Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.05.20. 11:29

Üdvüzlet!

Ki autózott ma d.e. 10:30 fele az árpád fejedelem úton? (a margit híd felé) Látom az e39 klubbos rendszámtábla keretet, megálltam mellette (mögöttem már pár autós örült is ennek :-) ) de sötétített ablak révén nem láttam be rendesen.

üdv:
Géza

2008.05.20. 17:52

Csunya látvány az tény! De ha 40 tonna ledületböl oldalba kap,egy "nyuzukit", azt már nem lehetne felismerni!!! A tüzoltó meg sztem az a oszlopnál áll,amint vágja a tetőt...(( Itt sztem nem a lassulás, hanem a tűz lehetett a halál oka.. De a kormány lufi nem pukkant el..Az csak szemböl ütközésnél mükszik?? Nem szeretném kipróbálni, azért annyira nem vok kiváncsi..

LCM modul

2008.05.21. 08:50

SZep reggelt mindenkinek!

Nem tudom hany embert erint az LCM modul hiba, de sajnos engem is. Kicsit melyebre turva ugy tunik egy tranzisztor cserejevel javithato. (gondolom nem mondtam ujat). A leiras szerint egy infineon BTS426L1 tranzisztor kell, ami kinn kb. 2e penz. Ugy tunik, itthon is hozza lehet jutni, durvan 3-5 euro/db (elozetes ar), bar kinevettek a 2db-os igenyemmel. Szoval ha mar megrendelem, szuksege lenne esetleg valakinek kell-e meg, mert akkor tobbet rendelek. Egy rosz hir van csak, tul sok nem lehet, mert akkor 13 hetet kell varni ra(!), de szerintem 4-5 db belefer.
Kerlek jelezzetek vissza.
Koszonom
Tamas

Re: LCM modul

2008.05.21. 09:12

ptamas írta:SZep reggelt mindenkinek!

Nem tudom hany embert erint az LCM modul hiba, de sajnos engem is. Kicsit melyebre turva ugy tunik egy tranzisztor cserejevel javithato. (gondolom nem mondtam ujat). A leiras szerint egy infineon BTS426L1 tranzisztor kell, ami kinn kb. 2e penz. Ugy tunik, itthon is hozza lehet jutni, durvan 3-5 euro/db (elozetes ar), bar kinevettek a 2db-os igenyemmel. Szoval ha mar megrendelem, szuksege lenne esetleg valakinek kell-e meg, mert akkor tobbet rendelek. Egy rosz hir van csak, tul sok nem lehet, mert akkor 13 hetet kell varni ra(!), de szerintem 4-5 db belefer.
Koszonom
Tamas

üdv Tamás!

neked miben merül ki az LCm hiba? mit produkál? nekem picit vibrál a helyzetjelzőm és a féklámpám, hátramentei lámpám...állítólag LCM hiba, ami tipikusan ilyen hibát produkál...de egyenlőre "nem kell vele foglalkozni" ...mondták. esetleg neked is hasonló?

üdv,

Labi

2008.05.21. 11:06

SZia
Jobb oldali reflektorom allandoan eg, szoval ki kellett huzni.
Tamas

Labi írta:

Koszonom
Tamas

üdv Tamás!

neked miben merül ki az LCm hiba? mit produkál? nekem picit vibrál a helyzetjelzőm és a féklámpám, hátramentei lámpám...állítólag LCM hiba, ami tipikusan ilyen hibát produkál...de egyenlőre "nem kell vele foglalkozni" ...mondták. esetleg neked is hasonló?

üdv,

Labi

2008.05.21. 13:59

Koszonom
Tamas

Helló!

Van egy pécsi elektronikai bolt (Zipernowsky suli mellett),ott megrendelésre beszerzik.
Mondta a srác,hogy ezt a tranzisztort a BMW-sek keresik .Az ára kb 1500Ft
Sajnos nincs készleten,megrendelésre hoznak.

2008.05.21. 16:56

lehet valamivel helyettesiteni?

2008.05.21. 16:59

http://hu.farnell.com/jsp/displayProduc ... EN-SKU-INF
itt van. ugy reklámoznak ,hogy még a rendelés napján feladják!
ár egyértelmű :) és meg sem kell mozdulni :)

lcm

2008.05.21. 17:43

Kaya írta:http://hu.farnell.com/jsp/displayProduct.jsp?sku=548686&CMP=KNC-GHU-FHU-GEN-SKU-INF
itt van. ugy reklámoznak ,hogy még a rendelés napján feladják!
ár egyértelmű :) és meg sem kell mozdulni :)

Tudom hogy elkuldik, de minimum rendeles 20 font, 2 darab eseten meg feleslegesnek tartottam kifizetni pluszba penzt, ha itthon is meg lehet kapni (tegyuk hozza, olcsobban is).
Tamas

