Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2016.02.04. 19:50

kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav :)

Szerinted vették volna ennyien, ha szar? Amúgy másik topic.

2016.02.04. 20:04

szart is el lehet adni,ezért vannak a marketingesek :)

SvidronyA írta:
kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav :)

Szerinted vették volna ennyien, ha szar? Amúgy másik topic.

2016.02.04. 23:48

En nem akarlak itt oltogatni, de BAROMSAG, amit mondasz.
Valszeg egy automatat probaltal, ami szar volt.... De te tudod mit beszelsz....
A vilagert nem akarlak kioktatni, hogy egy automata hogy mukodik, MERT TE AZT IS BIZTOSAN JOBBAN TUDOD....
Masreszt pedig, ulj be pl. egy automata Toyota-ba es akkor majd megtudod, hogy milyen az, amikor nem tul fenyes az automata mukodese.... De te ezt is tudod.... biztos vagyok benne...
( amugy barmikor beulhetsz mellem, szivesen megmutatom neked, hogy mennyire valt ossze-vissza egy jol mukodo automata valto!!!! )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas
Értékelés: 4.76%

2016.02.05. 00:04

leslie írta:

A vilagert nem akarlak kioktatni, hogy egy automata hogy mukodik, MERT TE AZT IS BIZTOSAN JOBBAN TUDOD....
Masreszt pedig, ulj be pl. egy automata Toyota-ba es akkor majd megtudod, hogy milyen az, amikor nem tul fenyes az automata mukodese.... De te ezt is tudod.... biztos vagyok benne...
( amugy barmikor beulhetsz mellem, szivesen megmutatom neked, hogy mennyire valt ossze-vissza egy jol mukodo automata valto!!!! )

Jó volt az. (valakinek :doglotlo: )

2016.02.05. 09:51

Reszka írta:
Pannonos írta:Igazából nincs vele úgymond semmi baj, csak hát na kicsit unalmas. Sportosabb lenne manuállal [WHITE SMILING FACE]

Kicsit nagyobb motorral kell venni és elég sportosnak fogod érezni az automatát is...;)

:franko:

Évekig jártam egy 28i manuállal, most egy 40iA teszi a dolgát és nem kívánom vissza a kézi váltót.

2016.02.05. 09:52

Plusz ne a 2015/6 autótechnikát hasonlítsuk össze a 2000-es évek váltóival. Mert akkor nyilván lomha, nyúlós, sokszor hezitálós lesz a váltási érzet. Talán a Toyotás példa sem igazán jó, mert ott meg a lóerőkben, és az egész koncepcióban van különbség. (örökkévalóság => nincs teljesítmény)

2016.02.05. 13:21

Srácok, kombis ember nem jár mostanában Schnitzer Szabinál?

Sedannal nem tudom elhozni tőle a tetőkárpitomat. :facepalm: :(

2016.02.05. 14:10

Afterdark írta:Srácok, kombis ember nem jár mostanában Schnitzer Szabinál?

Dehogynem, teljesen hátratolod a kalaptartóra, felemeled elöl a fejtámlákat, akkor nem lesz a buksidon útközben. Egy párat elvittek már tőlünk így.

2016.02.05. 14:49

Gallaca írta:
Afterdark írta:Srácok, kombis ember nem jár mostanában Schnitzer Szabinál?

Dehogynem, teljesen hátratolod a kalaptartóra, felemeled elöl a fejtámlákat, akkor nem lesz a buksidon útközben. Egy párat elvittek már tőlünk így.

Szabi mondta, hogy nem fér be és a múltkori eset után nem vitatkozom vele :D

2016.02.05. 15:27

Kezdő rendőrjárőr rovat

Soroljon fel legalább 3 szabálytalanságot, ami miatt az M3 gépjármű vezetőjét intézkedés alá lehet vonni. :)

https://www.youtube.com/watch?v=bcgSTU5 ... e=youtu.be

2016.02.05. 16:15

491523 írta:Kezdő rendőrjárőr rovat
Soroljon fel legalább 3 szabálytalanságot, ami miatt az M3 gépjármű vezetőjét intézkedés alá lehet vonni. :)

Remélem amikor befejezi földi pályafutását, akkor azt egyedül teszi, és nem ránt magával másokat is (na jó a motoros haverjait is viheti). :lovoldozos
Egyúttal kívánom, hogy ezt ne halogassa sokáig.

2016.02.05. 17:25

PeterE39 írta:

Remélem amikor befejezi földi pályafutását, akkor azt egyedül teszi, és nem ránt magával másokat is (na jó a motoros haverjait is viheti). :lovoldozos

Ámen :!:

2016.02.05. 17:27

PeterE39 írta:

Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!

2016.02.05. 19:12

muhaati írta:Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!

Ez nem teljesen igaz, mert lakott területen belül párhuzamos közlekedés van így bármelyik sávot használhatja folyamatos haladásra.

Jobbra tartás
(2) Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. Lassú járművel, állati erővel vont járművel, kézi kocsival, hajtott (vezetett) állattal, valamint lassan haladó járművel - ha az út- és forgalmi viszonyok lehetővé teszik - szorosan az úttest jobb széléhez húzódva kell haladni. Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a jobbra tartásra a külön szabályok (36. §) az irányadók.

Párhuzamos közlekedés
(3) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára kettőnél több forgalmi sáv van útburkolati jelekkel kijelölve, a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseket kell értelemszerűen alkalmazni. Az ilyen úttesten azonban a második forgalmi sávban - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezések megtartásával - bármely gépjárművel szabad közlekedni; a harmadik és további (belső) forgalmi sávokra - a balra bekanyarodás esetét kivéve - ráhajtani csak személygépkocsival és motorkerékpárral szabad.

2016.02.05. 20:02

491523 írta:
muhaati írta:Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!

Ez nem teljesen igaz, mert lakott területen belül párhuzamos közlekedés van így bármelyik sávot használhatja folyamatos haladásra.

Bocsi! Én nem vagyok rendőr, csak próbálok értelmesen közlekedni. (40 év alatt balesetmentesen) Igen, 14 évesen már vittem a Mozikba vizsgára a kocsikat.

Viszont ez a fránya "jobbra tartás" mindig a begyemben van. Persze szíved rajta, toljad neki 40-el a belsőben, hiszen ezek szerint jogod van hozzá.

Mint fentebb írtam, bizony nem kell a videón látható módon közlekedni, ezt én is elítélem.

U.i. Tudom, nem lakott terület, de biztosan megérte a Puntósnak kekeckedni a Rezesovával. Joga volt a belsőben szarakodni. Megérte.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 2 NagyMatyas, rockolo77
Értékelés: 9.52%

2016.02.05. 21:43

oké jó :D :nyelves: kár volt belekezdeni,folytassa akinek két anyja van :D

leslie írta:

2016.02.06. 00:10

muhaati írta:
491523 írta:

Bocsi! Én nem vagyok rendőr, csak próbálok értelmesen közlekedni. (40 év alatt balesetmentesen) Igen, 14 évesen már vittem a Mozikba vizsgára a kocsikat.

Viszont ez a fránya "jobbra tartás" mindig a begyemben van. Persze szíved rajta, toljad neki 40-el a belsőben, hiszen ezek szerint jogod van hozzá.

Mint fentebb írtam, bizony nem kell a videón látható módon közlekedni, ezt én is elítélem.

U.i. Tudom, nem lakott terület, de biztosan megérte a Puntósnak kekeckedni a Rezesovával. Joga volt a belsőben szarakodni. Megérte.

Kedves "Muhaati"!!!

Minden tiszteletem a tiéd, mert megérdemled de az hogy a Reze picsával össze hasonlítani egy ilyen közlekedést azért elég különböző dolog! Az emberünk elég bátran és felelősség mentesen nyomja a városban a Reze meg ittasan és megfontolatlanul ment az autópályán amivel életet követelve hajtót végre! aki vagánykodni akar elég egy motor ha az sem elég ott van a verseny pálya! :D

2016.02.06. 08:30

tökmöc írta:
Kedves "Muhaati"!!!

Minden tiszteletem a tiéd, mert megérdemled de az hogy a Reze picsával össze hasonlítani egy ilyen közlekedést azért elég különböző dolog! Az emberünk elég bátran és felelősség mentesen nyomja a városban a Reze meg ittasan és megfontolatlanul ment az autópályán amivel életet követelve hajtót végre! aki vagánykodni akar elég egy motor ha az sem elég ott van a verseny pálya! :D

Látod, ezért kell mindig egy pofa sör mellett személyesen beszélgetni, nem a betűkben fürkészni. Sokféle gondolattal lehet írni valamit, és többféleképpen lehet olvasni, értelmezni a leírtakat.

2016.02.06. 10:24

muhaati írta:
tökmöc írta:
Kedves "Muhaati"!!!

Látod, ezért kell mindig egy pofa sör mellett személyesen beszélgetni, nem a betűkben fürkészni. Sokféle gondolattal lehet írni valamit, és többféleképpen lehet olvasni, értelmezni a leírtakat.

Amikor csak "krúzolok" (he-he, 520-assal...), nem tartok fel senkit, hogy a megengedett maximummal (óra szerint) önkéntes rendőrt imitálva hátráltatok bárkit; ítélkezni ott van (sajnos) a hatóság, továbbá a JóIsten. Amikor sietek, akkor sem veszélyeztetek senkit, mert sem jogi, sem pedig erkölcsi alapom nincs hozzá, illetve benne van a pakliban, hogy emberi mivoltomból kifolyólag én is hibázhatok, tehát nem kísértem.
A tót ringyó teljesen más eset, ettől vonatkoztassatok el!
PEACE :wink:

2016.02.06. 11:11

SvidronyA írta:Amikor csak "krúzolok" (he-he, 520-assal...), nem tartok fel senkit, hogy a megengedett maximummal (óra szerint) önkéntes rendőrt imitálva hátráltatok bárkit;

Épp erről értekeztem tegnap a facebookon! -a magam sajátos stílusában! 8) :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge