Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: M5 motor

2012.08.12. 15:19

Megtettem az első lépést az F10 M5 felé! :wink:

Kép
Kép
Kép

2012.08.12. 16:05

LeviM5 írta:Megtettem az első lépést az F10 M5 felé! :wink:

Kép
Kép
Kép

Az ember egyik szeme sír-a másik nevet.
LeviM6!
Remélem annyi jó kalandot, örömet, élvezetet, kikapcsolódást és élményt kapsz a tízlyukútól' mint a dédelgetett és szeretett elődjétől!
Örülök hogy ez a rendszám van rajt egyenlőre, mert így legalább tudtunk valamit köpködni is irigységből! :nyelves: Amúgy patika állapotú. Gratulálok hogy ilyen hamar sikerült eldöntened! ( két év... )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.08.12. 16:12

Nagyon szép, tetszik a fekete fabetét is. Gratula a vashoz! :taps:

Kérném pü-ben a VIN-t, hogy megtudjam a szaftos részleteket a felszereltségről :D

2012.08.12. 16:28

kzolee írta:

Kérném pü-ben a VIN-t, hogy megtudjam a szaftos részleteket a felszereltségről :D

Van felszereltség bőven és valóban szépdarab! Belseje szinte új.

iPhone Tapatalk

2012.08.12. 16:37

admin írta:
kzolee írta:

iPhone Tapatalk

pohártartós :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, LeviM5
Értékelés: 9.52%

2012.08.12. 17:12

MChris írta:
admin írta:
kzolee írta:

iPhone Tapatalk

:shock:

Gratula, Levi :!:
Szép! bmwdance
(remélem, eljössz vele a Wörtherseehez)
:franko:

2012.08.12. 17:14

simi64 írta:
MChris írta:
admin írta:
kzolee írta:

iPhone Tapatalk

Szép! bmwdance

Főleg hogy a másik topikba le fikáztad az E39 M5- öt ami az övé volt:) :)

iPhone Tapatalk

2012.08.12. 17:18

simi64 írta:
MChris írta:
admin írta:
kzolee írta:

iPhone Tapatalk

Szép! bmwdance

biztos vagyok benne,ugyis kevesebbet fogyasztanak a benzinesek :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: admin

2012.08.12. 17:42

Kép
Kép

Én inkább távolodásnak látom :mrgreen: :nyelves:

2012.08.12. 17:43

admin írta:Főleg hogy a másik topikba le fikáztad az E39 M5- öt ami az övé volt:)

Szép! bmwdance
:franko:[/quote]
Főleg hogy a másik topikba le fikáztad az E39 M5- öt ami az övé volt:) :)

iPhone Tapatalk[/quote]
Kép

Ez nem sérülés?

Az ibolyához nem sok köze van :roll:
Én csak a szervízkönyvért szóltam... :facepalm:

2012.08.12. 22:42

Régiről (megfogadtam magamnak) nem beszélek. Egy darab, ami nem kicsi, kiszakadt a lelkemből, mert megváltam egy álomtól. Amiért egy évig az isten háta mögött dolgoztam, minden nap egy újságból kivágott E39-re gondolva, hogy ezért vagyok itt. Most lezárult 4 és fél év, közel 100e km, ezalatt 4 szépségdij, sok találkozó és rengeteg élmény. És sok nagyon jó embert ismertem meg általa :!:
Lehet ócsárolni, vitatni az állapotát, a tükörfényes oldalán a fénytörést hibának nézni, a kamu kilométert és szervizkönyvet, ez itt igy megy, de csak én tudom a hátterét, és sosem felejtem el a napot mikor elhoztam Bécsből, új vanossal, mert az "idióta" osztrákoknál ilyenek, kaptam hozzá ha már megvettem. És nagyon sokan ismernek és tudják mit jelentett nekem ez az autó, és hogyan foglalkoztam vele, építettem-szépítgettem. Most megsirattam, de ezt lezártam, egy családtagot elvesztettem.
Már csak előre nézek, mert új céljaim vannak. Az új szerzemény most minden nap meglepetést és örömet okoz, mintha új autóban ülnék, a váltó, a HUD, a gombnyomásra összeszoruló oldaltámasz, na meg az M gomb a kormányon és az 507 lóerő. Ahogy DsGabi írta, én is bízom benne, hogy legalább annyira boldoggá fog tenni, ahogy az elődje. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 6 admin, kiara, MChris, Rjani530d, strobi, touring
Értékelés: 28.57%