2008.05.22. 20:05

Ismét egy újabb BMW szerencsétlensége.Ja és ez is 5-ös(volt)De ezt nem értem azért hogy szakadt így ketté???
Nagyon fogynak a bömik" mostanság.Óvatosan ám mindenki!!!!!!!!!!
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2052.shtml

2008.05.22. 20:36

Schnitzer írta:Ismét egy újabb BMW szerencsétlensége.Ja és ez is 5-ös(volt)De ezt nem értem azért hogy szakadt így ketté???
Nagyon fogynak a bömik" mostanság.Óvatosan ám mindenki!!!!!!!!!!
http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2052.shtml

Ezt már a tűzoltók vágták szét, hogy ki tudják venni a sofőrt.

PMiki

accident

2008.05.28. 13:31

Úgy látszik mostanában ránk jár a rúd. Vagy véletlenül több kerül lencsevégre. R.I.P.
Pedíg fehérben is szép (volt).

lánglovagok

2008.06.01. 19:05

jajj majd el felejtettem :!: a Bömim egy éve van nálam, egy éve nyúzom! sok ilyen balesetmentes és szép évet kívánok magunknak :!: :lol:

:szülinap :szülinap :szülinap :szülinap :szülinap

2008.06.02. 09:19

Labi írta:jajj majd el felejtettem :!: a Bömim egy éve van nálam, egy éve nyúzom! sok ilyen balesetmentes és szép évet kívánok magunknak :!: :lol:

Gratulálok Labi :wink:

Egyéb: Keresnék motorra P-rendszámot egy napra. Ha valaki ismer valakit, vagy netalán van neki rendszáma kérem jelezze, mert fontos lenne!
Előre is köszönöm!

2008.06.04. 09:07

uraim a segítségeteket szeretném kérni:

ha nem okoz túl nagy fáradtságot, akinek a sedanjaban lehajtható hátsó üléstámla van, legyen kedves nekem azt a konzot vagy tartót lefényképezni, ami a hátfalra fogja a háttámlát és a támlák szélén lévő kárpitrészt.

sajnos nem találom meg az etk-ban.
a topicba vagy emailben várom a képeket.
kovessy@chello.hu

NAGYON SÜRGŐS LENNE, MERT HÁTTÁMLA NÉLKÜL JÁROK AZ AUTÓVAL.
nekem mondjuk tök mindegy, csak a hátul ülők zúgolódnak :lol:

:kösz

roland

2008.06.04. 11:24

mate írta:
Labi írta:jajj majd el felejtettem :!: a Bömim egy éve van nálam, egy éve nyúzom! sok ilyen balesetmentes és szép évet kívánok magunknak :!: :lol:

Egyéb: Keresnék motorra P-rendszámot egy napra. Ha valaki ismer valakit, vagy netalán van neki rendszáma kérem jelezze, mert fontos lenne!
Előre is köszönöm!

Motorra egyáltalán minek rendszám?:) A kollégámnak a KTM supermotojának még forgalmija sem volt soha, nemhogy rendszám. A rendőrök elől persze volt menekülés talán kétszer, de általában le sem szarják mert úgysem tudják utolérni.

2008.06.04. 12:46

atiTDI írta:
mate írta:

Előre is köszönöm!

Motorra egyáltalán minek rendszám?:) A kollégámnak a KTM supermotojának még forgalmija sem volt soha, nemhogy rendszám. A rendőrök elől persze volt menekülés talán kétszer, de általában le sem szarják mert úgysem tudják utolérni.

Végsősoron igazad lehet, mert egy 1000es Ducatira kéne... de úgy néz ki, hogy lesz rá :wink:

2008.06.08. 00:12

sziasztok!

van köztünk olyan klubtárs aki komolyan szörfözik? vennék egy szettet minden hóbelebancal együtt, mert el szeretném kezdeni! ...tudna nekem vki ebben segíteni? eléggé nehézkes a választás, mert marha sok mindent figyelembe kell venni! :?
....aztán csinálnék egy topicot, hogy BMW-sek akik szörföznek.. :lol:
csak, hogy a magaslabdát egyből lecsapjam: nem a neten történő szörfözésre gondolok! :kalapács

köszi,

Labi

2008.06.08. 11:01

http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyaut ... motor.html
Ezzel szörfözzél 8)

2008.06.08. 11:30

ViSoR írta:http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/540_4.4-es_v8_motor.html
Ezzel szörfözzél 8)

hát ezzel hamar elsüllyednék az biztos, :lol: de 240.000.-ért nem sok az biztos :!: ...mondjuk nem írja mennyi van benne és mikori, de a szelepdekli tömítésnél szép tiszta :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge