![]() |
2009.05.15. 22:23
2009.05.15. 22:25
tomekk07 írta:Sziasztok!
Gondolom a következő video nem ismeretlen számotokra, vagy legalábbis mindenki látott, már ehhez hasonlót!
http://www.youtube.com/watch?v=SSqHw_k6-0E
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek hogy tartják meg ott egy helyben az autót, hogy fékezik be csak az elejét?
Mert én csak arra tudok gondolni, hogy valahogy csak az elejét fékezik, vagy külön fékkörrel vagy egyszerűn erre alkalmasint kiveszik az autóból a hátsó féket. vagy azt hallottam még, hogy simán lefékezik az autót, a hátsó meg szépen kopik menetközben, de ezt nehezemre esik elhinni!
Szóval, valaki tudja, hogy mégis mi a módja ennek?
csak érdekel már régóta!
Üdv!
2009.05.15. 22:27
lepke írta:tomekk07 írta:Sziasztok!
Gondolom a következő video nem ismeretlen számotokra, vagy legalábbis mindenki látott, már ehhez hasonlót!
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek hogy tartják meg ott egy helyben az autót, hogy fékezik be csak az elejét?
Mert én csak arra tudok gondolni, hogy valahogy csak az elejét fékezik, vagy külön fékkörrel vagy egyszerűn erre alkalmasint kiveszik az autóból a hátsó féket. vagy azt hallottam még, hogy simán lefékezik az autót, a hátsó meg szépen kopik menetközben, de ezt nehezemre esik elhinni!
csak érdekel már régóta!
Üdv!
Helo
Ez kézivel egyszerü DE az automatával is meglehet már próbáltam csak neki nem használ
üdv zoli
2009.05.15. 22:30
tomekk07 írta:lepke írta:tomekk07 írta:Sziasztok!
csak érdekel már régóta!
Üdv!
Helo
Ez kézivel egyszerü DE az automatával is meglehet már próbáltam csak neki nem használ
üdv zoli
De hogy? hogy fékezed le az elejét?
Tomekk
2009.05.15. 22:34
lepke írta:tomekk07 írta:lepke írta:tomekk07 írta:Sziasztok!
csak érdekel már régóta!
Üdv!
Helo
üdv zoli
Tomekk
Csak nyomod a féket+a gázt az kocsikon csak az elsö fékek fognak a hátsók az szinte csak van ennyire egyszerü
üdv zoli
2009.05.15. 22:40
tomekk07 írta:lepke írta:tomekk07 írta:lepke írta:tomekk07 írta:Sziasztok!
csak érdekel már régóta!
Üdv!
Helo
üdv zoli
Tomekk
Csak nyomod a féket+a gázt az kocsikon csak az elsö fékek fognak a hátsók az szinte csak van ennyire egyszerü
üdv zoli
De közben a hátsó is fog valamennyire, nem? az biztos örül neki! szóval egy-egy ilyen móka alatt lehet rendesen koptatni a féket? nem melegszik fel túlságosan, vagy esetleg nem izzik? az meg nem hiszem, hogy túl jót tenne úgy az egész féknek.
Üdv Tomekk
2009.05.16. 09:01
2009.05.16. 09:15
pappkari írta:én multkor a szegedi talin (még az e39-el) pörögtem a kocsival ömlött a füst mindenkinek tetszett nekem is , de a kocsinak nem: le is darálta a szervót és az a pörgés 80000 került
2009.05.16. 10:20
LeviM5 írta:Anno engem ez a video fogott meg, hogy M5 mellett döntsek, youtube-ról levették:
E39 M5
2009.05.19. 21:51
levibeka írta:Hajdu-Bihariak Előnyben
2009.05.19. 21:56
charlie01 írta:levibeka írta:Hajdu-Bihariak Előnyben
Nem is tudom, hogy mit bizniszeljek el egy pár jó kecskére, vagy desznóra:D:D:D
2009.05.19. 22:23
2009.05.19. 22:43
Schnitzer írta:
Meg ők is........
http://www.youtube.com/watch?v=ETWqr2fr ... 43&index=3
http://www.youtube.com/watch?v=KwrpgekK6K4
mivel hogy 5-ös Bömiük van nekik is"![]()
![]()
![]()
2009.05.19. 23:37
2009.05.20. 11:50
2009.05.20. 12:05
Celtic írta:
A BMW Észak-Amerika megbízásából, ismert színész, és rendezősztárok közreműködésével egy sor ötperces rövidfilm készült az Anonymus Content nevű produkciós cégnél. A filmek együttes címe The Hire (A Bér). A filmekben közreműködő rendezők mind Hollywood első vonalából valók, John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar-Wai, Guy Ritchie, és Alejandro Gonzalez Inaritu mind jól ismertek a filmek világából. A szereplők közt is akadnak ismert nevek szép számmal, többek közt Mickey Rourke, és Madonna is feltűnik a képkockákon. "Ezek a filmek megrengetik az ipart" - nyilatkozta Steve Golin, az Anonymus igazgatója.
Első körbe feltöltöm az egyik filmet aki esetleg még nem látta volna. Ha érdekel valakit, akkor jön az összes.
Chosen
akinek pedig felirat is kell Felirat innen töltse le hozzá.
2009.05.20. 12:44
BMWFUN írta:Celtic írta:
A BMW Észak-Amerika megbízásából, ismert színész, és rendezősztárok közreműködésével egy sor ötperces rövidfilm készült az Anonymus Content nevű produkciós cégnél. A filmek együttes címe The Hire (A Bér). A filmekben közreműködő rendezők mind Hollywood első vonalából valók, John Frankenheimer, Ang Lee, Wong Kar-Wai, Guy Ritchie, és Alejandro Gonzalez Inaritu mind jól ismertek a filmek világából. A szereplők közt is akadnak ismert nevek szép számmal, többek közt Mickey Rourke, és Madonna is feltűnik a képkockákon. "Ezek a filmek megrengetik az ipart" - nyilatkozta Steve Golin, az Anonymus igazgatója.
Első körbe feltöltöm az egyik filmet aki esetleg még nem látta volna. Ha érdekel valakit, akkor jön az összes.
Chosen
akinek pedig felirat is kell Felirat innen töltse le hozzá.
Már kb 4 éve megvannak, de még mostanában is szívesen nézegetem őket.
2009.05.20. 12:48
jackson írta:Jackson, aki látta az összeset