![]() |
2013.06.19. 22:55
morv írta:Bugajauzsi írta:Sziasztok!
Gergo vagyok, 30 eves, Angliaban lakom (Bishops Stortford), es most vettem meg az elso BMW-m. 525d touring 2002, automata. Orulok a forum letezesenek
Milyen kicsi ez a sziget! Harlowban vettem a bmw-t.
2013.06.20. 08:54
Bugajauzsi írta:morv írta:Bugajauzsi írta:Sziasztok!
Gergo vagyok, 30 eves, Angliaban lakom (Bishops Stortford), es most vettem meg az elso BMW-m. 525d touring 2002, automata. Orulok a forum letezesenek
Borzalmasan ronda hely harlow, de asszony imadja. Lehet vasarolni padlogazon.
En miert nem talaltam bmw-t harlow-ban? Egeszen birmingham-ig mentem miatta...
2013.06.22. 00:19
muhaati írta:Vacakm írta:Sziasztok!
Andris vagyok,pár hónapja vettem egyTitansilber e39(2003) 520d full ///M-et és nagyon imádom.!
Azért regisztráltam az oldalra,mert szeretném a leendő kapcsolataimat,ismerősökkel megosztani,és az esetleges előforduló hibákat megismerni,megosztani,orvosolni.
Légy üdvözölve a klubban!!!!
"520d full ///M" Ez ténylegesen igen-igen ritka!!!! Ha igaz,akkor nagy ÖRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázni rá!!!!!!!!!!!!
2013.07.01. 13:11
2013.07.02. 08:20
quetz írta:Sziasztok!
Gábor vagyok, Budapestről. Novemberben már kértem segítséget autó vásárláshoz, de sajnos kicsit félrecsúszott a projekt mivel ismerősi körben pont eladóvá vált egy ismert előéletű autó és rövid tétovázás után egy monaco blue e90 325i boldog tulajdonosa lettem. Admin-t megkérdeztem, hogy ennek ellenére bejelentkezhetek-e a közösségbe, és miután rábólintott , gondoltam akkor ideje bemutatkoznom. Hét közben infromatikai problémákkal szórakoztatom magam, utána pedig párom és két kislányom vár otthon. (a kisebbik 20 hónapos, de már kép alapján felismeri és meg is nevezi a márkát: Béjemvéj
)
További szép napot mindenkinek!
2013.07.02. 23:14
2013.07.02. 23:34
Gavrose írta:Sziasztok!
Gábor vagyok Kecskemét melletti Jakabszállásról. Kb 4 éve körvonalazódott bennem, hogy olasz és francia autóimat egy BMW-re kell cserélnem. Igazából februárban regisztráltam hozzátok. Akkoriban sikerült megvenni az elsőt egy szép fekete 530DA Touring E39-et, de kapcsolatunknak hamar vége szakadt. Viszont jött az új szerelem szintén E39, de már 525tds képében. Szegénynek eddig mindenét szétszedtem, kívül és belül egyaránt. Alaposan kitakarítottam, cserélgettem mindenféle kopó alkatrészt, és jó néhány hibát sikerült elhárítani, hála a fórumban fellelhető útmutatóknak és tapasztalatoknak. Sajnos a Vadkerti talira nem sikerült összerakni, de jövőre tuti nem hagyom ki.
Nagyon örülök, hogy tagja lehetek ennek a "kis klubbnak" !
Szép estét mindenkinek!
2013.07.03. 11:21
Gallaca írta:Gavrose írta:Sziasztok!
Gábor vagyok Kecskemét melletti Jakabszállásról. Kb 4 éve körvonalazódott bennem, hogy olasz és francia autóimat egy BMW-re kell cserélnem. Igazából februárban regisztráltam hozzátok. Akkoriban sikerült megvenni az elsőt egy szép fekete 530DA Touring E39-et, de kapcsolatunknak hamar vége szakadt. Viszont jött az új szerelem szintén E39, de már 525tds képében. Szegénynek eddig mindenét szétszedtem, kívül és belül egyaránt. Alaposan kitakarítottam, cserélgettem mindenféle kopó alkatrészt, és jó néhány hibát sikerült elhárítani, hála a fórumban fellelhető útmutatóknak és tapasztalatoknak. Sajnos a Vadkerti talira nem sikerült összerakni, de jövőre tuti nem hagyom ki.
