Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2013.01.11. 09:04

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... io-6434907

Tegnap beszéltem a tulajjal!Az autót egy X6-os BMW-be számolta be!Elmondása szerint tökéletesen működik!Motor,Váltó kifogástalan!A belseje szakadás mentes.Minden extra működik!Apró karcokon kívül nincs más sérülés rajta!Székesfehérváron van az autó!

2013.01.11. 09:11

Norbi86 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530_d_akcio-6434907

Tegnap beszéltem a tulajjal!Az autót egy X6-os BMW-be számolta be!Elmondása szerint tökéletesen működik!Motor,Váltó kifogástalan!A belseje szakadás mentes.Minden extra működik!Apró karcokon kívül nincs más sérülés rajta!Székesfehérváron van az autó!

Ebbe a pénzbe még 1-2 hiba v. szakadás is beleférne.
Kérj meg valaki odavalósit, egy gyors elő szemlére!

2013.01.11. 09:16

Imco írta:

Ebbe a pénzbe még 1-2 hiba v. szakadás is beleférne.
Kérj meg valaki odavalósit, egy gyors elő szemlére!

Hát az nagyon szuper lenne ha lenne esetleg egy Székesfehérvári tag aki esetleg rápillantana! :franko:

2013.01.11. 10:06

Norbi86 írta:Hát az nagyon szuper lenne ha lenne esetleg egy Székesfehérvári tag aki esetleg rápillantana! :franko:

Melyik kereskedésben van? Mondott címet vagy nevet?

2013.01.11. 10:30

PapaBoss írta:
Norbi86 írta:Hát az nagyon szuper lenne ha lenne esetleg egy Székesfehérvári tag aki esetleg rápillantana! :franko:

Melyik kereskedésben van? Mondott címet vagy nevet?

A Főnök majd megnézi :mrgreen:

2013.01.11. 10:53

simi64 írta:A Főnök majd megnézi :mrgreen:

Felhívtam. Magánszemély, és a kocsi Abán van (nem Fehérváron).
Ma mennek ketten is megnézni, elég bizakodó az eladást illetően. Nem csodálom, anyagáron adja.

Én holnaptól talán ráérek, azt beszéltem meg vele, hogy holnap felhívom ismét, és ha nem vitték el, akkor hétvégén megnézem.
Baromi szűkös a szabadidőm, de megpróbálom besűríteni.

Szerk.: Ha itt lett volna kereskedésben, akár délben kiszaladtam volna.. :neutral:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PapaBoss az itt látható tagok köszönték meg: Norbi86
Értékelés: 4.76%

2013.01.11. 10:59

Minden kereskedő minden autója ilyen a telefonban...

2013.01.11. 11:16

PapaBoss írta:
simi64 írta:A Főnök majd megnézi :mrgreen:

Felhívtam. Magánszemély, és a kocsi Abán van (nem Fehérváron).
Ma mennek ketten is megnézni, elég bizakodó az eladást illetően. Nem csodálom, anyagáron adja.

Én holnaptól talán ráérek, azt beszéltem meg vele, hogy holnap felhívom ismét, és ha nem vitték el, akkor hétvégén megnézem.
Baromi szűkös a szabadidőm, de megpróbálom besűríteni.

Szerk.: Ha itt lett volna kereskedésben, akár délben kiszaladtam volna.. :neutral:

Köszönöm szépen a segítséget és azt is,hogy költségbe verted magad miattam!Majd valahogy kompenzálom! :franko: Nekem is említette,hogy sok az érdeklődő!Elméletileg ő magánszemély legalábbis ezt mondta de elég laza figurának tűnt a telefonban!

2013.01.11. 13:32

Norbi86 írta:Köszönöm szépen a segítséget és azt is,hogy költségbe verted magad miattam!Majd valahogy kompenzálom! :franko: Nekem is említette,hogy sok az érdeklődő!Elméletileg ő magánszemély legalábbis ezt mondta de elég laza figurának tűnt a telefonban!

Nem akarok beleokoskodni, de ha ennyit agonizálsz egy autóvásárláson, sose lesz BMW-d :facepalm:
Ha van egy jó vétel, nincs kecmec, bele kell ülni a kocsiba, és el kell menni azonnal. :hangos:
Van egy cimborám kereklámpás mercivel, ő agonizál évek óta, hogy milyen jó lenne kicserélni az E osztályt egy S-re, de mire eljutna a cselekvésig, már nincs meg a kocsi :facepalm:

2013.01.11. 13:43

barbrady írta:

tipikus kereskedo duma :-D
az X6-ba szamolta be nekem kicsit santit, akinek van penze (10 milla alaphangon) X6-ra, az nem fog egy 15 eves kocsit betolni gombokert sehova ...

2013.01.11. 14:05

kovessyroli írta:
Norbi86 írta:Köszönöm szépen a segítséget és azt is,hogy költségbe verted magad miattam!Majd valahogy kompenzálom! :franko: Nekem is említette,hogy sok az érdeklődő!Elméletileg ő magánszemély legalábbis ezt mondta de elég laza figurának tűnt a telefonban!

Nem akarok beleokoskodni, de ha ennyit agonizálsz egy autóvásárláson, sose lesz BMW-d :facepalm:
Ha van egy jó vétel, nincs kecmec, bele kell ülni a kocsiba, és el kell menni azonnal. :hangos:
Van egy cimborám kereklámpás mercivel, ő agonizál évek óta, hogy milyen jó lenne kicserélni az E osztályt egy S-re, de mire eljutna a cselekvésig, már nincs meg a kocsi :facepalm:

Teljesen igazad van!Tudom én is,hogy ez a baj velem túl sokat rágódóm és agyalok ezen a témán pedig már évek óta egy e39 az álmom!!A munka miatt nem tudok azonnal elmenni pedig jó lenne!

2013.01.11. 14:06

orvil írta:
barbrady írta:

tipikus kereskedo duma :-D
az X6-ba szamolta be nekem kicsit santit, akinek van penze (10 milla alaphangon) X6-ra, az nem fog egy 15 eves kocsit betolni gombokert sehova ...

Hát,hogy igaz e vagy sem azt már sosem tudjuk meg! :D

2013.01.11. 14:36

Norbi86 írta:Teljesen igazad van!Tudom én is,hogy ez a baj velem túl sokat rágódóm és agyalok ezen a témán pedig már évek óta egy e39 az álmom!!A munka miatt nem tudok azonnal elmenni pedig jó lenne!

Gyere nézd meg az enyém, aztán vidd el tavasszal. Addig mindent rendbeteszek rajta. :wink:

2013.01.11. 14:44

PapaBoss írta:
Norbi86 írta:Teljesen igazad van!Tudom én is,hogy ez a baj velem túl sokat rágódóm és agyalok ezen a témán pedig már évek óta egy e39 az álmom!!A munka miatt nem tudok azonnal elmenni pedig jó lenne!

Gyere nézd meg az enyém, aztán vidd el tavasszal. Addig mindent rendbeteszek rajta. :wink:

Én sedant szeretnék de azért köszönöm!:)

2013.01.11. 14:54

Norbi86 írta:Én sedant szeretnék de azért köszönöm!:)

Btw mi az anyagi keret, amiért nézelődsz? Mik az igények?

2013.01.11. 15:04

PapaBoss írta:

Lehetőleg 25d vagy 30d!
Automata váltó!
Lehetőleg fekete de ez nem annyira fontos :)
Jó állapot talán ez a legfontosabb
Extrák hiányát talán még eltudom viselni de nem sértődőm meg ha van :)
Árban kb1 vagy 1.2 millió!
Ha a jelenlegi Off autómat eladnám akkor rendelkezésre állna még annak az ára is akkor szélesebb körben is nézelődnék,de az lehet megmarad az asszonynak!:)Úgy vagyok ,hogy ha van egy jó vételnek tűnő dolog akkor arra ráindulok de egyáltalán nem sürgős a dolog!

2013.01.11. 15:07

Norbi86 írta:
PapaBoss írta:

Lehetőleg 25d vagy 30d!
Automata váltó!
Ha a jelenlegi Off autómat eladnám akkor rendelkezésre állna még annak az ára is akkor szélesebb körben is nézelődnék,de az lehet megmarad az asszonynak!:)Úgy vagyok ,hogy ha van egy jó vételnek tűnő dolog akkor arra ráindulok de egyáltalán nem sürgős a dolog!

Annak az árát, meg tartsd meg szépen, ne almozz ki magad alól. Mert ha van egy kis meglepi, akkor ne szállj fel a szopórollerre.

2013.01.11. 15:08

imi36 írta:
Norbi86 írta:
PapaBoss írta:

Lehetőleg 25d vagy 30d!
Automata váltó!

Annak az árát, meg tartsd meg szépen, ne almozz ki magad alól. Mert ha van egy kis meglepi, akkor ne szállj fel a szopórollerre.

Gondoltam erre is azért nézek ennyiért mert a többi legyen tartalék más esetleges váratlan dolgokra! :)

2013.01.11. 18:09

off autó, de hatalmas szöveg :D
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswa ... vo-6486434

2013.01.11. 18:13

zoley88 írta:off autó, de hatalmas szöveg :D
http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswa ... vo-6486434

Lájk !
Hozzászólás küldése

VigLink badge