2017.02.18. 18:07
bendegúz írta:mate31 írta:Sziasztok
Futóművel kapcsolatos kèrdèsem lenne.Van e valakinek tapasztalata,infója Fk ültetőrugóról 30/20 at nèztem ki 528 ba.Fèlek nagyon kemèny lesz a rugózásom,meg hát minősègbe se a legjobb.
Előre is köszi
Akkor miért akarod?
Mert sport és tuning
2017.02.18. 18:19
Optika szempontjából,gyári rugókkal elèg terepjárós.
2017.02.18. 18:23
mate31 írta:Optika szempontjából,gyári rugókkal elèg terepjárós.
Akkor meg mindegy, hogy kemény lesz, vagy sem. A kettő együtt nehéz.
Gyári M-et ajánlanám, vagy semmit.
2017.02.18. 18:40
mate31 írta:Optikailag szeretnèm,gyári rugókkal elèg terepjárós
Jó! Értem már!!!
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
-
- Értékelés: 4.76%
2017.02.18. 19:10
mate31 írta:Optikailag szeretnèm,gyári rugókkal elèg terepjárós
Esetleg nem optikailag szeretnéd véletlenül?
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
bendegúz 2017.02.18. 20:01-kor.
2017.02.18. 19:11
Nekem is általános hibát ír, de elküldi a hozzászólást, vazze!
2017.02.18. 21:17
bendegúz írta:mate31 írta:Optika szempontjából,gyári rugókkal elèg terepjárós.
Akkor meg mindegy, hogy kemény lesz, vagy sem. A kettő együtt nehéz.
Gyári M-et ajánlanám, vagy semmit.
azért az eibach pro kit se rossz.
2017.02.19. 21:09
sziasztok, kicsit ül a segge a Touringomnak (sima rugós), mi lehet, elfáradnak a rugók, vagy a rugótányérok? köszi, üdv
2017.02.19. 23:57
Lesdeges írta:sziasztok, kicsit ül a segge a Touringomnak (sima rugós), mi lehet, elfáradnak a rugók, vagy a rugótányérok? köszi, üdv
MOst nem roszbol de nem lenne egyszerüen elöbb aknára álni vagy csáposra ? nem csak 2 db rugóbol áll a hátulja lehet teló is például.
2017.02.20. 00:03
rockerekhu írta:Lesdeges írta:sziasztok, kicsit ül a segge a Touringomnak (sima rugós), mi lehet, elfáradnak a rugók, vagy a rugótányérok? köszi, üdv
MOst nem roszbol de nem lenne egyszerüen elöbb aknára álni vagy csáposra ? nem csak 2 db rugóbol áll a hátulja lehet teló is például.
de, mindenképp az lesz
2017.02.21. 14:43
Sziasztok Fórumozók!
Tanácsot,vagy kérdést szeretnék feltenni ha valaki tudna segíteni meg köszönném.
A problémám a következő:van 1 1998-as BMW e39 tds autóm némi automataváltó hibával. probléma a következő
elvált rendesen 1,2,3, de a 4.diket nem veszi csak akkor ha ,D-ből átváltok S-be majd utána vissza D-be és simán elváltja a 4-et. Lassításkor gond nélkül vált vissza nem rángat fel illetve lefele váltáskor.Tömören ennyi lenne.Köszönöm és várom a válaszokat.ÜDV Mindenkinek
2017.02.22. 17:04
Van valakinek esetleg tippje, trukkje 530d touring feltengely cserehez? Hogy lehet nem sok bontassal kivenni/visszatenni?
2017.02.23. 09:12
Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
habonynorbi 2017.02.23. 09:39-kor.
2017.02.23. 09:25
habonynorbi írta:Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Bepattintós, szerintem gond nélkül.
(A hátsó ülésnél lévő hajlamos letörni)
Asus Z00AD
2017.02.23. 10:51
habonynorbi írta:Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Létezik gyári megoldás első pohártartó nélkül? A hátsót már lecseréltem tárolórekeszre, az elsőt sose használom.
2017.02.23. 11:20
F_E_K_ írta:habonynorbi írta:Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Asus Z00AD
Elnézést a tudatlanságomért, de mi az a bepattintós?
2017.02.23. 11:30
gondolom kikell pattintani a helyen levo burkolatot es betolni helyette a pohartartot
en is nezegettem h kene rakni bele legalabb elore, de valami tizenx ezerert lattam csak ujonnan
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek spnq az itt látható tagok köszönték meg: F_E_K_
-
2017.02.23. 11:30
Sziasztok!Lehet már volt kérdés...
Bohócorros tükrömet szeretném kicserélni sötétedős bohócorrosra.Segítenétek, hogy mennyire macerás?
És hogy kéne neki iramodnom?
Köszi
2017.02.23. 11:36
habonynorbi írta:F_E_K_ írta:habonynorbi írta:Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Asus Z00AD
Gyárilag ott a hely, a takarót ki kell pattintani a komplett pohártartót meg be (lehet hogy tévedek mert régen szereltem ott, de nekem csavar nem rémlik csupán műanyag fülek tartják a helyén emlékeim szerint).
Asus Z00AD
2017.02.23. 11:37
F_E_K_ írta:habonynorbi írta:F_E_K_ írta:habonynorbi írta:Sziasztok! Amelyik autóban nincs gyárilag pohártartó, abba lehet rakni? Köszi
Asus Z00AD
Gyárilag ott a hely, a takarót ki kell pattintani a komplett pohártartót meg be (lehet hogy tévedek mert régen szereltem ott, de nekem csavar nem rémlik csupán műanyag fülek tartják a helyén emlékeim szerint).
Asus Z00AD
Pedig van 2 csavar.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: F_E_K_
-