![]() |
2007.12.07. 19:45
Hero írta:Nos emberek azt mondjátok meg nekem hogy mi ez a rengeteg gomb a panelen?
Addig megy hogy 2 üllésfűtés kipörgésgátló és hátsó rolo nade a többi micsoda????
http://www.bimmernav.com/bmw_bluetooth_ ... 38bt04.JPG
2007.12.07. 20:27
PMiki írta:Hero írta:Nos emberek azt mondjátok meg nekem hogy mi ez a rengeteg gomb a panelen?
Addig megy hogy 2 üllésfűtés kipörgésgátló és hátsó rolo nade a többi micsoda????
http://www.bimmernav.com/bmw_bluetooth_ ... 38bt04.JPG
Uraim ez egy e38-as hetes ezért más a klima panel minden e38-ban ilyen.
PMiki
2007.12.07. 21:14
2007.12.07. 22:10
2007.12.07. 22:13
Stephanus_Rex írta:Waze, a sok idióta 3betűs szóságos mindenségét!
ASC - kipörgésgátló nincs benne?
2007.12.07. 22:22
2007.12.07. 22:39
petike írta:...ülésfűtés, ülésmasszírozás, DSC, PDC, Rolo, EDC, ülésmasszírozás, ülésfűtés...
2007.12.07. 22:42
Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Waze, a sok idióta 3betűs szóságos mindenségét!
A hiányzó ahogy Efer írta az EDC. AZ esetleg nem tudod, hogy kellene működnie, mert nekem van, de nem vagyok benne biztos, hogy jól működik. A TISben végigolvastam de nem lettem tőle okosabb.
2007.12.07. 23:21
efer írta:Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Waze, a sok idióta 3betűs szóságos mindenségét!
A hiányzó ahogy Efer írta az EDC. AZ esetleg nem tudod, hogy kellene működnie, mert nekem van, de nem vagyok benne biztos, hogy jól működik. A TISben végigolvastam de nem lettem tőle okosabb.
mivel az okosságot én is a TIS-ből szoktam szedni, legfeljebb a cikk saját interpretációjával tudnálak megörvendeztetni![]()
ezt viszont szívesen bármikor.
2007.12.07. 23:44
Stephanus_Rex írta:...Egyébként rádió (MID) leírást honnan lehet letölteni, mert olyan könyvem már nincsen, viszont utal rá, hogy a rádióval kapcsolatos dolgok abban vannak...
2007.12.07. 23:56
Diabolica írta:efer írta:Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Waze, a sok idióta 3betűs szóságos mindenségét!
mivel az okosságot én is a TIS-ből szoktam szedni, legfeljebb a cikk saját interpretációjával tudnálak megörvendeztetni![]()
Az megvan kösz (és Stephanusnak is - gyakorlsatilag pont ez van a TIS-ben) én a gyakorlati oldalát kutatom, mert nyomogatom össze-vissza , de nem nagyon éreztem még rá a lényegére. Motoron egy kicsit egyszerűbb
2007.12.08. 00:09
2007.12.08. 13:55
efer írta:Diabolica írta:efer írta:Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Waze, a sok idióta 3betűs szóságos mindenségét!
Az megvan kösz (és Stephanusnak is - gyakorlsatilag pont ez van a TIS-ben) én a gyakorlati oldalát kutatom, mert nyomogatom össze-vissza , de nem nagyon éreztem még rá a lényegére. Motoron egy kicsit egyszerűbb
ehhez annyi tudnék még hozzátenni, hogy alapban automatikus keménységállítás van az útviszonyok függvényében - ő dönti el, mi legyen. ehez képest csak egy másállapot van: amikor a gomb benyomva, az "S" melleti led világít (a mondottak szerint ekkor keményedik). más lehetőségről nem emlékezik meg kézikönyv.
