![]() |
2009.06.08. 16:39
MChris írta:491523 írta:Sziasztok,
Már régóta tervezem, hogy a lehetőségeimhez mérten szeretnék venni egy 5-ös BMW-t, (528, benzines, manuális) hobbyautónak. Tehát nem fogok havonta több ezer kilométert utazni vele. Bár a fene tudja lehet, hogy majd ki sem akarok szálni belőle
Az interneten keresgélve ráakardtam az e39.hu-ra.Nagyon megörültem, hogy egy ilyen közösség foglalkozik az E39-el mert sok hasznos tapasztalattal lehet gazdagabb egy kezdő bmw tulajdonos.
Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy mire számíthatok 1,5MFt értékben? (sajnos többb pénzt nem tudok erre szánni)
Eddig szinte csak a használtauto.hu-n keresgéltem de talán más források is vannak...
http://www.hasznaltauto.hu/2956998_bmw_528i_1996
http://www.hasznaltauto.hu/2692728_bmw_528_1996
http://www.hasznaltauto.hu/2821687_bmw_528i_1996
http://www.hasznaltauto.hu/3032316_bmw_528i_1998
http://www.hasznaltauto.hu/2964807_bmw_528i_1998
Ezekről az autókról van valakinek közelebbi személyes tapasztalata?
Sajnos a fényképeken nem látszik minden apró részlet, de ha valaki látta már közelről akkor nagyon szívesen meghallgatnám a véleményét mielőtt én is megnézém... ha egyáltalán érdemes megnézni.
A válaszokat előre is köszönöm.
melyik jobb nem jobb dolgot már kifejtették elöttem, van pró és kontra,de pár 100-as ugyis rámegy az elején,olyan auto nincs ha nem munkás autó lesz amire nem menne,ez nem azt jelenti hogy megveszed és nem indul el,de olajcsere,szűrök cseréje,akkor eljön majd más is,pl most "sláger" a kézifék nekem szintén csak vas volt meg,de bowdent nem kellett cserélni,átirás,teletank,"nagy zene" maffia fólia,klubos keret
2009.06.08. 17:41
2009.06.08. 18:22
Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Ez nem 1 E36 kormány benne???![]()
2003 óta vam MO.-n!! Mondanátok róla vmit?? Köszi
2009.06.08. 18:23
Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
2009.06.08. 18:26
lepke írta:Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Helo
Ez a kocsi ugy lett összerakva az elsö lökháritonak semmi köze a kocsihoz
mivel a belsö nem Mpakett,a szine meg mintha most lenne átfestve az egész kocsi
a kormány nem az övé talán még a légzsák sincs benne
üdv zoli
2009.06.08. 18:27
MChris írta:Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Nem ill lehet van abban is ez egy BMW sport kormány ilyen Celticnek is benne. ETK-ban megtalálod milyenek vannak.
Ennyiért hát nem is tudom,bár sport ülés és asszem pont olyan mintával ami az egyik alkatrészes topikban van Rolinak vagy Adminnak is eladóban. Első és a hátsó lökös cserélt faceliftesre,de az ajtólécek nem. Szerintem 2M fiatalabb is van,de meg kell nézni...
2009.06.08. 18:28
lepke írta:MChris írta:Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Nem ill lehet van abban is ez egy BMW sport kormány ilyen Celticnek is benne. ETK-ban megtalálod milyenek vannak.
Ennyiért hát nem is tudom,bár sport ülés és asszem pont olyan mintával ami az egyik alkatrészes topikban van Rolinak vagy Adminnak is eladóban. Első és a hátsó lökös cserélt faceliftesre,de az ajtólécek nem. Szerintem 2M fiatalabb is van,de meg kell nézni...
Helo Chris
Hol azaz ETK![]()
üdv zoli
2009.06.08. 18:30
MChris írta:lepke írta:MChris írta:Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Helo Chris
Hol azaz ETK![]()
üdv zoli
bal oldalon online ETK alatt
www.realoem.com
(1 hozzászolással feljebb belinkeltem már)
2009.06.08. 18:31
lepke írta:MChris írta:lepke írta:MChris írta:Cyri írta:Sziasztok! Én szombaton megyek nézni ezt mert nekem is szivem vágya egy 28i!! Használtautó
Helo Chris
Hol azaz ETK![]()
üdv zoli
bal oldalon online ETK alatt
www.realoem.com
(1 hozzászolással feljebb belinkeltem már)
Helo Chris
Mire megirom![]()
üdv zoli
2009.06.08. 18:36
2009.06.08. 18:40
MChris írta:
külsőn már néztem nagyot (kínai lámpa meg lökösön a rács),de hát a kis szörös,bár van akinek bejön,bocsi Ati,de ez nyáron,nekem "levegőtlen lenne"
2009.06.08. 19:11
Bacsek írta:MChris írta:
külsőn már néztem nagyot (kínai lámpa meg lökösön a rács),de hát a kis szörös,bár van akinek bejön,bocsi Ati,de ez nyáron,nekem "levegőtlen lenne"
Szépen fejezted ki magad Chris![]()
Szerintem is a medveszőrnek a kandalló előtt a helye nem a kocsiban,utoljára uncsitesóm ladájában láttam ilyet vagy 10 éve
2009.06.08. 19:13
2009.06.08. 19:15
2009.06.08. 19:15
Cyri írta:Birka Bmw:D
Hát ezt az autót én is megnéztem már (személyesen)!!!
A srác akié azt mondta h 1 éve cserélt kompletten aut. váltót!
Elég érdekes h 190000 km után cserélni kellett a váltót!! Nem?
2009.06.08. 19:28
lepke írta:Cyri írta:Birka Bmw:D
Helo
Ez Idióta Full M-pakett
üdv zoli
2009.06.08. 19:34
Cyri írta:lepke írta:Cyri írta:Birka Bmw:D
Helo
Ez Idióta Full M-pakett
üdv zoli
Helo!
Aztmondták h ezen e60-asnak az első M-pakettes lököse van, ami ugyebár nem az hanem csak 1 replika!! És azért mert a tulaja nem akart e39-es M-es lököst rárakni mert már mindenkinek olyan van!!Valami különlegeset akart!!! Ja! És van ülésfűtés!!! Valahol az ülés alatt lehet kapcsolni
Valami utólag beépített cucc szerintem!
2009.06.08. 19:36
2009.06.08. 19:39
lepke írta:Cyri írta:lepke írta:Cyri írta:Birka Bmw:D
Helo
Ez Idióta Full M-pakett
üdv zoli
Helo!
Aztmondták h ezen e60-asnak az első M-pakettes lököse van, ami ugyebár nem az hanem csak 1 replika!! És azért mert a tulaja nem akart e39-es M-es lököst rárakni mert már mindenkinek olyan van!!Valami különlegeset akart!!! Ja! És van ülésfűtés!!! Valahol az ülés alatt lehet kapcsolni
Valami utólag beépített cucc szerintem!
Helo Cyri
Akkor az FULL-lehet ha az ülés alatt van valami![]()
cucc amit be kell kapcsolni,VAGY tüzet kell rakni az ülés fütéshez
![]()
üdv zoli