![]() |
2016.07.09. 22:34
Gallaca írta:oleez írta:Sziasztok,
Bepróbáltunk egy ugyanolyan számozású LCM modult a kocsiba mint az enyém ami elméletileg jó és ugyanúgy világít folyamatosan a két fényszóró és a piros felkiáltójel is műszerfalon.
Kellene ilyenkor gépre tenni az autót?
A srác rendes volt mert mondta is,hogy ne fizessek semmit,menjek el hozzá berakjuk és ha jó akkor vihetem. De mondta is,hogy tuti jó,mert most bontotta ki olyan autóból aminek semmi baja nem volt. Na nekem ugyanolyan mint eddig...
Valakinek ötlet,hogy merre nézelődjek még vagy ki az a valaki aki nagyon vágja ezt a témát:)
A segítséget előre is nagyon köszönöm!
Üdv!
Kellene, hogy kiderüljön, hogy mi a hiba. Lehet, hogy az indexkarod dőlt szét, az is okoz ilyet. Inpa megmondja, persze nem hibakódolvasással.
2016.07.13. 19:50
2016.07.13. 20:07
2016.07.13. 20:11
notaridavid írta:Sziasztok,
Sürgős segítségre lenne szükségem.Remélem nem egy kálvária kezdete, de kimentem a kocsihoz, hogy be álljak,mivel jön a vihar és jeget is mondtak, indítok azonnal indul. Beálltam, leállít, kiszálltam, akkor látom hogy nagyon közel raktam a hátulját, mondom előrébb állok, az autó nem indul csak teker[CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE][CRYING FACE]
Ilyenkor mi van? 1 perccel ezelőtt pöcre indult. Komolyan nem hiszem el.
Valakinek van ötlete?Kezdek aggódni.
Köszi Dávid
Tapatalkkal küldve az én LG-H815 eszközömről
2016.07.13. 20:13
bendegúz írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Sürgős segítségre lenne szükségem.Remélem nem egy kálvária kezdete, de kimentem a kocsihoz, hogy be álljak,mivel jön a vihar és jeget is mondtak, indítok azonnal indul. Beálltam, leállít, kiszálltam, akkor látom hogy nagyon közel raktam a hátulját, mondom előrébb állok, az autó nem indul csak teker
Azt tippelem, hogy kifogyott a gáz.![]()
Sokat segítene, ha elárulnád milyen autód van.
2016.07.13. 20:17
notaridavid írta:bendegúz írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Sürgős segítségre lenne szükségem.Remélem nem egy kálvária kezdete, de kimentem a kocsihoz, hogy be álljak,mivel jön a vihar és jeget is mondtak, indítok azonnal indul. Beálltam, leállít, kiszálltam, akkor látom hogy nagyon közel raktam a hátulját, mondom előrébb állok, az autó nem indul csak teker
Szia,
Félig van a tank [CRYING FACE] Az kizárva.
E39 530d touring 2000 es évjárat.
2016.07.13. 20:19
notaridavid írta:bendegúz írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Szia,
2016.07.13. 20:27
rockerekhu írta:notaridavid írta:bendegúz írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Szia,
2016.07.13. 20:38
bendegúz írta:Első körben valamelyik üzemanyag szivattyúra gyanakodnék.
2016.07.13. 21:21
notaridavid írta:Sziasztok,
Sürgős segítségre lenne szükségem. ****
2016.07.13. 21:30
fsoul írta:Sziasztok! a hátsó bal ablakom lehuztam többet már nem tudtam visszahuzni leszedtem az ajtó kárpitot probáltam visszahuzni az ablakot de beesik igy sufnissan 1 csavarhúzoval támasztottam most ki hogy ne ázzon széjel mit lehet vele kezdeni? meglehet valahogy csinálni hogy fent maradjon az ablak? nem érdekel ha nem lehet utána lehúzni meg nem müködik csak visszarakom a kárpitot aztán kész nem lesz használva de most 1 csavarhuzó lóg ki belöle az tartja az nagyon gáz azért
2016.07.13. 22:13
atesz155 írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Műszerfal kiír valamit?
Első körben ezeket próbálnám meg ***
2016.07.13. 22:59
atesz155 írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Műszerfal kiír valamit?
Első körben ezeket próbálnám meg:
2016.07.13. 23:14
Gallaca írta:fsoul írta:Sziasztok! a hátsó bal ablakom lehuztam többet már nem tudtam visszahuzni leszedtem az ajtó kárpitot probáltam visszahuzni az ablakot de beesik igy sufnissan 1 csavarhúzoval támasztottam most ki hogy ne ázzon széjel mit lehet vele kezdeni? meglehet valahogy csinálni hogy fent maradjon az ablak? nem érdekel ha nem lehet utána lehúzni meg nem müködik csak visszarakom a kárpitot aztán kész nem lesz használva de most 1 csavarhuzó lóg ki belöle az tartja az nagyon gáz azért
Ennek a vége egy helyre beírva is eléggé szarul hangzott, szerintem több helyre ne írd be.
komolyan mondom itt egy két emberre nem mondok inkább semmit normálisan kértem 1 tanácsot erre mindig van valaki aki a gép elött pöffeszkedve valami okosságot beír de ami a kérdés arra semmit nem tud mondani..
2016.07.14. 07:38
fsoul írta:Gallaca írta:fsoul írta:Sziasztok! a hátsó bal ablakom lehuztam többet már nem tudtam visszahuzni leszedtem az ajtó kárpitot probáltam visszahuzni az ablakot de beesik igy sufnissan 1 csavarhúzoval támasztottam most ki hogy ne ázzon széjel mit lehet vele kezdeni? meglehet valahogy csinálni hogy fent maradjon az ablak? nem érdekel ha nem lehet utána lehúzni meg nem müködik csak visszarakom a kárpitot aztán kész nem lesz használva de most 1 csavarhuzó lóg ki belöle az tartja az nagyon gáz azért
Ennek a vége egy helyre beírva is eléggé szarul hangzott, szerintem több helyre ne írd be.
most neked ebbe mi hangzott szarul vagy mit nem értesz? szakadó esőbe szerinted mi tudtam volna mást hirtelen csinálni.... gondolhatod nem csavarhúzóval kilógva szeretnék vele futkozni ...komolyan mondom itt egy két emberre nem mondok inkább semmit normálisan kértem 1 tanácsot erre mindig van valaki aki a gép elött pöffeszkedve valami okosságot beír de ami a kérdés arra semmit nem tud mondani..
2016.07.14. 09:49
2016.07.14. 10:42
Istvan520i írta:Üdv.
Kormánymű gumiharangból milyen márkát érdemes venni ami esetleg sokáig bírja? Swag,Lemförder,Meyle,Febi stb. találtam.
2016.07.14. 17:46
notaridavid írta:atesz155 írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Műszerfal kiír valamit?
Első körben ezeket próbálnám meg:
Szia Atesz,
Meghallgattam amit mondtál semmilyen hang nem jön. Valószínűleg akkor a szivattyú adta meg magát.[CRYING FACE]
Kell szereznem egyet.
Köszi
2016.07.14. 19:26
2016.07.14. 19:32
bendegúz írta:notaridavid írta:bendegúz írta:notaridavid írta:Sziasztok,
Szia,
Első körben valamelyik üzemanyag szivattyúra gyanakodnék.