![]() |
2008.11.22. 11:44
janiunit írta:Tegnap éjjel Solymár Ifjúság utca 2. szám elől ellopták a barátom 2002-es, fekete 530d M-Packetes BMW-jét, ami kézi vezerlessel van felszerelve. A rendszáma IPC328 . A barátom mozgáskorlátozott !!!!! de úgy látszik ez a tény egy cseppet sem zavarta a tolvaj urakat !
Szóval ha valaki tud esetleg segíteni a megtalálásban akkor emailra tud üzenni.
A tanulság az esetből annyi : nem minden M5 -ös fekete BMW parkolt szabálytalanul a mozgáskorlátozottak helyén,
és nem mindenki milliomos akinek ilyen autója van, mert lehet hogy kártérítésként kapta az autót azért mert talán egész életét egy tolókocsihoz kötve kell leélnie...
2008.11.22. 14:10
muhaati írta:janiunit írta:Tegnap éjjel Solymár Ifjúság utca 2. szám elől ellopták a barátom 2002-es, fekete 530d M-Packetes BMW-jét, ami kézi vezerlessel van felszerelve. A rendszáma IPC328 . A barátom mozgáskorlátozott !!!!! de úgy látszik ez a tény egy cseppet sem zavarta a tolvaj urakat !
A tanulság az esetből annyi : nem minden M5 -ös fekete BMW parkolt szabálytalanul a mozgáskorlátozottak helyén,
és nem mindenki milliomos akinek ilyen autója van, mert lehet hogy kártérítésként kapta az autót azért mert talán egész életét egy tolókocsihoz kötve kell leélnie...
Akkor egy kis wudut a tolvajnak. Száradjon le keze-lába, és kárpótlásként az 5 év fegyház alatt kapjon napi két seggbepacsit
2008.11.22. 20:49
MChris írta:muhaati írta:janiunit írta:Tegnap éjjel Solymár Ifjúság utca 2. szám elől ellopták a barátom 2002-es, fekete 530d M-Packetes BMW-jét, ami kézi vezerlessel van felszerelve. A rendszáma IPC328 . A barátom mozgáskorlátozott !!!!! de úgy látszik ez a tény egy cseppet sem zavarta a tolvaj urakat !
Akkor egy kis wudut a tolvajnak. Száradjon le keze-lába, és kárpótlásként az 5 év fegyház alatt kapjon napi két seggbepacsit
Sajnálom!
És erre felé figyelem majd,hátha felbukkan.
2008.11.22. 21:05
janiunit írta:Tegnap éjjel Solymár Ifjúság utca 2. szám elől ellopták a barátom 2002-es, fekete 530d M-Packetes BMW-jét, ami kézi vezerlessel van felszerelve. A rendszáma IPC328 . A barátom mozgáskorlátozott !!!!! de úgy látszik ez a tény egy cseppet sem zavarta a tolvaj urakat !
2008.11.22. 21:24
VZoltan írta:janiunit írta:Tegnap éjjel Solymár Ifjúság utca 2. szám elől ellopták a barátom 2002-es, fekete 530d M-Packetes BMW-jét, ami kézi vezerlessel van felszerelve. A rendszáma IPC328 . A barátom mozgáskorlátozott !!!!! de úgy látszik ez a tény egy cseppet sem zavarta a tolvaj urakat !
Én is figyelek, bár gondolom a rendszám az első amit lecserélnek.
2008.11.23. 10:37
2008.11.23. 13:09
2009.12.02. 19:30
simi64 írta:Ezt nem értem, bár lehet, hogy valami személyes bosszú lehetett...
2009.12.02. 20:26
2009.12.02. 20:40
nlm79 írta:szerintem nem bosszú hanem biztosítási csalás
lehet hogy a tulaj ásta el?!
2009.12.02. 20:53
simi64 írta:nlm79 írta:szerintem nem bosszú hanem biztosítási csalás
Igen! Az még valószínűbb.
2009.12.02. 21:03
charlie01 írta:simi64 írta:nlm79 írta:szerintem nem bosszú hanem biztosítási csalás
Hát én ha ilyet csinálnék biztos nem ásnám el a kocsit, hanem szépen még kiárulnám olyan dolgokat, hogy felni, ajtók, bőr belső . . .
2009.12.02. 21:21
simi64 írta:charlie01 írta:simi64 írta:nlm79 írta:szerintem nem bosszú hanem biztosítási csalás
Hát én ha ilyet csinálnék biztos nem ásnám el a kocsit, hanem szépen még kiárulnám olyan dolgokat, hogy felni, ajtók, bőr belső . . .
Szép példa, monhatom. Biztos úr
2009.12.02. 21:59
charlie01 írta:simi64 írta:charlie01 írta:simi64 írta:nlm79 írta:szerintem nem bosszú hanem biztosítási csalás
Szép példa, monhatom. Biztos úr
De az tény és való, hogy nagyon sok gépjármű lopás az biztosítási csaláshoz kapcsolódó! Meg ált. a figyelmetlenséget használják ki, kinyitjuk a kaput, meg csak gyorsan beszaladunk valahova. . . De semmi mást nem kellene az ilyen lopós emberekkel csinálni, csupán egy nyilvános helyen a két kezét lecsapni. Elég gusztustalan, hogy megdolgozol érte, gürizel, nyomod vissza hitelt és hopp egyik reggel nincs meg.
2009.12.02. 22:06
lepke írta:Helo
Na ettől már csak az ROSSZABB mikor a parkolóba akarattal rád nyitják az ajtót
IRIGYSÉGBŐLezeket is lelöném
üdv zoli
2009.12.02. 23:19
2009.12.03. 09:40
nlm79 írta:az ajtórányitást gusztustalan ezért én két helyet foglalok középen mindig, így nem fér be mellém senki egyik oldalról se,nem érdekel ki mit gondol utána elegem lett a karcokból meg a horpadásokból nekem is
2009.12.03. 10:13
Apa8 írta:lepke írta:Helo
Na ettől már csak az ROSSZABB mikor a parkolóba akarattal rád nyitják az ajtót
IRIGYSÉGBŐLezeket is lelöném
üdv zoli
Parkolásnál ha tehetem mindig valahova félre állok vagy ha zsúfoltabb a parkoló hát keresek másikat. De többnyire mire visszaérek az autóhoz biztosan állnak mellettem.
2009.12.03. 11:11
Pocilaci írta:nlm79 írta:az ajtórányitást gusztustalan ezért én két helyet foglalok középen mindig, így nem fér be mellém senki egyik oldalról se,nem érdekel ki mit gondol utána elegem lett a karcokból meg a horpadásokból nekem is
A két parkoló elfoglalása az csúnya dolog....lehet ezért macerálnak minket, tudod Nédmánannyukabunkóbéjemvésmégparkúnyisetude addakulcsot (karc)... És már a kutyaólak is 2 parkkolót fognak elfoglalni...látva a példát.
Állj a bejárat eléa Tecsónál mindíg így oldom meg....
Szóval egy szónak is száz a vége...KULTURA na az kéne ide. Akárhová, akárhogy álsz meg, ha akarják végighúzzák a kocsid.
Üdv!