![]() |
2014.08.05. 21:15
Cxgrav írta:Hali!
Autolok 2000 kormányzár felmegy a kormányra? "Érdemes" venni?
Köszi
2014.08.05. 21:21
F_E_K_ írta:Cxgrav írta:Hali!
Autolok 2000 kormányzár felmegy a kormányra? "Érdemes" venni?
Köszi
Üdv!
Szerintem fel, de volt ilyenem (illetve megvan elrakva):
Bőrözést lehet hogy koptatja.
Amikor nem használod folyton útban van, az utastérben amúgy sem biztonságos egy ekkora acéldarabot tartani (ha az elszabadul...)
Viszont elég jó minősítést kapott, macera eltávolítani, már a látvány is elég hogy az alkalmi tolvaj odébb áljon. Ja, és lefedi a légzsákot is (divat volt kilopni az autókból egy időben).
Hosszabb parkolásnál javaslom, a hondámon napi használatban kényelmetlen volt a pakolászása.
TapaTalk4: NexusHD2
2014.08.06. 11:48
2014.09.05. 19:56
2014.09.29. 15:48
2014.09.29. 15:57
Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
Nos mar 3 napja egyfolytában be riaszt az autóm mikor lezarom.
Ezt nem ugy kell elképzelni hogy rögtön 1-2 perc elteltével, hanem van mikor fél óra van mikor 5 óra, van mikor óránként gondol egyet es beriaszt. Mi lehet a probléma?
Ja es teljesen rendszertelenül, ejjel nappal beriaszt. De most pl éjféltől hajnali 3 ig 3* beriasztott. Hozza teszem igen párás volt este a levegő, ez nem tudom mennyire befolyásolja.
Köszönök mindent. Üdv Tamás
2014.09.29. 16:56
F_E_K_ írta:Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
Ezt nem ugy kell elképzelni hogy rögtön 1-2 perc elteltével, hanem van mikor fél óra van mikor 5 óra, van mikor óránként gondol egyet es beriaszt. Mi lehet a probléma?
Ja es teljesen rendszertelenül, ejjel nappal beriaszt. De most pl éjféltől hajnali 3 ig 3* beriasztott. Hozza teszem igen párás volt este a levegő, ez nem tudom mennyire befolyásolja.
Kezdésnek húzd le a motorház tetőt figyelő kapcsolóról a csatlakozót (a bal oldali utastéri pollenszűrő házán van).
NexusHD2
2014.09.29. 17:31
Extasys írta:F_E_K_ írta:Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
Kezdésnek húzd le a motorház tetőt figyelő kapcsolóról a csatlakozót (a bal oldali utastéri pollenszűrő házán van).
NexusHD2
Rendben, megcsináltam.
Ha minden igaz ő lesz az igaz? .
2014.09.29. 19:39
morv írta:Extasys írta:F_E_K_ írta:Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
NexusHD2
Rendben, megcsináltam.
Ha minden igaz ő lesz az igaz? .
Igen, az az.
2014.09.30. 06:27
2014.09.30. 16:47
F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk!
NexusHD2
2014.10.01. 06:21
Extasys írta:F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk!
NexusHD2
Eddig lekopogom meg se szólalt, mióta lehúztam a csatit
2014.10.01. 18:34
F_E_K_ írta:Extasys írta:F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk!
NexusHD2
Jó jel. De azért várd ki a hetet![]()
NexusHD2
2014.10.01. 23:34
Extasys írta:F_E_K_ írta:Extasys írta:F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk!
NexusHD2
NexusHD2
Szintén át aludtam (nyugodtan) az éjszakát. Mar voltam is vele tegnap itt-ott, ugyhogy hő is volt a motor térbe, este párás levegő is volt, ugyhogy eddig nagyon ugy néz ki hogy ez a bibi. Tudnál segiteni honnan tudok rendelni ilyen alkatrészt?
Köszi
2014.10.02. 17:18
leslie írta:Extasys írta:F_E_K_ írta:Extasys írta:F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk!
NexusHD2
NexusHD2
Szintén át aludtam (nyugodtan) az éjszakát. Mar voltam is vele tegnap itt-ott, ugyhogy hő is volt a motor térbe, este párás levegő is volt, ugyhogy eddig nagyon ugy néz ki hogy ez a bibi. Tudnál segiteni honnan tudok rendelni ilyen alkatrészt?
Köszi
Markaszervizben megrendeled, 2-3 nap, par ezer ft.
2014.10.26. 11:55
2014.10.26. 12:19
2014.10.26. 12:25
Ralphus írta:Így visszaolvasgatva... Nem kizárt, hogy nekem is a motorháztető szenzora csinálja a dolgot, mert azt szintén megpiszkáltam, jobban mondva, megigazítottam, azóta lehet hogy érzékel és az riasztgat be?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
2014.11.05. 17:17
2014.11.05. 22:15
Szabó Sándor írta:Sziasztok!
Még gyakorló E39 tulajdonos vagyok (520i / 2002)
Tudtommal "semmi" nincs az autóban és szeretnék egy középkategóriás riasztót.
Itthon garázsban alszik, de egyébként nem állhatok mellette.
Gondoltam, nektek már van bevált márka/típus amit "szeret"is a BMW.
20-30 max 40k körül.
Ja... szomszédom/barátom autóvillamossági szerelő, tehát a beszerelés szakszerű lenne, de Ő is javasolta, hogy kérdezzek rá itt is.