Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2011.05.21. 11:27

apa írta:Nincs jobb egy benzines BMW-nél. :mrgreen: Kezdődhet!

Teljesen igazad van.

2011.05.21. 11:55

Helo apa barátom
Ezzel a véleménnyel a MOL biztosan egyet ért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2011.05.21. 12:57

A Diesel-nek még a szagát sem bírom. :x
Még a könnyem is kijön tőle :sírás: taknyom nyálam egybe folyik a füstjétől. :mrgreen:

2011.05.21. 13:06

XenonBalazs írta:

Bizony! főleg a V8, mert annak tekintélyt parancsoló hangja van! :franko:

Nem csak a hangjáról van itt szó Xenon barátom,a Pówer az még tekintélyesebb. :D
a V8 az V8888888888 ezt jobb ha mindenki tiszteletben tartja és benzin. :mrgreen:

2011.05.21. 14:57

apa írta:
XenonBalazs írta:

Nem csak a hangjáról van itt szó Xenon barátom,a Pówer az még tekintélyesebb. :D
a V8 az V8888888888 ezt jobb ha mindenki tiszteletben tartja és benzin. :mrgreen:

Csak gondolom mit írnék... :) :) vagy papírra vetem. De nem gépelem, mert a nyugatiak még le is lőnek a végén! :D :D
csak a benzin azért is!

2011.05.21. 15:36

szekeres írta:
apa írta:
XenonBalazs írta:

Csak gondolom mit írnék... :) :) vagy papírra vetem. De nem gépelem, mert a nyugatiak még le is lőnek a végén! :D :D
csak a benzin azért is!

Hozzák csak a puskájukat,majd befogom a cső végét a benzines akkor is jobb ha drágább hajtóanyaggal megy, meg többet eszik. :franko:
Meglátszik az igazi BMW-s szeretet,mert aki függő az benzinessel jár,aki munkás autónak használja,na az a Diesel-es.Bocs ha valakinek a májáig hatoltam. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek apa az itt látható tagok köszönték meg: 2 LeviM5, szekeres
Értékelés: 9.52%

2011.05.21. 16:56

apa írta:Meglátszik az igazi BMW-s szeretet,mert aki függő az benzinessel jár,aki munkás autónak használja,na az a Diesel-es.

Mondasz valamit! Ezen eddig nem gondolkoztam. Az igazi Bmw függők benzinesek! :lol:
Az anyagért bármire képesek! :lol:

2011.05.21. 17:42

LeviM5 írta:
apa írta:Meglátszik az igazi BMW-s szeretet,mert aki függő az benzinessel jár,aki munkás autónak használja,na az a Diesel-es.

Mondasz valamit! Ezen eddig nem gondolkoztam. Az igazi Bmw függők benzinesek! :lol:
Az anyagért bármire képesek! :lol:

Lájkolom! :taps: :lol: :lol: :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2011.05.21. 19:40

apa írta:
szekeres írta:
apa írta:
XenonBalazs írta:

csak a benzin azért is!

Hozzák csak a puskájukat,majd befogom a cső végét a benzines akkor is jobb ha drágább hajtóanyaggal megy, meg többet eszik. :franko:
Meglátszik az igazi BMW-s szeretet,mert aki függő az benzinessel jár,aki munkás autónak használja,na az a Diesel-es.Bocs ha valakinek a májáig hatoltam. :mrgreen:

Helo
A munkás autó hasonlat egy kicsit erős :wink:
Ez a Márka még nem a zöldséges (( merci )) kategória

2011.05.21. 20:12

A BMW nagy tévedése a Diesel motor volt,csak meg kellett lépnie,mert különben soha nem érte volna el a piacon az eladási arányt a többi márkával szemben.
Fele ennyi darabot sem tudott volna értékesíteni mint így,a gyártás elején elég sok gond volt a Diesel motoraival,de húsz év alatt egy kicsit belejöttek mint a kiskutya az ugatásba.
De ez még mindig nem azt jelenti,hogy dícsérem,mert nem mondható jobbnak mint a benzines.
Ismétlem,aki nem akar annyit fizetni a benzinért,az kénytelen büdös gázolajossal járni.
Bocs ha valakinek a májáig hatoltam. :mrgreen:

2011.05.21. 20:29

apa írta:A BMW nagy tévedése a Diesel motor volt,csak meg kellett lépnie,mert különben soha nem érte volna el a piacon az eladási arányt a többi márkával szemben.
Fele ennyi darabot sem tudott volna értékesíteni mint így,a gyártás elején elég sok gond volt a Diesel motoraival,de húsz év alatt egy kicsit belejöttek mint a kiskutya az ugatásba.
De ez még mindig nem azt jelenti,hogy dícsérem,mert nem mondható jobbnak mint a benzines.
Ismétlem,aki nem akar annyit fizetni a benzinért,az kénytelen büdös gázolajossal járni.
Bocs ha valakinek a májáig hatoltam. :mrgreen:

Jól el vagy tévedve.... :(

2011.05.21. 20:42

Én meg ahelyett hogy szidnám a benzineseket, inkább megyek egy karikát vele! Ha milliomos leszek, fogok is venni, de amíg napról-napra élünk, nem tudok fenntartani egy kocsit arra, hogy nézegessem, takarítgassam, mosogassam, polírozzam! Ezt legalább használom napi rendszerességgel. Minden nap. Amit meg meg spórol, megesszük! Nyomatékból kényelmesebb autózni is! :wink:

2011.05.21. 21:04

Miért Gábor,te még nem érezted a Diesel szagát? :lol: Na ne mond!
Azzal,hogy kijelentettem büdös a Diesel nem szidtam,csak megmondtam az igazat. :wink:
Azt mondjátok figyelmesen kell elolvasni a HSZ.-eket,ez rátok is vonatkozik. :lol:
A véleményemet mondom,amikor azt jelentem ki,hogy "NEKEM"a benzines jobban bejön,én jobban szeretem,de azt nem mondom,hogy más ne szeresse.
Szerencsére van választási lehetőség, köszönjük a BMW-nek és használjuk sokáig élvezettel. :lol:

2011.05.21. 21:24

Megélhetési politikus...
Megélhetési vállalkozó...
Megélhetési diseles...
:lol: :lol: :lol:

Napi használatra :diesel , élményautónak :benzin lehetőleg sok hengerrel!

Az ideális az lenne, mindkettőből lenne 1 a garázsban.

Nálam: e36 M3 cabrió, e60 535d, e39 M5 és egy 30d X5 áll! (majd ha nyerek a lottón.)

bmwdance

2011.05.21. 21:28

LeviM5 írta:Megélhetési politikus...
Megélhetési diseles...

Nálam: e36 M3 cabrió, e60 535d, e39 M5 és egy 30d X5 áll! (majd ha nyerek a lottón.)

bmwdance

Osztom :franko:

2011.05.21. 21:38

204d1 írta:
LeviM5 írta:Megélhetési politikus...
Megélhetési diseles...

bmwdance

Osztom :franko:

Szintén! :franko: Ez egy kellemes géppark lenne. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWFUN az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2011.05.21. 21:41

Ha már vicc, én úgy gondolom, kell egy Audi RS6!

2011.05.21. 21:47

bmw520ds írta:Ha már vicc, én úgy gondolom, kell egy Audi RS6!

:sírás: :pisztolyos :kalapács :evil: :twisted: :pisztolyos :mereg: :twisted:

2011.05.21. 21:48

bmw520ds írta:Ha már vicc, én úgy gondolom, kell egy Audi RS6!

Ezt nem köszönöm meg! :lol:

2011.05.21. 21:54

Miért? Hóban-latyakban nagyon is jó kocsi lehet! :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge