![]() |
2016.01.12. 17:33
atesz155 írta:dreizwanzig írta:zsír!
És ebben az esetben az alacsony jelszintű (RCA) és a magas jelszintű kimenet is működik egyszerre? vagy ha átforrasztom, akkor már nem fog menni a magas jelszintű?
Működik egyszerre mindkettő!
2016.01.13. 20:48
2016.01.21. 22:14
2016.01.22. 09:33
atesz155 írta:Ma megjött az erősítőm. Igazából nem akartam venni addig erősítőt, amíg meg nem hallgatom a BM54-gyel az új első- és hátsó hangszórókat (Kenwood lett), de volt egy nagyon jó lehetőség, egy teljesen új Pioneer GM-D9500F típusú erősítőt megvenni a bolti ár töredékéért.
Mindenképpen szempont volt a kompakt kivitel, így ez is egy plusz pont volt a vásárlás mellett, el akarom rejteni a csomagtartóban. Remélem még marad hely az MPX Mono 1500-nak, ami majd a ládát fogja hajtani.
Vasárnap kezdem majd el összerakni a cuccot, képeket, tapasztalatokat és eredményeket folyamatosan osztok majd meg Veletek.
2016.01.23. 15:09

2016.01.24. 21:29

2016.01.25. 19:43

2016.01.26. 08:37
2016.01.26. 09:36
öreglala írta:Sziasztok!
Nekem olyan a fejegységem, ahol a kazettás rész egyben van a rádióval, ezt ki lehet cserélni a nagyobb kijelzős (két soros) rádiós egységre, vagy semmi különbség nem lesz? Annó e36-ban ezt hívtuk nagy boardosításnak, én megcsináltam, de sok-sok kábelt kellett behúznom, itt mi a helyzet? Köszönöm!
2016.01.26. 09:56
kanyobence írta:öreglala írta:Sziasztok!
Nekem olyan a fejegységem, ahol a kazettás rész egyben van a rádióval, ezt ki lehet cserélni a nagyobb kijelzős (két soros) rádiós egységre, vagy semmi különbség nem lesz? Annó e36-ban ezt hívtuk nagy boardosításnak, én megcsináltam, de sok-sok kábelt kellett behúznom, itt mi a helyzet? Köszönöm!
Itt a MID -re gondolsz. Természetesen berakható. 5 szál vezetéket kell behúzni. Nem nagy dolog.
2016.01.26. 12:33
öreglala írta:kanyobence írta:öreglala írta:Sziasztok!
Itt a MID -re gondolsz. Természetesen berakható. 5 szál vezetéket kell behúzni. Nem nagy dolog.
Köszönöm!
Valakinek eladó esetleg kis pénzért?
2016.01.26. 13:11
PeterE39 írta:öreglala írta:kanyobence írta:öreglala írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Valakinek eladó esetleg kis pénzért?
Az E39-be épített rádiók lista majdnem minden kérdésedre választ ad.
A MID beépítésétől még nem lesz board-os az autód, csak ha eleve az volt, vagy azzá tetted előtte (műszeregység+miegymás csere).
Bontott cucc ügyében Schnitzer Szabi vagy Gallaca irányába indulnék.
2016.01.27. 16:51
2016.01.27. 20:42
zsoltinak82 írta:Sziasztok!
a legegyszerűbb megoldással szeretnék egy erősítőt és egy mélynyomót rakni a szedán e39-embe (530d 2000-es facelift előtti)
Arra gondoltam h simán jelszint átalakítóval (RCA kimenetet csinál) "megcsapolom" a hátsó hangszórók vezetékét...a baj h nem találtam meg a vezetéket, nem tudom hogy jut el a kalaptartóba. A kalaptartó kiszedése néztem nagyon bonyolult, ettől eltekintenék. Van valakinek ötlete hol futnak hátra a hangszóró vezetékek ill milyen színűek?
nagyon köszi
2016.01.28. 09:20
Gallaca írta:zsoltinak82 írta:Sziasztok!
a legegyszerűbb megoldással szeretnék egy erősítőt és egy mélynyomót rakni a szedán e39-embe (530d 2000-es facelift előtti)
Arra gondoltam h simán jelszint átalakítóval (RCA kimenetet csinál) "megcsapolom" a hátsó hangszórók vezetékét...a baj h nem találtam meg a vezetéket, nem tudom hogy jut el a kalaptartóba. A kalaptartó kiszedése néztem nagyon bonyolult, ettől eltekintenék. Van valakinek ötlete hol futnak hátra a hangszóró vezetékek ill milyen színűek?
nagyon köszi
Ötletem nincs, mert nem írtad le, hogy esetleg navis-e az autó, de ha nem, az üléstámlát kivéve, bal oldalon megtalálod a kötegben. Ha navis, akkor kb. a bal hátsó lámpától mennek Csavart érpár, 2 sárga, 2 kék pár van összetekerve. Mindkettőben az egyik szál barna csíkos. Vigyázz, mert az abs és a xenonjeladók vezetéke is hasonló, nehogy arra köss. Amúgy a kalaptartó kiszedése egyáltalán nem bonyolult.
2016.01.28. 18:07
2016.01.28. 19:19
Eettele írta:Sziasztok 2000 évj.E39-em van a rádió és a cd lejátszó(cd táras) is el-el halgat egyszer csinálja egyszer nem fogalmam sincs mi lehet a problémaha valakinek van valami jó ötlete bagy megoldása nagyon megköszönném
2016.01.28. 21:42
Imco írta:Eettele írta:Sziasztok 2000 évj.E39-em van a rádió és a cd lejátszó(cd táras) is el-el halgat egyszer csinálja egyszer nem fogalmam sincs mi lehet a problémaha valakinek van valami jó ötlete bagy megoldása nagyon megköszönném
Ha leírod a rádió típusát lehet, hogy elárulom, hogy a végfok döglődik.
Töltsd ki az adatlapod!
2016.01.28. 21:43
Eettele írta:Imco írta:Eettele írta:Sziasztok 2000 évj.E39-em van a rádió és a cd lejátszó(cd táras) is el-el halgat egyszer csinálja egyszer nem fogalmam sincs mi lehet a problémaha valakinek van valami jó ötlete bagy megoldása nagyon megköszönném
Ha leírod a rádió típusát lehet, hogy elárulom, hogy a végfok döglődik.
Töltsd ki az adatlapod!
http://bmw.e39.hu/radio/Navi4_3.jpg