![]() |
2016.06.01. 11:26
gorcsev írta:FuReady írta:Nagyon hálás vagyok Nektek, mivel kipróbáltam a Dension Gateway Lite 3-as lejátszómon, és működik.![]()
Leírás
A leírásban szereplő lépéseket követtem: lehúztam a pendrive-ot, bekapcsoltam a rádiót, kiválasztottam a CD-t, ekkor megjelent a "CD5-99" felirat, majd "m" gomb és jobbra nyíl hosszan, megjelent a "CD1-01", amit 03-ra állítottam (ekkor valami szöveg is megjelent), amit a végén szintén az "m" gomb + jobbra nyíl gomb hosszan követett, melynek a végén kiírta, hogy "AUX GW".![]()
Pendrive vissza, a MID pedig elkezdte kiírni a zene adatait, amit azt hittem, ez a Dension lejátszó nem tud, de mégis.
Köszi a leírást.Én pont ezt csináltam, csak én 02-vel és 04-el próbáltam. A 03 pont kimaradt, de akkor este kipróbálom.
2016.06.02. 14:21
FuReady írta:gorcsev írta:FuReady írta:Nagyon hálás vagyok Nektek, mivel kipróbáltam a Dension Gateway Lite 3-as lejátszómon, és működik.![]()
Leírás
A leírásban szereplő lépéseket követtem: lehúztam a pendrive-ot, bekapcsoltam a rádiót, kiválasztottam a CD-t, ekkor megjelent a "CD5-99" felirat, majd "m" gomb és jobbra nyíl hosszan, megjelent a "CD1-01", amit 03-ra állítottam (ekkor valami szöveg is megjelent), amit a végén szintén az "m" gomb + jobbra nyíl gomb hosszan követett, melynek a végén kiírta, hogy "AUX GW".![]()
Pendrive vissza, a MID pedig elkezdte kiírni a zene adatait, amit azt hittem, ez a Dension lejátszó nem tud, de mégis.
Köszi a leírást.Én pont ezt csináltam, csak én 02-vel és 04-el próbáltam. A 03 pont kimaradt, de akkor este kipróbálom.
A 02-őt én is próbáltam, azzal nem történt semmi, a 04-ig meg már nem jutottam el, mert miután a 03-at beállítottam, nem tudtam visszaállítani.![]()
Amúgy érdekes dolog, hogy a magyar nyelvű felhasználói leírásban egy szóval nem említik, hogy be lehetne állítani, az angolban meg szerepel.
2016.06.02. 22:56
gorcsev írta:Na én kipróbáltam 02-03-04-et de egyikkel sem írt ki semmit. Marad a hallgatás az olvasgatás helyett.
2016.06.03. 08:25
2016.06.03. 10:07
öreglala írta:Sziasztok! Valaki tudja, hogy 2003 e39 touring első ajtóban mekkora méretű a "mélynyomó" hangszóró (átmérő és mélység)? Köszönöm!
2016.07.01. 17:11
2016.07.14. 22:55
2016.07.15. 12:15
2016.07.15. 13:43
Bor3sz írta:Dension gateway cuccról van valahol magyar leírás? Nem tudok pörgetni a számba, a mappát/előadót nem mutatja. Vagy van itt valakinek aki lefitkálja hogyan is kell a penre rátenni az mp3-at felcimkézve/mappázva vagy mittomén? Csak hogy lássam mit baszok el![]()
Köszi
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.07.15. 13:46
Bor3sz írta:Dension gateway cuccról van valahol magyar leírás? Nem tudok pörgetni a számba, a mappát/előadót nem mutatja. Vagy van itt valakinek aki lefitkálja hogyan is kell a penre rátenni az mp3-at felcimkézve/mappázva vagy mittomén? Csak hogy lássam mit baszok el![]()
Köszi
2016.07.15. 14:35
gorcsev írta:Bor3sz írta:Dension gateway cuccról van valahol magyar leírás? Nem tudok pörgetni a számba, a mappát/előadót nem mutatja. Vagy van itt valakinek aki lefitkálja hogyan is kell a penre rátenni az mp3-at felcimkézve/mappázva vagy mittomén? Csak hogy lássam mit baszok el![]()
Köszi
4 mappát tudsz csinálni, az 5,6 disknek más a jelentése.
A mappák alá tehetsz almappákat. Nekem ami lejött az az, hogy semmi más fájl nem lehet a pedrive-on csak mp3.
A kijelzést nekem sem sikerült bekapcsolni.
Elvileg van róla leírás: https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q= ... 8174,d.bGg
üdv
Gorcsev
2016.07.15. 22:09
PeterE39 írta:Bor3sz írta:Dension gateway cuccról van valahol magyar leírás? Nem tudok pörgetni a számba, a mappát/előadót nem mutatja. Vagy van itt valakinek aki lefitkálja hogyan is kell a penre rátenni az mp3-at felcimkézve/mappázva vagy mittomén? Csak hogy lássam mit baszok el![]()
Köszi
Többféle van, eltérő működéssel. Előbb írd le melyik fajtával rendelkezel.
Sent from my A0001 using Tapatalk
2016.07.27. 23:24
blueboi69 írta:Sziasztok!
Ezek után eléggé gyatrának tűnt az e39 hifije.
2016.07.28. 09:04
Apa8 írta:blueboi69 írta:Sziasztok!
Én kicsit másképp fogalmaznék. SZ@R
Én pár dolgot kipróbáltam. Komplett ajtópanel (ajtó teljes bedobozolása) két réteg szigetelés az ajtón. Új hangszóró kábelek RCA kimenet a BM54-ből. Erősítő (Genesis stereo 100) rendes hanszoró kitt (masive MK limitált szériás) hangváltóval. Nem mondom, hogy nem változott a hang, de a befektetett eneriával (pénz és idő) nem volt egyenes arányban a javulás. Sajnos a CD váltó olyan gyenge jelet ad, hogy soha nem lesz rendes hangzás az autóba. Próbáltam normális jelforrásból meghajtani a rendszert és a külömbség klasszisokkal jobb.
Most következik egy normális jelforrás beépítése. És hát kicserélem a 13-as hangszórókat 16-ra.
2016.07.28. 10:29
blueboi69 írta:Apa8 írta:blueboi69 írta:Sziasztok!
Én kicsit másképp fogalmaznék. SZ@R
Én pár dolgot kipróbáltam. Komplett ajtópanel (ajtó teljes bedobozolása) két réteg szigetelés az ajtón. Új hangszóró kábelek RCA kimenet a BM54-ből. Erősítő (Genesis stereo 100) rendes hanszoró kitt (masive MK limitált szériás) hangváltóval. Nem mondom, hogy nem változott a hang, de a befektetett eneriával (pénz és idő) nem volt egyenes arányban a javulás. Sajnos a CD váltó olyan gyenge jelet ad, hogy soha nem lesz rendes hangzás az autóba. Próbáltam normális jelforrásból meghajtani a rendszert és a külömbség klasszisokkal jobb.
Most következik egy normális jelforrás beépítése. És hát kicserélem a 13-as hangszórókat 16-ra.
Szia!
Azóta nem hallom olyan szarnak, de lehet megszoktamCD-ről nagyságrendekkel jobban szól mint a rádió, de ez érthető is.
BM54-ről hogy csináltad az RCA kivezetést? Az egyik erősítőmön lehet választani, hogy Hi-Low bemenet között, de azért mindig jól jön az rca,de sehol nem találtam komplett leírást. Normális jelforrás alatt nemgyári fejegységre gondolsz?
2016.07.28. 14:17
Apa8 írta:Normális jelforrás a PC lesz.
2016.07.28. 15:52
Bor3sz írta:Apa8 írta:Normális jelforrás a PC lesz.
Ez lehet akár a nagy navis hifibe kötött Dension is?
Vagy muszáj fejegységet is cserélni ha usb ről menne flac?
2016.07.28. 20:26
blueboi69 írta:
BM54-ről hogy csináltad az RCA kivezetést? Az egyik erősítőmön lehet választani, hogy Hi-Low bemenet között, de azért mindig jól jön az rca,de sehol nem találtam komplett leírást. Normális jelforrás alatt nemgyári fejegységre gondolsz?
2016.07.29. 09:45
atesz155 írta:blueboi69 írta:
Beírod a gugliba, például, hogy "bm54 rca output" és több oldalnyi dokumentációval fogsz szembesülni
2016.07.29. 12:09
blueboi69 írta:atesz155 írta:blueboi69 írta:
Beírod a gugliba, például, hogy "bm54 rca output" és több oldalnyi dokumentációval fogsz szembesülni
Igen, ezen túlvagyok, csak érdekelt volna, hogy valaki csinált-e már ilyet és vannak-e esetleg buktatói, ilyesmi..