Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2015.02.06. 11:27

Szervusztok Márkatársak!

Ugyan már regisztrált tag vagyok több, mint két éve, bújom is a témákat amikor időm engedi, de csak most :oops: fedeztem fel ezt a topic-ot, ahol, ha már önzetlen segítségek tömkelege áll rendelkezésünkre, illik bemutatkozni.
A legalázatosabb elnézést Tőletek a mulasztásomért! :!:

Egyébként Imre vagyok, eredetileg ócsai, de már egri illetőséggel. Kamionos vagyok 25 éve, ezért is van az, hogy viszonylag ritkán tudok jelen lenni. A hozzászólásaim pedig azért hiányoznak, mert én, szinte kizárólagosan, BMW "felhasználó" vagyok, imádom, ahogy pusztulnak el előlem az egyéb márkák tudatlan vezetői. :P ( Ők, csak azért ülnek másban, mert még nem volt szerencséjük a BMW csodájához! :lol: )
Ja, amúgy egy 99-es 530 D-vel nyomulok, némi "csippel" fűszerezve, és volt már ezeőtt egy e-34esem 2,4-es Td motorral.

Köszönöm mindenkinek a már eddig is kapott, és a jövőben is hozzáférhető, kitünő tanácsokat, segítséget! :franko:

"Autót, a BMW gyárt. A többi igyekszik utánozni. 8) "

Ezt a hozzászólást a szerzőnek fékállító az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2015.02.08. 14:30

Sziasztok, és üdvözlet mindenkinek!
Józsi vagyok (thejoe), 44 éves (BMW-vel 22) Budapesti lakos.
Az autóm 1998-as 2,5 literes benzines, és régebb óta klubtag. '14. november óta vagyok boldog tulajdonosa, és ez az első BMW-m. Még ismerkedünk.
Valószínűleg lesz szükségem segítségre, de ha tudok én is segítek.
Mégegyszer Üdv. mindenkinek.
thejoe.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek thejoe az itt látható tagok köszönték meg: imi36

2015.02.08. 14:37

thejoe írta:Sziasztok, és üdvözlet mindenkinek!
Józsi vagyok (thejoe), 44 éves (BMW-vel 22) Budapesti lakos.
Az autóm 1998-as 2,5 literes benzines, és régebb óta klubtag. '14. november óta vagyok boldog tulajdonosa, és ez az első BMW-m. Még ismerkedünk.
Valószínűleg lesz szükségem segítségre, de ha tudok én is segítek.
Mégegyszer Üdv. mindenkinek.
thejoe.

Üdv! Jó olvasgatást!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jimbi525d az itt látható tagok köszönték meg: thejoe

2015.02.20. 00:45

Sziasztok,

Engedjétek meg, hogy megtegyem a bemutatkozásom.
Molnár Péter vagyok, 27 éves. Jelenleg Kisújszálláson élek és itt is dolgozom technológusként.
Több fórumozónál olvastam, hogy sokáig vártak, mire sikerült Bmw-hez jutni. Ezt a tábort erősítem én is. Több, mint 5 éve már álmaim autója az E39 540i. Most konkrét vásárlás előtt állok, ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Az egyik kérdés, hogy a motorszámot pontosan hol találom meg?
A másik kérdésem pedig megy a megfelelő topic-ba (automata váltó).

Köszönöm előre is a segítséget és sorry, ha nagyon birka kérdéseket teszek föl. :lol: 8)

Üdv: Duffy

2015.02.20. 19:35

Duffy írta:Sziasztok,

Engedjétek meg, hogy megtegyem a bemutatkozásom.
Molnár Péter vagyok, 27 éves. Jelenleg Kisújszálláson élek és itt is dolgozom technológusként.
Több fórumozónál olvastam, hogy sokáig vártak, mire sikerült Bmw-hez jutni. Ezt a tábort erősítem én is. Több, mint 5 éve már álmaim autója az E39 540i. Most konkrét vásárlás előtt állok, ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Az egyik kérdés, hogy a motorszámot pontosan hol találom meg?
A másik kérdésem pedig megy a megfelelő topic-ba (automata váltó).

Köszönöm előre is a segítséget és sorry, ha nagyon birka kérdéseket teszek föl. :lol: 8)

Üdv: Duffy

Üdv. Jó fórumozást. Jó BMW-zést!

2015.02.22. 09:20

Sziasztok!
Varga Zsolt vagyok. Egy nagy álmomat sikerűlt valóra váltanom, hogy megvettem a 2. BMW-met. 525tds touring. Nagyon szép, nagyon jó, és hát megdobogtatja a szívem. Vannak vele apró problémák, amikre keresem a megoldást. 1999.04 havi, 183000km volt benne amikor megvettem a második tulajtol.
köszönöm hogy itt lehetek, és üdv mindenkinek.

2015.02.22. 10:12

vargazsolt75 írta:Sziasztok!
Varga Zsolt vagyok. Egy nagy álmomat sikerűlt valóra váltanom, hogy megvettem a 2. BMW-met. 525tds touring. Nagyon szép, nagyon jó, és hát megdobogtatja a szívem. Vannak vele apró problémák, amikre keresem a megoldást. 1999.04 havi, 183000km volt benne amikor megvettem a második tulajtol.

Ohh, akkor az még bejáratós! Vigyázz, meg ne hajtsd amíg fel nem érsz a 300e-sek klubjába! :mrgreen:
:e39

2015.02.23. 11:27

Évente 10 ezer km?

2015.02.23. 11:29

Haminda írta:

Évente 10 ezer km?

Bizony, ritka kincs!

2015.02.26. 22:11

Üdv Mindenkinek!

Attila vagyok! Köszönöm a befogadást. Régóta barátkozom ezzel a márkával és típussal, most vásároltam egy touringot, 525d. Sok sok extrával. Van amiről még én sem tudok de majd úgy is kérdezek :) . Előre is elnézést a buta kérdésekére új vagyok k
még a BMW -s körben.

2015.02.26. 22:36

Gulyi22 írta:Üdv Mindenkinek!

Attila vagyok! Köszönöm a befogadást. Régóta barátkozom ezzel a márkával és típussal, most vásároltam egy touringot, 525d. Sok sok extrával. Van amiről még én sem tudok de majd úgy is kérdezek :) . Előre is elnézést a buta kérdésekére új vagyok k
még a BMW -s körben.

Sok szép balesetmentes km-t és jó olvasgatást! Tamás.

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el

2015.03.08. 15:34

Tisztelet mindenkinek!

Kovács Attila vagyok, Hajdúszoboszlóról. Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy Bmw tulajdonos lettem. Soha nem szeretnék más márkájú autót vásárolni. Egy e39 528ia tulajdonosa vagyok.

Köszönöm a befogadást :)

2015.03.08. 20:27

blink4440 írta:Tisztelet mindenkinek!

Kovács Attila vagyok, Hajdúszoboszlóról. Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy Bmw tulajdonos lettem. Soha nem szeretnék más márkájú autót vásárolni. Egy e39 528ia tulajdonosa vagyok.

Üdv Néked köreinkben! :)

2015.03.08. 20:40

Kedves Attila!

Légy szíves töltsd ki az adatlapod is, s akkor az autód ismeretében egzaktabb segítségek birtokába jutsz :wink:

2015.03.08. 20:46

Azt hol találom meg? ( bocsi a hulye kérdésért)

2015.03.08. 20:52

blink4440 írta:Azt hol találom meg? ( bocsi a hulye kérdésért)

Jobb felső sarokban "Felhasználói vezérlőpult", majd utána a bal oldalon profil beállítása vagy valami ilyesmi.

2015.03.08. 21:45

Megvolt, köszönöm a segítséget. Az volt a baj, hogy jelenleg csak telefonon tudok lenni és a Tapatalk alkalmazásban nem találtam ilyet.. :( , de sikerült böngészőben

2015.03.08. 21:52

blink4440 írta:Megvolt, köszönöm a segítséget. Az volt a baj, hogy jelenleg csak telefonon tudok lenni és a Tapatalk alkalmazásban nem találtam ilyet.. :( , de sikerült böngészőben

Igazán nincs mit, látod, megy ez :franko:

2015.03.08. 22:15

Üdv itt nálunk. Strobit nem ismered? Ő is Szoboszlói.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.03.08. 22:20

De igen, tudom ki ő, de nem közeli az ismeretség :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge