![]() |
2015.12.15. 15:08
Imco írta:didli írta:Sziasztok!
Lelkesen olvasom a fórumot, de ezt a részt még nem volt időm, viszont most segítségre lenne szükségem (keresőt már használtam a témában). E39, touring, automata szintszabályzós hátsó futóművel. Utólag lett beépítve gyári xenon, nem általam. Viszont tipikus...fényszórómosó nem. Mit kell tegyek, hogy legyen ilyenem? (azon kívül, hogy veszek egy bontott szettet) Mik kellenek pontosan hozzá? (spricni, csövek, motor, tartáy, relé...???) Illetve hogy kell beszerelni?
Az automata magasságállítás is érdekelne, hogy teljesen perfekt legyen.
köszikösziköszi
Pályázd meg Schnitzert az igényeddel! Gyönyörűen lerajzolta nekem annak idején! / lehet hogy ez titok!/
Vagy Gallaca talán be is szereli ha épp nincs a 6-osban!!
Egyébként kb. teljes a lista azzal amit felsoroltál.
2015.12.18. 20:57
2015.12.18. 21:00
Bandi1978 írta:Halihó!
Lenne egy kérdésem.
Egy 1998-as évjáratú gyári xenon -vagyis fél xenon, mert az egyik izzó ugye H7- fényszóró burkolatát is csak ezzel a sütőben hevítős módszerrel lehet leszedni?
Mintha láttam volna olyan videót, ahol csak simán szétpattintotta az elkövető...
2015.12.18. 21:14
2015.12.18. 22:53
Bandi1978 írta:Akkor jól gondoltam, hogy csak valami puha gumitömítés zárja?
Mert burkolatcsere esedékes nálam...
Tehát, ha veszek burkolatot, akkor simán átpattintom és kész?
Semmi extra szakbeavatkozás nem kell?
2015.12.30. 21:59
2015.12.30. 22:06
E398130 írta:Üdv...sziasztok...
Most regisztráltam az oldalon mert látom,hogy sokan itt találnak megoldást a problémájukra...
Szóval az ên problémám az oldal és magasság állító műanyag darabokkal van ugyan is nem működnek...
A kérdésem,hogy tud e valaki ilyen műanyag fényszóró állítókat 2001.01.10 havi E39 hez??? Illetve mennyibe kerül???Esetleg ha van tapasztalata akkor ossza meg,hogy lehet e a helyén cserélni ezeket az alkatrészeket...
Fontos lenne mert a lámpáim szerintem erőtlenek is és széthordanak...
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
2015.12.30. 22:07
E398130 írta:Üdv...sziasztok...
Most regisztráltam az oldalon mert látom,hogy sokan itt találnak megoldást a problémájukra...
Szóval az ên problémám az oldal és magasság állító műanyag darabokkal van ugyan is nem működnek...
A kérdésem,hogy tud e valaki ilyen műanyag fényszóró állítókat 2001.01.10 havi E39 hez??? Illetve mennyibe kerül???Esetleg ha van tapasztalata akkor ossza meg,hogy lehet e a helyén cserélni ezeket az alkatrészeket...
Fontos lenne mert a lámpáim szerintem erőtlenek is és széthordanak...
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
2015.12.30. 23:42
2016.01.04. 18:47
2016.01.04. 21:25
Tot írta:Sziasztok
Tudna valaki ajanlani egy olyan szervizt,muhelyt,szerelot ahol beszerelnek nekem az autoba a gyari xenon szettet?(Szazhalombatta,Erd,Budaors,Csepel,Pest)Olyan helyet keresek ahol ertenek a Bmw-hez.
Elore is koszonom a valszokat
Tot
2016.01.04. 22:05
Schnitzer írta:Tot írta:Sziasztok
Tudna valaki ajanlani egy olyan szervizt,muhelyt,szerelot ahol beszerelnek nekem az autoba a gyari xenon szettet?(Szazhalombatta,Erd,Budaors,Csepel,Pest)Olyan helyet keresek ahol ertenek a Bmw-hez.
Tot
Budaörs.
Szabó Dani
mobilgumi.hu
ő biztos megoldja
2016.01.04. 22:10
Tot írta:Sziasztok
Tot
2016.01.05. 13:24
Gallaca írta:Tot írta:Sziasztok
Tot
Azt tudod, hogy ehhez hátsó "H" lengőkart is kell cserélni? Nincs rajta a szintjeladó rögzítőfüle.
2016.01.05. 14:56
Tot írta:
Szia
En igazabol a gyari megoldasok hive vagyok de egy tarto miatt nem cserelnem a lengokart.Bar nem ertek hozza de amit lattam az csak egy oda heggesztett vas tarto.Ezert szerintem nem erdemes cserelni.Bar ez az en reszemrol csak feltetelezes.
2016.01.05. 15:03
Imco írta:Tot írta:
Szia
En igazabol a gyari megoldasok hive vagyok de egy tarto miatt nem cserelnem a lengokart.Bar nem ertek hozza de amit lattam az csak egy oda heggesztett vas tarto.Ezert szerintem nem erdemes cserelni.Bar ez az en reszemrol csak feltetelezes.
Ha az is alu, akkor tréfás lesz hegeszteni.
2016.01.05. 19:05
Szia
2016.01.05. 19:52
kovessyroli írta:Imco írta:Tot írta:
Szia
Alut is lehet hegeszteni, csak gép kell hozzá, meg szaktudás.
Ha jól rémlik, AWI -val csinálják.
Nekem az E61-en egy tetőcserép átlyukasztotta az alu géptetőt.
Elvittük egy KANIZSA INOX nevű céghez, és csodálatosan behegesztették a lyukat.
2016.01.05. 20:09
Imco írta:kovessyroli írta:Imco írta:Tot írta:
Szia
Alut is lehet hegeszteni, csak gép kell hozzá, meg szaktudás.
Ha jól rémlik, AWI -val csinálják.
Nekem az E61-en egy tetőcserép átlyukasztotta az alu géptetőt.
Elvittük egy KANIZSA INOX nevű céghez, és csodálatosan behegesztették a lyukat.
Én is hegesztettem már alut a motoromon.
Azért ott futóműnél a hő a terhelés és tartósság miatt megnézném a produktumot.
2016.01.06. 01:37
Szia