Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.25. 21:53

muhaati írta:Ezt bizony kétlem, vagy nem mentél még benzinessel

Eddig csak benzines autóim voltak, ez az első diesel.
Ha zörgésnek azt a csodálatos hathengeres dieselhangot nevezed, akkor igenis szépen zörög! :lol:

2010.11.25. 22:05

simi64 írta:
muhaati írta:Ezt bizony kétlem, vagy nem mentél még benzinessel

Eddig csak benzines autóim voltak, ez az első diesel.
Ha zörgésnek azt a csodálatos hathengeres dieselhangot nevezed, akkor igenis szépen zörög! :lol:

Senki sem mondta, hogy csúnyán! , de zörög az biza!!!!!! Hiszen el kell ropogtatnia azt a gázolajat.
Szép az a hang, csak legyen aki hallgatja! Én szívesen hallgatom, ha másé a kocsi. Azt a pár percet kibírom, mert tudom utána jön a lóvé!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

2010.11.25. 22:34

:lol: :lol:

.

2010.11.25. 22:41

Az enyém most semmit nem fogyaszt,mert itt ülök a gép előtt és röhögök "Simin" :hehe

2010.11.25. 22:42

8,3liter

Re: .

2010.11.25. 22:43

apa írta:Az enyém most semmit nem fogyaszt,mert itt ülök a gép előtt és röhögök "Simin" :hehe

NEm tudom, de nekem nem mérvadó ez a kattogós büdös kevésfogyasztás. :) bocs dieselesek :D :D

Egyszerüen imádom a benyaszagot, meg a motor akkor is más, nem olyan .. szerintem. 9.9 en van a board.. .28i hibátlan!

Re: .

2010.11.25. 22:58

szekeres írta:
apa írta:Az enyém most semmit nem fogyaszt,mert itt ülök a gép előtt és röhögök "Simin" :hehe

NEm tudom, de nekem nem mérvadó ez a kattogós büdös kevésfogyasztás. :) bocs dieselesek :D :D

Egyszerüen imádom a benyaszagot, meg a motor akkor is más, nem olyan .. szerintem. 9.9 en van a board.. .28i hibátlan!

Amikor regeltem, elég nyomatékosan kifejtettem a véleményemet a Dieselről,nem akarok újfent bele kezdeni,de legyen elég annyi,hogy a fogyasztásbeli különbség nem ér annyit,hogy egy életen keresztül idegeskedjek egy Diesellel.Azt hiszem Celtic klubtárs mondta,"Gőzmozdony tolta volna maga előtt a feltaláló babakocsiját." :lol: :lol:

2010.11.26. 00:42

A rövid 1-2km-es utak miatt 13,6L/100Km.

üdv:atiotezer

2010.11.26. 01:05

Megjött nevelőapám a síelésből.
3 ember, téligumi, a sebességhatárokat felülről betartva, 6.9l/100km-es átlaggal.

A 6 hengeres dízelnek pedig igen szép hangja van.

2010.11.26. 07:01

atiotezer írta:A rövid 1-2km-es utak miatt 13,6L/100Km.

üdv:atiotezer

Itt a hideg, és mivel Muha Ati szerűen használom a paripát, most nálam is 13.2 a kis átlag.

2010.11.26. 08:36

Kb 2 hete lemerült az akksi,meg akkor került fel a hátsó dob is, :oops: a fogyasztásom 17.2 volt.Eljöttünk Makóról Sümegre,ez 320 km ,ennek átlaga 9.8 viszonylag odafigyelve,a nagy átlagom 13.6-már a hozzávetőleges 2 heti-.Előtte viszont a nagy átlagom 15 körül volt.Makón gyerekek oviba,Tesco,munkahely 5km-re.De hazafelé mindig jobban siet az ember.... :twisted: Egyébként a kipufogó nagyon jól vizsgázott,120-nál nem hangosabb mint egy szar téligumi,de a motor terhelés alatt hallani,emelkedőn,gázadásoknál.Legalább tudom ,hogy van. 8)

2010.11.26. 08:44

gabec írta:Kb 2 hete lemerült az akksi,meg akkor került fel a hátsó dob is, :oops: a fogyasztásom 17.2 volt.Eljöttünk Makóról Sümegre,ez 320 km ,ennek átlaga 9.8 viszonylag odafigyelve,a nagy átlagom 13.6-már a hozzávetőleges 2 heti-.Előtte viszont a nagy átlagom 15 körül volt.Makón gyerekek oviba,Tesco,munkahely 5km-re.De hazafelé mindig jobban siet az ember.... :twisted: Egyébként a kipufogó nagyon jól vizsgázott,120-nál nem hangosabb mint egy szar téligumi,de a motor terhelés alatt hallani,emelkedőn,gázadásoknál.Legalább tudom ,hogy van. 8)

Helo
Most még rosszabb lesz a fogyasztás a HIDEG idő miatt ilyen rövid távon
Nincs megfelelő üzemi hőfok, SAJNOS 5 km-távon hideg időben folyamatos (szivatóval) működik az autó

2010.11.26. 08:50

tibi666 írta:Megjött nevelőapám a síelésből.
3 ember, téligumi, a sebességhatárokat felülről betartva, 6.9l/100km-es átlaggal.

A 6 hengeres dízelnek pedig igen szép hangja van.

Helo
Nem rossz egy fogyasztás :wink: ebben elég sok lehetett a HEGYI menet

2010.11.26. 09:03

lepke írta:
gabec írta:Kb 2 hete lemerült az akksi,meg akkor került fel a hátsó dob is, :oops: a fogyasztásom 17.2 volt.Eljöttünk Makóról Sümegre,ez 320 km ,ennek átlaga 9.8 viszonylag odafigyelve,a nagy átlagom 13.6-már a hozzávetőleges 2 heti-.Előtte viszont a nagy átlagom 15 körül volt.Makón gyerekek oviba,Tesco,munkahely 5km-re.De hazafelé mindig jobban siet az ember.... :twisted: Egyébként a kipufogó nagyon jól vizsgázott,120-nál nem hangosabb mint egy szar téligumi,de a motor terhelés alatt hallani,emelkedőn,gázadásoknál.Legalább tudom ,hogy van. 8)

Helo
Most még rosszabb lesz a fogyasztás a HIDEG idő miatt ilyen rövid távon
Nincs megfelelő üzemi hőfok, SAJNOS 5 km-távon hideg időben folyamatos (szivatóval) működik az autó
A 750 sem ment 18-as átlag fölé,télen.Tudom ,a dízelesek ilyenkor :cry: tudnának, vagy :hehe ,de mi kb.13 000-t megyünk évente az autóval,ezért még nekem így is megéri. Ha nyaralunk,lakóval megyünk,ami khhm..ugye dízel :oops: .

2010.11.26. 09:52

gabec írta:
lepke írta:
gabec írta:Ha nyaralunk,lakóval megyünk,ami khhm..ugye dízel :oops: .

nem lehet minden tökéletes! :lol:

2010.11.30. 17:31

őőő... tudom hogy meg kéne találnom a leírásokban, de nem sikerül... hátha valaki fejből tudja a választ...

Hogyan kell a nagy board-os kijelzőn részfogyasztást mérni? Az átlagfogyasztásnál két érteket számol, de persze mindkettő ugyanazt mutatja, gondlom valahol lehet az egyiket nullázni egy-egy út erejéig. Vagy tévesen gondolom? :?:

2010.11.30. 18:35

Ez így van! A kipufogónak terhelsen kell, hogy hangja legyen, alapjáraton meg szépen dörmög.
Sőt egy bizonyos fordulaton tartva szinte hangtalan, pályán eleht vele játszani. :wink:
Fogyim ilyen esetekben 1,5-2 literrel több mint neked, ennyit megér az a pár lóerő! :lol:

2010.11.30. 19:03

admin írta:
Most 7.0literen álok. :!:

7 liter gázolajon?!,kannába van?!... :lol: vagy kiöntötted és úgy állsz rajta... :P

borítsad bele ne bűzölögjön a talpad alatt... :nyelves:

2010.11.30. 19:35

strobi írta:
admin írta:

7 liter gázolajon?!,kannába van?!... :lol: vagy kiöntötted és úgy állsz rajta... :P

Úgy se lesz jobb,füst,meg a zaj.-koty-koty-koty-koty :( Nem lehet könnyű szegény dízeleseknek.-sóhaj-.

2010.12.01. 00:10

gabec írta:
strobi írta:
admin írta:

Úgy se lesz jobb,füst,meg a zaj.-koty-koty-koty-koty :( Nem lehet könnyű szegény dízeleseknek.-sóhaj-.

Kloty-kloty soha nem fogtok 7 literen állni :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge