Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2014.12.27. 16:48

Üdv midenkinek!

Tibor vagyok, 32 éves szoftvermérnök Pestről.

Friss autó tulajként csatlakoznék a klubhoz. Először kb 6 éves koromban mondtam szüleimnek, hogy nekem az első autóm BMW lesz, és most beváltottam az ígéretemet:) Elég sokat vártam a dologgal, de igazi pestiként ritkán hagyom el a várost, itt meg bringás életmódot folytatok, úgyhogy eddig nem volt rá szükségem.

Fórumot már bújom pár hete, rengeteg hasznos infót sikerült összeszednem, köszi mindenkinek. Majd lehet zargatlak benneteket pár kérdéssel, előre is köszi a válaszokat:)

És akkor a zöld gépszörnyről is pár szóban:
Ismerőstől sikerült a sedan, 96os, manuális 523i-t átvenni. Szerencsére az alkudozást előttem egy kereskedő elvégezte - de az a biznisz meghiúsult -, úgyhogy méltányos áron jutottam hozzá. Ez tipikusan az "öreg német ügyvéd házaspár használta orvoshoz járásra", szóval fütött garázsban tartva, mindent megkapva futot összesen 40 ezret az elmúlt 10 évben:) Esztétikaliag és műszakilag messze korát meghazudtoló állapotban van - megnéztem jópár hirdetett gépet. Persze van rajta pár hiba/dolog, amit cserélgetek/szépítgetek majd: kellene bőr belső, navi, polírozás, új felni szett (nehogy már télen elcsúfítsa egy lemez szett:). Lényeg, hogy lehetőleg mindent a gyári állapot megtartásával szeretnék eléni (úgyhogy nem lesz kék neon világítás, 2000 wattos mélynyomó és kályhacsövek hátul:)

2014.12.27. 18:11

Sziasztok.
Bemutatkoznék azért ha már van rá mód.
Először is Ádám vagyok. Saját vállalkozásban dolgozom, fuvarozással foglalkozunk.
Van volt és lesz is BMW-m mert szeretem... :)
Autó adás vétel is foglalkozom. Nem vagyok kereskedő, hobby szinten űzöm.
Jelenleg E39-el szoktam foglalkozni, mert szerintem az egyik legszebb bmw.
Szeretem a diesel gépeket, kihívás számomra.
Jelenleg a 4. 525TDS van a kezem alatt. Volt benzines is, E39 520i, E39 528i, E46 323i, E46 325i.
Egyéb autók is volt már sok, de az nem ide tartozik.
Van kábelem az bmw-hez, így diag is mehet bőven INPA, és DIS működik.
Vásárlásnál szoktam használni aktívan, ha az eladó engedi.
Röviden és tömören ennyi. Köszönöm, hogy itt lehetek, ritka hasznos oldal ;)
Üdv

2014.12.27. 23:17

üdv. 530d-be akarok tempomatot rakni. multikormányon kivül kell még valami hozzá ? esetleg kép vagy rajz valakinek ?

2014.12.28. 08:26

Peti75 írta:üdv. 530d-be akarok tempomatot rakni. multikormányon kivül kell még valami hozzá ? esetleg kép vagy rajz valakinek ?

A topic címét sikerült elolvasni?

2014.12.28. 10:48

Sziasztok Norbert vagyok 29 éves.

9 éves semmilyen más márkát nem ismerek a 3 betűn kívül(párom se úgyhogy a garázsba semmilyen fronthajtású kocsi nincs nálunk).

kellemes Ünnepeket.

2014.12.28. 10:58

enicar írta:Sziasztok Norbert vagyok 29 éves.

9 éves semmilyen más márkát nem ismerek a 3 betűn kívül(párom se úgyhogy a garázsba semmilyen fronthajtású kocsi nincs nálunk).

kellemes Ünnepeket.

Meg lehet es nem kell hozza markahutlennek lenni

2014.12.28. 12:04

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enicar 2014.12.29. 11:06-kor.

2014.12.28. 12:16

enicar írta:
morv írta:

kellemes Ünnepeket.

??????

Bmw szeretet es fronthajtas.

2014.12.28. 12:19

enicar írta:
morv írta:

kellemes Ünnepeket.

??????

Már a hárombetűs is belépett a fronthajtásúak közé. Van már minden, fronthajtás, downsizing, villany. Előbb, vagy utóbb az ortodox BMW-s is hátsókerékhajtás nélkül maradhat.

2014.12.28. 12:30

--

2014.12.30. 11:31

Sziasztok!

Friss e39 tulajként üdvözlök Győrből mindenkit! Nagyon jó a fórum, rengeteg hasznos infót találtam eddig az autóhoz. Egy két projektnek már neki is láttam a hozzászólásaitok alapján, szóval nagyon örülök hogy ilyen szuper és lelkes csapat gyúlt itt össze!
Az Autó egyébként Touring, 2001 évjárat, Németországból érkezett első tulajdonosától. Remélem hamarosan sikerül honosítani is, csak itt az év vége és az ünnepek kicsit megkeverték a dolgokat az NKH-nál :cry:

2014.12.30. 11:50

Almi írta:Friss e39 tulajként üdvözlök Győrből mindenkit! (...) Remélem hamarosan sikerül honosítani is, csak itt az év vége és az ünnepek kicsit megkeverték a dolgokat az NKH-nál :cry:

Ó, nem kellenek ahhoz ünnepek, hogy az NKH-nál keveredjenek a "dolgok"... :facepalm:

Üdv a klubban! :)

2014.12.31. 19:09

Sziasztok Gyula vagyok, helyileg Gyömrőn lakom.
2010. júliusától vagyok tulaja egy 1996-os évjáratú 528i autómata BMW-nek.
A fórumot rendszeresen olvastam és nagyon sok hasznos infót találtam.

2014.12.31. 20:43

palya80 írta:Sziasztok Gyula vagyok, helyileg Gyömrőn lakom.
2010. júliusától vagyok tulaja egy 1996-os évjáratú 528i autómata BMW-nek.
A fórumot rendszeresen olvastam és nagyon sok hasznos infót találtam.

Szia!
Légy üdvözölve közöttünk! :hangos:

2015.01.01. 08:46

Sziasztok!

Bő egy éve vagyok büszke tulajdonosa (ez így nem teljesen fedi a valóságot... ) inkább bő egy éve vagyok élettársi kapcsolatban a kedvesemmel,életem leghűbb társával aki egy 97es 523(ilonka) touring.Sajnos megromlott a kapcsolatunk vagyis inkább a drágám állapota :) oly mértékben ,hogy azzal már én hobby-szerelgetőként nem is tudok,és nem is vagyok hajlandó boldogulni.Az elmúlt idő alatt "rongyosra lapozgattam" a fórumot,rengeteget tanultam általatok.Ezúton is köszönet :)

Joggal merül fel a kérdés miért nem regisztráltam akkor? :)
Egyrészt hozzátenni nem tudnék a dolgokhoz,szerencsére bőven akad itt nálam hozzá értőbb,ill. szakember.És ugye nem bele vau :P
Másrészt minden felmerülő kérdésemre ezidáig választ kaptam max. picit kutakodni,olvasgatni kellett.Így értelmetlen postolgatni
mások számára már alap kérdéseket véleményem szerint.

Még egyszer köszönet mindenkinek,aki vette a fáradtságot és megszakértette a különböző témákat,problémákat.Mindannyian hozzájárultatok azokhoz a boldog örömteli pillanatokhoz amikor egy magamfajta "szerelgető" felül tud kerekedni egy-egy meghibásodáson.Van még bőven mit tanulnom,néhányotok segítségére is szükségem lenne :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imbu az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2015.01.01. 19:06

Imbu írta:Sziasztok!

Bő egy éve vagyok büszke tulajdonosa (ez így nem teljesen fedi a valóságot... ) inkább bő egy éve vagyok élettársi kapcsolatban a kedvesemmel,életem leghűbb társával aki egy 97es 523(ilonka) touring.Sajnos megromlott a kapcsolatunk vagyis inkább a drágám állapota :) oly mértékben ,hogy azzal már én hobby-szerelgetőként nem is tudok,és nem is vagyok hajlandó boldogulni.Az elmúlt idő alatt "rongyosra lapozgattam" a fórumot,rengeteget tanultam általatok.Ezúton is köszönet :)

Egyrészt hozzátenni nem tudnék a dolgokhoz,szerencsére bőven akad itt nálam hozzá értőbb,ill. szakember.És ugye nem bele vau :P
Másrészt minden felmerülő kérdésemre ezidáig választ kaptam max. picit kutakodni,olvasgatni kellett.Így értelmetlen postolgatni

Még egyszer köszönet mindenkinek,aki vette a fáradtságot és megszakértette a különböző témákat,problémákat.Mindannyian hozzájárultatok azokhoz a boldog örömteli pillanatokhoz amikor egy magamfajta "szerelgető" felül tud kerekedni egy-egy meghibásodáson.Van még bőven mit tanulnom,néhányotok segítségére is szükségem lenne :)

Légy üdvözölve közöttünk, felettébb pozitív hozzáállás! :cooool De azért remélem saválló vagy! :nyelves: :sör:

2015.01.02. 19:55

Gallaca írta:

Légy üdvözölve közöttünk, felettébb pozitív hozzáállás! :cooool De azért remélem saválló vagy! :nyelves: :sör:

Üdv a fórumon. :e39

Aki így kezdi, az nem hiszem, hogy második hozzászólásra leugat mindenkit. :wink:

2015.01.02. 23:46

Egyrészt hozzátenni nem tudnék a dolgokhoz,szerencsére bőven akad itt nálam hozzá értőbb,ill. szakember.És ugye nem bele vau

Egyetertek az "öreg" rokakkal...nem is ertem miert nem tudja igy tolni mindenki (anno en sem)...udv kozottunk...a jo E39-nel csak a sajat kezed altal feltamasztott a jobb

Ps:
JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel

2015.01.03. 14:45

Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel

Tippek trükkök menü pont is elbirna egy Bummer értelmező kézi szótárt...
No offence :D

Küldve az én D5503-emről

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, hamoriarpi
Értékelés: 9.52%

2015.01.03. 19:59

Haminda írta:
Bummer írta:JERRY-nek meg jovok egy szotarral...utmutato skizofreniasoknak cimmel

Tippek trükkök menü pont is elbirna egy Bummer értelmező kézi szótárt...
No offence :D

Küldve az én D5503-emről

Pedig amikor face to face :mrgreen: beszélgetek vele, szoktam érteni amit mond!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge