![]() |
2010.12.08. 22:49
touring írta:admin írta:Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
Hátul. Ott is mind cicereg. Rejtély![]()
![]()
Az jó! Nem apróztad. Diag nem mondja meg melyik a hunyó?
2010.12.08. 22:51
vaszarig írta:touring írta:admin írta:Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
![]()
Elvileg megmondja, mert öcsém E46-osán is kihozta a két hátsó oldalsót hibásnak, pedig ciceregnek!
2010.12.08. 23:16
30cm-es Pioneer mélynyomókra rá lehetne vezérelni? Úgy hogy ott rezegjen ahol akadály van? Elöl meg Titan dóm magassugárzókra? Csak mint laikust érdekelne.jackson írta:vaszarig írta:touring írta:admin írta:Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
![]()
Elvileg megmondja, mert öcsém E46-osán is kihozta a két hátsó oldalsót hibásnak, pedig ciceregnek!
Ja ha totál szakadt az beírja vagy rövid zár a testhez. No de hogy más hangon cicereg?![]()
Jackson, aki cicergeti
2010.12.09. 13:26
2010.12.09. 16:28
moszizoli írta:Hali!
Szükségem lenne 3 db pdc szenzorra. (hátsó) Nekem van 2 db 2 pólusú érintkezővel, de ami kell az 3 pólusú érintkezős. Tud valaki segíteni?
möszizoli aki nem tud tolatni
(jackson után szabadon)
2010.12.10. 22:48
2010.12.11. 20:57
2010.12.11. 22:03
Gabii írta:Sziasztok
Tartozás fejében kaptam ma egy ilyen PDC-t.
http://autoriaszto.startuzlet.hu/termek ... k004e.html
Mivel gyári PDC-nem volt ezért beraktam hátra.
Egész korrekt kis motyó. ÉS meglepően jol végzi a dolgát..
Nem hittem volna hogy 1,5 óra alatt telepíthető,ehez persze hozzátartozik a baromi könnyű lökhárító fel-le szerelés.Még a patentek is megúszták.
.
2010.12.11. 22:36
2010.12.11. 23:02
Gabii írta:A lökhárítóban a gyári helyére raktam be,belülről ki van hagyva a műanyagban a helye szal méricskélni sem kellett,a hátsó doblemezen volt egy kis ledugózott lyukacska ahol bemennek a kábelek a vezérlő pedig az akksi mellett van. És kb ennyi mivel Wifis a cucc ezért a kijelzőnek nem kellett kábelt húzni előre.
A rugóval kapcsolatban pedig felraktam a képeket abba a topikba ahol elkezdtük a témát,nem reagáltál rá..
2010.12.30. 17:18
2010.12.30. 17:33
2010.12.30. 17:35
tibi666 írta:Jackson, Te milyen hosszan tudsz arról írni, hogy beszart a pdc-d, rádugtad a számítógépet, kidobta a hibát, de nem tudod biztosan a cikkszámot, így ki kell szerelned a szenzort....
És még gyenge voltál nyelvtanból..... Igazából egy író veszett el benned.
2010.12.30. 17:56
2010.12.30. 18:00
tibi666 írta:Jackson, Te milyen hosszan tudsz arról írni, hogy beszart a pdc-d, rádugtad a számítógépet, kidobta a hibát, de nem tudod biztosan a cikkszámot, így ki kell szerelned a szenzort....
2010.12.30. 19:58
Bene van,sőt az M-es be isjackson írta: Facelift után is benne van a lökösben?
Jackson, aki műszaki lett
2010.12.30. 20:09
admin írta:Bene van,sőt az M-es be isjackson írta: Facelift után is benne van a lökösben?
Jackson, aki műszaki lett![]()
2010.12.30. 20:11
Ezen könnyesre röhögtem magam.tibi666 írta:Jackson, Te milyen hosszan tudsz arról írni, hogy beszart a pdc-d, rádugtad a számítógépet, kidobta a hibát, de nem tudod biztosan a cikkszámot, így ki kell szerelned a szenzort....
2010.12.30. 20:17
Én vetem négyet egyből és mind cseréltem.A 4db új volt annyi mint itthon 3használ.LeviM5 írta:
Csere egy jó játék, és még diag sem kellett, mert kábelre nem is gondoltam, Bömbölőnél egyből szenzort vettem.
Nehéz hozzáférni...
2010.12.30. 20:34
LeviM5 írta:admin írta:Bene van,sőt az M-es be isjackson írta: Facelift után is benne van a lökösben?
Jackson, aki műszaki lett![]()
Csere egy jó játék, és még diag sem kellett, mert kábelre nem is gondoltam, Bömbölőnél egyből szenzort vettem.
Nehéz hozzáférni...
kép helye
kép helye