Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2013.05.30. 23:20

Tomaron írta:Kép

A mini képek elég rozogák.
Én inkább úgy csináltam volna meg, hogy a képre kattintva megnyíljon a nagykép.
Pl:
Kép
Kár, hogy a belsejéről nincs kép. :(

2013.05.30. 23:26

Jerry írta:
Tomaron írta:Kép

A mini képek elég rozogák.
Én inkább úgy csináltam volna meg, hogy a képre kattintva megnyíljon a nagykép.
Pl:
Kép
Kár, hogy a belsejéről nincs kép. :(

köszi a tippet holnap teszek fel a belsejéről bár egy bőrfestés még visszavan :)

2013.05.31. 06:29

Tomaron írta:2001-es 530d touring +chip 250LE

Csodálatra méltó teljesítmény. :roll:

2013.05.31. 07:34

Sziasztok! Béla vagyok Budapestről, E 39 (2000-es évjárat) tulajdonosaként regisztráltam. Ezt a BMW-met 2011-ben vásároltam, bőrön kívül fullos. Ezzel is, az előzőkhöz hasonlóan, nagyon meg vagyok elégedve, bár az utóbbi időben csinál elektromosan érdekes dolgokat, de erről majd a megfelelő topicban kérnék tanácsot. Regisztráció nélkül már régóta olvasgatom a jobbnál jobb beírásokat (hibaelhárítás, szerelési trükkök, egyéb tippek,ötletek stb), nagyon jónak tartom a hasonló érdeklődési körű és problémájú emberek ilyen önkéntes szerveződését.
További sok sikert Mindenkinek!

2013.05.31. 21:45

mandarus írta:Sziasztok! Béla vagyok Budapestről, E 39 (2000-es évjárat) tulajdonosaként regisztráltam. Ezt a BMW-met 2011-ben vásároltam, bőrön kívül fullos. Ezzel is, az előzőkhöz hasonlóan, nagyon meg vagyok elégedve, bár az utóbbi időben csinál elektromosan érdekes dolgokat, de erről majd a megfelelő topicban kérnék tanácsot. Regisztráció nélkül már régóta olvasgatom a jobbnál jobb beírásokat (hibaelhárítás, szerelési trükkök, egyéb tippek,ötletek stb), nagyon jónak tartom a hasonló érdeklődési körű és problémájú emberek ilyen önkéntes szerveződését.

:e39
Üdv a klubban!
Tudod, hogy a "FULLos" kifejezéssel csínján kell itt bánni. Annyi tapasztalat és szakértelem gyűlt már itt össze, hogy biztos kapásból tudnánk sorolni 3-4 extrát, ami valahogy kimaradt a fullos verdából. ;)

2013.06.01. 00:32

Jerry írta:
mandarus írta:Sziasztok! Béla vagyok Budapestről, E 39 (2000-es évjárat) tulajdonosaként regisztráltam. Ezt a BMW-met 2011-ben vásároltam, bőrön kívül fullos. Ezzel is, az előzőkhöz hasonlóan, nagyon meg vagyok elégedve, bár az utóbbi időben csinál elektromosan érdekes dolgokat, de erről majd a megfelelő topicban kérnék tanácsot. Regisztráció nélkül már régóta olvasgatom a jobbnál jobb beírásokat (hibaelhárítás, szerelési trükkök, egyéb tippek,ötletek stb), nagyon jónak tartom a hasonló érdeklődési körű és problémájú emberek ilyen önkéntes szerveződését.

Üdv a klubban!
Tudod, hogy a "FULLos" kifejezéssel csínján kell itt bánni. Annyi tapasztalat és szakértelem gyűlt már itt össze, hogy biztos kapásból tudnánk sorolni 3-4 extrát, ami valahogy kimaradt a fullos verdából. ;)

Helo
Komolyabb átvizsgálásnál biztosan meglenne a 10-es darabszám is
De ettől függetlenül üdvözlet a klubban mandarus

2013.06.01. 21:18

Sziasztok!

Én most regisztráltam be hozzátok. Dávid vagyok Budapestről és nagyon szeretem ezt a típust nagyon elégedett vagyok vele.
Ő az én szeretett autóm:

http://nepitelet.hu/autok/bmw/5_1995/kozel_tokeletes./

Üdv mindenkinek!

2013.06.01. 22:17

Davemoto írta:Sziasztok!

Én most regisztráltam be hozzátok. Dávid vagyok Budapestről és nagyon szeretem ezt a típust nagyon elégedett vagyok vele.
Ő az én szeretett autóm:

http://nepitelet.hu/autok/bmw/5_1995/kozel_tokeletes./

Üdv mindenkinek!

Üdv közöttünk! Szép autó, szép leírás, egy író veszett el benned! :D
Sok balesetmentest hozzá! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Davemoto
Értékelés: 4.76%

2013.06.02. 23:11

Sziasztok!

30 éves srác vagyok és bő 2 éve hajtom már a 98as 528i-met. 210e km-rel vettem, most 285-nél jár.
Ezalatt folyamatosan olvastam a bimmerfest.com E39 forumát, így elég sokat tudok a típusról. Hobbiból szivesen szedem szét és rakom össze. Cseréltem már rajta futómű alkatrészeket, fékeket, szelepfedél-, olajszűrőház-, vanos tömítést, ablakemelőt, önindítót, vízpumpát, forrasztottam bele audio bemenetet. Átprogramoztam néhány funkciót is. Legközelebb a kettős tömegű lendkerék jön :roker: , de még nem kritikus az állapota.

Vezessetek nagyokat! :franko:

2013.06.03. 18:12

Sziasztok!

28 éves informatikus vagyok Szegedről.
1 hete lettem E39 tulaj,olcsón jutottam hozzá egy kis pofozgatásra vágyó 523-hoz.
Eddig nagyon tetszik,kívül-belül,legfőképpen természetesen a hangja.
A helyrepofozásban,vagyis inkább alkatrészekben számítanék a segítségetekre.
Hobbim a családom(feleség+4 hónapos csöpp kislányom) és az utazás(ehhez elengedhetetlen társ lesz az e39).

2013.06.03. 18:50

kazsemestor írta:Sziasztok!

1 hete lettem E39 tulaj,olcsón jutottam hozzá egy kis pofozgatásra vágyó 523-hoz.
Hobbim a családom(feleség+4 hónapos csöpp kislányom) és az utazás(ehhez elengedhetetlen társ lesz az e39).

Üdv nálunk :!:
Jó helyre jöttél!
A BMW-t kihagytad a "hobbykból" :mrgreen:

2013.06.03. 19:43

simi64 írta:
kazsemestor írta:Sziasztok!

Üdv nálunk :!:
Jó helyre jöttél!
A BMW-t kihagytad a "hobbykból" :mrgreen:

Azt most kezdi felfedezni!

2013.06.04. 17:07

Üdv minden kedves ismerős(Muha Úr) és ismeretlen klubtársnak, látjátok én is belebotlottam a bemutatkozó topikba végre!(Tudtam hogy van ilyen de nem volt rá időm! Sajnálom!) Nem sokat mert szeretek titokzatos lenni de azért pár sor rólam, nem is először az autóról, aztán rólam!(Így van ez ha házas az ember fia) A Nagy vas majd 2tonna E39 Touring 2003-as évjárat Fekete metál festés vaj bőr belső automata váltós 525d, nagyon szép állapotú jól fogyaszt rengeteg pénzt és időt öltem bele(jelzem itt köszönném meg azt a sok türelmet és megértést meg segítséget amit Muha Attila úrtól kaptam a javítás során)! Rólam csak annyit hogy Nevem Ferenczy Tibor Zsámbok city a lakhelyem feleségemmel együtt, sajnos gyerek nélkül egy 110nm-es házban kergetjük egymást! Ha bárkinek a klubtagok közül esetleg csirke keltetéssel kapcsolatban lenne gondja vagy keltetőgép érdekli az keressen bizalommal segítek!

2013.06.05. 22:07

Ramika30 írta:Üdv minden kedves ismerős(Muha Úr) és ismeretlen klubtársnak, látjátok én is belebotlottam a bemutatkozó topikba végre!(Tudtam hogy van ilyen de nem volt rá időm! Sajnálom!) Nem sokat mert szeretek titokzatos lenni de azért pár sor rólam, nem is először az autóról, aztán rólam!(Így van ez ha házas az ember fia) A Nagy vas majd 2tonna E39 Touring 2003-as évjárat Fekete metál festés vaj bőr belső automata váltós 525d, nagyon szép állapotú jól fogyaszt rengeteg pénzt és időt öltem bele(jelzem itt köszönném meg azt a sok türelmet és megértést meg segítséget amit Muha Attila úrtól kaptam a javítás során)! Rólam csak annyit hogy Nevem Ferenczy Tibor Zsámbok city a lakhelyem feleségemmel együtt, sajnos gyerek nélkül egy 110nm-es házban kergetjük egymást! Ha bárkinek a klubtagok közül esetleg csirke keltetéssel kapcsolatban lenne gondja vagy keltetőgép érdekli az keressen bizalommal segítek!

Helo

2013.06.19. 16:19

Sziasztok!
Andris vagyok,pár hónapja vettem egyTitansilber e39(2003 :franko: ) 520d full ///M-et és nagyon imádom.!
Azért regisztráltam az oldalra,mert szeretném a leendő kapcsolataimat,ismerősökkel megosztani,és az esetleges előforduló hibákat megismerni,megosztani,orvosolni.

2013.06.19. 16:30

Vacakm írta:Sziasztok!
Andris vagyok,pár hónapja vettem egyTitansilber e39(2003 :franko: ) 520d full ///M-et és nagyon imádom.!
Azért regisztráltam az oldalra,mert szeretném a leendő kapcsolataimat,ismerősökkel megosztani,és az esetleges előforduló hibákat megismerni,megosztani,orvosolni.

Isten hozott! :franko:

2013.06.19. 16:50

Ezennel megkétszereződött a 520dM-ek száma a klubban.
Üdv!

2013.06.19. 17:07

Légy üdvözölve a klubban!!!!

"520d full ///M" Ez ténylegesen igen-igen ritka!!!! Ha igaz,akkor nagy ÖRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :franko:
Vigyázni rá!!!!!!!!!!!! :franko:

2013.06.19. 19:53

Sziasztok!
Gergo vagyok, 30 eves, Angliaban lakom (Bishops Stortford), es most vettem meg az elso BMW-m. 525d touring 2002, automata. Orulok a forum letezesenek :)

2013.06.19. 20:31

Bugajauzsi írta:Sziasztok!
Gergo vagyok, 30 eves, Angliaban lakom (Bishops Stortford), es most vettem meg az elso BMW-m. 525d touring 2002, automata. Orulok a forum letezesenek :)

Milyen kicsi ez a sziget! Harlowban vettem a bmw-t.
Hozzászólás küldése

VigLink badge