Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.12.14. 20:49

ma átirattam a gépet:DDDD
mondtam a hölgynek hogy kéne előre egy uj rendszám mert ramaty állapotba van .
erre azt mondta két lehetőségem van:
1: megrendeli a rendszámot előre két hetet kell várni és 8000 be kerül.
vagy 2: verzió kap uj EU-s rendszámot előre hátra 5500 ért

hát persze hogy a kettes verzió mellett döntöttem:DDDDDD

2006.12.14. 21:45

Tudom, hogy nem is olyan régen téma volt itt valahol :oops: , viszont nekem hamarosan aktuális lesz.
Január elején vizsgára menne az autó, de körbe fóliázott. Igaz van egy műbizonylatom a következő főbb paraméterekkel:
G-17 fényáteresztő képesség 18%.
Az első szélvédő kivételével mindenhol fóliázott. Úgy tudom, hiába van műbizonylat, ez Magyarországon semmit sem ér.
Érdemes megpróbálnom normálisan levizsgáztatni vagy meg se próbáljam így, hanem szükség lesz a korábban is említett plasztik kártyára (VISA vagy Master.. felirattal)? :roll:

2006.12.14. 21:53

nekem most vizsgázott egy másik autóm körbe volt az is fóliázva ott volt a mübizonylat, de Mátyás Király többet ért :DDDD
ne probálgasd a mozaikba vizsgáztatni mert ott még a 0 km-es autót is megbuktatják:D
pénzt vigyél magaddal és meglesz a vizsga :lol:

2006.12.14. 21:56

nem _Mátyás király hanem Szent istván volt velem:DDD

miért jut mindig igazságos Mátyás az eszembe ha a korrupcióról beszélek????:DDD

2006.12.14. 21:58

Valószínű lenne ember, ráadásul a közelben, aki megoldaná, csak kíváncsi voltam ,hogy egyáltalán érdemes-e tisztességesen.

2006.12.14. 22:01

a mai világba??????

én nem is erölködtem odaadtam a kocsit a szerelőnek azt másnap mehettem érte friss vizsga zöldkártya 40000.
ez egy passat volt

2006.12.14. 22:08

Jól van na. :oops: Talán egy picit naivan gondolkodtam. 8O

A munkahely keresésnél ugyanezt tapasztaltam. Nincs kapcsolat, nincs jó (megfelelő) munka (vállalkozás). ..és egyenlőre nincs kapcsolatom ezen a téren...

...még szerencse, hogy az autót illetően van bmwdance

2006.12.14. 23:49

Z_atek írta:Jól van na. :oops: Talán egy picit naivan gondolkodtam. 8O

A munkahely keresésnél ugyanezt tapasztaltam. Nincs kapcsolat, nincs jó (megfelelő) munka (vállalkozás). ..és egyenlőre nincs kapcsolatom ezen a téren...

...még szerencse, hogy az autót illetően van bmwdance

De azért +kérdezhetnéd,hogy el e fogadnák a kártyát...kiwi vagyok mit reagálnak!

2006.12.15. 10:05

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=16144827

innen csemegézhettek akinek könyv kell:DDD

2006.12.24. 01:41

Van valakinek már ilyen szervízkönyve? Mennyire használható?

2006.12.27. 15:30

tanktaz írta:Van valakinek már ilyen szervízkönyve? Mennyire használható?

semennyire, nem szervízkönyv amit árul, hanem ETK és WDS.

2006.12.28. 23:53

Hallod dcs73!!! :lol: :lol: :lol:
Meg dragabb lett a navin 13700 ft-al :lol: :lol: 8)
Ma megkaptam az autópálya kezelők levelét egy csekkel 8)
Nem volt matricccaaa és megvágtak 13 rugóra a szemét trágyák, bár ha 30 napig nem fizetem be akkor 57 ropi :lol: :lol:
Többet se megyek az M7 esen, ja és a 43 as km kőnél történt az affér :)

Szóval aki az M7 esen száguld vigyázzon a 43 as km kőnél mert fényképeznek a parasztok! :roll: :lol: 8)

2006.12.29. 00:00

Hero írta:Hallod dcs73!!! :lol: :lol: :lol:
Meg dragabb lett a navin 13700 ft-al :lol: :lol: 8)
Ma megkaptam az autópálya kezelők levelét egy csekkel 8)
Nem volt matricccaaa és megvágtak 13 rugóra a szemét trágyák, bár ha 30 napig nem fizetem be akkor 57 ropi :lol: :lol:
Többet se megyek az M7 esen, ja és a 43 as km kőnél történt az affér :)

Szóval aki az M7 esen száguld vigyázzon a 43 as km kőnél mert fényképeznek a parasztok! :roll: :lol: 8)

Nem a gyorshajtást fényképezik hanem a rendszámot és össze vetik az adatbázisal hogy van-e érvényes matricád ilyen minden pályán van :lol:

2006.12.29. 00:06

Nem a gyorshajtást fényképezik hanem a rendszámot és össze vetik az adatbázisal hogy van-e érvényes matricád ilyen minden pályán van Nevet?

Hát igen, csak annyira el voltam keveredve aznap, hogy a matrica kiment a fejemből.
Aznap volt az a nagy lezárás minden felé és kóvályogtam ott a pályán mint egy hülyegyerek hogy végre kijussak valahol :lol:

2006.12.29. 01:12

engem multkor az Mogyoród elött kaptak el kis bódé helyszinen 11500 és nem adtak uj matricát hogy továbbmenjek elküldtem őket melegebb éghajlatra:D

2006.12.29. 01:32

Nemis mondok rájuk semmit, ma már eleget idegeskedtem ezen...
Kellemes karácsonyi ajándék volt tőlük :lol:
Nemértem a magyar embert....

2006.12.29. 01:34

a magyar ember nagyon buta és nagyon éhes!!!!

2006.12.29. 01:47

pappkari írta:a magyar ember nagyon buta és nagyon éhes!!!!

Néha sajnos tulságosan is...

2006.12.29. 11:48

Hero írta:
Nem a gyorshajtást fényképezik hanem a rendszámot és össze vetik az adatbázisal hogy van-e érvényes matricád ilyen minden pályán van Nevet?

Hát igen, csak annyira el voltam keveredve aznap, hogy a matrica kiment a fejemből.
Aznap volt az a nagy lezárás minden felé és kóvályogtam ott a pályán mint egy hülyegyerek hogy végre kijussak valahol :lol:

matricát lehet sms-ben is venni, bármikor, bárhonnan.
szerény véleményem az, hogy ha azt mondták, hogy az autópályáért fizetni kell, akkor kell. ahogy buszjegyért is. és ha elkapnak bliccelésért, legfeljebb magamat szidom - de azt nagyon :wink: .
1.200 forint egy matrica, nem földhözvágós...

2006.12.29. 15:55

Hero írta:
pappkari írta:a magyar ember nagyon buta és nagyon éhes!!!!

Néha sajnos tulságosan is...

Én úgy fizettem, hogy volt matricám , de sajnos egy kollégámmal vetettem az autoklubban 4 országra és egy számot elírt mindegyiken. Mivel a rendszer úgy működik, ahogy admin írta nincs helye magyarázkodásnak, bukta az egész.

Amúgy meg hetente kapok egy ilyen csekket egy olyan kocsira amit tavaly eladtam augusztusban és a tulaj nem írta át, de rájött, hogy így parkolni és autópályázni is nagyon olcsó, nem kerül neki semmibe. Lassan már idézést küldenek..... Hiába adtam fel az eredeti adásvételit, azt kérik, hogy jelentsem be én az eladást amit meg is tennék, de nem elég postán , mert egy igazolást is kérnek az oikmányirodától erről. Erre viszont nem nagyon van szabad fél napom....
A pacák meg közben fel alá jár az M7-esen vidáman....
Hozzászólás küldése

VigLink badge