Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2016.08.13. 07:52

Csuti írta:
NagyMatyas írta:
Csuti írta:
Igazából nem mókolni akarok, az indok ésszerű:
A xenon nem szereti a fel-le kapcsolgatást. Ezért lenne jó, ha úgy működne, hogy ha gyujtást adok, akkor világítson az angel eyes.

Azért 10 évet kibír így is :wink:

Még szép, és ha így marad az se gond. Azért így is szép :D

https://www.facebook.com/23484341988448 ... =3&theater

És az MTech led sem sokkal jobb. Cserébe drágább.

Nem rossz, de a ködlámpa minek? Köd volt? Vagy sűrű hóesés? :doglotlo:

2016.08.13. 14:56

bendegúz írta:
Csuti írta:
NagyMatyas írta:
Csuti írta:
Igazából nem mókolni akarok, az indok ésszerű:
A xenon nem szereti a fel-le kapcsolgatást. Ezért lenne jó, ha úgy működne, hogy ha gyujtást adok, akkor világítson az angel eyes.

Azért 10 évet kibír így is :wink:

Még szép, és ha így marad az se gond. Azért így is szép :D

https://www.facebook.com/23484341988448 ... =3&theater

És az MTech led sem sokkal jobb. Cserébe drágább.

Nem rossz, de a ködlámpa minek? Köd volt? Vagy sűrű hóesés? :doglotlo:

Hát igen, bennem is erős szánalmat szokott ébreszteni, hogyha valaki ködlámpával feszül fényes nappal :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2016.08.22. 11:45

Próbálta már valaki az OSRAM Xenarc Night Breaker Unlimited D2S izzóját?
32 ezer a 2 db, LUMENET-nél van 30 napos visszafizetési garancia. Talán érdemes lenne kipróbálni, mindenhol dicsérik. Offos autómban H4-es foglalatú izzó van, szintén a Night Breaker Unlimited széria, csak halogén. kva jó.

2016.08.22. 14:39

atesz155 írta:Próbálta már valaki az OSRAM Xenarc Night Breaker Unlimited D2S izzóját?
32 ezer a 2 db, LUMENET-nél van 30 napos visszafizetési garancia. Talán érdemes lenne kipróbálni, mindenhol dicsérik. Offos autómban H4-es foglalatú izzó van, szintén a Night Breaker Unlimited széria, csak halogén. kva jó.

Nekem az van év eleje óta, nekem bevált.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bor3sz az itt látható tagok köszönték meg: atesz155

2016.08.22. 16:01

Bor3sz írta:
atesz155 írta:Próbálta már valaki az OSRAM Xenarc Night Breaker Unlimited D2S izzóját?

Sokkal jobb mint egy mezei D2S, vagy nem világít sokkal erősebben?

2016.08.22. 16:31

atesz155 írta:
Bor3sz írta:

Sokkal jobb mint egy mezei D2S, vagy nem világít sokkal erősebben?

Egy tesztben olvastam erről a fényforrásról, ahol három jellemzőt adtak meg a tesztek értékelése során; nevezetesen:

* 20 méterrel hosszabb a fénycsóvája (ennyivel világít messzebbre),
* a fényhozama 5%-kal fehérebb (4400 K)
* 70%-kal több fényt ad

(a teszt linkje: http://xenonbrenner.net/osram-xenarc-ni ... mted-test/)

Az ára az amazon.de portálon: 39,70 EUR

Röviden ennyi. :franko:

2016.09.01. 10:07

Kipróbáltad?

2016.09.10. 19:38

Sziasztok

Hát ha valakinek érdekes lehet, Osram akciók!

https://lumenet.hu/nah6,2

Dávid E39 530da

Ezt a hozzászólást a szerzőnek notaridavid az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d

2016.09.10. 21:40

yoda írta:

Kipróbáltad?

Tegnap rendeltem meg, hétfőre itt van. Majd írok véleményt és összehasonlítom egy mezei sima D2S xenonnal.

2016.09.10. 21:42

Köszi előre is! Addig nem veszem meg! ;)

2016.09.11. 07:46

yoda írta:Köszi előre is! Addig nem veszem meg! ;)

Ma jár le az akció, mert mint a neve is mutatja, "hétvégi".