2012.08.13. 07:12

LeviM5 írta:Régiről (megfogadtam magamnak) nem beszélek. Egy darab, ami nem kicsi, kiszakadt a lelkemből, mert megváltam egy álomtól. Amiért egy évig az isten háta mögött dolgoztam, minden nap egy újságból kivágott E39-re gondolva, hogy ezért vagyok itt. Most lezárult 4 és fél év, közel 100e km, ezalatt 4 szépségdij, sok találkozó és rengeteg élmény. És sok nagyon jó embert ismertem meg általa :!:
Lehet ócsárolni, vitatni az állapotát, a tükörfényes oldalán a fénytörést hibának nézni, a kamu kilométert és szervizkönyvet, ez itt igy megy, de csak én tudom a hátterét, és sosem felejtem el a napot mikor elhoztam Bécsből, új vanossal, mert az "idióta" osztrákoknál ilyenek, kaptam hozzá ha már megvettem. És nagyon sokan ismernek és tudják mit jelentett nekem ez az autó, és hogyan foglalkoztam vele, építettem-szépítgettem. Most megsirattam, de ezt lezártam, egy családtagot elvesztettem.
Már csak előre nézek, mert új céljaim vannak. Az új szerzemény most minden nap meglepetést és örömet okoz, mintha új autóban ülnék, a váltó, a HUD, a gombnyomásra összeszoruló oldaltámasz, na meg az M gomb a kormányon és az 507 lóerő. Ahogy DsGabi írta, én is bízom benne, hogy legalább annyira boldoggá fog tenni, ahogy az elődje. :wink:

Gratula Levi!
Ezzel az autóval valaki nagyon jól fog járni!
Az újról meg tarthatnál egy kis élménybeszámolót! :mrgreen:

2012.08.13. 08:03

Padre540 írta:
Gratula Levi!
Ezzel az autóval valaki nagyon jól fog járni!
Az újról meg tarthatnál egy kis élménybeszámolót! :mrgreen:

Ne tartson! Már így is esz a penész az irigységtől! :lol: :wink:

Szép a vas Levi! :franko:

2012.08.13. 11:33

Na akkor egy kis szösszenettel hozzá szólnék én is az élménybeszámolóhoz... :hangos:

Csütörtökön mikor leértünk Füredre Levi elvitt megmutatta az általa intézett szállást amit gyorsan el is foglaltunk...
Majd kérdeztem is tőle mivel nem típussal érkezett,hogy-hogy nem az M5-el jött?!... :mrgreen: Mondta,hogy bent áll a garázsban még "szépítgeti"...
Majd abban maradtunk,hogy este össze futunk és szétnézünk megmutatja nekünk a várost és fagyizunk egyet... :wink:
Este hét - fél nyolc körül jön a telefon,hogy mi a helyzet? Hogy álltok?! kb. egy óra múlva megyek értetek... 8)
Kérdés mivel menjek 1.4-es Focus "mint a tiéd"... :lol: vagy egy 5 literes M5-el?!... :mrgreen:
Mondom ha már lehet választani akkor az 1.4-est választanám... :nyelves:
Fél kilenc előtt picivel a Füredi naplementében kint állunk a szállás udvarán mikor jön egy erőtől duzzadó érdekes hang mire a feleségem mondja,hogy na ez biztosan a Levi lesz!!! Mondom biztosan nem mert nem ilyen a Levi M5-jének a hangja... :hangos: ez valami más... :twisted:
Mire kimondtam megáll a kapu előtt egy E60 M5... :shock:
Már a látványtól is sokkot kaptam dikk mán Emmöt... :lol: ezzel egyidejűleg jött a shock meg a döbbenet mikor meglátom Levi-t a kormány mögöt... :shock: :shock: :roker: "Sajnos nem az Orbán helyén"... :lol:
Én mint egy kisgyerek úgy megörültem neki hiszen egyből leesett,hogy mi folyik itt... :taps: :franko:

Igen én együtt tudok örülni barátaim sikereinek és álmaik beteljesüléseinek!!!... 8)

Ez az egész élmény-gondolat "shock" pár tized másodperc alatt pörgött át illetve le rajtam mivel már nyílt is az ajtó és kiszállt Levi.
Első szavam a "durva anyád" te mekkora köcsög vagy... :lol: És itt még nem az "egészséges" irigység szólt belőlem hanem az,hogy-hogy a francba tudta ezt eltitkolni délután mikor találkoztunk... :facepalm: :doglotlo: :mrgreen:
Kocsit nagyjából körül járva "illetve kérdéseim tömkelegével a Levit bombázva" már ültünk is be a gépsárkányba... :roker:
Mikor beülök a jobb 1 be lenyűgöz a makulátlan szép belső "minden téren" mikor megszólal hátulról a középen ülő 3,5 éves kisfiam: apa te is vegyél ilyen kocsit jó?!... :lol:

Ezek után beindult a V10 és szépen lassan csorogtunk 1-2 utcát... aztán némi "sima" 400 lovas erőfitogtatás után a kockázatok és mellékhatások elkerülése végett beálltunk egy parkolóba és ott még mustrálgatva beszélgetve körbe fényképezgettük a vasat.
Onnan lesétáltunk a part mellett lévő sétányon vendéglátó egységek tömkelegéhez ahol az egyiknél meg vacsoráztunk miközben Levinek mondogattam,hogy mennyire "utálom" és,hogy igenis most már tényleg irigy vagyok rá... :lol: ezt még az este folyamán párszor hangoztattam illetve a hétvége alkalmával is kapott pár elismerő szót az E60 520D-ről... :lol: :nyelves:

De tanulságul a a végre inkább legyen 100 Irigyed mint 1 Sajnálód Levi!!!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek strobi az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2012.08.13. 13:02

strobi írta:Na akkor egy kis szösszenettel hozzá szólnék én is az élménybeszámolóhoz... :hangos:

Csütörtökön mikor leértünk Füredre Levi elvitt megmutatta az általa intézett szállást amit gyorsan el is foglaltunk...
Majd kérdeztem is tőle mivel nem típussal érkezett,hogy-hogy nem az M5-el jött?!... :mrgreen: Mondta,hogy bent áll a garázsban még "szépítgeti"...
Majd abban maradtunk,hogy este össze futunk és szétnézünk megmutatja nekünk a várost és fagyizunk egyet... :wink:
Este hét - fél nyolc körül jön a telefon,hogy mi a helyzet? Hogy álltok?! kb. egy óra múlva megyek értetek... 8)
Kérdés mivel menjek 1.4-es Focus "mint a tiéd"... :lol: vagy egy 5 literes M5-el?!... :mrgreen:
Mondom ha már lehet választani akkor az 1.4-est választanám... :nyelves:
Fél kilenc előtt picivel a Füredi naplementében kint állunk a szállás udvarán mikor jön egy erőtől duzzadó érdekes hang mire a feleségem mondja,hogy na ez biztosan a Levi lesz!!! Mondom biztosan nem mert nem ilyen a Levi M5-jének a hangja... :hangos: ez valami más... :twisted:
Mire kimondtam megáll a kapu előtt egy E60 M5... :shock:
Már a látványtól is sokkot kaptam dikk mán Emmöt... :lol: ezzel egyidejűleg jött a shock meg a döbbenet mikor meglátom Levi-t a kormány mögöt... :shock: :shock: :roker: "Sajnos nem az Orbán helyén"... :lol:
Én mint egy kisgyerek úgy megörültem neki hiszen egyből leesett,hogy mi folyik itt... :taps: :franko:

Igen én együtt tudok örülni barátaim sikereinek és álmaik beteljesüléseinek!!!... 8)

Ez az egész élmény-gondolat "shock" pár tized másodperc alatt pörgött át illetve le rajtam mivel már nyílt is az ajtó és kiszállt Levi.
Első szavam a "durva anyád" te mekkora köcsög vagy... :lol: És itt még nem az "egészséges" irigység szólt belőlem hanem az,hogy-hogy a francba tudta ezt eltitkolni délután mikor találkoztunk... :facepalm: :doglotlo: :mrgreen:
Kocsit nagyjából körül járva "illetve kérdéseim tömkelegével a Levit bombázva" már ültünk is be a gépsárkányba... :roker:
Mikor beülök a jobb 1 be lenyűgöz a makulátlan szép belső "minden téren" mikor megszólal hátulról a középen ülő 3,5 éves kisfiam: apa te is vegyél ilyen kocsit jó?!... :lol:

Ezek után beindult a V10 és szépen lassan csorogtunk 1-2 utcát... aztán némi "sima" 400 lovas erőfitogtatás után a kockázatok és mellékhatások elkerülése végett beálltunk egy parkolóba és ott még mustrálgatva beszélgetve körbe fényképezgettük a vasat.
Onnan lesétáltunk a part mellett lévő sétányon vendéglátó egységek tömkelegéhez ahol az egyiknél meg vacsoráztunk miközben Levinek mondogattam,hogy mennyire "utálom" és,hogy igenis most már tényleg irigy vagyok rá... :lol: ezt még az este folyamán párszor hangoztattam illetve a hétvége alkalmával is kapott pár elismerő szót az E60 520D-ről... :lol: :nyelves:

De tanulságul a a végre inkább legyen 100 Irigyed mint 1 Sajnálód Levi!!!

Akkor a fagyit el is felejtettétek :facepalm:

2012.08.13. 14:27

simi64 írta:
Akkor a fagyit el is felejtettétek :facepalm:

Nem nem az majd mind ezek után történt benne volt a programajánlóba... :wink:
Miután jól bekajáltunk sétálgattunk nézelődtünk még össze-vissza.
Levi ajánlott egy jó kis kézműves fagyizót "amit admin is emlegetett" és ott mindenki kért amit a szeme megkívánt aztán még sétálgattunk beszélgettünk még egy sort majd olyan 11-körűl Levi haza vitt minket az M pakettes 20D-vel... :lol:

2012.08.13. 18:29

Kép
Kép
Kép

Szép M5,gratulálok Levi! :franko:

Sok boldog km-t a géphez! :)

2012.08.13. 20:56

Én is gratulálok a géphez Levi!

Szerintem is patika gép, meg is zöldülök mindjárt a sárga irigységtől! :oops:
Nemcsak hogy M5, hanem még patika is :!:

2012.08.14. 09:49

Én is csak gratulálni szeretnék :!:
Nagyon szép a kocsid, az E60 tényleg lenyűgőző forma a mai napig.
Bár én inkább a helyedben DIESEL-t vettem volna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2012.08.16. 17:31

Köszönöm mindnekinek a jókívánságokat!
Barátkozunk egymással. Szokni kell a méreteit, garázsba kivan centizve rendesen. De az M gomb már beprogramozva: 507le, DSC dinamic mód, EDC Sport. Engedi farolni kicsit, de nagyon jól uralható. 6500-tól nagyot tol, ez meglepett, teljesen más mint a V8 volt. Ez 3000 alatt valamivel gyengébb is szerintem. És a váltó is tetszik, de csak a leggyorsabb állásban. A többiben nem látom értelmét használni, mert elég nyugodtan váltogat, automatában öreguras (kényelmes), de javarészt a kormányról váltok. Megvan a feelingje!
Tele van kütyüvel, a gombnyomásra összeszoruló oldaltámasz, ami kiszálláskor kienged, mindig megmosolyogtat. A HUD vetített adatai is jól jönnek a szélvédőre. A kanyarkövető lámpa is széria kéne legyen minden autóban. Óriási ötlet!
Vegyesben (szoktatási fázisban) 610km a megtehető 1 tankkal. :D Ez valamivel a seb.határok felett, néhány előzgetéssel tarkítva. Egyenlőre közlekedek, ismekedem, szokom a váltót ilyenek, nem akarom elsietni. Ez is egy élmény. :wink: Azért a bőrt már lekenytem, érezze a törődést. Meg ezt-azt lefestettem (optikaituning) a kerékdobokban egy-két alkatrészt, felniket levéve belül is megsikáltam, régi súlyragacsokat levakartam, felnikupakot beállítottam az M-es logóval irányban (erre miért nem figyelnek soha).

Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Morello, strobi
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge