![]() |
2016.10.14. 20:44
gytom80 írta:Gallaca írta:gytom80 írta:Üdv Mindenki!
Olyan kérdésem van, hogy a facelift lökösbe belepattintható e a facelift előtti chrome line díszléc?
A kocsim facelift előtti chrome line, az első lökös viszont faceliftes shadowline színre fújt díszléccel. Egységesíteném a megjelenést és nekem a chrome line a bejövősebb. Köszi a tanácsokat előre is
Üdv csak Neked!
Ez mennyiben kapcsolódik a topic témájához?
Ja, a "szerelgetés" téma körbe ez nem férhet bele?
Mea culpa, mea maxima culpa!
Megkeresem a kérdésnek megfelelő topicot...
gskill írta: "Illetve híre kelt a haszkovós garázssoros szerelgetéses minitaliknak. Legyen az motorcsere vagy kerékcsere, itt a helye!
Figyelem: Ez nem a hibamegoldós topik, kérlek titeket, ezekről a megfelelő topikban informálódjatok!
Ami jöhet: koszos-szerelős képek; vagány, esetleg egyedi szerszámok; probléma megoldások"
2016.10.14. 20:49
Gallaca írta:gytom80 írta:Gallaca írta:gytom80 írta:Üdv Mindenki!
Olyan kérdésem van, hogy a facelift lökösbe belepattintható e a facelift előtti chrome line díszléc?
A kocsim facelift előtti chrome line, az első lökös viszont faceliftes shadowline színre fújt díszléccel. Egységesíteném a megjelenést és nekem a chrome line a bejövősebb. Köszi a tanácsokat előre is
Üdv csak Neked!
Ez mennyiben kapcsolódik a topic témájához?
Ja, a "szerelgetés" téma körbe ez nem férhet bele?
Mea culpa, mea maxima culpa!
Megkeresem a kérdésnek megfelelő topicot...
Idézem a topicnyitót:gskill írta: "Illetve híre kelt a haszkovós garázssoros szerelgetéses minitaliknak. Legyen az motorcsere vagy kerékcsere, itt a helye!
Figyelem: Ez nem a hibamegoldós topik, kérlek titeket, ezekről a megfelelő topikban informálódjatok!
Ami jöhet: koszos-szerelős képek; vagány, esetleg egyedi szerszámok; probléma megoldások"
Amennyiben megfelel valamelyik kritériumnak, akkor de! De ez az én olvasatomban egy mezei kérdés volt.
2016.10.14. 22:35
2016.10.15. 16:43
2016.10.15. 18:20
devotee írta:Hali!
Hogyan kell kiszedni a gyári kazettás rádiót? Nem akarom szétcseszni!
2016.10.16. 07:37
Bandi1978 írta:devotee írta:Hali!
Hogyan kell kiszedni a gyári kazettás rádiót? Nem akarom szétcseszni!
![]()
Szia!
A youtube-on van sok videó erről, csak angolul vagy németül érdemes beírni, valahogy így: BMW E39 radio removal. Nem fogod szétcseszni, csak oda kell figyelni, hogy ne törj el semmit, de ha nem durva kezű vagy nem lesz gond.
2016.10.16. 18:57
2016.10.16. 20:18
bmwm62 írta:Sziasztok
Valaki meg tudja mondani hogy 540ibe a tu-s motor a vanoson kivül miben mas
Mint a tu elötti?
Mert az én motorom tu elötti és az az igazság hogy eléggé a végét járja.
Ki szeretném cserélni és lenne lehetőségem egy tu utáni motor beszerelésére egy 740i-ből
Az lenne a kérdés hogy gond nékül belemegy vagy inkabb nézek olyat ami gyarilag belevaló?
2016.10.20. 09:59

2016.10.20. 13:50
Bandi1978 írta::welcom
Fékdugattyú kiszedése.
Na, ez is feladta a leckét nekem, de egyre gyűlnek a tapasztalatok![]()
Kézzel, kesztyűvel megindíthatatlan. Kampó belülre nem akad be rendesen, csapágylehúzót nem lehet ráakasztani belül, külső gyűrűt pedig nem bántjuk, mert ott tömít. Na, addig agyaltam, amíg régebbi videó emlék után a vákuum és nyomás pisztoly eszembe ötlött, de a légtelenítő csavarokon betekerve nem ment át a levegő ugye, meglazítva pedig kifújt mellette... jött a köszörű, lekaptam a hegyét az egyik légtelenítő csavarnak és láss csodát, 1,5 bár nyomásnál kiugrott a dugattyú![]()
Itt a régi csavar mint célszerszám:
Intézek is két újat belőlük, megmunkálom célszerszámnak későbbre.
2016.10.20. 19:36
2016.10.20. 19:45
Bandi1978 írta:Ott fújtam be.
Légtelenítő lezár, másik csiszolt légtelenítő meg ment a fékcső furatába.
2016.10.20. 20:43
Gallaca írta:Bandi1978 írta:Ott fújtam be.
Ahhha! Az akkor már eléggé szorulhatott, mert eddig én csak odatettem a porpisztolyt, rögtön kiugrott a dugó. Nem kellett trükközni.
2016.10.20. 21:07
muhaati írta:Gallaca írta:Bandi1978 írta:Ott fújtam be.
Ahhha! Az akkor már eléggé szorulhatott, mert eddig én csak odatettem a porpisztolyt, rögtön kiugrott a dugó. Nem kellett trükközni.
Nem értem hogy miért kell ezt megbonyolítani. Parádésan szoktam a fékpedál használatával kitolni a munkahengereket. Semmi probléma, nincs olyan amit ne tudnál kivenni. Aztán tuskó mehet a mosóba, satuban összerak.
2016.10.21. 06:32
Gallaca írta:De! Bevallom töredelmesen, hogy időnként csípőfogóval szerelek fékcsövet, így már nincs kapcsolata a pedállal.
2016.10.25. 08:29
2016.11.23. 01:58
Afterdark írta:Beszélgettünk múlkor Viktorék bőrös munkájáról.
Elkészült az üléseimmel, nagyon elégedett vagyok a munkájával, már csak a tartóssági próba van hátra. A mai napra jutó betegszabadságom miatt még arra is volt időm, hogy a blogra összeszedje a belső tér felújítási munkáiról szóló képeket, fogadjátok szeretettel.
http://bmwe39.blog.hu/2016/10/14/jo_bor_403
2016.11.23. 11:25
HG írta:Afterdark írta:Beszélgettünk múlkor Viktorék bőrös munkájáról.
Elkészült az üléseimmel, nagyon elégedett vagyok a munkájával, már csak a tartóssági próba van hátra. A mai napra jutó betegszabadságom miatt még arra is volt időm, hogy a blogra összeszedje a belső tér felújítási munkáiról szóló képeket, fogadjátok szeretettel.
Aha, szóval Te vittel el a berettyóújfalui kétszínű bőrülést, amiért én lusta voltam Bp-ról elindulniMeg is érdemlem, kb 2 évente bukkan fel Magyarországon egy ilyen, limohoz gyakorlatilag NINCS nemfekete bőrbelső...
Jelenleg ez a lila az egyetlen az országban, amit el tudnék képzelni a fekete kocsimba, de senki nem meri rámondani, hogy ez a fajta háttámla emberi módon beleműthető-e az én fix, nem dönthető, nem sízsákos háttámlám helyére?
ha esetleg valaki tud valamit, akkor ezer köszönet
2016.11.23. 12:50
HG írta:Afterdark írta:Beszélgettünk múlkor Viktorék bőrös munkájáról.
Aha, szóval Te vittel el a berettyóújfalui kétszínű bőrülést, amiért én lusta voltam Bp-ról elindulniMeg is érdemlem, kb 2 évente bukkan fel Magyarországon egy ilyen, limohoz gyakorlatilag NINCS nemfekete bőrbelső...
Jelenleg ez a lila az egyetlen az országban, amit el tudnék képzelni a fekete kocsimba, de senki nem meri rámondani, hogy ez a fajta háttámla emberi módon beleműthető-e az én fix, nem dönthető, nem sízsákos háttámlám helyére?
ha esetleg valaki tud valamit, akkor ezer köszönet
2016.11.24. 00:39
morv írta:
Szerintem berakhato, olyat mondjuk igy hirtelen nem talaltam, aki csak berakta volna ugy, hogy nem akarja donteni. Ha hasznalni is akarod, mint dontheto ulest, akkor kicsit nagyobb melo, de van ra pelda. pl: http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... s-possible
Ha google-n rakeresel, talalsz meg peldakat. Arra figyelj, hogy kell az ulesen kivul meg par dolog a donorbol. Fulek/kampok, ahova beakad az ules, az aljan kozepen is van egy zsaner szeru valami, az oldalso elemekhez a beakaszto ful, ez sajnos hegesztve van. Ha donteni is akarod, akkor a kozepso ov es alkatreszei is jol johetnek. A linken talalsz utalast a szukseges dolgokra.