![]() |
2015.10.16. 22:42
Gallaca írta:Labi írta:Hali! hifi kérdés e83 esetén: a (677) HIFI system professional - az a DSP hifi, vagy az más??
kössssz!
e39-38-53 volt dsp-s, utána Logic7 lett az a kategória úgy tudom.
https://www.bimmerfest.com/forums/attac ... 1421847884
2015.10.16. 22:46
2015.10.16. 23:04
Labi írta:Bocsi, egy írástudó válaszolja meg kérem, mert ennek már jó részét nem értem!![]()
![]()
![]()
...az én olvasatomban DSP (még abban a korban - 2007)
2015.10.17. 14:19
atesz155 írta:Bor3sz írta:atesz155 írta:Na jó, meggyöztetek a használt erösitökkel kapcsolatban![]()
Hifonics Son Of Olympus ?
Hifonics Son Of Aphrodite ?
Hifonics Zeus Z440 ?
Akkor mi a koncepció?
1DB 4csatornás erősítővel hajtod ki mind? 1-2 csatorna sztereoban az első szettet, és a 3-4 pedig hidalva a sub-ot?
így van, ez lesz a koncepció. Bár akkor az Aphrodite felejtös is, mert az 5 csatornás. Vagy marad bónusznak plusz 2 csatornaBár most jófogáson van egy ilyen.
2015.10.17. 22:50
Gallaca írta:Labi írta:Bocsi, egy írástudó válaszolja meg kérem, mert ennek már jó részét nem értem!![]()
![]()
![]()
...az én olvasatomban DSP (még abban a korban - 2007)
Most megnéztem, nekem Logic7 van az E63-ban és a 677-es kódot dobja ki a vindekóder. Tehát akkor abban is az van. Hívhatod DSP-nek is, de logic7-nek híjják![]()
Nézd meg a VIN-t : b536427
2015.11.30. 16:25
2015.11.30. 21:07
zsoltinak82 írta:Sziasztok!
2000es évjáratú bmw e39, 530d, gyári hifi rendszeréhez szeretnék egy mélynyomót hozzádni. Lehetö legkisebb módosítással. Hagynám a gyári fejegységet, ugy néztem van benne hátul gyári erösitö is. Ehhez nem lehet valahogy mélynyomót csatlakoztatni? vagy ezt az erösítöt kellene lecserelni másikra ami erösebb ill tudnék mélynyomót is kötni hozzá? a lényeg h a fejegység irányából nem szeretnék kábeleket huzogatni hátra, talán minden kábel uis hátra fut be itt.
van valakinek ilyen tapasztalata?
köszi
2015.11.30. 21:21
zsoltinak82 írta:Sziasztok!
2000es évjáratú bmw e39, 530d, gyári hifi rendszeréhez szeretnék egy mélynyomót hozzádni. Lehetö legkisebb módosítással. Hagynám a gyári fejegységet, ugy néztem van benne hátul gyári erösitö is. Ehhez nem lehet valahogy mélynyomót csatlakoztatni? vagy ezt az erösítöt kellene lecserelni másikra ami erösebb ill tudnék mélynyomót is kötni hozzá? a lényeg h a fejegység irányából nem szeretnék kábeleket huzogatni hátra, talán minden kábel uis hátra fut be itt.
köszi
2015.11.30. 23:55
nagy.matyika írta:zsoltinak82 írta:Sziasztok!
köszi
Vegyél egy olyan jelátalakítót, amin van Remote szál és így az erősítőbe menő jel meg is van oldva. Már csak egy mélynyomóra és egy erősítőre lesz szükséged.
http://digivilag.hu/rca-kabelek-csatlak ... 00-03.html Egy ilyen már ajánlott kategória.
2015.11.30. 23:57
2015.12.01. 00:15
dreizwanzig írta:tudja valaki, hogy az első ajtókban és a touring tetőkárpitban milyen mély hangszórók férnek el? Most egy 45mm mélyet néztem. jó lesz vajon?
2015.12.01. 06:48
2015.12.01. 08:02
Gallaca írta:dreizwanzig írta:tudja valaki, hogy az első ajtókban és a touring tetőkárpitban milyen mély hangszórók férnek el? Most egy 45mm mélyet néztem. jó lesz vajon?
53 mm a gyári.
2015.12.01. 10:51
kapitany írta:Sziasztok!
Rossz lett a cd táram. Egy ideig szól a zene, majd csend de még olvassa a cd-t, később pedig nem is látja, no discs- lesz. Ha kiveszem a magazint és vissza akkor egy darabig megint szól.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy YATOUR MP3/USB/SD/AUX Illesztő (BMW, 17 Pin) és ezt beszereltetem, akkor erről jó lesz a zene? Mert ezen van usb meg sd is, ergo cd-re már nem is lenne szükségem.
4:3-as navim van DSP zenével. Hova kéne ezt beszerelni? Rádugni a cd tárra, vagy magára a navi fejegységre?
Abból indultam ki, hogy a cd olvasó nem tudja olvasni a cd-t, de ha egy ilyen eszközt rádugok akkor arról szólni fog. Vagy hibás a feltevésem?
Köszönöm a segítségeteket
2015.12.01. 12:21
kapitany írta:Sziasztok!
Rossz lett a cd táram. Egy ideig szól a zene, majd csend de még olvassa a cd-t, később pedig nem is látja, no discs- lesz. Ha kiveszem a magazint és vissza akkor egy darabig megint szól.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy YATOUR MP3/USB/SD/AUX Illesztő (BMW, 17 Pin) és ezt beszereltetem, akkor erről jó lesz a zene? Mert ezen van usb meg sd is, ergo cd-re már nem is lenne szükségem.
4:3-as navim van DSP zenével. Hova kéne ezt beszerelni? Rádugni a cd tárra, vagy magára a navi fejegységre?
Abból indultam ki, hogy a cd olvasó nem tudja olvasni a cd-t, de ha egy ilyen eszközt rádugok akkor arról szólni fog. Vagy hibás a feltevésem?
2015.12.01. 15:13
PeterE39 írta:kapitany írta:Sziasztok!
DSP-s rendszerhez az egyszerűbb MP3 illesztők nem csatlakoztathatóak.
Talán a GROM AUDIO gyárt DSP kompatibiliset meg talán még a DICE.
Általánosságban elmondható, hogy a navi fejegységre nem dugsz semmit (már ha a kijelzőre gondolsz, hiszen az csak kijelző), sem a CD-tárra, ellenben a CD tár helyére, a rádió/erősítő modulra a csomagtartóban igen.
2015.12.11. 18:02
2015.12.11. 18:09
dreizwanzig írta:sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy a touringban a csomagtérben van-e hely az oldalkárpitok alatt egy erősítő elrejtéséhez? Nem a navi és az akku feletti levehető részekre gondolok, hanem ami azoktól előrébb van.
Itt a képen tehát a mélynyomótól előre eső rész, a hátsó üléssor felé.
2015.12.11. 18:15
rockerekhu írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy a touringban a csomagtérben van-e hely az oldalkárpitok alatt egy erősítő elrejtéséhez? Nem a navi és az akku feletti levehető részekre gondolok, hanem ami azoktól előrébb van.
Ott nincs sokk hely nem hinnem hogy beferne,azert azt is vedd figyelembe hogy az erosito azert melegszik es hutes kell neki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.12.11. 18:24
dreizwanzig írta:rockerekhu írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Ott nincs sokk hely nem hinnem hogy beferne,azert azt is vedd figyelembe hogy az erosito azert melegszik es hutes kell neki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok. Koszi. Esetleg vmi jo hely egy erosito elrakasara?
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el