![]() |
2016.02.27. 21:27
2016.02.27. 22:17
erikk93 írta:Nem tudja valaki, hogy E39-nél hogy működik a Follow Me Home Light funkció kulcs nyitás zárásra? Ma NCS Expert-el beállítottam, hogy melyik fényszórók világítsanak meg hogy mennyi ideig de csak a reflektor villantó funkcióval indítom. Nyitás zárásra nem.
Riasztóm (DWA) nincs az autóban. Lehet köze hozzá?
Valami ötlet?
Előre is köszi.
2016.02.28. 00:17
2016.02.28. 00:27
dreizwanzig írta:vett már valaki utángyártottat (klokkerholm) a 14-es alkatrészből? Ha igen, mennyire méretpontos? A lökhárító aljára megy ez a cucc.
link
2016.02.28. 00:29
Gallaca írta:dreizwanzig írta:vett már valaki utángyártottat (klokkerholm) a 14-es alkatrészből? Ha igen, mennyire méretpontos? A lökhárító aljára megy ez a cucc.
link
Én vettem kb három éve, pont klokker...sz@rt. semmi nem stimmelt, a furatokat arrébb kellett fúrni, reszelni, semmi köze nem volt a gyárihoz. A "szakálla" kemény műanyag volt nem gumis(epdm) mint a gyárinak. Ha rátolod egy padkára, reccs! Silány. Viszont ennek megfelelően csak 2700 huf volt/db akkor.
2016.02.28. 11:52
dreizwanzig írta:Gallaca írta:dreizwanzig írta:vett már valaki utángyártottat (klokkerholm) a 14-es alkatrészből? Ha igen, mennyire méretpontos? A lökhárító aljára megy ez a cucc.
link
Én vettem kb három éve, pont klokker...sz@rt. semmi nem stimmelt, a furatokat arrébb kellett fúrni, reszelni, semmi köze nem volt a gyárihoz. A "szakálla" kemény műanyag volt nem gumis(epdm) mint a gyárinak. Ha rátolod egy padkára, reccs! Silány. Viszont ennek megfelelően csak 2700 huf volt/db akkor.
Azert kerdeztem, mert most sem kerul sokkal tobbe, a gyari viszont 13ezer korul van... de akkor kenytelen leszek azt venni... vagy esetleg ha talalok ertelmes allapotu bontottat, akkor az.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2016.02.28. 11:56
2016.02.28. 13:08
2016.02.28. 15:24
barbrady írta:erikk93 írta:Nem tudja valaki, hogy E39-nél hogy működik a Follow Me Home Light funkció kulcs nyitás zárásra? Ma NCS Expert-el beállítottam, hogy melyik fényszórók világítsanak meg hogy mennyi ideig de csak a reflektor villantó funkcióval indítom. Nyitás zárásra nem.
Riasztóm (DWA) nincs az autóban. Lehet köze hozzá?
Valami ötlet?
Előre is köszi.
Mivel nem is működik nyitás-zárásra.
Tapatalk
2016.02.28. 19:47
2016.02.28. 19:50
szirakizsolt írta:Sziasztok!
99es e39 touringhoz (nem tudom ez számít-e) keresnék sima fekete motorháztetőt, és a hozzá tartozó 2 db telót. Bp és környéke lenne a jó.
Ha nem jó helyre írom elnézést, de nem találtam ehhez fűzhető topikot...![]()
köszi,
zs.
2016.02.28. 19:58
bendegúz írta:szirakizsolt írta:Sziasztok!
99es e39 touringhoz (nem tudom ez számít-e) keresnék sima fekete motorháztetőt, és a hozzá tartozó 2 db telót. Bp és környéke lenne a jó.
Ha nem jó helyre írom elnézést, de nem találtam ehhez fűzhető topikot...![]()
köszi,
zs.
Az "alkatrészt keres" esetleg? Nem nehéz megtalálni!
2016.02.29. 22:33
2016.03.01. 12:24
FuReady írta:A segítségeteket kérném: milyen jelek utalnak a benzin szivattyú hibás működésére?
Nem arra gondolok, hogy "ha rossz, akkor nem indul az autó", hanem pl. diag kihozza-e? INPÁ-val vagy DIS-el lehet-e ellenőrizni az élő adatokat?
Túl maximalista vagyok, de néha első indításnál nem indul, az akksi tekeri szépen az önindítót, de semmi. Viszont második indításra már pöcc-röff. (próbáltam gyújtás után picit várni, de nem segített)
Tavaly a vezérműtengely holtponti jeladóra fogtam (amit a diag kihozott, de később akksicsere után már nem látta hibásnak), aztán az ugyancsak időként a piros lámpánál pár pillanatig ingadozó alapjáratot is próbáltam kinyomozni (légtömegmérő, DISA szelep, VANOS stb.), majd mikor megkaptam ajándéknak a "MOTORNOTPROGRAMM" jelzést (ezt is a nálam eltöltött lassan egy év alatt egyszer hozta fel, amit a diag utána nem is látott), nem tudtam már mire gondolni. (Padre540 a fojtószelep kitakarítását javasolta.)
Szóval soktényezős a dolog.
2016.03.02. 17:46
2016.03.02. 17:58
FuReady írta:Újra itt: ma hazaindultam, próbáltam kigyorsítani a kereszteződésben, letapostamfogyasztásmérő az egekben, erő meg sehol...
![]()
Haladtam picit a forgalommal, próbálgattam, semmi. Majd egy piros lámpánál kikapcs-beindít, egy fokkal jobb lett, de nem az igazi.![]()
Hazaérve a parkolóban teljes leállítás, majd indításmintha vissza jött volna az erő, de letaposva picit megtorpant.
![]()
Na most vajon mi a baja a kicsimnek? Ősszel volt gyertyacsere, valamelyik nem tetszik neki?![]()
6 hengernél nem kéne valamilyen jelenségnek lennie, ha valamelyik nem megy? Mert az eddigi 4 hengeres autóimnál azért lehetett érezni. Diag erre mit mond?(rohanok, viszem le a lapotopot, rádugom, amúgy alapjáratra szépen jár)
2016.03.02. 18:19
nagy.matyika írta:FuReady írta:Újra itt: ma hazaindultam, próbáltam kigyorsítani a kereszteződésben, letapostamfogyasztásmérő az egekben, erő meg sehol...
![]()
Haladtam picit a forgalommal, próbálgattam, semmi. Majd egy piros lámpánál kikapcs-beindít, egy fokkal jobb lett, de nem az igazi.![]()
Hazaérve a parkolóban teljes leállítás, majd indításmintha vissza jött volna az erő, de letaposva picit megtorpant.
![]()
Na most vajon mi a baja a kicsimnek? Ősszel volt gyertyacsere, valamelyik nem tetszik neki?![]()
6 hengernél nem kéne valamilyen jelenségnek lennie, ha valamelyik nem megy? Mert az eddigi 4 hengeres autóimnál azért lehetett érezni. Diag erre mit mond?(rohanok, viszem le a lapotopot, rádugom, amúgy alapjáratra szépen jár)
Húzd le a légtömegmérőt, akkor szokott eltűnni az erő, illetve előfordul, hogy torpanást is tapasztalhatsz.
2016.03.02. 18:25
2016.03.02. 20:16
FuReady írta:nagy.matyika írta:FuReady írta:Újra itt: ma hazaindultam, próbáltam kigyorsítani a kereszteződésben, letapostamfogyasztásmérő az egekben, erő meg sehol...
![]()
![]()
Húzd le a légtömegmérőt, akkor szokott eltűnni az erő, illetve előfordul, hogy torpanást is tapasztalhatsz.
A kocsiból, a diag-os laptopomról jelentem, megvan a baja: vezérműtengely holtponti jeladó.
KATT
Tavaly Augusztusban, a BMW márkaszerviz elhajtott, hogy "majd ha nagyobb baj van, jöjjek vissza", most lesz.rom, csere.
2016.03.02. 20:23
FuReady írta:
Még egy kérdés: a szívó oldali jeladó (amit rossznak ítélt az INPA), ugye jól gondolom, hogy az ETK-ban az az 5-össel jelölt elem?