![]() |
2016.06.30. 15:37
2016.06.30. 17:31
oleez írta:Sziasztok!
Talán valaki már megjárta a kálváriát:)
Piros felkiáltójel hiba. Az áldozat egy 97es 525TDS Touring. Minden jó...féktárcsa,betét,olajszint,jeladó...minden,de nem lehet eltüntetni a piros felkiáltójelet a műszerfalról...
Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Valami megoldás? Ötlet? Teljesen kifogytam...az istenért nem tűnik el a műszerfalról pedig tényleg minden tökéletes.
Előre is köszönöm a segítséget!
2016.06.30. 17:51
Gallaca írta:oleez írta:Sziasztok!
Piros felkiáltójel hiba. Az áldozat egy 97es 525TDS Touring. Minden jó...féktárcsa,betét,olajszint,jeladó...minden,de nem lehet eltüntetni a piros felkiáltójelet a műszerfalról...
Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Valami megoldás? Ötlet? Teljesen kifogytam...az istenért nem tűnik el a műszerfalról pedig tényleg minden tökéletes.
Nem volt lcm csere az autóban?
2016.06.30. 17:55
oleez írta:Gallaca írta:oleez írta:Sziasztok!
Heló,
LCM az a lámpavezérlő? Nézd el nekem,de most lehet keverem...
Annyi tuti,hogy most mindkét fényszóróm is elszállt. Le kellett húznom a sarut az izzókról,mert állandóan világítanak. Gyújtáson sem kell lennie,de a fényszórók világítanak folyamatosan
2016.06.30. 18:20
atti523i írta:oleez írta:Gallaca írta:oleez írta:Sziasztok!
Heló,
Annyi tuti,hogy most mindkét fényszóróm is elszállt. Le kellett húznom a sarut az izzókról,mert állandóan világítanak. Gyújtáson sem kell lennie,de a fényszórók világítanak folyamatosan
az bizony a lámpavezérlő.lehet venni bontottat,de ha van aki ért hozzá,ki lehet benne cserélni ha jól tudom valami triakot.nekem így csinálták meg.
2016.07.01. 08:51
2016.07.01. 19:53
öreglala írta:Üdv Mindenkinek! Itt a jó idő, gondoltam, szerelgetek, PDC, nagyboard, sötétedős tükör. KÉt kérdésem lenne (egyenlőre): kötözgetem be a PDC-t és azt láttam a közösítőben a fehér-piros-keresztbe sárga csíkos közösítőbe van 1 fehér-szürke-keresztbe sárga is bedugva, holott annak van külön közösítője, ez normális? Másik: az lcm-be kellene bekötnöm a nagyboard miatt a hűtővízszint jeladót és a fényre sötétedő tükör egyik szálát is. Hogyan lehet az lcm-t kiszabadítani? Jobb oldalon már levettem a műanyag takarót, de van még egy fekete puha műanyag, ami felnyúlik teljesen, leszakítani nem akarom. Előre is köszönöm!
2016.07.01. 22:37
2016.07.01. 22:42
2016.07.01. 23:17
oleez írta:Gallaca:)
LCM modul miatt világíthat a piros felkiáltó jelem?
Hol találom pontosan? Kesztyűtartó mögött? Ki kell bontani a kesztyűtartót ?
Köszönöm!
2016.07.02. 18:34
Gallaca írta:oleez írta:Gallaca:)
Köszönöm!
Világíthat, eggyel feljebb van leírva a helye! Jobb A oszlop aljában van.
2016.07.02. 20:32
oleez írta:Gallaca írta:oleez írta:Gallaca:)
Köszönöm!
Világíthat, eggyel feljebb van leírva a helye! Jobb A oszlop aljában van.
Igen, meg is néztem. Hihetetlen de tényleg ott van:)
Komolyra fordítva egy LCM II-es modul van bent. Lenne most egy ugyanilyen sorozatszámú jó, mint az enyém csak a végén van egy SW3.2 es felirat rajta, nekem pedig SW3.1-es felirat van rajta. Számít ez valamit is? Maga a sorozatszám teljesen ugyanaz csak ebben tér el. Megvehetem aztán berakhatom?:) Ha igen akkor megveszem, aztán majd az enyémet megcsináltatom tartaléknak.
Köszönöm a segítséget!
2016.07.02. 22:45
2016.07.03. 18:55
2016.07.03. 19:04
oleez írta:atti523i írta:oleez írta:Gallaca írta:oleez írta:Sziasztok!
Heló,
az bizony a lámpavezérlő.lehet venni bontottat,de ha van aki ért hozzá,ki lehet benne cserélni ha jól tudom valami triakot.nekem így csinálták meg.
Értem akkor körbejárom a kérdést. Tuti,hogy rossz,mert folyamatosan világít mindkét fényszóróm. Bár,hogyan lehet összefüggésbe a piros felkiáltójellel? Mondjuk E39-nél bármit el tudok képzelni:) Lehet egy ellenállás és világít miatt a műszerfalon a felkiáltójel?
Egyéb tünet nincs. Most a refi rendben működik.2016.07.03. 20:49
2016.07.03. 21:36
razzia946 írta:Sziasztok! Érdeklődnék hogy akinek hasonlóan rossz állapotban van a csomagtartóban lévő szerszámos rekesz befogató csavarja, hogy orvosolta a helyzetet? lehet valahogy újra cserélni a felfogató részét? Mert most ahogy kinyitom a csomagtartót egyből lehet szerelni.![]()
2016.07.04. 10:55
2016.07.04. 14:52
dodo123 írta:Heló
valaki ha tudna segíteni
az autó olyan hibát produkál,hogy menet közben egyenletes tempóban rángat/lüktet nem nagyon de érezhető és változó mértékben van ,hogy csak 1-2 percig de van ,hogy hosszabban ,időnként 60-70km-en át jó majd utána elkezdi a dolgot, illetve álló helyben benyomott kuplunggal érezni,hogy valami bezavar és nem egyenletes a járás,de csak ha a kuplung be van nyomva ,a motor 99% ,hogy semmi gond nincs,porlasztók mind hibátlanok illetve újak,az autó megy is nem füstöl
köszönöm
2016.07.04. 18:02