Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Használsz-e a gyári védelmen kívül egyebet is?

Igen
95
55%
Nem
79
45%

Szavazatok száma : 174

Re: ELLOPOTT AUTÓK!!

2014.08.05. 21:15

Cxgrav írta:Hali!

Autolok 2000 kormányzár felmegy a kormányra? "Érdemes" venni?

Köszi

Üdv!

Szerintem fel, de volt ilyenem (illetve megvan elrakva):

Bőrözést lehet hogy koptatja.
Amikor nem használod folyton útban van, az utastérben amúgy sem biztonságos egy ekkora acéldarabot tartani (ha az elszabadul...)

Viszont elég jó minősítést kapott, macera eltávolítani, már a látvány is elég hogy az alkalmi tolvaj odébb áljon. Ja, és lefedi a légzsákot is (divat volt kilopni az autókból egy időben).

Hosszabb parkolásnál javaslom, a hondámon napi használatban kényelmetlen volt a pakolászása.

TapaTalk4: NexusHD2

Re: ELLOPOTT AUTÓK!!

2014.08.05. 21:21

F_E_K_ írta:
Cxgrav írta:Hali!

Autolok 2000 kormányzár felmegy a kormányra? "Érdemes" venni?

Köszi

Üdv!

Szerintem fel, de volt ilyenem (illetve megvan elrakva):

Bőrözést lehet hogy koptatja.
Amikor nem használod folyton útban van, az utastérben amúgy sem biztonságos egy ekkora acéldarabot tartani (ha az elszabadul...)

Viszont elég jó minősítést kapott, macera eltávolítani, már a látvány is elég hogy az alkalmi tolvaj odébb áljon. Ja, és lefedi a légzsákot is (divat volt kilopni az autókból egy időben).

Hosszabb parkolásnál javaslom, a hondámon napi használatban kényelmetlen volt a pakolászása.

TapaTalk4: NexusHD2

Neeee maaar! :mrgreen:
En naponta hasznalom a vasban.... szerintem nem kenyelmetlen.
En egy rongyot teszek a kormanyra,ahol a zar hozzaer a kormanyhoz, igy az nem kopik.
A korm.zarat pedig jobb hatra teszem a labterhez ( egy mozdulat ) es onnan nem szabadul el es nem is zavar senkit...

Re: Riasztó, lopásvédelem, rablásgátlás

2014.08.06. 11:48

Hááát, nekem kényelmetlen volt, pláne amikor hátul is voltak utasok. Impozáns, de utáltam folyton hátramászkálni vele a csomagtartóhoz...

Akit ezek nem zavarnak az használja, jónak jó szerintem, én csak ezért szoktam le róla.

2014.09.05. 19:56

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, kzolee
Értékelés: 9.52%

2014.09.29. 15:48

Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
Nos mar 3 napja egyfolytában be riaszt az autóm mikor lezarom.
Ezt nem ugy kell elképzelni hogy rögtön 1-2 perc elteltével, hanem van mikor fél óra van mikor 5 óra, van mikor óránként gondol egyet es beriaszt. Mi lehet a probléma?
Ja es teljesen rendszertelenül, ejjel nappal beriaszt. De most pl éjféltől hajnali 3 ig 3* beriasztott. Hozza teszem igen párás volt este a levegő, ez nem tudom mennyire befolyásolja.
Köszönök mindent. Üdv Tamás

2014.09.29. 15:57

Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.
Ezt nem ugy kell elképzelni hogy rögtön 1-2 perc elteltével, hanem van mikor fél óra van mikor 5 óra, van mikor óránként gondol egyet es beriaszt. Mi lehet a probléma?
Ja es teljesen rendszertelenül, ejjel nappal beriaszt. De most pl éjféltől hajnali 3 ig 3* beriasztott. Hozza teszem igen párás volt este a levegő, ez nem tudom mennyire befolyásolja.

Kezdésnek húzd le a motorház tetőt figyelő kapcsolóról a csatlakozót (a bal oldali utastéri pollenszűrő házán van).

NexusHD2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: Extasys
Értékelés: 4.76%

2014.09.29. 16:56

F_E_K_ írta:
Extasys írta:Szervusztok. Szeretnek egy kis segítséget kérni mert megöl az ideg.

Kezdésnek húzd le a motorház tetőt figyelő kapcsolóról a csatlakozót (a bal oldali utastéri pollenszűrő házán van).

NexusHD2

Rendben, megcsináltam.
Ha minden igaz ő lesz az igaz? Biztonság kedvéért lefenykepeztem
http://kepfeltoltes.hu/140929/296173863 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140929/659422902 ... es.hu_.jpg
Koszonom amugy a válaszodat.

2014.09.29. 17:31

Extasys írta:
F_E_K_ írta:

NexusHD2

Rendben, megcsináltam.
Ha minden igaz ő lesz az igaz? .

Igen, az az.

2014.09.29. 19:39

morv írta:
Extasys írta:
F_E_K_ írta:

NexusHD2

Rendben, megcsináltam.
Ha minden igaz ő lesz az igaz? .

Igen, az az.

Na akkor meglátjuk mit hoz az éjszaka, vagy ez a hét. Remelem nem fog megszólalni és ott a hiba. Ha tenyleg úgy van hogy az miatt csinálja ezt, akkor gondolom javításra illetve cserére szorul igaz?
Köszi srácok.

2014.09.30. 06:27

Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk! :)

NexusHD2

Ezt a hozzászólást a szerzőnek F_E_K_ az itt látható tagok köszönték meg: Extasys

2014.09.30. 16:47

F_E_K_ írta:Igen, csere kell. Te fülelj mi szurkolunk! :)

NexusHD2

Eddig lekopogom meg se szólalt, mióta lehúztam a csatit :)

2014.10.01. 06:21

Extasys írta:

NexusHD2

Jó jel. De azért várd ki a hetet

NexusHD2

2014.10.01. 18:34

F_E_K_ írta:
Extasys írta:

NexusHD2

NexusHD2

Szintén át aludtam (nyugodtan) az éjszakát. Mar voltam is vele tegnap itt-ott, ugyhogy hő is volt a motor térbe, este párás levegő is volt, ugyhogy eddig nagyon ugy néz ki hogy ez a bibi. Tudnál segiteni honnan tudok rendelni ilyen alkatrészt? :)
Köszi

2014.10.01. 23:34

Extasys írta:
F_E_K_ írta:
Extasys írta:

NexusHD2

NexusHD2

Szintén át aludtam (nyugodtan) az éjszakát. Mar voltam is vele tegnap itt-ott, ugyhogy hő is volt a motor térbe, este párás levegő is volt, ugyhogy eddig nagyon ugy néz ki hogy ez a bibi. Tudnál segiteni honnan tudok rendelni ilyen alkatrészt? :)
Köszi

Markaszervizben megrendeled, 2-3 nap, par ezer ft.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Extasys

2014.10.02. 17:18

leslie írta:
Extasys írta:
F_E_K_ írta:
Extasys írta:

NexusHD2

NexusHD2

Köszi

Markaszervizben megrendeled, 2-3 nap, par ezer ft.

Köszönöm szépen srácok ;) aranyat értek :D

2014.10.26. 11:55

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy beadtam az immobilizer ek egy kódot (E39 nagy navis, gyári riasztó), elfelejtettem, a leírtak szerint, lehúztam az akksit, megvártam míg visszaszámol és minden ok!
Sikerült indítani stb...
Viszont azóta, úgy hogy nincs megadva neki kód , beriaszt az autó időközönként... Valami ötlet?
Köszi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

2014.10.26. 12:19

Így visszaolvasgatva... Nem kizárt, hogy nekem is a motorháztető szenzora csinálja a dolgot, mert azt szintén megpiszkáltam, jobban mondva, megigazítottam, azóta lehet hogy érzékel és az riasztgat be?!

2014.10.26. 12:25

Ralphus írta:Így visszaolvasgatva... Nem kizárt, hogy nekem is a motorháztető szenzora csinálja a dolgot, mert azt szintén megpiszkáltam, jobban mondva, megigazítottam, azóta lehet hogy érzékel és az riasztgat be?!

Lehet. Huzd le a csatijat es ugy teszteld par napig, hogy riaszt-e.

2014.11.05. 17:17

Sziasztok!
Még gyakorló E39 tulajdonos vagyok (520i / 2002)
Tudtommal "semmi" nincs az autóban és szeretnék egy középkategóriás riasztót.
Itthon garázsban alszik, de egyébként nem állhatok mellette. :)
Gondoltam, nektek már van bevált márka/típus amit "szeret" ;) is a BMW.
20-30 max 40k körül.
Ja... szomszédom/barátom autóvillamossági szerelő, tehát a beszerelés szakszerű lenne, de Ő is javasolta, hogy kérdezzek rá itt is.;)

2014.11.05. 22:15

Szabó Sándor írta:Sziasztok!
Még gyakorló E39 tulajdonos vagyok (520i / 2002)
Tudtommal "semmi" nincs az autóban és szeretnék egy középkategóriás riasztót.
Itthon garázsban alszik, de egyébként nem állhatok mellette. :)
Gondoltam, nektek már van bevált márka/típus amit "szeret" ;) is a BMW.
20-30 max 40k körül.
Ja... szomszédom/barátom autóvillamossági szerelő, tehát a beszerelés szakszerű lenne, de Ő is javasolta, hogy kérdezzek rá itt is.;)

http://www.duett.hu/gtalarm.php

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Adam528 az itt látható tagok köszönték meg: Szabó Sándor
Hozzászólás küldése

VigLink badge