![]() |
2014.12.27. 16:48
2014.12.27. 18:11
2014.12.27. 23:17
2014.12.28. 08:26
Peti75 írta:üdv. 530d-be akarok tempomatot rakni. multikormányon kivül kell még valami hozzá ? esetleg kép vagy rajz valakinek ?
2014.12.28. 10:48
2014.12.28. 10:58
enicar írta:Sziasztok Norbert vagyok 29 éves.
9 éves semmilyen más márkát nem ismerek a 3 betűn kívül(párom se úgyhogy a garázsba semmilyen fronthajtású kocsi nincs nálunk).
kellemes Ünnepeket.
2014.12.28. 12:04
2014.12.28. 12:16
enicar írta:morv írta:enicar írta:Sziasztok Norbert vagyok 29 éves.
9 éves semmilyen más márkát nem ismerek a 3 betűn kívül(párom se úgyhogy a garázsba semmilyen fronthajtású kocsi nincs nálunk).
kellemes Ünnepeket.
Meg lehet es nem kell hozza markahutlennek lenni
??????
2014.12.28. 12:19
enicar írta:morv írta:enicar írta:Sziasztok Norbert vagyok 29 éves.
kellemes Ünnepeket.
Meg lehet es nem kell hozza markahutlennek lenni
??????
2014.12.28. 12:30
2014.12.30. 11:31
2014.12.30. 11:50
Almi írta:Friss e39 tulajként üdvözlök Győrből mindenkit! (...) Remélem hamarosan sikerül honosítani is, csak itt az év vége és az ünnepek kicsit megkeverték a dolgokat az NKH-nál
2014.12.31. 19:09
2014.12.31. 20:43
palya80 írta:Sziasztok Gyula vagyok, helyileg Gyömrőn lakom.
2010. júliusától vagyok tulaja egy 1996-os évjáratú 528i autómata BMW-nek.
A fórumot rendszeresen olvastam és nagyon sok hasznos infót találtam.
2015.01.01. 08:46
2015.01.01. 19:06
Imbu írta:Sziasztok!
Bő egy éve vagyok büszke tulajdonosa (ez így nem teljesen fedi a valóságot... ) inkább bő egy éve vagyok élettársi kapcsolatban a kedvesemmel,életem leghűbb társával aki egy 97es 523(ilonka) touring.Sajnos megromlott a kapcsolatunk vagyis inkább a drágám állapotaoly mértékben ,hogy azzal már én hobby-szerelgetőként nem is tudok,és nem is vagyok hajlandó boldogulni.Az elmúlt idő alatt "rongyosra lapozgattam" a fórumot,rengeteget tanultam általatok.Ezúton is köszönet
![]()
Joggal merül fel a kérdés miért nem regisztráltam akkor?
Egyrészt hozzátenni nem tudnék a dolgokhoz,szerencsére bőven akad itt nálam hozzá értőbb,ill. szakember.És ugye nem bele vau
Másrészt minden felmerülő kérdésemre ezidáig választ kaptam max. picit kutakodni,olvasgatni kellett.Így értelmetlen postolgatni
mások számára már alap kérdéseket véleményem szerint.
Még egyszer köszönet mindenkinek,aki vette a fáradtságot és megszakértette a különböző témákat,problémákat.Mindannyian hozzájárultatok azokhoz a boldog örömteli pillanatokhoz amikor egy magamfajta "szerelgető" felül tud kerekedni egy-egy meghibásodáson.Van még bőven mit tanulnom,néhányotok segítségére is szükségem lenne
De azért remélem saválló vagy!
2015.01.02. 19:55
Gallaca írta:Imbu írta:Sziasztok!
Bő egy éve vagyok büszke tulajdonosa (ez így nem teljesen fedi a valóságot... ) inkább bő egy éve vagyok élettársi kapcsolatban a kedvesemmel,életem leghűbb társával aki egy 97es 523(ilonka) touring.Sajnos megromlott a kapcsolatunk vagyis inkább a drágám állapotaoly mértékben ,hogy azzal már én hobby-szerelgetőként nem is tudok,és nem is vagyok hajlandó boldogulni.Az elmúlt idő alatt "rongyosra lapozgattam" a fórumot,rengeteget tanultam általatok.Ezúton is köszönet
![]()
Egyrészt hozzátenni nem tudnék a dolgokhoz,szerencsére bőven akad itt nálam hozzá értőbb,ill. szakember.És ugye nem bele vau
Másrészt minden felmerülő kérdésemre ezidáig választ kaptam max. picit kutakodni,olvasgatni kellett.Így értelmetlen postolgatni
Még egyszer köszönet mindenkinek,aki vette a fáradtságot és megszakértette a különböző témákat,problémákat.Mindannyian hozzájárultatok azokhoz a boldog örömteli pillanatokhoz amikor egy magamfajta "szerelgető" felül tud kerekedni egy-egy meghibásodáson.Van még bőven mit tanulnom,néhányotok segítségére is szükségem lenne
Légy üdvözölve közöttünk, felettébb pozitív hozzáállás!De azért remélem saválló vagy!
![]()
2015.01.02. 23:46
Imbu írta:Sziasztok!
![]()
2015.01.03. 14:45
Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
2015.01.03. 19:59
Haminda írta:Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel
Tippek trükkök menü pont is elbirna egy Bummer értelmező kézi szótárt...
No offence![]()
Küldve az én D5503-emről