![]() |
2016.03.02. 19:59
admin írta:rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Nem kell szögelni mert a gyári tartónak meg van a helye a halogén lámpán is. És H7 xenon lehetett benne. Nekem is így van. Bár most ki van szedve.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
A szögelést képletesen írtam, gondolom a lámpatestek hátsó fekete fele közt nincs különbség.
Nálad ez a H7 xenon dolog gyári?
Nem gyári. Utólagos H7 szett volt benne de müszakira kivettem azóta meg nem raktam vissza.....
2016.03.02. 20:09
bendegúz írta:Hogy világít az Laci? Mert én az ilyen utánxenonokkal nem vagyok kibékülve. Mármint szembe menni velük! Vagy a projektoros lámpába jók?
2016.03.02. 21:18
admin írta:rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Nem kell szögelni mert a gyári tartónak meg van a helye a halogén lámpán is. És H7 xenon lehetett benne. Nekem is így van. Bár most ki van szedve.
A szögelést képletesen írtam, gondolom a lámpatestek hátsó fekete fele közt nincs különbség.
Nem gyári. Utólagos H7 szett volt benne de müszakira kivettem azóta meg nem raktam vissza.....
2016.03.02. 21:44
bendegúz írta:admin írta:rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Hogy világít az Laci? Mert én az ilyen utánxenonokkal nem vagyok kibékülve. Mármint szembe menni velük! Vagy a projektoros lámpába jók?
2016.03.02. 21:46
rockolo77 írta:bendegúz írta:admin írta:rockolo77 írta:admin írta:[quote="rockolo77"]
Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Hogy világít az Laci? Mert én az ilyen utánxenonokkal nem vagyok kibékülve. Mármint szembe menni velük! Vagy a projektoros lámpába jók?
2016.03.02. 23:53
rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Gondolom akkor a trafó is utólagos volt, legalább is nekem még nem sikerült összehozni a gyárival.
2016.03.20. 02:26

2016.03.20. 02:49

2016.03.20. 04:15
2016.04.01. 22:22
Gondoltam nem gond, de aztán mégis, mert azóta párásodik belülről sajnos.
2016.04.02. 07:28
csikes77 írta:Sziasztok. Nem tudja véletlen valaki, hol lehet jó állapotú első búrát kapni? Új vagy felújított, mindegy a lényeg ne mattuljon be 1 hónap alatt és ne legyen túl drága. Mert történt egy olyan baleset, miközben kicseréltem a foncsor tartó biszbaszokat, össze akartam pattintani, aztán az idex és a fényszóró közti patent megment, eltörött.Gondoltam nem gond, de aztán mégis, mert azóta párásodik belülről sajnos.
2016.04.03. 17:42
csikes77 írta:Sziasztok. Nem tudja véletlen valaki, hol lehet jó állapotú első búrát kapni? Új vagy felújított, mindegy a lényeg ne mattuljon be 1 hónap alatt és ne legyen túl drága. Mert történt egy olyan baleset, miközben kicseréltem a foncsor tartó biszbaszokat, össze akartam pattintani, aztán az idex és a fényszóró közti patent megment, eltörött.Gondoltam nem gond, de aztán mégis, mert azóta párásodik belülről sajnos.
2016.04.04. 22:30
Bandi1978 írta:csikes77 írta:Sziasztok. Nem tudja véletlen valaki, hol lehet jó állapotú első búrát kapni? Új vagy felújított, mindegy a lényeg ne mattuljon be 1 hónap alatt és ne legyen túl drága. Mert történt egy olyan baleset, miközben kicseréltem a foncsor tartó biszbaszokat, össze akartam pattintani, aztán az idex és a fényszóró közti patent megment, eltörött.Gondoltam nem gond, de aztán mégis, mert azóta párásodik belülről sajnos.
Ha új búrát teszel be, a párásodás valószinüleg ugyanúgy meglesz.
Valaki régebben már írta is ezt ebben a topikban, de jómagam is ezzel szembesültem búracsere és restauráció után. Úgy látom így utólag, hogy a ház és a búra közötti tömítő gumicsíkot is ki kellene cserélni, hogy rendben legyen a végeredmény.
Én annyira nagy műgonddal csináltam a felújítást, hogy az említett gumi tömítést (valamilyen habgumi) is kiszedtem, telefújtam szilikonnal, szépen szívta is be, de a párásodás bizonyos időjárásnál előjön. A szellőző gumipipák szivacsait is kicseréltem...![]()
Érdekes, hogy a lámpa amúgy sem hermetikusan zárt, ezekkel a gumipipákkal ugye, de mégis akkor párásodik, ha a ház és búra közötti tömítés nem fekszik fel rendesen...![]()
2016.05.19. 22:51
2016.05.19. 23:17
morgulfz írta:Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani Budapesten boltot ahova bemegyek és megveszem a D2s izzót? Tehát nem ilyen webshopos baromság.
Köszönöm
2016.05.19. 23:18
morgulfz írta:Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani Budapesten boltot ahova bemegyek és megveszem a D2s izzót? Tehát nem ilyen webshopos baromság.
Köszönöm
2016.05.20. 14:53
Gallaca írta:morgulfz írta:Sziasztok!
Köszönöm
Mondjuk a Bárdiba az Orczyn, vagy ide is bemehetsz: https://zsu.hu/webaruhaz/htmls/termekcs ... 3%B3k__D2S De biztosan van Unixban is.
2016.06.14. 21:50
2016.06.17. 08:44
razzia946 írta:Sziasztok!
Nem biztos hogy jó topicot találtam meg a problémámmal, de azért fel teszem a kérdést hátha lesz segítségSzeretném a pre faceliftes első lámpákat körhelyzetjelzős nem xenonosra cserélni, van esetleg ilyenből gyári, és valakinek eladó?