![]() |
2010.12.31. 15:12
2010.12.31. 15:22
2010.12.31. 15:28
2010.12.31. 15:40
Tomy003 írta:Szeretem az ilyen embereket akik azt sem tudják miröl van szó és beleszolnak:D Azért szépen megfogalmaztad:D Azért mert te 350ért tankolsz már másnak sem legyen jó?:D
2010.12.31. 15:50
Ez egy faszság, amit millószor levázoltam már ide én is és mások is, éppen ezért most nem is teszem...Egy nagy barom téveszme azoktól, akik nem tudnak egy dízelmotoros technikát normálisan használni, illetve akik beleszaladtak már egy ilyen tulajdonostól vásárolt autóba a használt autó piacon...Van erre az állításodra nagyon sok ellen példa! Akkor, most bunkó vagyok, tudom, de nem zavar.PiriM51 írta:Szerinted mindenki tud szerezni 250 Ft os löttyöt?
Ez egy nem reális összehasonlítás
Érdemesebb úgy számolni hogy a mostani középárakkal plusz a dieselhez
2 évente egy nagynyomású pumpa/injektorok és vagy turbó árát adjuk hozzá
Akkor nem ennyi jön ki...
2010.12.31. 16:06
Ez evidens. De megfordítom gyorsan hogy már ne is legyen igaz: Én olyan úton járok dolgozni, ami a futóművemet szétszedi, sokba kerül éves szinten. Ha a másik autópályázik, akkor itt már hatalmas különbség kijön az Ő javára. De az állítás lehet helytálló is, meg nem is. Mert pl. az enyémen öt éves koráig csak a fék, olajcserék meg ami kötelező előírás, azt cserélték. Onnét már nincs is a szervizkönyvbe írva, mert ide került és most ebben az évben kellet zsebbe nyúlni mélyen, de addig semmi. Akkor kirívó és egyedi példa volna az autóm?PiriM51 írta:Annó amikor még BMW nél dolgoztam volt két ügyfelünk akik egyszerre vettek E39 et
Az egyik 530d t vett a másik 540i t.
5 év múlva a gépből az összes szervízszámlát kikeresük és összeadtuk
Kb ugyanannyi kilométert futott a 2 autó
A végösszeg - kalkulált fogyasztással együtt- ugyanannyi volt
2010.12.31. 16:39
bmw520ds írta:Ez evidens. De megfordítom gyorsan hogy már ne is legyen igaz: Én olyan úton járok dolgozni, ami a futóművemet szétszedi, sokba kerül éves szinten. Ha a másik autópályázik, akkor itt már hatalmas különbség kijön az Ő javára. De az állítás lehet helytálló is, meg nem is. Mert pl. az enyémen öt éves koráig csak a fék, olajcserék meg ami kötelező előírás, azt cserélték. Onnét már nincs is a szervizkönyvbe írva, mert ide került és most ebben az évben kellet zsebbe nyúlni mélyen, de addig semmi. Akkor kirívó és egyedi példa volna az autóm?PiriM51 írta:Annó amikor még BMW nél dolgoztam volt két ügyfelünk akik egyszerre vettek E39 et
2010.12.31. 16:55
Jó értem. Nem kötekedni akartam, csak sok balettozás közbeni borsóhányás van ebben a témában.PiriM51 írta:bmw520ds írta:Ez evidens. De megfordítom gyorsan hogy már ne is legyen igaz: Én olyan úton járok dolgozni, ami a futóművemet szétszedi, sokba kerül éves szinten. Ha a másik autópályázik, akkor itt már hatalmas különbség kijön az Ő javára. De az állítás lehet helytálló is, meg nem is. Mert pl. az enyémen öt éves koráig csak a fék, olajcserék meg ami kötelező előírás, azt cserélték. Onnét már nincs is a szervizkönyvbe írva, mert ide került és most ebben az évben kellet zsebbe nyúlni mélyen, de addig semmi. Akkor kirívó és egyedi példa volna az autóm?PiriM51 írta:Annó amikor még BMW nél dolgoztam volt két ügyfelünk akik egyszerre vettek E39 et
Ugyanabban a városban használták az autót ugyanazokon az utakon
Nem a futóműve ment tönkre a Dieselnek hanem a motorhoz kapcsolódó egységek
2010.12.31. 17:32
2010.12.31. 17:35
Tomy003 írta:Inkább vegyél te vissza senki nem mondta hogy neked is ott kell tankolni:D Mindenki ott tankol ahol tud:D Miértne vonnék le álltalánositást én itt lakok és itt is fogok tehát nekem ez az álltalános. Meg hiába árulnak benzint is ha ezt veszed számitásba akkor miért nem tankolsz ott:D Amugy is nem a tankolás volt a kérdés:D Hanam hogy diesel vagy benzin én leirtam hogy miért diesel:D
2010.12.31. 17:38
tibi666 írta:Tomy003 írta:Inkább vegyél te vissza senki nem mondta hogy neked is ott kell tankolni:D Mindenki ott tankol ahol tud:D Miértne vonnék le álltalánositást én itt lakok és itt is fogok tehát nekem ez az álltalános. Meg hiába árulnak benzint is ha ezt veszed számitásba akkor miért nem tankolsz ott:D Amugy is nem a tankolás volt a kérdés:D Hanam hogy diesel vagy benzin én leirtam hogy miért diesel:D
Csak te arra építetted az egész érvelésed, hogy Ukrajnából 250-ért szerzel gázolajat, míg a benzinesek itthon 360-ért tankolnak. Na most ugyanúgy egy benzinest is lehet ott tankolni, és akkor nem 360-ra jön ki literje.......
2010.12.31. 18:12
2010.12.31. 18:35
VZoltan írta:Tomy003!
Ajánlom olvasgasd a topikokat és megtapasztalhatod, hogy ez a stílus ebben a klubban nem megszokott![]()
Üdv: Zoli
2010.12.31. 18:36
muhaati írta:VZoltan írta:Tomy003!
Ajánlom olvasgasd a topikokat és megtapasztalhatod, hogy ez a stílus ebben a klubban nem megszokott![]()
ÓÓÓÓÓ de Tomy megírta, hogy mi nem értünk hozzá, mert lehet még nem is láttunk diesel, vagy benzines BMW-t.![]()
![]()
2010.12.31. 18:39
Labi írta:muhaati írta:VZoltan írta:Tomy003!
ÓÓÓÓÓ de Tomy megírta, hogy mi nem értünk hozzá, mert lehet még nem is láttunk diesel, vagy benzines BMW-t.![]()
![]()
Ne tetézd, ne tetézd!
2010.12.31. 18:48
muhaati írta:Labi írta:muhaati írta:VZoltan írta:Tomy003!
![]()
Ne tetézd, ne tetézd!
Jó , -jó , de én veled vagyok !!!!!!!!
2010.12.31. 21:21
PiriM51 írta: plusz a dieselhez
2010.12.31. 22:17
simi64 írta:PiriM51 írta: plusz a dieselhez
![]()
Ez egy baromság!
Az autóm most múlt 13 éves.
Ez a hetedik turbóm!
2011.01.01. 16:02
2011.01.01. 16:13
Tomy003 írta:ÓÓÓÓÓ de Tomy megírta, hogy mi nem értünk hozzá, mert lehet még nem is láttunk diesel, vagy benzines BMW-t.![]()
![]()
Különben is miért ugatunk bele??????