Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kiegészitő fűtés

2015.11.04. 18:55

bendegúz írta:
Gallaca írta:
bendegúz írta:Akkor ez lehet a szivattyus fűtéscsap? Van nekem ilyenem?

Az! Van neked ilyened? :D

Bakker, Te nem kérdezhetsz ilyet, pont tőled szoktunk ilyeneket kérdezni! :mrgreen:
Honnan tudom, hogy van-e ilyenem? :facepalm: :D

Háát, benézel a motortérbe! :D Bal rugótoronyra van felbökve.

2015.11.04. 19:08

Na akkor veszek szivattyut, berakom es tavaszig ugy megy. Aztan ha jo ido lesz, berakom a szelepet :)
Thx

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

2015.11.04. 19:58

Gallaca írta:
bendegúz írta:
Gallaca írta:

Bakker, Te nem kérdezhetsz ilyet, pont tőled szoktunk ilyeneket kérdezni! :mrgreen:

Háát nem rémlik, de holnap megsasolom. És azt szabad kérdezni, hogy mi a teendője ennek a csapnak, ha a kályhán van keringető?
Esetleg ha nem megy a kályha és a motor sem, akkor is lehet valahogy fűteni?

2015.11.04. 20:32

dreizwanzig írta:Na akkor veszek szivattyut, berakom es tavaszig ugy megy. Aztan ha jo ido lesz, berakom a szelepet :)
Thx

A bontottól ne várj sokat. A harmadik egy szezont bíró után inkább szétszedtem egyet, megcsapágyaztam szénkeféztem, azóta megy. Attól hogy direkt 12 voltra kötve megy, még nem jelenti hogy a helyén is fog. Ha kicsivel több áramot vesz fel, a vezérlő letiltja.

Tapatalk

2015.11.04. 20:43

barbrady írta:
dreizwanzig írta:Na akkor veszek szivattyut, berakom es tavaszig ugy megy. Aztan ha jo ido lesz, berakom a szelepet :)
Thx

A bontottól ne várj sokat. A harmadik egy szezont bíró után inkább szétszedtem egyet, megcsapágyaztam szénkeféztem, azóta megy. Attól hogy direkt 12 voltra kötve megy, még nem jelenti hogy a helyén is fog. Ha kicsivel több áramot vesz fel, a vezérlő letiltja.

Tapatalk

Zsir uj szivattyut veszek termeszetesen. Most targyaltuk ki, hogy melyik kell nekem :)

2015.11.04. 20:47

barbrady írta:
Thx

Tapatalk

Én most cseréltem szivattyút a kályhámon, abban nem volt szénkefe. Vagy nem egyről beszélünk?

2015.11.04. 21:04

dreizwanzig írta:
barbrady írta:
Thx

Tapatalk

Zsir uj szivattyut veszek termeszetesen. Most targyaltuk ki, hogy melyik kell nekem :)

A szelepek alatti kieg szivattyúról beszélek. Abból nem fogsz újat venni ha meglátod az árát ;)

Tapatalk

2015.11.04. 21:20

bendegúz írta:
Gallaca írta:
bendegúz írta:
Gallaca írta:

Háát nem rémlik, de holnap megsasolom. És azt szabad kérdezni, hogy mi a teendője ennek a csapnak, ha a kályhán van keringető?
Esetleg ha nem megy a kályha és a motor sem, akkor is lehet valahogy fűteni?

A csap ugyanolyan mindben, de ez meg van fejelve egy kiegészítő szivattyúval. Ez segít forgatni a fűtéskörben a vizet, de ha a 'rest', vagy a 'max' gombot használod álló motornál, akkor is ezt a szivattyút hozza működésbe, ezzel forgatja a motorból a meleg vizet a radiátorba.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2015.11.05. 11:37

barbrady írta:A szelepek alatti kieg szivattyúról beszélek. Abból nem fogsz újat venni ha meglátod az árát ;)

Tapatalk
van ára :( és ha jól látom, nincs belőle utángyártott - legalábbis nem találtam...
Ha gyárilag nincs a kocsiban állófűtés, akkor nincs benne ilyen, ugye?

2015.11.05. 13:01

dreizwanzig írta:van ára :( és ha jól látom, nincs belőle utángyártott - legalábbis nem találtam...
Ha gyárilag nincs a kocsiban állófűtés, akkor nincs benne ilyen, ugye?

De, elofordul hogy van benne, pl 540i-ben lattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morv 2015.11.05. 13:02-kor.

2015.11.05. 13:02

Hol kell ezt keresni?

2015.11.05. 13:06

dreizwanzig írta:Hol kell ezt keresni?

Gallaca mar irta par hozzaszolassal feljebb. Motorter, bal rugotorony.

2015.11.25. 06:35

Sziasztok! Az a problémám, hogy adott egy 99 évjáratú 530d, amiben ha bekapcsolom az állófűtést kB 3 másodperc múlva ki is kapcsol és csak a kályha szellőztető megy tovább. Mi lehet a baj? A kályhán minden működik, lepróbálva. Vagy ki tudna segíteni Győr környékén? Előre is köszi. Üdv Gyuri

2015.11.25. 06:55

Gyuri 530d írta:Sziasztok! Az a problémám, hogy adott egy 99 évjáratú 530d, amiben ha bekapcsolom az állófűtést kB 3 másodperc múlva ki is kapcsol és csak a kályha szellőztető megy tovább. Mi lehet a baj? A kályhán minden működik, lepróbálva. Vagy ki tudna segíteni Győr környékén? Előre is köszi. Üdv Gyuri

A vezérlőpanelja hibás, nekem és sokan másoknak is igy volt.

Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI Y550-L01-el

2015.11.25. 16:05

Sziasztok,

Tud valaki segíteni hiba feltárásban Budapesten? Keringtető szivattyú hibát írt a BMW Scanner de egy INPA azt hiszem pontosabb infót adhat.

Köszi előre is

2015.11.25. 21:24

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem állófűtéssel kapcsolatban!
Olvastam ezt a topicot és láttam, hogy a gyári kiegészítő fűtést fel lehet programozni állófűtésnek. Sajnos elvesztettem a fonalat így nem tudom, hogy esetleg ki tudná nekem ezt megcsinálni?! A kiegészítő fűtésem tökéletesen működik, az autóban pedig egy MK3-as egység van, magyar nyelvel. Én szentedren lakok, de természetesen szívesen elmegyek bárhova mondjuk itt pestmegyén belül.
A segítséget vagy ajánlásokat előre is köszönöm,
Üdv,
András

2015.11.29. 02:03

jimbi525d írta:
Gyuri 530d írta:Sziasztok! Az a problémám, hogy adott egy 99 évjáratú 530d, amiben ha bekapcsolom az állófűtést kB 3 másodperc múlva ki is kapcsol és csak a kályha szellőztető megy tovább. Mi lehet a baj? A kályhán minden működik, lepróbálva. Vagy ki tudna segíteni Győr környékén? Előre is köszi. Üdv Gyuri

Köszönöm a gyors reagálást de honnan tudom meg hogy tényleg az a baj? üdv Gyuri

2015.11.29. 03:17

Gyuri 530d írta:
jimbi525d írta:

Köszönöm a gyors reagálást de honnan tudom meg hogy tényleg az a baj? üdv Gyuri

Esetleg megdiagoltatod?

2015.12.14. 11:57

Adott egy kályha (kaptam) előélete tisztázatlan. Hogyan lehet megtudni hogy működik/érdemes megjavítattni?

Ezt telóról firkáltam..

2015.12.14. 16:40

Sziasztok!

Ki tudná nekem felprogramozni a kiegészítő fűtés időzítését a MID-be?
Jön a hideg egyre inkább szükség lesz rá!

Köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge