Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.08.25. 18:50

atiotezer írta:
lepke írta:Helo
Hogy mik vannak :evil: :evil: :evil:
gázpedál tuning 8O

,,,,,,,,,,,,,,, TUNING ,,,,,,,,,,,,

üdv zoli

És ezekkel a tunningnak mondott valamikkel csak az a baj, hogy rengeteg idióta van aki megveszi.
Ha pl. logikusan végiggondolná ennek a szerkezetnek a működését, rájönne, nem ér semmit.

Csak nem ilyet akarsz rakni a kocsiba?

És még is mi a francot csinál az elektromos gázpedállal. Már fél állásban azt küldi a kocsi felé, hogy padlógázt nyomsz?

Jackson, akinek nincs más ötlete

2010.08.25. 18:59

jackson írta:
atiotezer írta:
lepke írta:Helo
Hogy mik vannak :evil: :evil: :evil:
gázpedál tuning 8O

,,,,,,,,,,,,,,, TUNING ,,,,,,,,,,,,

üdv zoli

És ezekkel a tunningnak mondott valamikkel csak az a baj, hogy rengeteg idióta van aki megveszi.
Ha pl. logikusan végiggondolná ennek a szerkezetnek a működését, rájönne, nem ér semmit.

Csak nem ilyet akarsz rakni a kocsiba?

És még is mi a francot csinál az elektromos gázpedállal. Már fél állásban azt küldi a kocsi felé, hogy padlógázt nyomsz?

Jackson, akinek nincs más ötlete

Úgy van ahogy gondolod!! Ezért is hülyeség az egész. De hát ha valakinek arra az illúzióra van szüksége, hogy épp hozzáért a gázpedálhoz
és már padlógázzal megy a kocsi, az vegye........, Ráadásul még jó drága is, az mellé, hogy nem való semmire.

2010.08.25. 19:02

atiotezer írta:Úgy van ahogy gondolod!! Ezért is hülyeség az egész. De hát ha valakinek arra az illúzióra van szüksége, hogy épp hozzáért a gázpedálhoz
és már padlógázzal megy a kocsi, az vegye........, Ráadásul még jó drága is, az mellé, hogy nem való semmire.

Ja hát akkor gyorsabban kell taposgatni és nem kell tunning pedál. :lol: :lol:

Jackson, aki ilyenkor csak kicsit nagyobb gázt ad (esetleg áttolja S-be a váltót)

2010.08.25. 20:06

SoundkeY írta:
odus írta:Ami igazán kár, hogy E39-ben nincs 35D :cry: .

Üdv.

Odus

....En 1x hasznaltauton lattam E39 3000 dizelt ami dupla turbos volt, ( most nincs fent )
Asszem 245le koruli volt....

Nem Alpina volt véletlenül? :roll:

2010.08.29. 13:23

SoundkeY írta:

Üdv.

Odus

....En 1x hasznaltauton lattam E39 3000 dizelt ami dupla turbos volt, ( most nincs fent )

Van itt pár:

E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
:wink:

2010.08.29. 16:53

simi64 írta:
SoundkeY írta:

Üdv.

Odus

Van itt pár:

E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
Talán két éve lehetett a HaHu-n egy sedan, amiben 35d motor volt!De viszonylag hamar elvitték a drasztikus ellenértéke ellenére is.Úgy emlékszem 2003-as volt.

2010.08.29. 17:28

Ezekben másfajta automata van mint a sima 530d-ben? :roll:

2010.08.29. 19:08

Atommano írta:Ezekben másfajta automata van mint a sima 530d-ben? :roll:
Ahogy írod.Switchtronic nevű, kormányról is kapcsolható automata.

2010.08.30. 01:07

bmw520ds írta:
simi64 írta:
SoundkeY írta:

Üdv.

Odus

Van itt pár:

E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
E39 30D biturbó
Talán két éve lehetett a HaHu-n egy sedan, amiben 35d motor volt!De viszonylag hamar elvitték a drasztikus ellenértéke ellenére is.Úgy emlékszem 2003-as volt.

Most is van ilyen a hahu-n.
Ha valaki ilyet szeretne, megleshetem, mert szombathelyi. Már beszélgettünk róla. 2,2 az ára és kormányváltós Switchtronic ez is, D10 biturbo, 245 LE

2010.08.30. 07:44

simi64 írta:Most is van ilyen a hahu-n.
Ha valaki ilyet szeretne, megleshetem, mert szombathelyi. Már beszélgettünk róla. 2,2 az ára és kormányváltós Switchtronic ez is, D10 biturbo, 245 LE

Lehet én vagyok a vak, de ilyet nem lelelek... :roll: :?

2010.08.30. 11:23

Atommano írta:

Igen, mert úgy kell keresni, hogy: Alpina.
Alpina D10 biturbo

2010.08.30. 14:17

simi64 írta:
Atommano írta:

Alpina D10 biturbo

Lehet,hogy most sokan lehurrognak majd de mi az az Alpina?A jele is más.

2010.08.30. 15:47

ptom írta:
simi64 írta:
Atommano írta:

Alpina D10 biturbo

Nyomogasd végig a gombokat: http://www.ap-trade.eu/alpina.html

Egy egyszerű sor vezető: BMW 3as,5ös gyári kocsik. Mezei polgárok (igaz jobb országból laknak).
M-Technik BMW M3, M5 a nemesi réteg.
Alpina B3, D3, B5, D5 a királyi család.

Jackson, aki zöldséges nyelven vizualizál

2010.08.30. 21:25

ptom írta:
simi64 írta:
Atommano írta:

Alpina D10 biturbo

M-Gmbh,AC Schnitzer, Richard Hamann, Hartge Gmbh...Ebből beugrik mi az :wink:

2010.08.31. 09:34

jackson írta:
ptom írta:
simi64 írta:
Atommano írta:

Alpina D10 biturbo

Nyomogasd végig a gombokat: http://www.ap-trade.eu/alpina.html

Egy egyszerű sor vezető: BMW 3as,5ös gyári kocsik. Mezei polgárok (igaz jobb országból laknak).
M-Technik BMW M3, M5 a nemesi réteg.
Alpina B3, D3, B5, D5 a királyi család.

Jackson, aki zöldséges nyelven vizualizál

Kösz Jackson.Úgy látom sikerült memorizálnod,hogy csak zöldséges nyelven értek.Ez van,nincs ezen mit szégyelni.

Ültetés

2010.09.20. 11:54

Hogyan lehet hátul légrugós futóművet megültetni? Vhol azt olvastam hogy nem lehet ültetni csak elől, de igy elég torpedós kinézete lenne.

Re: Ültetés

2010.09.20. 12:05

k_levi írta:Hogyan lehet hátul légrugós futóművet megültetni? Vhol azt olvastam hogy nem lehet ültetni csak elől, de igy elég torpedós kinézete lenne.

Egy légrugós Touring-on mit akarsz még leültetni? Vagy az 525d az nem sport futóműves is egyben?

Jackson, akinek így is eléggé lent van

2010.09.20. 14:11

jackson írta:
k_levi írta:Hogyan lehet hátul légrugós futóművet megültetni? Vhol azt olvastam hogy nem lehet ültetni csak elől, de igy elég torpedós kinézete lenne.

Egy légrugós Touring-on mit akarsz még leültetni? Vagy az 525d az nem sport futóműves is egyben?

Nem tudom mennyire van lent a sportfutóművel, nem vagyok extrém hozzáállású, de ezen még ültetni kőőő az biztos:) A légrugós szintszabályzós futómű arra szolgál hogy ha 10 krumpliszsákot belepakolok akkor se ül le a hátulja, nem?

2010.09.20. 21:25

k_levi írta:
jackson írta:

Nem tudom mennyire van lent a sportfutóművel, nem vagyok extrém hozzáállású, de ezen még ültetni kőőő az biztos:) A légrugós szintszabályzós futómű arra szolgál hogy ha 10 krumpliszsákot belepakolok akkor se ül le a hátulja, nem?

Igen arra való tartja a szintet. Csak nekem egyben sport futóműves is. Azt nem tudom ez csak a V8 Touringhoz rakták alapból és a 525d-ben választható extra vagy ott is benne van. Egy profi BMW szerelő nekem szemre mondta, hogy alacsony a kocsi de csak a sport futómű és annak a lengés csillapitói miatt.

Jackson, aki szerint igy is túl alacsony mert könnyen törik a taposó lemez műanyaga

2010.09.21. 10:29

jackson írta:
k_levi írta:
jackson írta:

Igen arra való tartja a szintet. Csak nekem egyben sport futóműves is. Azt nem tudom ez csak a V8 Touringhoz rakták alapból és a 525d-ben választható extra vagy ott is benne van. Egy profi BMW szerelő nekem szemre mondta, hogy alacsony a kocsi de csak a sport futómű és annak a lengés csillapitói miatt.

Jackson, aki szerint igy is túl alacsony mert könnyen törik a taposó lemez műanyaga

Hát ezen én még ültetnék, bár féltem az alját de a kanyarokban egy kicsit elkelne az alacsonyabb súlypont:) De mit kezdjek a hátsó légrugóval? Vagy csak rakjam le 2centivel elől?
http://kepfeltoltes.hu/view/100921/BMW_ ... es.hu_.jpg

Kép
Hozzászólás küldése

VigLink badge