![]() |
2018.09.15. 18:53
2018.09.15. 21:51
2018.09.16. 17:17
dawwe írta:Mivel olvasatok ki diag? INPA-val? Mert ha nem akkor mindent összevisza lehet kapni. Nekem volt egy E46 330i, diag olyan elismert es direkt BMW-hez valo diagmuszer (nem draga valtozat olyan 100€ körul) azt mondta hogy az "EWS" -el van problema. De amikor INPA-val olvastam ki az meg nem mondot egy szot se eröl. Ez a kocsi azert nem indult mert sokaig alt aram nelkul es a elektromos "gazpedal" elfelejtete az alapjarat helyzetett. 2-3 perc tekeres a inditon vegre be indult, es 10-15 percig nem volt alapjart de utana megtalalta es minden rendbe volt.
Neked mondjuk realisabb problemad van mivel kigyulad a piros/sarga lampak de meg is itt kezdnem. Ha jol emlekszem a 2002-be van egy "Relais" az ABS-hez ott a hol a DME van, ezt talan erdemes kicserelni?
2018.09.22. 10:20
2018.09.22. 13:28
2018.09.22. 16:06
Motorter nyitaserzekelo a tippem.colti82 írta:Sziasztok!Gyári riasztóval kapcsolatban van vkinek olyan tapasztalata, hogy bizonyoa idő után - látszólag ok nélkül - megszólal?A belső ultrahangos érzékelőre tippeltem, de azt kikötöttem és most is csinálja.Mi lehet a gond?
2018.09.22. 19:56
morv írta:Motorter nyitaserzekelo a tippem.colti82 írta:Sziasztok!Gyári riasztóval kapcsolatban van vkinek olyan tapasztalata, hogy bizonyoa idő után - látszólag ok nélkül - megszólal?A belső ultrahangos érzékelőre tippeltem, de azt kikötöttem és most is csinálja.Mi lehet a gond?
2018.09.29. 05:22
2018.09.29. 12:37
2018.09.29. 16:33
csikes77 írta:Sziasztok. Srácok valakinek van ötlete,hogy az E39em miért párásodik belül nagy intenzitással? Olyan szinten,hogy esős időben be kell kapcsolnom a klímát, hogy lefújja a szélvédőt.A pollenszűrő alatt gyanakodtam arra ,hogy nem nyit ki a zsilip ami engedi be a kinti levegőt,de az rendben van. Most így belegondolok, már tavaly télen is ez miatt fagyhatott le a szélvédő belül is.
2018.09.29. 17:13
Vagy az ajtokarpit mogott engedett el a szigeteles es befolyik a viz a szonyegre.atti523i írta:csikes77 írta:Sziasztok. Srácok valakinek van ötlete,hogy az E39em miért párásodik belül nagy intenzitással? Olyan szinten,hogy esős időben be kell kapcsolnom a klímát, hogy lefújja a szélvédőt.A pollenszűrő alatt gyanakodtam arra ,hogy nem nyit ki a zsilip ami engedi be a kinti levegőt,de az rendben van. Most így belegondolok, már tavaly télen is ez miatt fagyhatott le a szélvédő belül is.
az utastérben nem érzel édes fagyálló szagot?nálam a fűtőradiátor szivárgott,és attól volt benn pára.egy hűtőtömítő megoldotta.
2018.09.30. 13:13
morv írta:Vagy az ajtokarpit mogott engedett el a szigeteles es befolyik a viz a szonyegre.atti523i írta:csikes77 írta:Sziasztok. Srácok valakinek van ötlete,hogy az E39em miért párásodik belül nagy intenzitással? Olyan szinten,hogy esős időben be kell kapcsolnom a klímát, hogy lefújja a szélvédőt.A pollenszűrő alatt gyanakodtam arra ,hogy nem nyit ki a zsilip ami engedi be a kinti levegőt,de az rendben van. Most így belegondolok, már tavaly télen is ez miatt fagyhatott le a szélvédő belül is.
az utastérben nem érzel édes fagyálló szagot?nálam a fűtőradiátor szivárgott,és attól volt benn pára.egy hűtőtömítő megoldotta.
