![]() |
2016.02.26. 14:07
Bandi1978 írta:Sziasztok!
Tehát a fényszórók renoválása után visszatettem őket és ugye a kínai xenon izzók nem akartak begyúllagni, mint írtam fentebb pár hozzászólással...
Miután most visszacseréltem a GE izzókat, a jobb oldali továbbra sem gyullad be, a fedélzeti pedig írja a tompított hibáját.
Létezne, hogy a trafó ment ki?
Pedig óriási műgonddal végeztem a renoválást, ott nem történhetett sérülés.
A régi nagy trafóm van.
Ami változott az előző felálláshoz képest, hogy a cserélt fényszóróházban volt test kábel és én azt oda fogattam a trafókeret egyik rögzítő csavarjához, lévén nem volt más hely neki.
Ez ugye a lámpa belső fém vázához csatlakozik.
Nem hinném, hogy ez befolyásolná a működést.
Köszi...
2016.02.26. 20:50
WASPZotya írta:Hali!
Lelkesen olvasom a xenonlámpa topikot, már a feléig eljutottam![]()
Pár kérdésem lenne.
Nekem face előtti xenon van benne hb3 távval.
Ha ültetni akarok a kocsin 4 centit optikai mivoltból, akkor kell érzékelőt cserélnem a lengőkarokon?
A faceliftes lámpákban ( projektorosat is beleértvr) mi a különbség a bal és jobbkormányosoknál?
Csak a foncsor vagy van más is?
Külön foncsort lehet venni vhol?
Köszi!
Üdv
2016.02.26. 22:22
2016.02.26. 22:31
Bandi1978 írta:Srácok!
Tájékozódok épp a neten:
Ez a BMW scanner v1.4 egy szoftver, amihez kell egy laptop, egy OBD2-USB kábel, nekem pedig egy OBD1-OBD2 adapter kábel és lehet benézni a gépbe ezzel a kombinációval?
Persze csak leegyszerüsítve írom, hogy benézni, nyílván tudni is kell mit látunk.
(A szoftvert már meg is szereztem, fel is nyomtam próbából az asztali gépemre, működne is, csak valami drivert meg csatlakozást kér...!)
Szoftverekben nem vagyok tök hülye, van rálátásom a dolgokra némileg, de nem autó diagnosztikailag.
Ha nem egy nagy ördöngősség, még lehet intézek magamnak egy ilyen szettet, a két kábel 5000.-huf.
Legalább magamnak ki tudnám iktatni a cool check-et a ledek miatt![]()
Amit leírtam az helytálló lehet, vagy ennél jóval összetettebb a dolog?
2016.02.26. 22:46
bendegúz írta:Bandi1978 írta:Srácok!
Tájékozódok épp a neten:
Ez a BMW scanner v1.4 egy szoftver, amihez kell egy laptop, egy OBD2-USB kábel, nekem pedig egy OBD1-OBD2 adapter kábel és lehet benézni a gépbe ezzel a kombinációval?
Persze csak leegyszerüsítve írom, hogy benézni, nyílván tudni is kell mit látunk.
(A szoftvert már meg is szereztem, fel is nyomtam próbából az asztali gépemre, működne is, csak valami drivert meg csatlakozást kér...!)
Szoftverekben nem vagyok tök hülye, van rálátásom a dolgokra némileg, de nem autó diagnosztikailag.
Ha nem egy nagy ördöngősség, még lehet intézek magamnak egy ilyen szettet, a két kábel 5000.-huf.
Legalább magamnak ki tudnám iktatni a cool check-et a ledek miatt![]()
Amit leírtam az helytálló lehet, vagy ennél jóval összetettebb a dolog?
És ebben a kábelben milyen égő van? D2S?![]()
2016.02.27. 19:15
2016.02.28. 10:44
Bandi1978 írta:
2016.03.01. 19:42

2016.03.01. 19:50
Hammon írta:Sziasztok!
Vásároltam gyári "xenon" angel eyes fényszórókat. Tudtam,hogy az egyik állító pöcök törött, és a polírt mindkettő elviselné. Viszont........ az egyik H7-es.....
A kérdésem az lenne, hogy ha szerzek foncsort(xenon) foglalattal együtt, ki az aki leszedné nekem a búrákat? Én félek,hogy eltöröm![]()
Vagy átadom valakinek, és Ő visszaadja mindkettőt szépen tisztán. Persze nem űrhajós áron
2016.03.01. 20:25
bendegúz írta:Hammon írta:Sziasztok!
Vásároltam gyári "xenon" angel eyes fényszórókat. Tudtam,hogy az egyik állító pöcök törött, és a polírt mindkettő elviselné. Viszont........ az egyik H7-es.....
A kérdésem az lenne, hogy ha szerzek foncsort(xenon) foglalattal együtt, ki az aki leszedné nekem a búrákat? Én félek,hogy eltöröm![]()
Vagy átadom valakinek, és Ő visszaadja mindkettőt szépen tisztán. Persze nem űrhajós áron
A képen mindkettő xenon, melyik H7?
2016.03.01. 21:16
Hammon írta:bendegúz írta:Hammon írta:Sziasztok!
A képen mindkettő xenon, melyik H7?
Az alsó képet nézd. A Foncsor foglalatát. Elnézést nem volt egyértelmű a kép.
2016.03.01. 21:31
2016.03.01. 22:02
Hammon írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
MIután megtudtam az egyik H7-el volt használva a másik xenonnal.
2016.03.01. 22:18
rockolo77 írta:Hammon írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Ez eddig "oké", de minek fáradoztak a trafó felrakásával a halogén lámpára?
2016.03.01. 22:19
rockolo77 írta:Hammon írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
2016.03.01. 22:49
SvidronyA írta:rockolo77 írta:Hammon írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Valószínűleg nem érted (velünk együtt): "kortárs installáció".
2016.03.01. 23:00
Hammon írta:SvidronyA írta:rockolo77 írta:Hammon írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Valószínűleg nem érted (velünk együtt): "kortárs installáció".
Gyerekek...nem kép analizációt kértem,hanem megoldást
2016.03.02. 11:38
rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
2016.03.02. 16:03
admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Nem kell szögelni mert a gyári tartónak meg van a helye a halogén lámpán is. És H7 xenon lehetett benne. Nekem is így van. Bár most ki van szedve.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2016.03.02. 19:52
rockolo77 írta:admin írta:rockolo77 írta:Valaki rászögelt egy trafót.? - nem rossz kis optikai tuning...
Nem kell szögelni mert a gyári tartónak meg van a helye a halogén lámpán is. És H7 xenon lehetett benne. Nekem is így van. Bár most ki van szedve.
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
A szögelést képletesen írtam, gondolom a lámpatestek hátsó fekete fele közt nincs különbség.
Nálad ez a H7 xenon dolog gyári?