![]() |
2016.11.12. 12:59
BMWMuller írta:morv írta:dreizwanzig írta:Nem eri meg neki, sorban allnak hozza a ceges flottak autoi meg uj autok, akiktol sokkal nagyobb penzeket lehet elkerni, mint egy 13 eves auto javitasaert.
Sajna ez ilyen, el kell fogadni.
Ezzel ilyen formaban en nem ertek egyet. A rezsi oradij az fix az auto koratol fuggetlenul. Az mar mas kerdes, hogy ujabb autonal mar egy egyszeru diagert el tudja azt a penzt kerni, es meg ossze sem keni magat.
Egyik szerelő barátom leegyszerűsítette a dolgot, minden 15.000Ft-os óradíjjal megy, az E21-től az F és G szériákig, nincs olyan, hogy ezt meg azt nem vállalja, jöhet minden.
2016.11.12. 13:53
hamoriarpi írta:BMWMuller írta:morv írta:dreizwanzig írta:Nem eri meg neki, sorban allnak hozza a ceges flottak autoi meg uj autok, akiktol sokkal nagyobb penzeket lehet elkerni, mint egy 13 eves auto javitasaert.
Ezzel ilyen formaban en nem ertek egyet. A rezsi oradij az fix az auto koratol fuggetlenul. Az mar mas kerdes, hogy ujabb autonal mar egy egyszeru diagert el tudja azt a penzt kerni, es meg ossze sem keni magat.
Egyik szerelő barátom leegyszerűsítette a dolgot, minden 15.000Ft-os óradíjjal megy, az E21-től az F és G szériákig, nincs olyan, hogy ezt meg azt nem vállalja, jöhet minden.
Korrekt! Ennyit én sem keresek. És ott van a recepciós és az asszisztens bére, akik nélkül moccani nem tudok. Plusz nem tudom külön felszámolni az "alkatrészeket" (amin szintén keresek).
Úgy látszik nekem is "le kell egyszerűsítsem" a dolgot.
2016.11.12. 13:58
2016.11.12. 15:52
hamoriarpi írta:Félreértés ne essék! Én nem siránkoztam soha életemben. A felelősség és a tanulási idő terén érzek néha aránytalanságot. Egyben hálát is adok, hogy kb normális, POLGÁRIéletünk van, családi segítségre nem szorulunk.
Tapatalkkal küldve az én SM-G920F eszközömről
2016.11.12. 15:59
2016.11.12. 16:16
barbrady írta:hamoriarpi írta:BMWMuller írta:morv írta:dreizwanzig írta:Nem eri meg neki, sorban allnak hozza a ceges flottak autoi meg uj autok, akiktol sokkal nagyobb penzeket lehet elkerni, mint egy 13 eves auto javitasaert.
Korrekt! Ennyit én sem keresek. És ott van a recepciós és az asszisztens bére, akik nélkül moccani nem tudok. Plusz nem tudom külön felszámolni az "alkatrészeket" (amin szintén keresek).
Úgy látszik nekem is "le kell egyszerűsítsem" a dolgot.
Hát igen, lassan jobban lehet keresni egy jó szakmával, mint egy diplomával.
Tapatalk
2016.11.12. 17:52
atti523i írta:én ezzel értenék egyet,fizessék meg a kétkezi melót is.egyik nap nyilatkozott a vosz elnöke:lassan váltani kellene azon a mentalitáson hogy a szülő avval indítja el a gyereket a nagybetűs életbe,hogy tanulj fiam,akkor nem kell dolgoznod.15-20 év alatt meg is lett az eredménye.szinte már mindenkit felvesznek az egyetemre,mindegy milyen a tanulmányi eredménye.a fejkvóta lóvé a lényeg ott is.aztán képezik a sok felesleges diplomást.az is igaz hogy rengetegen dolgoznak külföldön,és az hiányzik a munkaerő piacról.most meg vakarják a fejüket az okosok.
2016.11.21. 23:11
2016.11.22. 10:20
atti523i írta:én ezzel értenék egyet,fizessék meg a kétkezi melót is.egyik nap nyilatkozott a vosz elnöke:lassan váltani kellene azon a mentalitáson hogy a szülő avval indítja el a gyereket a nagybetűs életbe,hogy tanulj fiam,akkor nem kell dolgoznod.15-20 év alatt meg is lett az eredménye.szinte már mindenkit felvesznek az egyetemre,mindegy milyen a tanulmányi eredménye.a fejkvóta lóvé a lényeg ott is.aztán képezik a sok felesleges diplomást.az is igaz hogy rengetegen dolgoznak külföldön,és az hiányzik a munkaerő piacról.most meg vakarják a fejüket az okosok.
2016.11.23. 23:55
2016.11.24. 00:25
Gallaca írta:Üdv!
Angliában jártasakat kérdezném, hogy arrafelé szokás-e alkudozni autóvásárlásnál? Elvileg privát eladó. Fontos lenne!
Köszi!
2016.11.24. 00:33
rockolo77 írta:Gallaca írta:Üdv!
Angliában jártasakat kérdezném, hogy arrafelé szokás-e alkudozni autóvásárlásnál? Elvileg privát eladó. Fontos lenne!
Köszi!
Mike Brewer-t elnézvén ez népi hagyomány arrafelé.
2016.11.24. 00:53
Gallaca írta:rockolo77 írta:Gallaca írta:Üdv!
Köszi!
Mike Brewer-t elnézvén ez népi hagyomány arrafelé.
Igen, én is onnan gondoltam, de meg akartam bízni valakit egy vétellel, az erre irányuló kérésemre viszont azt mondta, hogy ott kint ez nem szokás.Ezért kérdezem.
2016.11.24. 02:24
2016.11.24. 08:34
Gallaca írta:Üdv!
Köszi!
2016.11.24. 09:39
2016.12.02. 14:22
2016.12.02. 14:27
Bor3sz írta:A sima alap forma rendszámot sehogy nem lehet megtartani a kocsihoz? Tudom hogy azt nem személy hanem a kocsi kapja, de van rá mód?
Illetve e39nél mikor van a facelift verzió? 20004-5 hó után?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.12.03. 14:53
2016.12.03. 19:32
Bor3sz írta:ménemtudok pm-et küldeni?
Általános hiba
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect string value: '\xE2\x82\xAC k\xC3...' for column 'message_text' at row 1 [1366]
SQL hiba lépett fel az oldal generálása közben. Ha a probléma továbbra is fennállna, lépj kapcsolatba a fórum adminisztrátorával.