![]() |
2016.02.04. 19:50
kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav
2016.02.04. 20:04
SvidronyA írta:kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav
Szerinted vették volna ennyien, ha szar? Amúgy másik topic.
2016.02.04. 23:48
kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav
2016.02.05. 00:04
leslie írta:kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav
En nem akarlak itt oltogatni, de BAROMSAG, amit mondasz.
Valszeg egy automatat probaltal, ami szar volt.... De te tudod mit beszelsz....
A vilagert nem akarlak kioktatni, hogy egy automata hogy mukodik, MERT TE AZT IS BIZTOSAN JOBBAN TUDOD....
Masreszt pedig, ulj be pl. egy automata Toyota-ba es akkor majd megtudod, hogy milyen az, amikor nem tul fenyes az automata mukodese.... De te ezt is tudod.... biztos vagyok benne...
( amugy barmikor beulhetsz mellem, szivesen megmutatom neked, hogy mennyire valt ossze-vissza egy jol mukodo automata valto!!!! )
)
2016.02.05. 09:51
Reszka írta:Pannonos írta:Igazából nincs vele úgymond semmi baj, csak hát na kicsit unalmas. Sportosabb lenne manuállal [WHITE SMILING FACE]
Kicsit nagyobb motorral kell venni és elég sportosnak fogod érezni az automatát is...
2016.02.05. 09:52
2016.02.05. 13:21
2016.02.05. 14:10
Afterdark írta:Srácok, kombis ember nem jár mostanában Schnitzer Szabinál?
Sedannal nem tudom elhozni tőle a tetőkárpitomat.![]()
2016.02.05. 14:49
Gallaca írta:Afterdark írta:Srácok, kombis ember nem jár mostanában Schnitzer Szabinál?
Sedannal nem tudom elhozni tőle a tetőkárpitomat.![]()
Dehogynem, teljesen hátratolod a kalaptartóra, felemeled elöl a fejtámlákat, akkor nem lesz a buksidon útközben. Egy párat elvittek már tőlünk így.
2016.02.05. 15:27
2016.02.05. 16:15
491523 írta:Kezdő rendőrjárőr rovat
Soroljon fel legalább 3 szabálytalanságot, ami miatt az M3 gépjármű vezetőjét intézkedés alá lehet vonni.
https://www.youtube.com/watch?v=bcgSTU5 ... e=youtu.be
2016.02.05. 17:25
PeterE39 írta:491523 írta:Kezdő rendőrjárőr rovat
Soroljon fel legalább 3 szabálytalanságot, ami miatt az M3 gépjármű vezetőjét intézkedés alá lehet vonni.
Remélem amikor befejezi földi pályafutását, akkor azt egyedül teszi, és nem ránt magával másokat is (na jó a motoros haverjait is viheti).![]()
Egyúttal kívánom, hogy ezt ne halogassa sokáig.
2016.02.05. 17:27
PeterE39 írta:491523 írta:Kezdő rendőrjárőr rovat
Remélem amikor befejezi földi pályafutását, akkor azt egyedül teszi, és nem ránt magával másokat is (na jó a motoros haverjait is viheti).![]()
Egyúttal kívánom, hogy ezt ne halogassa sokáig.
2016.02.05. 19:12
muhaati írta:Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!
2016.02.05. 20:02
491523 írta:muhaati írta:Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!
Ez nem teljesen igaz, mert lakott területen belül párhuzamos közlekedés van így bármelyik sávot használhatja folyamatos haladásra.
2016.02.05. 21:43
leslie írta:kirillhun írta:e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav
En nem akarlak itt oltogatni, de BAROMSAG, amit mondasz.
Valszeg egy automatat probaltal, ami szar volt.... De te tudod mit beszelsz....
A vilagert nem akarlak kioktatni, hogy egy automata hogy mukodik, MERT TE AZT IS BIZTOSAN JOBBAN TUDOD....
Masreszt pedig, ulj be pl. egy automata Toyota-ba es akkor majd megtudod, hogy milyen az, amikor nem tul fenyes az automata mukodese.... De te ezt is tudod.... biztos vagyok benne...
( amugy barmikor beulhetsz mellem, szivesen megmutatom neked, hogy mennyire valt ossze-vissza egy jol mukodo automata valto!!!! )
2016.02.06. 00:10
muhaati írta:491523 írta:muhaati írta:Valóban , nagyon helytelenül viselkedik, Viszont azért ne felejtsük el, hogy csak az első öt percben 74 autóst lehetne megbüntetni a leg alapvetőbb KRESZ szabály megszegése miatt, miszerint KÖTELEZŐ A JOBBRA TARTÁS !!!!!!!
Ez nem teljesen igaz, mert lakott területen belül párhuzamos közlekedés van így bármelyik sávot használhatja folyamatos haladásra.
Bocsi! Én nem vagyok rendőr, csak próbálok értelmesen közlekedni. (40 év alatt balesetmentesen) Igen, 14 évesen már vittem a Mozikba vizsgára a kocsikat.
Viszont ez a fránya "jobbra tartás" mindig a begyemben van. Persze szíved rajta, toljad neki 40-el a belsőben, hiszen ezek szerint jogod van hozzá.
Mint fentebb írtam, bizony nem kell a videón látható módon közlekedni, ezt én is elítélem.
U.i. Tudom, nem lakott terület, de biztosan megérte a Puntósnak kekeckedni a Rezesovával. Joga volt a belsőben szarakodni. Megérte.
2016.02.06. 08:30
tökmöc írta:
Kedves "Muhaati"!!!
Minden tiszteletem a tiéd, mert megérdemled de az hogy a Reze picsával össze hasonlítani egy ilyen közlekedést azért elég különböző dolog! Az emberünk elég bátran és felelősség mentesen nyomja a városban a Reze meg ittasan és megfontolatlanul ment az autópályán amivel életet követelve hajtót végre! aki vagánykodni akar elég egy motor ha az sem elég ott van a verseny pálya!
2016.02.06. 10:24
muhaati írta:tökmöc írta:
Kedves "Muhaati"!!!
Minden tiszteletem a tiéd, mert megérdemled de az hogy a Reze picsával össze hasonlítani egy ilyen közlekedést azért elég különböző dolog! Az emberünk elég bátran és felelősség mentesen nyomja a városban a Reze meg ittasan és megfontolatlanul ment az autópályán amivel életet követelve hajtót végre! aki vagánykodni akar elég egy motor ha az sem elég ott van a verseny pálya!
Látod, ezért kell mindig egy pofa sör mellett személyesen beszélgetni, nem a betűkben fürkészni. Sokféle gondolattal lehet írni valamit, és többféleképpen lehet olvasni, értelmezni a leírtakat.
2016.02.06. 11:11
SvidronyA írta:Amikor csak "krúzolok" (he-he, 520-assal...), nem tartok fel senkit, hogy a megengedett maximummal (óra szerint) önkéntes rendőrt imitálva hátráltatok bárkit;