Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.27. 14:25

Srácok!
Valaki meg tudná adni a 5-er kft. elérhetőségét?
Köszi

2008.01.27. 16:15

Leslie33 írta:Srácok!
Köszi

Szia ha nem tévedek akkor:Bp.Kereszturi út 202. új es bontott alk.-is foglalkoznak,és szerelnek. 30/944 23 48, 06 1 433 4551
de lehet hogy az üzenet rögzítő kapcsol,és ott adnak egy másik számot"?
:help:

2008.01.27. 16:44

Köszi

az ember gondol egyet, és beírja: www.5er.hu
és hopsz, itt is van minden:
elérhetőség

ne vedd személyeskedésnek! csak szerintem kevesebb ideig tart beírni a gugliba a 5er kft-t, mint megkérdezni itt a fórumon :wink: tényleg nem bántásiból :D

ezen kívül két szerelőnek a saját mobilját is megadták már itt valahol.

2008.01.27. 19:44

efer írta:
Köszi

elérhetőség

ne vedd személyeskedésnek! csak szerintem kevesebb ideig tart beírni a gugliba a 5er kft-t, mint megkérdezni itt a fórumon :wink: tényleg nem bántásiból :D

Köszi a finom célzást, de az a helyzet, hogy én még egy másik generáció gyermeke vagyok és nem mindenről a NET ugrik be, de azért próbálok fejlődni. :D

2008.01.27. 23:06

Leslie33 írta:
efer írta:
Köszi

elérhetőség

Köszi a finom célzást, de az a helyzet, hogy én még egy másik generáció gyermeke vagyok és nem mindenről a NET ugrik be, de azért próbálok fejlődni. :D

:franko:

2008.01.28. 09:14

VZoltan írta:Valakinek van tapasztalata az 5er Kft-vel (Budapest) kapcsolatban?

Szia,

Én 1x vittem oda az autómat, de nem mondhatok rosszat.
1 nap alatt megcsinálták az autót, csak rengeteg a munkájuk, így érdemes odaszólni.
Korábban leírtunk 2 számot, ahol a szervizeseket el tudod érni.

Egy haverom hordta oda az autóját rendszeresen, Ő azt mondta, hogy mindent, minent! meg tudnak csinálni.
Asszem neki megszorult a motorja, és azt is megcsinálták...

Üdv,
Laca

2008.02.02. 12:41

Szerintetek normális, hogy az NT-nél 31 ezerért akarnak adni egy első fékbetét-garnitúrát? (96-os 523) Szerintem kibaszott sok... :roll:

2008.02.02. 17:42

fodilaci írta:
VZoltan írta:Valakinek van tapasztalata az 5er Kft-vel (Budapest) kapcsolatban?

Szia,

Én 1x vittem oda az autómat, de nem mondhatok rosszat.
1 nap alatt megcsinálták az autót, csak rengeteg a munkájuk, így érdemes odaszólni.
Korábban leírtunk 2 számot, ahol a szervizeseket el tudod érni.

Egy haverom hordta oda az autóját rendszeresen, Ő azt mondta, hogy mindent, minent! meg tudnak csinálni.
Asszem neki megszorult a motorja, és azt is megcsinálták...

Üdv,
Laca

Köszi Laca, de a kérdés feltevés óta már rendszeresen hozzájuk viszem a gépet, amwnnyiben szükséges. Csak a legjobbakat tudom mondani a munkájukról.

2008.02.02. 19:05

ytse írta:Szerintetek normális, hogy az NT-nél 31 ezerért akarnak adni egy első fékbetét-garnitúrát? (96-os 523) Szerintem kibaszott sok... :roll:

apám autójához vettünk egy alkatrészkereskedőnél ATE-betétet, és 20eft körül fizettünk, úgyhogy sok.

nézz utána az ebay-on, ha nem olyan sürgős, szerintem 40eft körül az egész elejét komplett (tárcsák & betétek) megkapod ennyiért, ja és nem gagyi minőséget.

2008.02.03. 20:42

Nézd meg itt:

www.bmwonline.hu

2008.02.04. 15:49

Közben egy ismerős révén sikerült Textart szereznem (gyári beszállító) és a komplett garnitúra 10e forint volt :)

2008.02.12. 00:47

sziasztok,

ma elvittem a FEKETE ÖRDÖG-öt egy kis "preventív" szervizelésre.
Itt a kluboldalon olvastam, hogy a dízeleknél többször előfordult, hogy a szívósorban lévő pillangószelepek beszédültek a motorba ezzel iszonyatos károkat okozva. Na, több sem kellett kértem egy időpontot a (nem márka!!!)szervízbe, ahol lekerült a szívósor és totál át lettek vizsgálva a pillangószelep-rögzítések. A rögzítések stabilak voltak, de volt némi koromlerakódás, ami hosszabb távon előidézheti a pillangószelepek feszülését, majd leszakadását. Most nyugodt vagyok, mert szépen ki lett tisztítva, és ha már a szívósor lent volt, megnézték az izzítógyertyákat is. Hatból öt hulla. Ezt is érdemes ellenőrizni, mert nem mindíg érzékelhető az izzító gyertya hibája.

A szervízzel baromira meg vagyok elégedve, mert szakszerűek, korrektek, és tök pozitív a hozzáállásuk. Nagyon gondosan és figyelmesen bánnak a kocsikkal és rendkívül kulturáltan kezelik a klienseket.
Pedig én nem igazán vagyok benyelős ügyfél, ha valami nem tetszik, rögtön szóvá teszem, de őket csak dícsérni tudom. Nem mellesleg, az egyik tulajdonosnak egy nagyon király E39 530d-je van.
Elérhetőségek:
Muha Mihály & Szabó Ernő Bp. 1202 Fás u. 31. T: 285-0992

üdv

2008.04.03. 10:51

Sziasztok!

Bocs, ha off, de nem találtam jobb topicot, bár lehet, hogy ez már valahol le van írva.

Szóval budapesten hol cseréltessem le a téli gumikat nyárira? Ti hol szoktátok?

Előre is köszönöm!

2008.04.03. 15:02

Att530d írta:Sziasztok!

Bocs, ha off, de nem találtam jobb topicot, bár lehet, hogy ez már valahol le van írva.

Előre is köszönöm!

A lakhelyedhez legközelebb eső gumisnál.

2008.04.03. 16:10

ViSoR írta:

Előre is köszönöm!

Nem szeretek csak úgy bemenni egy szerelőhöz, hogy nem tudok róla semmit sem. Főleg nem ott, ahol lakom. Úgy vagyok velük gondolom, mint nők a nőgyógyásszal.

2008.04.03. 19:01

Att530d írta:
ViSoR írta:A lakhelyedhez legközelebb eső gumisnál.

Nem szeretek csak úgy bemenni egy szerelőhöz, hogy nem tudok róla semmit sem.

Gumishoz sem érdemes. Nem mindegy.
Ha lusta lehajolni és az emelési pont alá/-ba rakni az emelőt, nagy kárt okozhat (egy horpadt küszöb)...

2008.04.03. 19:27

Att530d írta:
ViSoR írta:

Előre is köszönöm!

Nem szeretek csak úgy bemenni egy szerelőhöz, hogy nem tudok róla semmit sem. Főleg nem ott, ahol lakom. Úgy vagyok velük gondolom, mint nők a nőgyógyásszal.

na ha senki nem ajánl, akkor itt egy:

Ott Gumiszervíz

2008.04.03. 23:01

Én magam szoktam átdobni, ha ráérek. De néha azért illik a centírozás miatt gumishoz vinni. Szerintem tök mindegy melyik, annyira nem lehet töketlen, hogy az emelőpontot ne találja meg- az egyetlen dolog amit elronthat vaz.

2008.04.03. 23:39

efer írta:
Att530d írta:
ViSoR írta:

Előre is köszönöm!

na ha senki nem ajánl, akkor itt egy:

Ott Gumiszervíz

Köszi, gondolom jártál már náluk, nem csak a netről lőtted. (csak a cylex-tudakozo.hu miatt kérdem)

ViSoR írta:Én magam szoktam átdobni, ha ráérek. De néha azért illik a centírozás miatt gumishoz vinni. Szerintem tök mindegy melyik, annyira nem lehet töketlen, hogy az emelőpontot ne találja meg- az egyetlen dolog amit elronthat vaz.

Lehet nem voltam egyértelmű, de per pill. csak egy felnigarnitúrám van.

2008.04.04. 00:06

En a Bartok Bela - Bank Ban utca sarkan levo gumishoz szoktam vinni, nevuket nem tudom. (Terkep!)
Mindig segitokeszek, 3-4-en vannak, secc-pecc alatt vegeznek, es korrekt aron dolgoznak.
Hozzászólás küldése

VigLink badge