Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.12.12. 19:29

gabec írta:
BMWFUN írta:
gabec írta:Pálya 169 km hosszan 180km/h tempomattal,sokszor kijöttek elém a kamionok,15,6l,egyszer egy ilyen kamionkövetés alkalmával román Audi A6 3000 pdtdi nem húzódott vissza a szélső sávba,miután már a kamion is lehúzódott,inkább begyújtott a kazánba gumicsizmával,-azért elindult az is rendesen,-de később elengedett,kick down után 200-nál rávillantottam.Mikor visszaálltam a 180-ra,visszaelőzött,de ekkor már azt mondtam, késő bánat :lol: Így mentünk Pestig,közöttünk 50-100 méter,mikor leindexelt az M0-ra,intett egyet,vissza dudáltam egy rövidet.Elköszöntünk kölcsönös tisztelettel.Hazafelé 170-nel senki sem villogott rám.Még egyszer,mikor még E32 750-em volt ,rámvillantott a belső sávban egy Merci 4 kereklámpás,na mondom gyere ha tudsz,de 200 körül mégegyszer rámvillantott,én meg úgy húztam ki a szélire,biztos elférjen,Cl 600 Amg.A tükőrből töklámpás -nak néztem,gyorsan kifújta az orromat. :cry: :oops: De az még kb 120 le-vel többet tud.

Jól le lehet árnyékolva az űrhajód, ha így mered küldeni a pályán (gondolom az M5), mert arra jól tele szokott lenni fényképésszel. :)
Azért szép munkát végeztél! ;)
Sajnos n incs,de sietnem kellett mivel a Visegrádi utcába 9: 30-ra volt időpontom,és 7:15-ig dolgoztam.Szerintem egyet megcsíptem,-ill. ők engem-egy sávra útszűkület,de szerencsére kijöttek elém,100-as ,80-as tábla,valamelyiknél megtaláltak biztos ,de 30-60000-ig számítok büntire.Ja,jut eszembe,beszartok.50-es táblánál bemértek 62-vel,viszont 3 filmkocka volt,62-es 64-es 67-es (km/h)csak fordított sorrendben,és a 62-est vették figyelembe,csak figyelmeztetést kaptam,mivel nem volt 2 éve semmilyen szabsért ügyem. :dance :dance3

Tessék feltölteni a képeket a megfelelő topicba, hogy büszkék lehessünk Rád!

2010.12.12. 19:31

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabii 2010.12.12. 21:13-kor.

2010.12.12. 19:56

Hála Strobinak, ma leesett az átlagom 1 egész literrel.
Nem kellett sok neki, csak kb. 10 km folyamatos autózás! :lol: :lol:

2010.12.12. 20:16

Imco írta:Hála Strobinak, ma leesett az átlagom 1 egész literrel.
Nem kellett sok neki, csak kb. 10 km folyamatos autózás! :lol: :lol:

Látod mit meg nem teszek a kedves klubtársakért..:)

És még a fogyasztást is csökkentem... :wink:

2010.12.14. 15:01

pistino1 írta:
kzolee írta:
tibi666 írta:
Gabii írta:A hazaúton egy 3águ kezdett el powerkedni mögöttem,csak nem jött be a számítása.. :lol:
70-es táblánál jó magyar módjára szabályosan közlekedtem,mikor az a paraszt fél méterre mögöttem elkezdett levillogni. Több sem kellet lelasítottam 60-ra, 5-vissza 2 és megvártam míg kielőz, mellémért aztán padló.
A Papi csak pislogott mikor otthagytam a picsába,aztán a városba hagytam hogy megelőzzön akkor látom hogy E200. Jáj de ciki,135 pacival nem menőznék a helyébe egy 1,5 tonnás autóban. :lol: :lol:

(ajaj csak az admin nehogy olvassa,mentségére szóljon ez benzines volt) :lol:

Én meg ezzel nem dicsekednék a helyedben. Ha velem ilyet csinálnál, hogy előzés közben padlózol, rád húznám a kormányt, mint a szart. Aztán nézhetnél.

Ilyet ne csináljatok! A másik autóban is emberek ülnek, akiknek lehet rossz napjuk, de otthon várhatja őket család, gyerekek.
Több türelmet!

és mi van ha orvoshoz vitte a gyerekét.......................... :roll: kevés esetben ilyen is lehet

:offtopic :offtopic :offtopic
Ne OFF-topikoljatok már srácok!!!
Ráadásul még szenved hetek az átpakolással mivel össze-vissza keveredik a fogyasztás témákkal.
Tessék kicsit a családommal vagyok és egyből elkanászodtok. Addig topik lock-ed (mármint amíg rámolok).

Jackson, aki megnézi hogyan tud rendet csinálni

2010.12.14. 15:23

No végre rendet csináltam, srácok légyszives figyeljetek oda és tartsunk rendet a topikok között.

Jackson, aki kéri mint moderátor

2010.12.14. 22:18

jackson írta:No végre rendet csináltam, srácok légyszives figyeljetek oda és tartsunk rendet a topikok között.

Helo
Jól mondod Jackson klubtárs
Már nem merem belinkelni a 6,8 NAGY átlag fogyasztást :lol: :lol:
Biztosan megszédülnél egy kicsit :lol: :lol:

2010.12.15. 00:50

lepke írta:
jackson írta:No végre rendet csináltam, srácok légyszives figyeljetek oda és tartsunk rendet a topikok között.

Helo

Nem csak eldicsekednék, hogy én meg nyomattam egy 15,2-est mivel sokat voltam állóhelyzetben. Meg adaptáció törlés az alapjárat emelés miatt. Szóval nekem ez is megfelel.

Jackson, aki párszor megvillogtatta a sárga kipörgés lámpát

2010.12.15. 09:20

jackson írta:
lepke írta:

Helo

Nem csak eldicsekednék, hogy én meg nyomattam egy 15,2-est mivel sokat voltam állóhelyzetben. Meg adaptáció törlés az alapjárat emelés miatt. Szóval nekem ez is megfelel.

Szerintem itt minden klubtársnak, kipörgésgátló jel volt a jele az oviban.-Míg ki nem nyomjuk :lol:

2010.12.15. 10:27

gabec írta:
jackson írta:
lepke írta:

Helo

Szerintem itt minden klubtársnak, kipörgésgátló jel volt a jele az oviban.-Míg ki nem nyomjuk :lol:

Helo gabec klubtárs
Ez nagy tévedés
Jacksonnak és Neked BENZINKÚT volt a jel az Ovodában
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2010.12.15. 10:48

lepke írta:
gabec írta:
jackson írta:
lepke írta:

Helo

Helo gabec klubtárs
Ez nagy tévedés
Jacksonnak és Neked BENZINKÚT volt a jel az Ovodában
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inkább töröltem,a hozzászólásomat,mert Fekete Tesótól kaptam volna a számnak,hogy agyon offolom a topicot,na majd a dízel kontra benzin topikban.... :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabec 2010.12.15. 14:43-kor.

2010.12.15. 14:12

Na már "csak" 14,3. Mentem 140 km az elmúlt 3 napban. :)

Jót tett neki! :)

2010.12.15. 15:45

Imco írta:Na már "csak" 14,3. Mentem 140 km az elmúlt 3 napban. :)

Lehet kerülővel kellene közlekedned nem? :D :D

2010.12.15. 17:09

Helo Imco
Lehet hogy valami gond van az autóval
Ez brutális fogyasztás

2010.12.15. 17:13

lepke írta:

Helo Imco
Ez brutális fogyasztás

helo
igen, igen erről beszélgettünk tegnap.
mondjuk rövid távon használja, de akkor se kellene 12-14 fölé mennie.

2010.12.15. 22:24

Wellness túra hévíz.

Odafelé 150 km. Induláskor pillanatnyi fogyasztás nullázva. Indulás már majdnem üzemmeleg motorral. Átlagfogyasztás 5.5 liter. A szabályok nagyjábóli betartásával.
Városi autózás kb. 10 km. Visszafelé gyorsabb autózás. Végösszeg: 6.1 liter/100km.

Röhejes egy 12 éves 6 hengeres motortól, mikor még csomagok, meg utasok is vannak. Ja és -5 fok.

2010.12.15. 22:29

Rjani530d írta:Wellness túra hévíz.

Odafelé 150 km. Induláskor pillanatnyi fogyasztás nullázva. Indulás már majdnem üzemmeleg motorral. Átlagfogyasztás 5.5 liter. A szabályok nagyjábóli betartásával.
Városi autózás kb. 10 km. Visszafelé gyorsabb autózás. Végösszeg: 6.1 liter/100km.

Röhejes egy 12 éves 6 hengeres motortól, mikor még csomagok, meg utasok is vannak. Ja és -5 fok.
:oops: Hát én nem tudom,hogy egyáltalán tudnék -e olyan lassan menni,nyáron optimális körülmények között ,klíma nélkül egyedül,hogy legalább megközelítsem ezt az értéket.Ja,vízszintes úton.

2010.12.16. 22:21

lepke írta:

Helo Imco
Ez brutális fogyasztás

Imco csak, hogy megnyugtassalak :lol: a heti átlagom 11-lett 8O
...igaz: nem láttam plusz fokot a hőmérőn, az a kis sárga lámpa a műszerfal közepén többet villogott mint nem, még a kopottabb téli gumik vannak rajta, volt olyan tükörjég szakasz még ma is ahol nem mertem 60-nál gyorsabban menni és a legkisebb gázra is villogás... :tilt

2010.12.17. 16:32

Helo
Holnapi indulásra megtankoltam a szekeret 8) 8)

Kép

2010.12.18. 08:42

lepke írta:Helo
Holnapi indulásra megtankoltam a szekeret 8) 8)

Kép

Persze ezt a 6 körüli értéket hozza -7 fokban is! :diesel
Ha meg a 4400 köbcentisnek mellé kell állni, jönnek a kifogások:
Meg van karcolva a mocitetőm :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge