Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2016.01.29. 21:12

A fórumon van olyan tag aki a schmiedman Hungary-t képviseli?

2016.01.29. 21:55

afcajax írta:A fórumon van olyan tag aki a schmiedman Hungary-t képviseli?

Müller Béla.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: afcajax
Értékelés: 4.76%

2016.01.29. 22:07

kzolee írta:

Müller Béla.

Köszi, a fórumon is ezen a néven van?

2016.01.29. 22:13

afcajax írta:
kzolee írta:

Müller Béla.

Úgy emlékszem, hogy bmwmuller.

2016.01.29. 22:15

kzolee írta:
afcajax írta:
kzolee írta:

Müller Béla.

Úgy emlékszem, hogy bmwmuller.

Jaja azóta megtaláltam és írtam is neki, de azért köszi.

2016.01.29. 22:18

Ittam ma 6 sört, ezért vagyok ilyen közlékeny és udvarias. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2016.01.29. 23:29

kzolee írta:Ittam ma 6 sört, ezért vagyok ilyen közlékeny és udvarias. :D

Épp ma este ábrándoztam holmi árpáról, malátáról :oops: Sajnos még nem lehet :(
Viszont Neked váljék kedves egészségedre :sör: !

2016.02.03. 14:41

Sziasztok. Adott egy e39 528i automata amit manuálra szeretnék átalakítani. Pontosan miket kell hozzá cserélnem? Esetleg valakinek nincs véletlenül manuál szett? Válaszokat előre is Köszönöm!

2016.02.03. 16:12

Pannonos írta:Sziasztok. Adott egy e39 528i automata amit manuálra szeretnék átalakítani. Pontosan miket kell hozzá cserélnem? Esetleg valakinek nincs véletlenül manuál szett? Válaszokat előre is Köszönöm!

Nezd at Hamori Arpi blogjat ha jo emlekszem,Ő csinalt ilyen atalakitast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2016.02.03. 16:38

Pannonos írta:Sziasztok. Adott egy e39 528i automata amit manuálra szeretnék átalakítani. Pontosan miket kell hozzá cserélnem? Esetleg valakinek nincs véletlenül manuál szett? Válaszokat előre is Köszönöm!

Schnitzernek biztos van hozzá szettje! :)
Helyedben azért erősen átgondolnám, mielőtt belevágok.

2016.02.03. 16:50

rockerekhu írta:

Nezd at Hamori Arpi blogjat ha jo emlekszem,Ő csinalt ilyen atalakitast.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Az túl egyszerű lett volna, ő fordítva csinálta.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2016.02.03. 21:29

Imco írta:

Igazából, én kellően automata ellenes vagyok ahhoz, hogyha egy patika állapotú, nekem megfelelő e39 lenne eladó, elsők közt manualosítanám.
Pl: ha az én kis teknőm automata lenne, már nem lenne az!

Kinek mi...!

Szóval, nehéznek kurva nehéz, de határozottság, idő és/vagy pénz kérdése!

2016.02.03. 21:58

kanyobence írta:
Imco írta:

Igazából, én kellően automata ellenes vagyok ahhoz, hogyha egy patika állapotú, nekem megfelelő e39 lenne eladó, elsők közt manualosítanám.
Pl: ha az én kis teknőm automata lenne, már nem lenne az!

Kinek mi...!

Szóval, nehéznek kurva nehéz, de határozottság, idő és/vagy pénz kérdése!

Ha pl. a szomszédom lennél (jó buli lenne), fél év sem telne el és megváltozna a véleményed. "Mondom" ezt annak dacára, hogy még én is kitartok a kézi mellett, de egyre inkább úgy érzem, hogy még egy pár év és átpártolok. Amikor 1km sikerül fél óra alatt, hidd el, nem túl lélekemelő. És ugyebár nem Uazról beszélünk :facepalm: A hajtűket meg nem Fünferrel kell vadászni :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Pannonos

2016.02.03. 22:06

Igazából nincs vele úgymond semmi baj, csak hát na kicsit unalmas. Sportosabb lenne manuállal [WHITE SMILING FACE]

2016.02.03. 23:36

Párszor már leírtam az arany okosságom, ami így szól:
Az életkorod számával egyenes arányban nő az igényed az automataváltóra! :D ;)
Ez nálam kb 34-35 óta tart. A lancia deltával elmúlt a csak és kizárólag manuált feeling is! :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: 2 rockolo77, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2016.02.03. 23:53

Imco írta:Párszor már leírtam az arany okosságom, ami így szól:
Az életkorod számával egyenes arányban nő az igényed az automataváltóra! :D ;)
Ez nálam kb 34-35 óta tart. A lancia deltával elmúlt a csak és kizárólag manuált feeling is! :)

Igy-igy:) Meg annyival kiegeszitenem, hogy egy ekkora hajoban- foleg a touringban :roker: --->egy jol felszerelt touring-ban mar nem akarod kevergetni a malnat :D :D :facepalm: Csak elvezed, hogy suhansz, elnyulsz az ulesben, karod a konyoklon, bal labad pihen az M-es labpihenteton, tetoablak nyitva, kellemes zene szol, ES nem akarsz mar valtogatni. Az automata szepen puhan es selymesen teszi a dolgat....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: 3 F_E_K_, Gallaca, SvidronyA
Értékelés: 14.29%

2016.02.04. 01:40

Pannonos írta:Igazából nincs vele úgymond semmi baj, csak hát na kicsit unalmas. Sportosabb lenne manuállal [WHITE SMILING FACE]

Kicsit nagyobb motorral kell venni és elég sportosnak fogod érezni az automatát is...;)

2016.02.04. 02:25

A motor erelyével igazából nincs bajom, teljesen megfelel.

2016.02.04. 10:49

Reszka írta:
Pannonos írta:Igazából nincs vele úgymond semmi baj, csak hát na kicsit unalmas. Sportosabb lenne manuállal [WHITE SMILING FACE]

Kicsit nagyobb motorral kell venni és elég sportosnak fogod érezni az automatát is...;)

He-he... :lol:
Ez még egy B10 birtokában lett volna még viccesebb... :facepalm: :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Reszka

2016.02.04. 19:07

e39ben az automata váltó nem egy nagy szám,lassú,és visszavált mikor nem kéne,és nem vált vissza amikor kéne.Vagy tolod neki és teszi a dolgát,de én szertem ah 5.be beteszem és ott marad ameddig akarom,na ez nincs az automatánál.Tudom mit beszélek,jöhet a sav :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kirillhun az itt látható tagok köszönték meg: admin
Hozzászólás küldése

VigLink badge