2007.12.08. 14:01
Stephanus_Rex írta:Hát én egy autóban láttam csak ilyet, de annak is ki volt nyomva még a szeme is a hajtástól, mert a papától kapta ajándékba a kis szarházi, és nem kímélte.![]()
Akkor még nem volt BMW-m, csak érdekelt a márka, és néztem, hogy mi az a gomb, amit vadulás előtt benyom. Persze azt mondta, hogy az a motoron is állít, és az is sportosabb lesz, de ami tény, hogy kanyarban iszonyatosan jól ment. (540i)
Egyébként ha már ennyire elmentünk a futómű felé, akkor valaki meg tudná mondani, hogy van-e egyáltalán M-es felfüggesztés pakett, és hogy mivel különbözik a szériától? (Esetleg sport futómű?)
Mert az enyémben állítólag az van, és tényleg másképpen néz ki mint amiket eddig láttam, de lehet csak egyszerűen 2001 utáni módosítás? Úgy mondták, hogy ebben talán több az alumínium - kisebb rugózatlan tömeg -, és alacsonyabb, jobban fekszik az úton.
2007.12.08. 14:18
2007.12.09. 02:44
2007.12.09. 11:42
kovessyroli írta:Nr.3352 1093647
ha van egy bmw-s gyári számom, akkor honnét tudom meg azt, hogy ez a szám mit jelöl?
pl. a fenti szám mit takar?
köszi a segítséget előre is.
roland
2007.12.09. 12:28
Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Hát én egy autóban láttam csak ilyet, de annak is ki volt nyomva még a szeme is a hajtástól, mert a papától kapta ajándékba a kis szarházi, és nem kímélte.![]()
Akkor még nem volt BMW-m, csak érdekelt a márka, és néztem, hogy mi az a gomb, amit vadulás előtt benyom. Persze azt mondta, hogy az a motoron is állít, és az is sportosabb lesz, de ami tény, hogy kanyarban iszonyatosan jól ment. (540i)
Egyébként ha már ennyire elmentünk a futómű felé, akkor valaki meg tudná mondani, hogy van-e egyáltalán M-es felfüggesztés pakett, és hogy mivel különbözik a szériától? (Esetleg sport futómű?)
Mert az enyémben állítólag az van, és tényleg másképpen néz ki mint amiket eddig láttam, de lehet csak egyszerűen 2001 utáni módosítás? Úgy mondták, hogy ebben talán több az alumínium - kisebb rugózatlan tömeg -, és alacsonyabb, jobban fekszik az úton.
Nézd meg az ETK-ban az M5-öt vagy az 540-535-öt. Ha olynod van M-esed van.
Én azért nem értettem soha hogy mi ez az M felfüggesztés pakett, mert az 535-540 és M5 ben más a bölcső és ehhez a bölcsőhöz passzol az M-es laufwerk és kormánymű. Ezért nem vágom, hogy hogyan lehet M-es futómű egy más felépítésű kocsiban. De valaki már írta is itt, hogy az M pakett futómű csak a nevében hasonlít az igazi M-es futóműhöz, más mint a széria de nem ugyanaz. Szóval az a valaki leírhatná, hogy mia a tényleges helyzet mert én sem vágom.
2007.12.09. 14:22
Diabolica írta:Stephanus_Rex írta:Hát én egy autóban láttam csak ilyet, de annak is ki volt nyomva még a szeme is a hajtástól, mert a papától kapta ajándékba a kis szarházi, és nem kímélte.![]()
Nézd meg az ETK-ban az M5-öt vagy az 540-535-öt. Ha olynod van M-esed van.
Én azért nem értettem soha hogy mi ez az M felfüggesztés pakett, mert az 535-540 és M5 ben más a bölcső és ehhez a bölcsőhöz passzol az M-es laufwerk és kormánymű. Ezért nem vágom, hogy hogyan lehet M-es futómű egy más felépítésű kocsiban. De valaki már írta is itt, hogy az M pakett futómű csak a nevében hasonlít az igazi M-es futóműhöz, más mint a széria de nem ugyanaz. Szóval az a valaki leírhatná, hogy mia a tényleges helyzet mert én sem vágom.
2007.12.09. 21:50