Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2016.03.15. 22:20

Üdv!

Meg tudja mondani valaki, hogy a hővédő (dupla?) üveges és a sima üveges ajtók ajtókárpitjaiban van-e különbség?

Köszi!

2016.03.16. 08:48

BMWMuller írta:
nemethbmw93pisti írta:Üdv mindenkinek olyan kérdésem lenne 525 TDS 96 os bömbiről lenne szó. A minap reggel indulok munkába beülök gyújtás megvárom míg izzít indítok indul szépen kikanyarodok az utcából elmegyek 200 m ert és ujra kigyulladt az izzítás lámpa és csak akkor aludt el mikor leállítottam . Indítás után mindíg 4 5 percet járatom kevesebbet soha. És csak elváltogatok még nem melegszik be. ugyhogy nem értem mi volt ez. előre is köszi a válaszokat. :help2

Valószínű, hogy az izzítógyertya relé adta meg magát.

Köszi a választ . A hétvégén kicseréltem az összes izzito gyertyát azóta nem jelentkezett újra a hiba .

2016.03.16. 08:49

BMWMuller írta:
nemethbmw93pisti írta:Üdv mindenkinek olyan kérdésem lenne 525 TDS 96 os bömbiről lenne szó. A minap reggel indulok munkába beülök gyújtás megvárom míg izzít indítok indul szépen kikanyarodok az utcából elmegyek 200 m ert és ujra kigyulladt az izzítás lámpa és csak akkor aludt el mikor leállítottam . Indítás után mindíg 4 5 percet járatom kevesebbet soha. És csak elváltogatok még nem melegszik be. ugyhogy nem értem mi volt ez. előre is köszi a válaszokat. :help2

Valószínű, hogy az izzítógyertya relé adta meg magát.

Köszi a választ . A hétvégén kicseréltem az összes izzito gyertyát azóta nem jelentkezett újra a hiba .

2016.03.16. 09:42

Sziasztok!

Az érdekelne most, hogy a külső tükröket manuálisan be lehet-e hajtani? Nem motoros eleve, de olyan a kasztnija, minha be lehetne kézzel hajtani. Merthogy a garázsnál eléggé centizni kell.
Nem próbáltam, mondom előbb érdeklődök.
Köszi.

2016.03.16. 09:49

Bandi1978 írta:Sziasztok!

Az érdekelne most, hogy a külső tükröket manuálisan be lehet-e hajtani? Nem motoros eleve, de olyan a kasztnija, minha be lehetne kézzel hajtani. Merthogy a garázsnál eléggé centizni kell.
Nem próbáltam, mondom előbb érdeklődök.
Köszi.

Nyugodtan hajtsd be, úgy/arra van tervezve :wink: .

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: Bandi1978
Értékelés: 4.76%

2016.03.16. 10:13

THT írta:Üdv!

Meg tudja mondani valaki, hogy a hővédő (dupla?) üveges és a sima üveges ajtók ajtókárpitjaiban van-e különbség?

Köszi!

nincs,csak a tetején lévő gumicsíkos díszléc más,amit át kell cserélni rajta

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: THT
Értékelés: 4.76%

2016.03.16. 17:26

Schnitzer írta:
THT írta:Üdv!

Köszi!

nincs,csak a tetején lévő gumicsíkos díszléc más,amit át kell cserélni rajta

Köszönöm!

2016.03.16. 19:11

Sziasztok!2001 e39 525d touringhoz milyen motorolajat ajánlotok? az autóval 4-5 ezer km-t megyek havonta kb.

2016.03.16. 20:12

morpheus77 írta:Sziasztok!2001 e39 525d touringhoz milyen motorolajat ajánlotok? az autóval 4-5 ezer km-t megyek havonta kb.

liqui moly 5w30

2016.03.17. 05:25

morpheus77 írta:Sziasztok!2001 e39 525d touringhoz milyen motorolajat ajánlotok? az autóval 4-5 ezer km-t megyek havonta kb.

Kép

http://www.schmiedmann.hu/hu/8321039850 ... spx?ppp=10

2016.03.17. 08:23

Azt lehet tudni, hogy ebben a BMW dobozban milyen olaj van valójában?

2016.03.17. 08:47

bendegúz írta:Azt lehet tudni, hogy ebben a BMW dobozban milyen olaj van valójában?

Az még jó eséllyel Castrol, de az új gyári olajbeszállító -tudomásom szerint- a Shell.

2016.03.17. 09:37

Kis infót kérnék.
Az esőszenzoros ablaktörlőnek hogy kellene működnie normál esetben? Most kikapcsolt ablaktörlőnél hiába esik rá víz semmit se csinál. Ha egyet kattintok az pedig a szakaszos amit én tudok állítani, viszont olyan mintha itt befolyásolná a dolgot.
Másik kérdésem az automata klímám néha elfelejti leállítás után, hogy mi volt neki beállítva, mikor újra beindítom a kocsit.(Auton volt vagy manuálon, hová fújjon,hőfok)Ez mitől lehet?
Köszi!

2016.03.17. 11:30

Sziasztok!
Washing flouid low...öntöttem bele Mosófolyadékot és még mindig írja a hibát a Bc! Van valahol egy másik tartály amiről nem tudok?! Help!

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről

2016.03.17. 11:34

Johnny1982 írta:Sziasztok!
Washing flouid low...öntöttem bele Mosófolyadékot és még mindig írja a hibát a Bc! Van valahol egy másik tartály amiről nem tudok?! Help!

hol öntöttél bele????

2016.03.17. 11:36

Schnitzer írta:

hol öntöttél bele????

Ahol kell meg a kis tartályba a lámpamosónak

2016.03.17. 11:41

Johnny1982 írta:
Schnitzer írta:

hol öntöttél bele????

A kis tartály nem a lámpa mosó(intenzív mosó)az ablakra nyom
a fényszóró mosó ,az ablakmosó tartályban van,külön szivattyún.Annak a betöltője ,a torony mellett van(gége csőnél)

2016.03.17. 11:44

Schnitzer írta:
Johnny1982 írta:
Schnitzer írta:

hol öntöttél bele????

a fényszóró mosó ,az ablakmosó tartályban van,külön szivattyún.Annak a betöltője ,a torony mellett van(gége csőnél)

Ha jól értem akkor két helyen kell feltölteni! Intenzív Mosó(kis tartály) valamint a gége csöves tartályt?!

2016.03.17. 12:11

Johnny1982 írta:
Schnitzer írta:
Johnny1982 írta:
Schnitzer írta:

hol öntöttél bele????

Ha jól értem akkor két helyen kell feltölteni! Intenzív Mosó(kis tartály) valamint a gége csöves tartályt?!

jól érted :franko:

2016.03.17. 12:33

WASPZotya írta:Kis infót kérnék.
Az esőszenzoros ablaktörlőnek hogy kellene működnie normál esetben? Most kikapcsolt ablaktörlőnél hiába esik rá víz semmit se csinál. Ha egyet kattintok az pedig a szakaszos amit én tudok állítani, viszont olyan mintha itt befolyásolná a dolgot.
Másik kérdésem az automata klímám néha elfelejti leállítás után, hogy mi volt neki beállítva, mikor újra beindítom a kocsit.(Auton volt vagy manuálon, hová fújjon,hőfok)Ez mitől lehet?
Köszi!

Az ablaktörlő nyilván nem töröl ha kikapcsolt állapotban van. Egy kattintás fölfelé a bekapcsoláshoz, majd a jobb bajuszon lévő tárcsával tudod az érzékenységét állítani.
Hozzászólás küldése

VigLink badge