![]() |
2008.12.15. 15:56
2008.12.15. 15:57
2008.12.15. 16:01
MChris írta:vazze ekkora avatart![]()
Ja és az új gombsoron lesz vezető réteg ami erről "lekopott" max ha próbálkozol a régivel akkor tisztítás után grafitceruzával vigyel fel egy réteget.
2008.12.15. 16:03
simi64 írta:MChris írta:vazze ekkora avatart![]()
Ja és az új gombsoron lesz vezető réteg ami erről "lekopott" max ha próbálkozol a régivel akkor tisztítás után grafitceruzával vigyel fel egy réteget.
Köszönöm a segítséged![]()
![]()
2008.12.15. 17:59
simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazzz! Mekkora avatarom lett!! Magam sem tudom, hogy csináltamde KIRÁLYSÁG!!!
![]()
![]()
2008.12.15. 18:48
Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szép az autód Simi64",jól néz ki így az avatar képed,csak eltolja az összes hozzászólást így a nagy kép miatt,az egész oldalt....és így fura egy kicsit
2008.12.15. 18:51
Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szép az autód Simi64",jól néz ki így az avatar képed,csak eltolja az összes hozzászólást így a nagy kép miatt,az egész oldalt....és így fura egy kicsit
2008.12.15. 19:09
strobi írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaja majd jön valamelyik illetékes adminisztrátor és levágja a töködet az avatarod miatt...
2008.12.15. 19:26
MChris írta:strobi írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaja majd jön valamelyik illetékes adminisztrátor és levágja a töködet az avatarod miatt...
Srácok ez egy bujtatott reklám lesz,nagyobb LCD-t kell venni mindenkinek(nekem is
)
2008.12.15. 19:42
simi64 írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemtom srácok, mindent az előírás szerint csináltam, így sikerült. Már írtam is emiatt Efernek pü-t.
Sajnálom, hogyha zavar valakit, de nem tudok vele mit csinálni
2008.12.15. 20:03
kovessyroli írta:simi64 írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemtom srácok, mindent az előírás szerint csináltam, így sikerült. Már írtam is emiatt Efernek pü-t.
Sajnálom, hogyha zavar valakit, de nem tudok vele mit csinálni
apám nekem a simi átállította még a képernyő hátteremet is.
akárhova klikkelek, mindenhol ezüst 25tds-ek jönnek fel premier plánban teljes életnagyságban, lassan már a monitorom burkolatára kell írnom.
királyul néz ki a gép, de én azonnal lekapnám róla az oldalíszléceket, és a lökhárítókról a csíkokat, aztán elszaladnék velük egy fényezőhöz.
a különbség döbbenetes lenne.
ha megteszed, akkor viszont szaladj be a fényezőtől egy bmw szervízbe is, és vegyél egy csomag gumitüskét az oldaldíszlécekhez, mert azok így 10 év távlatában keménységben vetélkednek a svédacéllal.
2008.12.15. 20:08
2008.12.15. 21:07
strobi írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2008.12.15. 22:00
2008.12.15. 22:55
strobi írta:MChris írta:strobi írta:Schnitzer írta:simi64 írta::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Srácok ez egy bujtatott reklám lesz,nagyobb LCD-t kell venni mindenkinek(nekem is
)
Az sem megoldás mert arányaiban nő vele Simi64 avatara is...
2008.12.15. 23:28
2008.12.15. 23:38
Maxi írta:Szia Simi! Kulcs kérdésben talán tudok segíteni! Ezen a számon elérsz 70/29119-27
2008.12.15. 23:39
2008.12.16. 20:12
2008.12.17. 10:19
VeryBill írta:Sziasztok!
Generálodott egy "kis" hiba a vassal!
Lemerült a kulcsomban az elem.Ennek örömére manuálisan nyitottam.Persze a riasztó (RHINO Z1M NN utólag beszerelve) azonnal elkezdett vonyítani.Szervízgomb által deaktiváltam és itt jött a meglepi!Már csak a két első ajtó hajlandó nyílni központizárilag.Hátsóajtó,csomagtérajtó,üzemanyagbetöltőnyílásajtó meg se nyikkan.Kicseréltettem az elemet,persze semmi változás.
Van valami tippetek a hiba okára?Esetleg az orvosolására is?
Please,help me!!!
Üdv:Gábor