![]() |
2017.02.08. 21:52
spnq írta:hali!
vizhuto csere utan jelez a vizszint mero , de fullra van toltve, legtelenitve.
kimaradt vmi teendo a csere kozben/utan, vagy esetleg megpunnyadhatott a szintjelzo?
Sent from my HT6 using Tapatalk
2017.02.09. 21:11
2017.02.09. 21:17
echtelevy írta:Sziasztok.
Az egyik lambda szondám cserére szorul.
Ebből csak gyárit érdemes vagy a Denso is jó lehet?
Köszönöm.
2017.02.09. 21:20
2017.02.09. 22:56
bendegúz írta:echtelevy írta:Sziasztok.
Az egyik lambda szondám cserére szorul.
Ebből csak gyárit érdemes vagy a Denso is jó lehet?
Köszönöm.
Melyik?
2017.02.09. 23:23
Imco írta:spnq írta:hali!
kimaradt vmi teendo a csere kozben/utan, vagy esetleg megpunnyadhatott a szintjelzo?
Az időnként nekem is jelez. Jackson egyszer tárgyalta valahol.
Én a jelenséggel élek.
2017.02.09. 23:46
spnq írta:Imco írta:spnq írta:hali!
Én a jelenséggel élek.
vegulis csak kontaktos volt, mar mukodik.
viszont le lett rendesen legtelenitve, de meg mindig par (szog)fokkal a fuggoleges "folott" all a vizhomero mutato, pedig ugy tudom, hogy azt akkor csinalja ,ha levegos.
szerintetek mi lehet?
2017.02.09. 23:47
rockolo77 írta:spnq írta:Imco írta:spnq írta:hali!
Én a jelenséggel élek.
viszont le lett rendesen legtelenitve, de meg mindig par (szog)fokkal a fuggoleges "folott" all a vizhomero mutato, pedig ugy tudom, hogy azt akkor csinalja ,ha levegos.
szerintetek mi lehet?
Nézd meg a vízhőfokot a titkos menüben, így kiszűrheted, hogy tényleg melegebb-e a vized, vagy a mutatód ver át.
2017.02.09. 23:50
spnq írta:rockolo77 írta:spnq írta:Imco írta:spnq írta:hali!
Én a jelenséggel élek.
szerintetek mi lehet?
Nézd meg a vízhőfokot a titkos menüben, így kiszűrheted, hogy tényleg melegebb-e a vized, vagy a mutatód ver át.
mennyinek kell lennie bemelegedve?
2017.02.10. 13:59
2017.02.10. 14:32
gorcsev írta:Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy amikor gyorsítok, akkor beremeg az autó. A talpamon érzem. Olyan mintha gyorsításkor a hajtás valami fogaskeréken menne keresztül, ami "darál". De ha jól gondolom ilyen nincs a hajtásláncban max a difiben. Szóval kérdés hogy merre kellene nézelődni? Kardán? Váltó? Hardi tárcsa tud ilyen érzést produkálni? Guruláskor, motorfékezéskor kisimul minden. Gázadásra megint érezni. Elég zavaró. Főleg olyan 30 körül kezdem el érezni amikor 3.-ban gyorsitok.
Gorcsev
2017.02.10. 15:12
Azt vettem észre, hogy amikor gyorsítok, akkor beremeg az autó. A talpamon érzem. Olyan mintha gyorsításkor a hajtás valami fogaskeréken menne keresztül, ami "darál". De ha jól gondolom ilyen nincs a hajtásláncban max a difiben. Szóval kérdés hogy merre kellene nézelődni? Kardán? Váltó? Hardi tárcsa tud ilyen érzést produkálni? Guruláskor, motorfékezéskor kisimul minden. Gázadásra megint érezni. Elég zavaró. Főleg olyan 30 körül kezdem el érezni amikor 3.-ban gyorsitok.
Gorcsev
2017.02.10. 17:07
muhaati írta:
Látatlanban is kardán felfüggesztő gumiágy.
2017.02.10. 17:38
Gorcsev
2017.02.10. 19:26
blueboi69 írta:muhaati írta:
Látatlanban is kardán felfüggesztő gumiágy.
Ha már ilyen furcsa hibákra van távdiag, én azt vettem észre mostanában, hogy pl autópályán haladva, kb 1-1.5másodperces periódusidővel hallok zörgést/zizgést ami hol elhalkul hol hangosodik.. zzzzZZZzzzzzZZzzz, kb 1-1.5 az üteme annak amikor hangosabb. Próbáltam megfigyelni, de sztem nem sebességfüggő. Majd jobban figyelem még, de hátha valaki ennyiből is megmondja
2017.02.12. 20:33
2017.02.12. 20:47
Daani írta:Sziasztok!
Úgy néz ki ki kell cserélem a gyertyákat és a trafókat is a kocsin. Kérdésem, hogy nekem melyik fajta trafó kell, hogy nehogy rosszat vegyek? M54B22 motorom van 2000.09 FL-es 520i.
Unix/Lángnál 2 különböző kinézetűt hoz a típusra:
1.
2.
Megállapítható ez alapján, vagy meg kéne próbálnom kiszedni az egyiket, hogy megnézzem?
Köszi,
Dani
2017.02.13. 03:35
bendegúz írta:Daani írta:Sziasztok!
Úgy néz ki ki kell cserélem a gyertyákat és a trafókat is a kocsin. Kérdésem, hogy nekem melyik fajta trafó kell, hogy nehogy rosszat vegyek? M54B22 motorom van 2000.09 FL-es 520i.
Unix/Lángnál 2 különböző kinézetűt hoz a típusra:
1.
2.
Megállapítható ez alapján, vagy meg kéne próbálnom kiszedni az egyiket, hogy megnézzem?
Köszi,
Dani
Az 1-esre szavazok, legalábbis az RealOEM szerint.
Írok pü.-t.
2017.02.13. 09:10
2017.02.14. 10:08