2018.09.30. 16:25
csikes77 írta:morv írta:Vagy az ajtokarpit mogott engedett el a szigeteles es befolyik a viz a szonyegre.atti523i írta:csikes77 írta:Sziasztok. Srácok valakinek van ötlete,hogy az E39em miért párásodik belül nagy intenzitással? Olyan szinten,hogy esős időben be kell kapcsolnom a klímát, hogy lefújja a szélvédőt.A pollenszűrő alatt gyanakodtam arra ,hogy nem nyit ki a zsilip ami engedi be a kinti levegőt,de az rendben van. Most így belegondolok, már tavaly télen is ez miatt fagyhatott le a szélvédő belül is.
Nincs fagyálló szag és nem is fogy belőle a lötyi, a szőnyeg nem vizes sehol sem, de azért ezt megnézem újra akkor.
2018.09.30. 20:56
atti523i írta:csikes77 írta:morv írta:Vagy az ajtokarpit mogott engedett el a szigeteles es befolyik a viz a szonyegre.atti523i írta:csikes77 írta:Sziasztok. Srácok valakinek van ötlete,hogy az E39em miért párásodik belül nagy intenzitással? Olyan szinten,hogy esős időben be kell kapcsolnom a klímát, hogy lefújja a szélvédőt.A pollenszűrő alatt gyanakodtam arra ,hogy nem nyit ki a zsilip ami engedi be a kinti levegőt,de az rendben van. Most így belegondolok, már tavaly télen is ez miatt fagyhatott le a szélvédő belül is.
Nincs fagyálló szag és nem is fogy belőle a lötyi, a szőnyeg nem vizes sehol sem, de azért ezt megnézem újra akkor.
van még egy ötletem,persze ez nem mindennapos.nálam a mélyláda miatt kiszedtem a kalaptartó alatt lévő szivacsot és a hangszórókat dobozzal együtt.így jobban előre jönnek a mélyek,de viszont nálam is egy picit jobban párásodik.
Ezen most besz@rtam, bocs! Egy normális erősítővel hajtott, beállított, jól illesztett minőségi mélysugárzónak a pincéből is feljön a hangja, ha ilyen megoldásokhoz kell folyamodnod, akkor ott valami nincs rendben a motyóval!
2018.10.01. 10:04
Ezen most besz@rtam, bocs! Egy normális erősítővel hajtott, beállított, jól illesztett minőségi mélysugárzónak a pincéből is feljön a hangja, ha ilyen megoldásokhoz kell folyamodnod, akkor ott valami nincs rendben a motyóval![/quote]2018.10.01. 13:44
atti523i írta::hehe Ezen most besz@rtam, bocs! Egy normális erősítővel hajtott, beállított, jól illesztett minőségi mélysugárzónak a pincéből is feljön a hangja, ha ilyen megoldásokhoz kell folyamodnod, akkor ott valami nincs rendben a motyóval!
2018.10.01. 14:30
2018.10.01. 17:17
2018.10.02. 09:44
Zotya19900410 írta:Helo mindenki van egy e 39 525 d az a bajom h idegen melegen gondol egyet és nem indul be de aztan 10 percel később benidul milehet a gond
2018.10.07. 18:49
Schnitzer írta:Kajarin írta:Sziasztok!
Próbáltam rákeresni, de nem nagyon találtam ilyen problémát..
Szóval: Most, hogy ilyen fantasztikus meleg van, kicsit megzakkant az óracsoportom, és a rádióm. Indítás után pár percig jó az index visszajelző, aztán egyszer csak úgy marad, folyamatosan villog, kattog, irányváltásnál a másik irányba ugyan átvált, de ott is "beakad", de van hogy egyáltalán nem jelez semmit, VISZONT kívül mindvégig működik hibátlanul! Ugyan ez igaz a ködlámpa visszajelzőre is (csak próbáltam, nem azzal járok) Ezzel egy időben a rádió is lefagy, beragad 1-1 rádióadó, gombokra nem reagál, van hogy kikapcsol, és nem lehet visszakapcsolni sem. Ahogy áthűl az autó, minden hibátlanul működik újra.
![]()
LCM-re gondoltam, de akkor kívül sem működne, illetve mi köze a rádiónak hozzá?! Lehet hogy valami testpont szivat?
96.04 525 tds manuális az egyed.
gyújtáskapcsoló?