizoid állapot a részemről. :mrgreen:

....vagy vizet prédikál és bort iszik a jó kifejezés

.... de a részemről kutyából nem lesz szalonna!

... vagy aki másnak gerebenes, mag kence páka :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.11.16. 00:37

Labi írta:Igen ez egy kicsit skizoid állapot a részemről. :mrgreen:

....vagy vizet prédikál és bort iszik a jó kifejezés

.... de a részemről kutyából nem lesz szalonna!

... vagy aki másnak gerebenes, mag kence páka :lol:

Helo
Ha szabadna megkérdeznem kedves URAM .. a topik teteljén mire nyomot szavazatot :lol: :lol: :lol:

2012.11.16. 00:45

arra, amire még évekkel ez előtt, ...........mikor még megvolt az eszem!!!! :doglotlo: :mrgreen: :nyelves:

2012.11.16. 08:36

Labi írta:arra, amire még évekkel ez előtt, ...........mikor még megvolt az eszem!!!! :doglotlo: :mrgreen: :nyelves:

:franko:

Visszavonom a vásárlás topicban írt második mondatomat! :lol: :lol:

2012.11.16. 08:45

727 440 km

Ez semmi,

Egy szegedi barátomnak van egy 124-as mercije 3 éve 960 ezer volt benne nyáron amikor elindultak vele Törökországba nyaralni anyjáig megpakolva 4-en
Jahh és gázolajat csak nyomokban látott ugyanis több helyi pecsenyéssel jó kapcsolatot ápol.
Vas blokk 4 henger nulla cicoma, csak vas de abból jó sok. A blokkja még nem volt megbontva

2012.11.16. 15:46

Fazer írta:

727 440 km

Ez semmi,

Egy szegedi barátomnak van egy 124-as mercije 3 éve 960 ezer volt benne nyáron amikor elindultak vele Törökországba nyaralni anyjáig megpakolva 4-en
Jahh és gázolajat csak nyomokban látott ugyanis több helyi pecsenyéssel jó kapcsolatot ápol.
Vas blokk 4 henger nulla cicoma, csak vas de abból jó sok. A blokkja még nem volt megbontva

Igen, Mercikről én is hallok hasonló történeteket,csak nem akartam megint fényezni itt a Mercedest! :D Az egyik legjobb és legtartósabb dízelt ők gyártják, nem véletlenül legendásak a Merci kamionok is!

2012.11.16. 16:10

ruckroland írta:
ogtrai írta:
Fazer írta:

727 440 km

Ez semmi,

Igen, Mercikről én is hallok hasonló történeteket,csak nem akartam megint fényezni itt a Mercedest! :D Az egyik legjobb és legtartósabb dízelt ők gyártják, nem véletlenül legendásak a Merci kamionok is!

Ha ezt Simi meglátja... :facepalm: :mrgreen:

Neki szerintem csak az oudisokkal van baja. :lol: Én úgy vagyok vele hogy a jót akkor is el kell ismerni, még ha nem is BMW. :D
Azért azt mindenki tudja hogy nagyon sok jó autógyár és típus van, max valami miatt ezt nem mondja ki. :) (Van pár ilyen ismerősöm :facepalm: )

2012.11.16. 16:26

ogtrai írta:
ruckroland írta:
ogtrai írta:
Fazer írta:

727 440 km

Ez semmi,

Neki szerintem csak az oudisokkal van baja. :lol: Én úgy vagyok vele hogy a jót akkor is el kell ismerni, még ha nem is BMW. :D
Azért azt mindenki tudja hogy nagyon sok jó autógyár és típus van, max valami miatt ezt nem mondja ki. :) (Van pár ilyen ismerősöm :facepalm: )

Vannak BMW-k is ennyi kilóméterrel, csak az órájuk mutat mást :D

--- 30 dezső ---

--- Ezeket kapni nálunk nemdohányzó vidéki orvosfeleség harmadik autójaként ---

2012.11.16. 17:02

kzolee írta:Vannak BMW-k is ennyi kilóméterrel, csak az órájuk mutat mást :D

Azért EZ nem gyenge!! :shock: 845.000km. :franko:
Évi 60.000 km-es futásteljesítmény :shock: Hova mennek ezek ennyit? :lol:
Ez valami Taxi volt régen?! :)

2012.11.16. 17:52

ogtrai írta:

A színéből ítélve igen.

2012.11.16. 19:25

ogtrai írta:
ruckroland írta:
ogtrai írta:
Fazer írta:

727 440 km

Ez semmi,

Ez így van!
Ezt a ciányok is tudják.
A Mercikkel nincs semmi baj :!:
Azért nem olyan köcsögök, mint a karikások :!:
Meg tudnak jó autót is gyártani (F1 Safetycar) :roker:

2012.11.16. 19:26

A karikást még akkor is megelőzöm, ha 190-el megy :roker:
:doglotlo:

2012.12.01. 21:12

barbrady írta:
ogtrai írta:

A színéből ítélve igen.

Most komolyan szerintetek lehet hogy ebben még a gyári kormány meg mondjuk ülés lehet? hát miből van ez vazze?? edzett acélból??? olyan mint a hahun a 149.000 ezres kocsik...

2012.12.01. 22:55

ogtrai írta:

Helo
Egy 15-éves kocsinál ez nem sok kilométer
Nálam hétfőn lesz meg a 300-ezer :facepalm: pedig sokszor kerékpárral közlekedek :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge