![]() |
2015.08.20. 02:05
2015.08.20. 08:59
Jerry írta:Bővült a család!
Az új jövevény egy E46 320ci.
Majd meglátjuk meddig marad. Asszony persze rögtön szerelmes lett.
2015.08.20. 09:49
491523 írta:A magyar gépjárművezetési kultúra egy vetülete...![]()
Kíváncsi lennék néhány érintett autóvezető képére amikor megkapta a csekket
2015.08.20. 09:56
Afterdark írta:Télen megy a fényezőzöz a kocsi. Erős a kísértés ....
2015.08.20. 10:04
kovessyroli írta:Zo78 írta:Mi a tapasztalatod, a 3-as valóban kényelmetlenül kisebb az E39, E61 után?
Egyáltalán nem kényelmetlen.
Sőt, az enyém combtámaszos - spotüléses, és a Compact jellegéből adódóan alacsony az üléspozició, nyújtott lábbal ülsz benne.
Ezek a szubjektív dolgok, de gondolom erre vagy kíváncsi.
Az E39 egy utazólimusin, nagyon jó vele menni, de steril, nyugis, nincs benn hang, minden puha, de ezt nem is kell részleteznem.
Az E61 még ennél is polgáribb, persze a szó jó értelmében.
A Compact egy kis őrült játékszer, kemény a rugózása, keményebb a kormány, bolondul kanyarodik, az autó közepén ülsz benne, a gyári kipuff. csodás hangon szól benne (hanggenerátor is van benn, de szerencsére csak egy cső az utastér felé fordítva és nem hangszóró, mint a Skodában).
Szó - szó, engem megvett.
Ha felénk jársz, kipróbálhatod.
Nem családi autó, de 1 vagy 2 személynek tökéletes.
Egyetlen dolgot nem szeretek benn, az pedig az ajtó csukódásnak a hangja. Az nem BMW-s hang.
A képen ő van, nagy a szerelem.....![]()
2015.08.20. 11:27
Tomi.i írta:kovessyroli írta:Zo78 írta:Mi a tapasztalatod, a 3-as valóban kényelmetlenül kisebb az E39, E61 után?
Sőt, az enyém combtámaszos - spotüléses, és a Compact jellegéből adódóan alacsony az üléspozició, nyújtott lábbal ülsz benne.
Az E39 egy utazólimusin, nagyon jó vele menni, de steril, nyugis, nincs benn hang, minden puha, de ezt nem is kell részleteznem.
A Compact egy kis őrült játékszer, kemény a rugózása, keményebb a kormány, bolondul kanyarodik, az autó közepén ülsz benne, a gyári kipuff. csodás hangon szól benne (hanggenerátor is van benn, de szerencsére csak egy cső az utastér felé fordítva és nem hangszóró, mint a Skodában).
Egyetlen dolgot nem szeretek benn, az pedig az ajtó csukódásnak a hangja. Az nem BMW-s hang.
Gratula!Nagyon szép!Jó választás, én is ilyet akartam a feleségemnek csak kisebb motorral.(Sajnos 4 karikás lett)Itthon lehetetlen normálisat találni a legdrágábbak is szarok és a tulajok is akik árulják!A tesómnak e46 coupe van meglepően jó kis autó (szigorúan benzines) az e39-hez képest is.187cm-emmel és mázsán felül abban is tök jól elférek mondhatni élvezetes kis AUTÓ!
2015.08.20. 15:31
PeterE39 írta:Tomi.i írta:kovessyroli írta:Zo78 írta:Mi a tapasztalatod, a 3-as valóban kényelmetlenül kisebb az E39, E61 után?
Gratula!Nagyon szép!Jó választás, én is ilyet akartam a feleségemnek csak kisebb motorral.(Sajnos 4 karikás lett)Itthon lehetetlen normálisat találni a legdrágábbak is szarok és a tulajok is akik árulják!A tesómnak e46 coupe van meglepően jó kis autó (szigorúan benzines) az e39-hez képest is.187cm-emmel és mázsán felül abban is tök jól elférek mondhatni élvezetes kis AUTÓ!
Ha jól láttam, ez is eladó, lecserélhetitek a négykarikásat.
2015.08.20. 16:33
Tomi.i írta:PeterE39 írta:Tomi.i írta:kovessyroli írta:Zo78 írta:Mi a tapasztalatod, a 3-as valóban kényelmetlenül kisebb az E39, E61 után?
Ha jól láttam, ez is eladó, lecserélhetitek a négykarikásat.
Ha rajtam múlna......de sajna nagy a szerelem!
2015.08.20. 22:31
Tomi.i írta:Románia is beléphetne az Eucaris-ba.Lenne meglepetés ott is mert tonnaszámra kaphatnák a csekket.Vérlázitó ahogyan itt mifelénk közlekednek.A kamionos mutogatva villogva kürtöl a belső sávban az előtte haladónak hogy húzzon el!Életveszélyesek,erőszakosak,pofátlanok, nem kicsit de nem csak a kamionos hanem az autósok nagy része így közlekedik fittyet hányva a szabályokra veszélyeztetve mindenki mást.
2015.08.21. 02:04
PeterE39 írta:Jerry írta:Bővült a család!
Az új jövevény egy E46 320ci.
Majd meglátjuk meddig marad. Asszony persze rögtön szerelmes lett.
Szép, jó látni egy tisztességes családi flottát. Már a fehéren is néztem, hogy ezekre új formájú klubbos keret kell gyártatni, és azt is elég egyesével.
Én is szívesebben kerülgetnék itthon még egy propelleres autót a puncis helyett, de gyakoroljon csak még egy picit az asszony. Most épp a "húdejóvagyok" stádiumban van, amikor már bátrabb mint amilyen rutinos.
2015.08.21. 07:28
2015.08.21. 14:01
PapaBoss írta:Tomi.i írta:Románia is beléphetne az Eucaris-ba.Lenne meglepetés ott is mert tonnaszámra kaphatnák a csekket.Vérlázitó ahogyan itt mifelénk közlekednek.A kamionos mutogatva villogva kürtöl a belső sávban az előtte haladónak hogy húzzon el!Életveszélyesek,erőszakosak,pofátlanok, nem kicsit de nem csak a kamionos hanem az autósok nagy része így közlekedik fittyet hányva a szabályokra veszélyeztetve mindenki mást.
C-ány az összes. Se vezetési kultúra, se semmi. Csőcselék. Nagyon haragszom, hogy lakott területen is 80-100 között döngetnek át. Értem, hogy siet haza hétvégére, de én se vandálkodom az országukban. Ki kell neki küldeni a 300 ojrós csekket, behajtani a adóhatóságukon keresztül, elvenni a gyógyszert a gyerekétől, majd pár év(tized) alatt megtanulják mi az a civilizáció.
2015.08.21. 15:48
Zo78 írta:PapaBoss írta:Tomi.i írta:Románia is beléphetne az Eucaris-ba.Lenne meglepetés ott is mert tonnaszámra kaphatnák a csekket.Vérlázitó ahogyan itt mifelénk közlekednek.A kamionos mutogatva villogva kürtöl a belső sávban az előtte haladónak hogy húzzon el!Életveszélyesek,erőszakosak,pofátlanok, nem kicsit de nem csak a kamionos hanem az autósok nagy része így közlekedik fittyet hányva a szabályokra veszélyeztetve mindenki mást.
C-ány az összes. Se vezetési kultúra, se semmi. Csőcselék. Nagyon haragszom, hogy lakott területen is 80-100 között döngetnek át. Értem, hogy siet haza hétvégére, de én se vandálkodom az országukban. Ki kell neki küldeni a 300 ojrós csekket, behajtani a adóhatóságukon keresztül, elvenni a gyógyszert a gyerekétől, majd pár év(tized) alatt megtanulják mi az a civilizáció.
Soha nem fogják megtanulni (itt nem csak az echte románra gondolok.) Más (viselkedés)kultúra, más világszemlélet, más mentalitás. A Kárpát-medence mindig egy nagy játszótér volt, és az is marad, mi pedig ebben a játszadozásban csak zavaró tényezők vagyunk. Csoda, hogy értelmesebb eleink - diplomáciával vagy vérrel - folyamatosan igyekeztek ellenőrzésük / befolyásuk / uralmuk alatt tartani a környező népeket?
2015.08.23. 19:35
2015.08.23. 20:20
Imco írta:Ma majdnem megjavultam.![]()
Laza de. tömeg a nullán.
Tolom a kis 140-150-es tempomat.
Majd mit látok: Egy M 550 D a jobb sorban, békés 100-zal. Magyar Mxx-500 vagy 550 frsz.
Elpirultam, gondolkodtam, hogy illik-e így elmenni egy "legenda" mellett.
Végül győzött a verseny szellem /Ráckeve-Dk. 53'/, de egy picit sajnáltam.
Elmeséltem a páromnak, -aki nem értette a csodálatomat- hogy egy gáz fröccs /se/ lennénk neki.
2015.08.24. 04:27
leslie írta:Imco írta:Ma majdnem megjavultam.![]()
Laza de. tömeg a nullán.
Tolom a kis 140-150-es tempomat.
Majd mit látok: Egy M 550 D a jobb sorban, békés 100-zal. Magyar Mxx-500 vagy 550 frsz.
Elpirultam, gondolkodtam, hogy illik-e így elmenni egy "legenda" mellett.
Végül győzött a verseny szellem /Ráckeve-Dk. 53'/, de egy picit sajnáltam.
Elmeséltem a páromnak, -aki nem értette a csodálatomat- hogy egy gáz fröccs /se/ lennénk neki.
Itt, Pesten sem lehet mar versenyezni, vagy jot menni valakivel....
70-es tablanal, max. 80-al halad mindenki.....
Soroksari uton max. 160-nal tobbel senki sem megy, meg akkor sem, ha tok ures az ut.......
En max. mar a sajat "elvezkedesemnek" autozgatok teli gazon az utakon.... ( ahol nem veszelyeztetek senkit ) MEG A MOTOROSOK SEM VESZIK FEL A KESZTYUT.......
2015.08.24. 22:37
2015.08.24. 22:48
Fourmi írta:Kedves budapesti klubtársak, néminemű infóra lenne szükségem a XVII-kerületi Slágerautó Kft-ről, elmondás alapján nincs telephelyük. Az oka, hogy egyik ismerősöm tőlük szeretne autót vásárolni, de az ürgének nincs igazán bizalomgerjesztő hangja, amolyan "foghegyről" beszél az leendő ügyfeleivel, de a kiszemelt autója viszont (képen)és elmondása alapján korrekt. Off autóról van szó, csak érdekelne tud-e esetleg róluk valaki valamit? Érdemes e érte egy km-t is utazni, vagy nézelődjön másfelé?
2015.08.24. 22:57
SvidronyA írta:Fourmi írta:Kedves budapesti klubtársak, néminemű infóra lenne szükségem a XVII-kerületi Slágerautó Kft-ről, elmondás alapján nincs telephelyük. Az oka, hogy egyik ismerősöm tőlük szeretne autót vásárolni, de az ürgének nincs igazán bizalomgerjesztő hangja, amolyan "foghegyről" beszél az leendő ügyfeleivel, de a kiszemelt autója viszont (képen)és elmondása alapján korrekt. Off autóról van szó, csak érdekelne tud-e esetleg róluk valaki valamit? Érdemes e érte egy km-t is utazni, vagy nézelődjön másfelé?
KATT IDE!
2015.08.25. 09:08
Fourmi írta:SvidronyA írta:Fourmi írta:Kedves budapesti klubtársak, néminemű infóra lenne szükségem a XVII-kerületi Slágerautó Kft-ről, elmondás alapján nincs telephelyük. Az oka, hogy egyik ismerősöm tőlük szeretne autót vásárolni, de az ürgének nincs igazán bizalomgerjesztő hangja, amolyan "foghegyről" beszél az leendő ügyfeleivel, de a kiszemelt autója viszont (képen)és elmondása alapján korrekt. Off autóról van szó, csak érdekelne tud-e esetleg róluk valaki valamit? Érdemes e érte egy km-t is utazni, vagy nézelődjön másfelé?
KATT IDE!
Köszi! részletes céginfó...ennek a cégnek eddig kb három címet találtam....majdnem mind "magánlakás" (üres telek)rétifarkas, ősrepülő, búbosbanka...akkor ez most hogy van?