![]() |
2017.02.04. 00:15
Afterdark írta:Vettem egy garnitúra dupla üveget, ez látható a sarkában. Biztonsági üveget vettem?
2017.02.04. 13:08
2017.02.04. 14:30
Schnitzer írta:Afterdark írta:Vettem egy garnitúra dupla üveget, ez látható a sarkában. Biztonsági üveget vettem?
nekem volt már vagy 3 szettem,de egyikben sem láttam ilyen feliratokat"az nem csak egy matrica,vagy gravírozás benne???
dupla üveget azért könnyen felismered,vastagabb sokkal,meg fekete perem van körbe a szélein"
2017.02.04. 14:38
spnq írta:hello,
el van torve az a "torok" amire a vizcso megy ra:
ez egesz huto cseret jelent, vagy ez egy kisebb alkatresz resze ?
nem tudtam bekarikazni, de jol latszik az Y alaku tores a vizcsotol picit balra:
2017.02.04. 14:56
spnq írta:Javitani nem lehet/erdemes ezt, ugye ?
2017.02.04. 20:31
2017.02.04. 20:34
kanyobence írta:Sziasztok.
Hozzá értők segítségét kérném.
Lenne egy príma üzletem, egy pár e38 ülés ami eléggé bassza a fantáziámat.
Színben s funkcióban mindent tud ami nekem kell.
Ami a gond. Régi fekete csatis, tekergetős fűtéskapcsolós az e38
Nekem FL (sárga) csatis kell bele, és nekem 3 állású gombos ülésfűtés panelem van.
Összehozható valahogy a 2 dolog?
Sürgős , mert ettől teszem függővé a vételt.
Előre is köszi.
UI: ha ez összejön lesz pár fincsi ülésszettem eladó sorban.
2017.02.05. 13:11
kanyobence írta:Sziasztok.
Nekem FL (sárga) csatis kell bele, és nekem 3 állású gombos ülésfűtés panelem van.
Előre is köszi.
2017.02.05. 18:27
nem tudtam bekarikazni, de jol latszik az Y alaku tores a vizcsotol picit balra:
2017.02.06. 00:20
THT írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Előre is köszi.
Én úgy tudom, hogy a régi fűtés megy az új kapcsolóval, csak mintha kisebb lenne a teljesítménye. Afterdark eljátszotta ennek a fordítottját, Bőrös Viktorék kötötték be az elektromos részét ha jól tudom. Szerintem keresd meg őt. De meglepne, ha nem lehetne megoldani.
Milyen színű ülés egyébként?
2017.02.06. 07:41
2017.02.06. 15:57
blueboi69 írta:Sziasztok!
2017.02.06. 16:21
blueboi69 írta:blueboi69 írta:Sziasztok
Ma volt kinn a kárszaki. Nagyon rendes volt, megbeszéltünk egy halom dolgot. Kiderült, hogy úgy számol, hogy gyári alkatrészár 50%-a, fényezés, elemenként kb 25ezer.
Felírta a két parkszenzort is, és annak a diagnosztikáját.
Úgyhogy meglássuk.
Egyébként metálfényezést hogy lehet kis helyen javítani? Az E30-hoz anno kevertettem 2-3 flakon sprét, rengeteget tudtam használni és nagyon szép lett,de metálfényt még sosem javítottam.
2017.02.06. 17:00
leslie írta:blueboi69 írta:blueboi69 írta:Sziasztok
Ma volt kinn a kárszaki. Nagyon rendes volt, megbeszéltünk egy halom dolgot. Kiderült, hogy úgy számol, hogy gyári alkatrészár 50%-a, fényezés, elemenként kb 25ezer.
Úgyhogy meglássuk.
Egyébként metálfényezést hogy lehet kis helyen javítani? Az E30-hoz anno kevertettem 2-3 flakon sprét, rengeteget tudtam használni és nagyon szép lett,de metálfényt még sosem javítottam.
Amikor én tettem fel hasonló kérdést a fényezésről, akkor nekem azt mondták, hogy sehogy. Mert, hogy el fog ütni az eredeti színétől, stb. Elvileg a teljes elemet kell fényezni, még akkor is, ha csak egy kisebb tenyérnyi darabon is fényeznél. ( érthető )
2017.02.06. 19:52
blueboi69 írta:leslie írta:blueboi69 írta:blueboi69 írta:Sziasztok
Úgyhogy meglássuk.
Amikor én tettem fel hasonló kérdést a fényezésről, akkor nekem azt mondták, hogy sehogy. Mert, hogy el fog ütni az eredeti színétől, stb. Elvileg a teljes elemet kell fényezni, még akkor is, ha csak egy kisebb tenyérnyi darabon is fényeznél. ( érthető )
Igazából küszöböt javítanék meg pl a csomajtó alját, nem pedig nagyfelületű elem közepén egy tenyérnyi foltotEz modnjuk valóban kimaradt az eredeti kérdésemből.
2017.02.06. 23:25
2017.02.06. 23:32
kovessyroli írta:blueboi69 írta:leslie írta:blueboi69 írta:blueboi69 írta:Sziasztok
Úgyhogy meglássuk.
Igazából küszöböt javítanék meg pl a csomajtó alját, nem pedig nagyfelületű elem közepén egy tenyérnyi foltotEz modnjuk valóban kimaradt az eredeti kérdésemből.
Szerintem pedig színtől is függ, hogy mit lehet vele kezdeni.
Ha jól látom, a tiéd titansilber, az egész jól tűri a belekontárkodást![]()
Nekem volt anno egy telifényes E39-em, glacier grün metallic színben.
Kb. 2 hétig gyönyörködhettem a karcmentességben, amikor egy paraszt egy szórakozóhely parkolójában kulccsal végighúzta középtájon a 2 ajtót és a sárvédőt.![]()
Fémig volt karcolva.
Nem igazi telibefúlyással csinálták meg, hanem úgy, hogy kicsiszolták, és a két széle felé pedig egybeolvasztották a nem sérült résszel.
Tökéletes lett.
Lilly Car Nagykanizsa, ha kell telefonszám, akkor küldj egy pü-t.
2017.02.06. 23:40
Csöpi írta:Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Mivel lassan vége a rossz időnek, elővettem a garázsból az autót(523i,'97) kicsit megjáratni,kb 1 hónapot állt.Indítás után felfigyeltem rá hogy elkezdte rázni kicsit a kasznit, kipufogónál nézve nem egyenletesen hanem darabosan "gőzölt"..
Kiálltam az utcára,kicsit melegedett,a hiba eltűnt.Semmi rázás,alapjárat rendben,jól húz nem dadog, stb. Másnap melóból hazafelé.már kicsit melegedett,egyszer csak megtorpant egy pillanatra a kocsi,kis gáz, mentünk tovább.Elmentem meghajtottam városon kívül semmi szokatlant nem vettem észre rajta jol huz,alapjárat rendben,talán kicsit"füstölt(fehéren) mikor kihúzattam de utána semmi..gondolom a hideg miatt..
Kérdésem az lenne mi kezdhet el kihalni benne,a karter szellőztető(levettem az olajbeöntő sapkát,nincs csuvakka hangja,kicsit vissza esik az alapjárat kb ennyi),esetleg gyertyák, vagy üzemanyag ellátás?Kiolvastattam gépen,nincs jelentős hiba az agyában, ami erre utalna.
Valakinek volt hasonló?
2017.02.06. 23:51
spnq írta:Csöpi írta:Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Mivel lassan vége a rossz időnek, elővettem a garázsból az autót(523i,'97) kicsit megjáratni,kb 1 hónapot állt.Indítás után felfigyeltem rá hogy elkezdte rázni kicsit a kasznit, kipufogónál nézve nem egyenletesen hanem darabosan "gőzölt"..
Kiálltam az utcára,kicsit melegedett,a hiba eltűnt.Semmi rázás,alapjárat rendben,jól húz nem dadog, stb. Másnap melóból hazafelé.már kicsit melegedett,egyszer csak megtorpant egy pillanatra a kocsi,kis gáz, mentünk tovább.Elmentem meghajtottam városon kívül semmi szokatlant nem vettem észre rajta jol huz,alapjárat rendben,talán kicsit"füstölt(fehéren) mikor kihúzattam de utána semmi..gondolom a hideg miatt..
Kérdésem az lenne mi kezdhet el kihalni benne,a karter szellőztető(levettem az olajbeöntő sapkát,nincs csuvakka hangja,kicsit vissza esik az alapjárat kb ennyi),esetleg gyertyák, vagy üzemanyag ellátás?Kiolvastattam gépen,nincs jelentős hiba az agyában, ami erre utalna.
Valakinek volt hasonló?
csak tipp, de nem lehet, hogy megpunnyadt a benzin ennyi ido alatt?
Sent from my HT6 using Tapatalk
2017.02.08. 16:37