![]() |
2010.09.12. 15:42
Még nem de írhatnál róla.204d1 írta:bmw520ds írta:Metabond, világhírű kenéstechnológia, legyen egy jó napja!Aztán ki megy a fürdőszobába és kinyomja a fogkrémet a Metabond tubusból...De értette a viccet és Ő is úgy röhögött mint a többiek!Most meg nem is akármilyen autót vesz...
Látta már valaki azt a helyet, ahol a Metabondot gyártják?
2010.09.12. 15:49
apa írta:Még nem de írhatnál róla.204d1 írta:bmw520ds írta:Metabond, világhírű kenéstechnológia, legyen egy jó napja!Aztán ki megy a fürdőszobába és kinyomja a fogkrémet a Metabond tubusból...De értette a viccet és Ő is úgy röhögött mint a többiek!Most meg nem is akármilyen autót vesz...
Nagyon érdekelne.
2010.09.12. 15:55
204d1 írta:apa írta:Még nem de írhatnál róla.204d1 írta:bmw520ds írta:Metabond, világhírű kenéstechnológia, legyen egy jó napja!Aztán ki megy a fürdőszobába és kinyomja a fogkrémet a Metabond tubusból...De értette a viccet és Ő is úgy röhögött mint a többiek!Most meg nem is akármilyen autót vesz...
Nagyon érdekelne.
A címe:
Frankfurter Str. 54, 63225 Langen (Hessen), Hessen
A korábbi címe:
METABOND Molekular-Technik GmbH
Gesellschaft für Oberflächenveredlung mbH
D-63225 - LANGEN Am Bergfried 3.
A google Maps-on megkeresheted, szép kis lakópark mindkettő...
2010.09.12. 16:06
Szeva Jackson!jackson írta:Nem semmi történet. Néha használd a Enter billentyűt mert majdnem el fogyott a levegőm olvasás közben. Béna szerelőnek nincs párja. Örülök ellenben, hogy a bmw e39 klub ennyi tagja segítségével sikerült megoldani a gondokat. Ez aztán klub szellem.![]()
![]()
Jackson, aki élvezettel olvasta végig
2010.09.12. 16:34
apa írta:204d1 írta:apa írta:Még nem de írhatnál róla.204d1 írta:bmw520ds írta:Metabond, világhírű kenéstechnológia, legyen egy jó napja!Aztán ki megy a fürdőszobába és kinyomja a fogkrémet a Metabond tubusból...De értette a viccet és Ő is úgy röhögött mint a többiek!Most meg nem is akármilyen autót vesz...
Nagyon érdekelne.
A címe:
Frankfurter Str. 54, 63225 Langen (Hessen), Hessen
A korábbi címe:
METABOND Molekular-Technik GmbH
Gesellschaft für Oberflächenveredlung mbH
D-63225 - LANGEN Am Bergfried 3.
A google Maps-on megkeresheted, szép kis lakópark mindkettő...
Köszi ,keresem.
2010.09.12. 16:46
apa írta:simi64 írta:Én csak azt nem értem, miért kell kiszedni a porlasztókat a dekni leszedéséhez?![]()
Örülünk, hogy megoldódott!
Lám, mégiscsak jó kis csapat ez!
Errefelé is segítőkészek a klubtagok
bmw520ds írta:nekem az a felfogásom, mindig tanulni kell a hibámból, hiába akarok tökéletes lenni, nem mindig sikerül és van mikor ennek ára van.Viszont, ilyenkor oda kell állni, igen is elba..tam,
Ne is törődj vele Pityu!
Az a lényeg, hogy már fordultál 360 fokot!
![]()
Örülök, hogy meggyógyult, hisz egy "Fünferesnek" a legsebezhetőbb pontja a BMW-je![]()
Te Simi!
Olyannyira vigasztalod a Pityut,hogy a porlasztói miatt (amit kivett)még sírva fakadok.![]()
De ugye csak azért mert DIESEL.
2010.09.12. 21:56
témákat meg seggbe rugás lesz a vége. Ott a minden amit mondani akarsz, vagy akár a klubtárs vadászat topik meg egymillió egyéb topikunk nem lehetne ott megcsacsogni a világ dolgait?
2010.09.12. 22:03
BMW520dshaver írta:apa írta:simi64 írta:Én csak azt nem értem, miért kell kiszedni a porlasztókat a dekni leszedéséhez?![]()
Örülünk, hogy megoldódott!
Lám, mégiscsak jó kis csapat ez!
Errefelé is segítőkészek a klubtagok
bmw520ds írta:nekem az a felfogásom, mindig tanulni kell a hibámból, hiába akarok tökéletes lenni, nem mindig sikerül és van mikor ennek ára van.Viszont, ilyenkor oda kell állni, igen is elba..tam,
Ne is törődj vele Pityu!
Az a lényeg, hogy már fordultál 360 fokot!
![]()
Örülök, hogy meggyógyult, hisz egy "Fünferesnek" a legsebezhetőbb pontja a BMW-je![]()
Te Simi!
Olyannyira vigasztalod a Pityut,hogy a porlasztói miatt (amit kivett)még sírva fakadok.![]()
De ugye csak azért mert DIESEL.
üdv Apa!
Re,élem nem gond,hogy BMW520ds (Gábor) klubtárs helyett én veszem fel a kapcsolatot veled BMW520dsHaver klubtárs és ha már itt tartunk ha már elkeresztelted a Gábort Pityunak felkérlek rá légy a Keresztapa és én mint tanú a keresztvíz alá tartom a Gábort és már csak a helyet valamint az időpontot kell egyeztessük a ceremónia megrendezése miatt![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.09.12. 22:21
2010.09.13. 08:21
bmw520ds írta:Szeva Jackson!jackson írta:Nem semmi történet. Néha használd a Enter billentyűt mert majdnem el fogyott a levegőm olvasás közben. Béna szerelőnek nincs párja. Örülök ellenben, hogy a bmw e39 klub ennyi tagja segítségével sikerült megoldani a gondokat. Ez aztán klub szellem.![]()
![]()
Jackson, aki élvezettel olvasta végig
Kezdelek utolérni!
Egy hibakód van a tárolóban, de azt csak cserével lehet orvosolni.
Erről a szellem dologról, mindig eszembe jut egy film !
" Ott van a szellem a ganyénál!" Ezen mindig röhögni kell!
Indul a bakterház
Tök szép az Enter billentyűm, most nézve alig használt
de ha ez kell...
Használom kicsit.
Hol voltál?Nem láttalak Veszprémben!
Pedig volt nem kicsi eső, akár Füreden...
Szia!
2010.09.13. 20:59
Én ezeket az "ékszereket" teszt közben is láttam!Bonyolult.Igaz régi a cikk, de azóta sokkal több egység került beszerelésre és egyszerre több is végez bemérést, amit nyomtatnak, dokumentálnak, szinte patika tisztaság mindenhol, a képen szerepel a tulajdonos, aki megautóztatott a 40d-vel.Nagyszerű ember!lepke írta:Helo
Csak hogy ne legyen off PORLASZTÓ csúcs javítás akár otthon is![]()
,,,,,,,,,,, Javítás ,,,,,,,
2010.09.13. 23:33
bmw520ds írta:Én ezeket az "ékszereket" teszt közben is láttam!Bonyolult.Igaz régi a cikk, de azóta sokkal több egység került beszerelésre és egyszerre több is végez bemérést, amit nyomtatnak, dokumentálnak, szinte patika tisztaság mindenhol, a képen szerepel a tulajdonos, aki megautóztatott a 40d-vel.Nagyszerű ember!lepke írta:Helo
2010.09.14. 09:05
apa írta:bmw520ds írta:Van egy remek történetem...
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm akik erről az ügyről tudtak, hogy segítségüket, barátságukat, megértésüket nyújtották felém, Bacseknak az olcsó trélert, Kareszt, Levinek a vidámságát, Schnitzernek a lehetőséget, bár nem kellett élni vele, AlpinaFanak a jó árakat, bár ezzel sem kellett élnünk, Zolinak a fasza mociért, a Bamakós csapatnak a baszogatásokért és a gyors lényegre törő beavatkozásokért, Karesznak pedig a sok türelemért, az általa nyújtott ígéret betartásáért, és minden szopatós hiba közös megoldásáért, PociLacinak a telefonos segítségért, illetve a feleségem mérhetetlen türelméért, nyugalmáért, támogatásáért!Persze megjegyzem, nem az autó hibája, egy hülye dolog miatt nem kevés szopás, de ez sem hagyott tüskét.
Amikor eljöttetek...
Üdv.
2010.09.14. 22:19
Bacsek írta:apa írta:bmw520ds írta:Van egy remek történetem...
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm akik erről az ügyről tudtak, hogy segítségüket, barátságukat, megértésüket nyújtották felém, Bacseknak az olcsó trélert, Kareszt, Levinek a vidámságát, Schnitzernek a lehetőséget, bár nem kellett élni vele, AlpinaFanak a jó árakat, bár ezzel sem kellett élnünk, Zolinak a fasza mociért, a Bamakós csapatnak a baszogatásokért és a gyors lényegre törő beavatkozásokért, Karesznak pedig a sok türelemért, az általa nyújtott ígéret betartásáért, és minden szopatós hiba közös megoldásáért, PociLacinak a telefonos segítségért, illetve a feleségem mérhetetlen türelméért, nyugalmáért, támogatásáért!Persze megjegyzem, nem az autó hibája, egy hülye dolog miatt nem kevés szopás, de ez sem hagyott tüskét.
Amikor eljöttetek...
Üdv.
Gabi/ Pityu azért ezt a történetet jól összefoglaltad!![]()
![]()
Nagyon szívesen mindent és örülök h minden klappol és remélem ezután sem csak szervizelés miatt jársz felénk
2010.09.14. 22:27
BMW520dshaver írta:Bacsek írta:apa írta:bmw520ds írta:Van egy remek történetem...
Amikor eljöttetek...
Üdv.
Gabi/ Pityu azért ezt a történetet jól összefoglaltad!![]()
![]()
Nagyon szívesen mindent és örülök h minden klappol és remélem ezután sem csak szervizelés miatt jársz felénk
Szia Bacsek!!
Ha meglesz a BMW530Da bizos többször elugrunk felétek együtt és a téma csak beszélgetés max kötelező szerviz lesz![]()
+
üdv
Pityu
2010.09.16. 21:04
E-65 740d van neki.Egyszer leírtam mi volt.X3 van a feleségének, persze az sem benzines.Most volt májusban.lepke írta:bmw520ds írta:Én ezeket az "ékszereket" teszt közben is láttam!Bonyolult.Igaz régi a cikk, de azóta sokkal több egység került beszerelésre és egyszerre több is végez bemérést, amit nyomtatnak, dokumentálnak, szinte patika tisztaság mindenhol, a képen szerepel a tulajdonos, aki megautóztatott a 40d-vel.Nagyszerű ember!lepke írta:Helo
Helo
X5-vagy X6 40d vel MIKOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hogy - hogyan
2010.09.17. 22:36
2010.09.25. 14:37
2010.09.25. 17:09
SoundkeY írta:Valaki "tisztítatta" már ki a porlasztókat, üzemanyag rendszert ? Ér valami vagy varázslás ?
pl http://www.ujpestdiesel.hu/
2010.09.25. 22:51
SoundkeY írta:Valaki "tisztítatta" már ki a porlasztókat, üzemanyag rendszert ? Ér valami vagy varázslás ?
pl http://www.ujpestdiesel.hu/