2016.09.11. 08:43

Nem érdekes, nekem mindíg akciós! :)

2016.09.13. 21:25

Ma délelőtt beszereltem az osram night breaker unlimited xenon izzókat az autóba. Most jöttem a próbakörről.
Nem vagyok tőlük elájulva. Kiindulva abból, hogy ennek a szériának a H4-es kivitele mennyivel volt jobb egy sima halogéntől, ez pontosan annyira volt csalódás.
A 6000 Ft/2db áron Kínából rendelt osram xenon cool blue intense másolatok is világítanak így, ha nem jobban...
Képeket csináltam, de nem töltök fel, mert egyáltalán nem úgy adja vissza a fényerőt, meg a hőmérsékletet, mint élőben.
Egyszóval csalódás.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek atesz155 az itt látható tagok köszönték meg: 2 rockolo77, yoda
Értékelés: 9.52%

2016.09.14. 07:27

atesz155 írta:Ma délelőtt beszereltem az osram night breaker unlimited xenon izzókat az autóba. Most jöttem a próbakörről.
Nem vagyok tőlük elájulva. Kiindulva abból, hogy ennek a szériának a H4-es kivitele mennyivel volt jobb egy sima halogéntől, ez pontosan annyira volt csalódás.
A 6000 Ft/2db áron Kínából rendelt osram xenon cool blue intense másolatok is világítanak így, ha nem jobban...
Képeket csináltam, de nem töltök fel, mert egyáltalán nem úgy adja vissza a fényerőt, meg a hőmérsékletet, mint élőben.
Egyszóval csalódás.

Ha belefér az idődbe, elvégezhetnéd a következő kísérletet.

- Keress egy (több) megfelelő teszt helyszínt ahol jól látszik a lámpák által vetített kép. Esetleg lehetne egy az autóhoz közelebbi és egy távolabbi fal vagy egyéb tereptárgy.
(az autóval nem kell elmozdulni onnan a teszt alatt)

- Készíts képet a régi izzóval
- Készíts képet az új izzóval

Töltsd fel valahová, hogy megvitathassuk. :)

2016.09.14. 08:36

491523 írta:
atesz155 írta:Ma délelőtt beszereltem az osram night breaker unlimited xenon izzókat az autóba. Most jöttem a próbakörről.
Egyszóval csalódás.

Ha belefér az idődbe, elvégezhetnéd a következő kísérletet.

- Keress egy (több) megfelelő teszt helyszínt ahol jól látszik a lámpák által vetített kép. Esetleg lehetne egy az autóhoz közelebbi és egy távolabbi fal vagy egyéb tereptárgy.
(az autóval nem kell elmozdulni onnan a teszt alatt)

- Készíts képet a régi izzóval
- Készíts képet az új izzóval

Töltsd fel valahová, hogy megvitathassuk. :)

Ezt bejátszhatjuk, ma vagy holnap este megcsinálom :)

2016.09.22. 20:05

Foncsorozással van valakinek tapasztalata, hogy hova érdemes vinni, ahol tartósan szép a végeredmény?

2016.09.22. 20:57

atesz155 írta:Foncsorozással van valakinek tapasztalata, hogy hova érdemes vinni, ahol tartósan szép a végeredmény?

Én a Garancia lámpaboltban az Üllői úton foncsoroztattam 1 éve, 3000/db, még jó. 40e km-t ment azóta lámpával.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: atesz155

2016.09.22. 21:22

Gallaca írta:
atesz155 írta:Foncsorozással van valakinek tapasztalata, hogy hova érdemes vinni, ahol tartósan szép a végeredmény?

Én a Garancia lámpaboltban az Üllői úton foncsoroztattam 1 éve, 3000/db, még jó. 40e km-t ment azóta lámpával.

És szembetűnő volt a változás?

2016.09.22. 21:57

atesz155 írta:
Gallaca írta:

És szembetűnő volt a változás?

Azóta kitűnően látok vele. Ég és föld!

2016.11.10. 08:49

Sziasztok

e39 530d, facelift elötti, xenonos, ha veszek bele faceliftes xenonfényszorokat trafo nélkül, akkor a régi trafoja teljesen illik hozzá? típusazonos?
köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge