Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.05.04. 20:33

Tiborio írta:Sziasztok!
valaki tudna abban segíteni hogy nekem is pixel hjibás a műszerfal kijelző és még nem csináltattm meg.a kocsibs 4:3-as rendszer és Bordmonitor van.A kérdésem hogy a monitorra nem lehet valahogy a műszerfalon kijelzett írásokat kiolvasni??sajnos csak töredék betüket látok ha valamit közölni szeretne.
előre is köszi

A hiba ki írásokat nem jeleníti meg a 4:3-as bord monitor.

2008.05.05. 07:04

admin írta:
Tiborio írta:Sziasztok!
valaki tudna abban segíteni hogy nekem is pixel hjibás a műszerfal kijelző és még nem csináltattm meg.a kocsibs 4:3-as rendszer és Bordmonitor van.A kérdésem hogy a monitorra nem lehet valahogy a műszerfalon kijelzett írásokat kiolvasni??sajnos csak töredék betüket látok ha valamit közölni szeretne.
előre is köszi

A hiba ki írásokat nem jeleníti meg a 4:3-as bord monitor.

köszi admin.
marad a javítás.

2008.05.06. 15:39

Sziasztok.

Most találtam:

http://www.tradekey.com/product_view/id/245492.htm

Mi a véleményetek?

Üdv,
Laca

2008.05.06. 15:49

Illetve megtaláltam Admin által feltett leírást angolul is, talán kicsit részletesebb:

http://www.m5board.com/e39m5/Pixel-repair-v05.pdf

Üdv,
Laca

2008.05.06. 18:21

Én beszálnék valakihez, a rendeléshez .Ha jól láttam öt db-ot kell rendelni.

2008.05.07. 07:41

Csak azt kellene tisztázni, hogy használható-e valamire ez a cucc, illetve ezzel biztosan orvosolható-e a probléma.
Mindenki fóliáról beszélt. Ez az a fólia?
Ha igen, és javít a hinán, akkor benne vagyok én is...

Üdv,
Laca

2008.05.07. 14:41

Senki?

2008.05.08. 13:49

én nem hiszek ebben.
én a foliát már olyan erösen nyomtam oda a panelhoz ,hogy jobban nem is lehetne.
ujra és ujra előjön a hiba. nem annyira mint régen amikor vettem de érezhetö.
nem vagyok benne biztos, hogy érdemes venni ilyesmit ami csak gyorstüzoltásra való.
ráadásul azt is észrevettem hogy kétféle müszerfal van. az enyémet ami a régebbi tipusú nem is vállalják el a javitók.
nemcsoda. marha nehéz szétszedni. az ujat talán könnyebb mert ugy látom,, ha jol látom, hogy máshol vannak a csavarok
és nem kall annyira küzdeni.
én a folia cserében látom a megoldást.
el kel menni a gyárhoz és elkapni egy melost hazafelé, életveszélyesen megfenyegetni, hogy hozzon ki uj foliát. :D:D:D

2008.05.08. 14:22

Kaya írta:én nem hiszek ebben.
én a foliát már olyan erösen nyomtam oda a panelhoz ,hogy jobban nem is lehetne.
nem vagyok benne biztos, hogy érdemes venni ilyesmit ami csak gyorstüzoltásra való.
ráadásul azt is észrevettem hogy kétféle müszerfal van. az enyémet ami a régebbi tipusú nem is vállalják el a javitók.
nemcsoda. marha nehéz szétszedni. az ujat talán könnyebb mert ugy látom,, ha jol látom, hogy máshol vannak a csavarok
el kel menni a gyárhoz és elkapni egy melost hazafelé, életveszélyesen megfenyegetni, hogy hozzon ki uj foliát. :D:D:D

Ok, én vállalom, hogy ráfekszem és agyonnyomom :-)

2008.05.08. 23:48

Kaya!

mennyi idő múlva jöttek elő a hibák, azaz mennyi idő múlva tüntek el a pixelek? ..én kb 4 hónapja csináltattam de (kopp kopp kopp) még semmi....és remélem sokáig így is marad!!!

2008.05.09. 00:10

Labi írta:

Kaya!

mennyi idő múlva jöttek elő a hibák, azaz mennyi idő múlva tüntek el a pixelek? ..én kb 4 hónapja csináltattam de (kopp kopp kopp) még semmi....és remélem sokáig így is marad!!!

Az csinálta akinek a számát megadtam?

2008.05.09. 07:36

admin írta:
Labi írta:

Kaya!

Az csinálta akinek a számát megadtam?

végül nem hozzá vittem, mert húzta a száját! ő volt a legolcsóbb, de lehet hogy rossz passzban találtam... azt mondta, hogy korai évjárat, meg már biztos nem lesz tökéletes, mert valószínű, hogy javították, szóval hagytam. :?

2008.05.09. 13:15

Labi! hidegben még jó volt dec aztán ahogy melegebb lett az idő úgy kezdtek előjönni a problémák.
de ez arra is igaz, hogy ha nagyon bemelegszik az izzók miatt akkor is generálja a hibát.
én pár hónapnak érzetem az időt bár még mindíg sokkal jobb mint eredetileg volt.
az a baj ,hogy nem viselek el egy pixel hibát sem és igy nekem már nem jo aminek más még örül.
amúgy még mindíg jól olvasható. Úgy emlékszem, hogy a két oldalán lévő csavart nagyon meghúztam és igy a közepén mintha felemelkedne a leszorító müanyag. Mert a hiba a közepén indul.
ja igen azt még nem irtam ,hogy csak a nagy alsó kijelzö a hibás, a picike ami a kilométerre vonatkozik majdnem
tökéletes azóta is. és ha most kimegyek akkor is jol látom :) majd estére a kocsikázásban elromlik.
:(

2008.05.09. 15:25

Kaya írta:Labi! hidegben még jó volt dec aztán ahogy melegebb lett az idő úgy kezdtek előjönni a problémák.
de ez arra is igaz, hogy ha nagyon bemelegszik az izzók miatt akkor is generálja a hibát.
én pár hónapnak érzetem az időt bár még mindíg sokkal jobb mint eredetileg volt.
az a baj ,hogy nem viselek el egy pixel hibát sem és igy nekem már nem jo aminek más még örül.
amúgy még mindíg jól olvasható. Úgy emlékszem, hogy a két oldalán lévő csavart nagyon meghúztam és igy a közepén mintha felemelkedne a leszorító müanyag. Mert a hiba a közepén indul.
ja igen azt még nem irtam ,hogy csak a nagy alsó kijelzö a hibás, a picike ami a kilométerre vonatkozik majdnem
tökéletes azóta is. és ha most kimegyek akkor is jol látom :) majd estére a kocsikázásban elromlik.
:(

hát nem hangzik túl jól! nekem 35.000.-be fájt de teljesen tökéletes, nincs hiba! remélem sokáig így marad :!:

2008.05.09. 22:47

Sziasztok!

6 hónap után visszavittem az automuszer.hu-hoz, garanciában megcsinálták. Mikor át akartam venni, leellenőriztem, és bár minden pixel jó volt, össze-vissza vonalak is megjelentek. Ez még idegesitőbb, mint ha hiányzik a pixel :? A srác azonnal visszaadta a 30.000Ft-ot, azt mondta, olyan szar konstrukció az egész, hogy Ő többet nem szedi szét (pedig az enyém újabb fajta).

Most egyelőre várok, hátha megjavul magától, mert úgy látszik biztos megoldás nem létezik. Ki kéne vágni az egészet a kukába, és kicserélni LCD kijelzőre. Bár ha azt mondjátok a fólia a szar, akkor mindegy.

Labi, Te hol csináltattad? Ha kibir 10 évet, lehet, hogy elkérem a számot! :wink:

Üdv,
szpbmw

2008.05.09. 23:16

szpbmw írta:

Sziasztok!

6 hónap után visszavittem az automuszer.hu-hoz, garanciában megcsinálták. Mikor át akartam venni, leellenőriztem, és bár minden pixel jó volt, össze-vissza vonalak is megjelentek. Ez még idegesitőbb, mint ha hiányzik a pixel :? A srác azonnal visszaadta a 30.000Ft-ot, azt mondta, olyan szar konstrukció az egész, hogy Ő többet nem szedi szét (pedig az enyém újabb fajta).

Most egyelőre várok, hátha megjavul magától, mert úgy látszik biztos megoldás nem létezik. Ki kéne vágni az egészet a kukába, és kicserélni LCD kijelzőre. Bár ha azt mondjátok a fólia a szar, akkor mindegy.

Labi, Te hol csináltattad? Ha kibir 10 évet, lehet, hogy elkérem a számot! :wink:

Üdv,
szpbmw

felírtam a naptárba! ha még jó lesz 10 év múlva, akkor szólok! 8) ..az OT-s rendszám akkor nem lesz már papás? :oops: :lol: ....úgy tűnik az enyém jól sikerült akkor, hogy eddig hibátlanul bírta. (kopp kopp kopp)

2008.05.10. 02:02

az első idöben én is büszke voltam :)
majd behányt és elszomorodtam..
gondolj bele amikor null kilométeres uj akkor is elromlik egy idö mulva.
a javitás utná csak kevesebb ideig birhatja

2008.06.11. 14:03

Szia Kaya!

Én is kiszedtem kifúrtam ahogy írtad, de azt a lépést nem értem hogy hogy gőrgőzted rá a foliát a panelre...
Valamivel felmelegítetted? Nekem a bal oldali és a középső teljesen le van válva a panelről....

Köszi

Bálint
(szekkk)

2008.07.23. 12:01

sziasztok!

ezt találtam az e-bay-en. http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130240154943

nem tudom, hogy használható e...aki tud németül, az nézze át....hátha

2008.07.23. 22:00

Labi írta:sziasztok!

ezt találtam az e-bay-en. http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130240154943

nem tudom, hogy használható e...aki tud németül, az nézze át....hátha

A csávó a licitált lóvéért küld egy CD-t,amin video dokumentációval mutatja be,hogy történik a pixel javitás,lépésröl lépésre.
Nem azért az árért javit,az csak a CD.

VigLink badge