Nagyon örülök, hogy tagja lehetek ennek a "kis klubbnak" !
Szép estét mindenkinek!
Üdv ebben a kis klubban!![]()
Mit tettél a 30d-vel? Gyenge volt, így lecserélted egy TDS-re?
2013.07.03. 15:38
Padre540 írta:quetz írta:Sziasztok!
Gábor vagyok, Budapestről. Novemberben már kértem segítséget autó vásárláshoz, de sajnos kicsit félrecsúszott a projekt mivel ismerősi körben pont eladóvá vált egy ismert előéletű autó és rövid tétovázás után egy monaco blue e90 325i boldog tulajdonosa lettem. Admin-t megkérdeztem, hogy ennek ellenére bejelentkezhetek-e a közösségbe, és miután rábólintott , gondoltam akkor ideje bemutatkoznom. Hét közben infromatikai problémákkal szórakoztatom magam, utána pedig párom és két kislányom vár otthon. (a kisebbik 20 hónapos, de már kép alapján felismeri és meg is nevezi a márkát: Béjemvéj
)
További szép napot mindenkinek!
Üdv a klubban!
Jó kis kocsi az!![]()
Manuál?
2013.07.13. 00:26
2013.07.13. 06:03
valyuch írta:Sziasztok!
Laci vagyok Budapestről, szoftverfejlesztő, három kópé apukája. Tegnap vettem egy '99 -es 528i Touringot. Eddig nekem az autó eszköz volt, hogy eljussak A -ból B -be, ahogyan a kaja is arra, hogy ne dögöljek éhen. Aztán beleültem ebbe a gyönyörűségbe, és nem tudom, mi szállt meg, de rossz érzés kiszállni belőle, állandóan csak vezetni akarom. Azt hiszem, jó páros leszünk. Van rajta mit csinálni, de egyik hibája sem vészes.
A fórum hozzászólásokat (is) olvasva nagyon sok segítséget kaptam Tőletek, thx!
Lac
2013.07.22. 07:27
2013.07.22. 11:43
hemy írta:Sziasztok Hemy vagyok Békéscsabáról, egy hete lettem egy 1999-es 525 tds touring tulajdonosa!Az autó egy olasz embere tulajdona volt én lettem a 2. tulaj,egy két dolgot ki kell cserélni lengéscsillapító,fékek,tárcsák,km.óra pixel hibáját javítani kell,ezen felül nem találtunk most más problémát rajta!
2013.07.23. 21:58
kovessyroli írta:hemy írta:Sziasztok Hemy vagyok Békéscsabáról, egy hete lettem egy 1999-es 525 tds touring tulajdonosa!Az autó egy olasz embere tulajdona volt én lettem a 2. tulaj,egy két dolgot ki kell cserélni lengéscsillapító,fékek,tárcsák,km.óra pixel hibáját javítani kell,ezen felül nem találtunk most más problémát rajta!
Majd találtok...
2013.08.01. 23:21
2013.08.11. 11:24
morv írta:Bugajauzsi írta:Sziasztok!
2013.08.11. 23:32
Ritschie írta:morv írta:Bugajauzsi írta:Sziasztok!
Helló!Én is Angliában élek!Most vettem egy 523ia-t! Sziasztok!
2013.08.16. 21:26
2013.08.17. 10:00
Taxi969 írta:Sziasztok, Gyula vagyok Körmendről!
1999-ben vettem az első BMW-met (318i), amit 1 éve cseréltem le egy 2000-es évjáratú E39-re.
A régit is nagyon szerettem (14. éve van nálam), de az E39 teljesen más dimenzió, számomra tényleg "A vezetés élménye".
Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, sok hasznos információt találtam már eddig is, ami segített, hogy jobban megismerjem az autómat.
Üdv. mindenkinek!
2013.08.19. 18:00