Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2016.01.19. 17:26

Bor3sz írta:Van rá mód hogy megtudjam rendszám alapján,hogy rendelkezik-e érvényes pályamatricával a kocsi?

Menj fel vele egy pályára ;) ;)

A nemzeti útdíjfizezési szolgáltatónál érdeklődnék elsőre talán...

www.nemzetiudij.hu

Asus Z00AD

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz
Értékelés: 4.76%

2016.01.20. 20:16

Most jöttem haza egy hosszabb kanyarból, ezer éves MB Sprinterrel. Refivel megyek,és egyszer csak észre vettem ,hogy hip-hop jobban látok mindent. Aztán kiderült hogy csak mögöttem van egy új 3-as touring, a csodalámpával. Kivülről nézve cefet jól működik a dolog. Nem vakultam meg a visszapillantóból,cserébe láttam mindent körülöttem. Ez alap lehetne minden kocsiban... :taps:

2016.01.20. 20:18

Bor3sz írta:Most jöttem haza egy hosszabb kanyarból, ezer éves MB Sprinterrel. Refivel megyek,és egyszer csak észre vettem ,hogy hip-hop jobban látok mindent. Aztán kiderült hogy csak mögöttem van egy új 3-as touring, a csodalámpával. Kivülről nézve cefet jól működik a dolog. Nem vakultam meg a visszapillantóból,cserébe láttam mindent körülöttem. Ez alap lehetne minden kocsiban... :taps:

Egy kicsit megdobná a Suzukik árát! :facepalm:

2016.01.20. 20:21

Bor3sz írta:Most jöttem haza egy hosszabb kanyarból, ezer éves MB Sprinterrel. Refivel megyek,és egyszer csak észre vettem ,hogy hip-hop jobban látok mindent. Aztán kiderült hogy csak mögöttem van egy új 3-as touring, a csodalámpával. Kivülről nézve cefet jól működik a dolog. Nem vakultam meg a visszapillantóból,cserébe láttam mindent körülöttem. Ez alap lehetne minden kocsiban... :taps:

Az autókon keletkező profit nagy részét a borsos árú extrák megrendelése útján termelik ki a gyártók, hülyék lennének alapban adni.

2016.01.20. 21:06

Ezzel nem is vitázok!!!
De ennél jobban igénybe vett/ kihasznált extrát, a mindennapokra,hirtelen nem jut eszembe!

Ezt telóról firkáltam..

2016.01.20. 21:18

Bor3sz írta:Ezzel nem is vitázok!!!
De ennél jobban igénybe vett/ kihasznált extrát, a mindennapokra,hirtelen nem jut eszembe!

Ezt telóról firkáltam..

...amíg nincs egy kavics vagy kocc. Sokan még egy közönséges halogénizzót sem cserél(tet)nek ki, inkább "vakon (láthatatlanul) repülnek".

2016.01.20. 21:19

Ezt telóról firkáltam..

Ezèrt is szeretjük a BMW-t, mert ha màr van benne, akkor az úgy működik, ahogyan az elő van írva! Nagyon szuperek ezek az új Led-es, automata lámpák.

Norbi-528iA

2016.01.20. 22:46

alváz és üreg védelmet szeretnék csináltatni az autón, tudnátok nekem egy jó/megbízható helyet mondani
köszi

2016.01.22. 10:50

Néhányszor már leírtam itt, hogy hogyan törtek össze. Tizen pár év alatt, nem szenvedtem annyit, mint az elmúlt másfél évben, amióta ezt az autót hajtom. Volt hogy parkolóban állva belém tolattak izomból, hátulról belém csapódott motoros a reggeli araszolásban, sávváltásnál nem nézték hogy ott vagyok és tükör összeért, novemberben húzták végig a bal oldalamat, mert elém fordult egy szerencsétlen... Azóta volt már hogy át toltak a másik sávba, ugyancsak figyelmetlenségből, de azt még mentettem. Ma reggel pedig, a -7 fokban, az első sarkon, állok a stop tábla árnyékában, mikor is nekem jobb kéz felől érkező két kisbusz (az egyik kijött a főútra, nem figyelve semmire) úgy csattan egymásba, hogy mindkettő felém fröccsen. Na mondom fasza.... Szerencsére 15cm és félméter távolságra tőlem fejezték be a lendületet.
Nem lett volna természetes a mosolyom, ha megint megtörténik...

2016.01.22. 11:46

Kérdésem, hogy Schmiedmann honlapján vagy egyáltalán tőlük rendelt e már valaki?Tapasztalatok? Az eredeti alkatrészek árai mennyire térnek el ha eltérnek egyáltalán a márkaszervízben elérhető áraktól?Vannak a katalógusokban érdekes dolgok csak nagyobb tételt így ismeretlenül előre fizetéssel nem nagyon merek rendelni.

2016.01.22. 11:54

afcajax írta:Kérdésem, hogy Schmiedmann honlapján vagy egyáltalán tőlük rendelt e már valaki?Tapasztalatok? Az eredeti alkatrészek árai mennyire térnek el ha eltérnek egyáltalán a márkaszervízben elérhető áraktól?Vannak a katalógusokban érdekes dolgok csak nagyobb tételt így ismeretlenül előre fizetéssel nem nagyon merek rendelni.

Látod-látod, ha járnál hópartyra, pálinkázhattál volna Schmiedmann Béláékkal a boltjukban, egy szervizes tárlatvezetést követően! :mrgreen: Akkor már ismernéd őket személyesen is. :wink:

2016.01.22. 12:04

Gallaca írta:
afcajax írta:Kérdésem, hogy Schmiedmann honlapján vagy egyáltalán tőlük rendelt e már valaki?Tapasztalatok? Az eredeti alkatrészek árai mennyire térnek el ha eltérnek egyáltalán a márkaszervízben elérhető áraktól?Vannak a katalógusokban érdekes dolgok csak nagyobb tételt így ismeretlenül előre fizetéssel nem nagyon merek rendelni.

Látod-látod, ha járnál hópartyra, pálinkázhattál volna Schmiedmann Béláékkal a boltjukban, egy szervizes tárlatvezetést követően! :mrgreen: Akkor már ismernéd őket személyesen is. :wink:

Tehát nosza rajta ne rettegjek?

2016.01.22. 12:05

Én már sokmindent rendeltem tőlük, előrefizettem mindent, teljesen megbízhatóak és gyorsak. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek FuReady az itt látható tagok köszönték meg: afcajax

2016.01.22. 12:41

FuReady írta:

Én már sokmindent rendeltem tőlük, előrefizettem mindent, teljesen megbízhatóak és gyorsak. :franko:

A méretekkel és beszereléssel sem volt gond?A termékek tényleg kompatibilisek az adott típussal (motor méret, coupe/sedan stb.) amik meg vannak adva?

2016.01.23. 21:26

Na lányok és régi jó ismerőseim azaz a köménymag...;)
10,5 éves közös pályafutásunk után elvitték az 540-em.
Gondoltam megosztom a nagyérdeművel a "családtag" elvesztését... 2016.01.04.-én nagy sírás rívás közepedte búcsút vettünk egymástól, közösen a családommal együtt... Nagy üresség és hiányérzettel küzdve 2016.01.14.-én meg lett az "utód" ami azért nagyban segíti a rehabilitációt... Ami egy E65 735i 2003/3 havi szép megkímélt állapotban. Dióhéjban ennyi... Puszi pacsi mindenkinek.

Üdv.Strobi.

Tapatalk-kal küldve az én HTC One M8s-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek strobi az itt látható tagok köszönték meg: admin

2016.01.23. 21:58

strobi írta:Na lányok és régi jó ismerőseim azaz a köménymag...;)
Gondoltam megosztom a nagyérdeművel a "családtag" elvesztését... 2016.01.04.-én nagy sírás rívás közepedte búcsút vettünk egymástól, közösen a családommal együtt... Nagy üresség és hiányérzettel küzdve 2016.01.14.-én meg lett az "utód" ami azért nagyban segíti a rehabilitációt... Ami egy E65 735i 2003/3 havi szép megkímélt állapotban. Dióhéjban ennyi... Puszi pacsi mindenkinek.

Üdv.Strobi.

Használd egészséggel, sok balesetmentes, élvezetes kilométert kívánok :tilt

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: strobi

2016.01.23. 22:08

Üdv.Strobi.

A dióhéjhoz egy képet is dobhattál volna a vasról :roll:
Amúgy gratula :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: strobi

2016.01.23. 22:11

Schnitzer írta:

Üdv.Strobi.

A dióhéjhoz egy képet is dobhattál volna a vasról :roll:
Amúgy gratula :taps:

Fogok! Már rajta a 735 rendszám is...;) Csak le kell mosni...

2016.01.23. 22:44

Ezt telóról firkáltam..

Nekem igen!
A céges off autót lecserélték, hipermodern új T...-ra.
Érintőképernyős középkonzol, tolatókamera, , Ledes fényszóró a napsütést is figyeli, digitális atya-gatya, de nincs benne:
- kormányfűtés
- ülésfűtés
- csúnyán elcseszték a belső levegőkeringtetést, a középső rések kicsik, a szélsők forgatják feleslegesen a levegőt, a fűtőszálak ellenére csúnyán párásodik a hátsó fertály...
- tulajdonképpen tojik Rád, a számítógép figyel mindent ugyan úgy, de nem jelez vissza, mint itt,
- a fogyasztás csak azért jobb, mert megbízod a technikát, ha Te nyomod a pedált, 0,5-1 literrel több a fogyi! Ez eddig nem így volt...

Úgyhogy a mai modern autóknak bőven van mit tanulniuk a 13-20 éves E39-től...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Papi az itt látható tagok köszönték meg: 2 habonynorbi, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2016.01.24. 01:13

Épp most csinálnak egy 2002ti-t az autókereskedőkben. :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge