![]() |
2008.10.08. 21:47
tom írta:Sziasztok!
Nem világít a touring harmadik féklámpája.Valamilyen nagyszerű ledes megoldással van csinálva,úgyhogy égőt cserélni nem lehet,ráadásul feszegetni sem merem,mert ragasztottnak tűnik.
Valaki javított már ilyet?Vagy valami ötlet,hogy mit csináljak vele?
2008.10.08. 21:59
admin írta:tom írta:Sziasztok!
Nem világít a touring harmadik féklámpája.Valamilyen nagyszerű ledes megoldással van csinálva,úgyhogy égőt cserélni nem lehet,ráadásul feszegetni sem merem,mert ragasztottnak tűnik.
Nem hiszem hogy a lámpával van a baj annál inkább az ajtó sarok pántnál futó kábelek hajlamosak eltörni.Meg kéne mozgatni közben fékezni és figyelni hogy nem-e villan föl néha.
2008.10.09. 07:50
2008.10.09. 10:57
tom írta:admin írta:tom írta:Sziasztok!
Nem hiszem hogy a lámpával van a baj annál inkább az ajtó sarok pántnál futó kábelek hajlamosak eltörni.Meg kéne mozgatni közben fékezni és figyelni hogy nem-e villan föl néha.
Én is valami hasonlóra gyanakodtam,mert ugye,ha 1 led kiég,a többi még világítani.(gondolom én)De akárhogy mozgattam a kábelt,nem csinált semmit.Úgyhogy,igen vissza kell vinnem az elektromoshoz,pedig a múlt héten hoztam el a szintszabályzó kábelezése után.Az meg még midig nem jó,hiába nem hoz hibát a gép.
2008.10.09. 12:10
2008.10.09. 12:16
admin írta:Keres rá a netten a WDS nevű progira tartalmazza az összes kapcsolási rajzot.riggs írta:nemrég vettem egy 528IA-t olyan gondom van vele ,hogy az eredeti ablaktörlö relét elkötözve/kiiktatva/beszerelt valaki két citroen ,peugeot relét a müszerfal alá.nem is müködik rendesen![]()
vissza kötetném ahogy volt ,de szervizbe nem nagyon akarom vinni legalábbis nem oda ahova eddig.
van egy jó villamoság szerelö de nincs bekötési rajza
nem tudnátok szerezni nekem egyet
elöre is köszi!
2008.10.09. 17:29
MChris írta:jackson írta:MChris írta:Ha lenne valaki aki lefordítaná mit ír,mert nem értek mindent:
Rear window defogger
Thawing phase
After terminal 15 new start and after being switched on for the first time, the time interval for the rear window defogger is determined in order to achieve an optimum thawing effect.
Thawing time at outside temperature > 15 o C = 10 minutes
Thawing time at outside temperature < 15 o C = 17 minutes
Undervoltage cutout does not take place during the thawing phase
After-heating phase
In order to maintain the battery charge level, once the initial thawing period has elapsed, the rear window defogger can only be activated for 5 minutes every time the button is pressed.
Előre is köszönöm szépen!
Tehát: miután először bekapcsolod a hátsó ablak fűtés meghatározza az optimális fűtési idő. Lásd külső hőmérséklet nagyobb mint 15fok 10 perc ha kisebb 17perc.
Alacsony feszültség nem zavar fűtési fázisban. (Szerintem ha alá megy a fesz akkor se kapcsol ki, csak nem indul el ha alacsony)
A első fűtési fázis után az akkut védendő a hátsó ablak fűtést csak 5 percre tudod bekapcsolni minden gomb nyomás után.
Üdv: Jackson, a tolmács
Olvasztási idő:
Köszön szépen!![]()
Akkor már csak azt kell kiderítenem kell-e járó motor az ablakfűtés müködéséhez
2008.10.09. 19:38
2008.10.10. 00:26
2008.10.10. 06:01
2008.10.10. 10:41
2008.10.10. 11:57
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Jelenleg ott tartok,hogy benne van már utólag a nagy BC,gyári CD,utólagos gyári MID kábel is! Ma tudtam meg,hogy vennem kell 1 másik óracsoportot,ami boardos,MERT az enyém NEM boardos EGYÁLATLÁN!
Jah... már a boardos indexkapcsoló is benne van az autóban! Lényegében felprogramozás,óracsoport,bekötés híja van a dolognak!
A MID kábelt ugye a biztosítékházba kéne bekötögetni az 5 kis vékony vezetéket,de halvány,lila fogalmam sincs hova menne be!
2008.10.12. 13:02
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Kérem valaki segítsen 1 műhely ajánlásával,mert lassan kikészülök idegileg...
Jelenleg ott tartok,hogy benne van már utólag a nagy BC,gyári CD,utólagos gyári MID kábel is! Ma tudtam meg,hogy vennem kell 1 másik óracsoportot,ami boardos,MERT az enyém NEM boardos EGYÁLATLÁN!
Jah... már a boardos indexkapcsoló is benne van az autóban! Lényegében felprogramozás,óracsoport,bekötés híja van a dolognak!
A MID kábelt ugye a biztosítékházba kéne bekötögetni az 5 kis vékony vezetéket,de halvány,lila fogalmam sincs hova menne be!
2008.10.14. 11:51
2008.10.14. 19:53
bmw540ipower írta:Sziasztok! Olyan segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy van egy BMW 540IA e39-em és megdöglött az AC. Na most olvasgattam itt a fórumot és olyat írtak többen is, hogy van egy átemelő szivattyú meg egy AC. Most nekem a BMW-nél azt monták, hogy az enyém belső AC-s csak 1 pumpa van benne. Akkor most az a hátsó ülés alatt az anyósülés felől lesz?
Tud valaki segíeni? Hogy kell azt szérszedni?
Előre is köszönöm!
2008.10.14. 20:00
2008.10.14. 20:19
2008.10.14. 22:01
bmw540ipower írta:Köszönöm szpen a segítséget. Már délután szétszedtem és azt hittem rosszul lártok! Az AC-n egy saru rajta volt a -, a + meg a tankban a benzinben filyegett. Szerencsém volt, hogy nem ért hozzá a szivattyúhoz! Össze volt kókányolva egy vezetére volt ráforrasztva a saru mert gondolom az eredetit letörték.
2008.10.14. 22:04
bmw540ipower írta:Köszönöm szpen a segítséget. Már délután szétszedtem és azt hittem rosszul lártok! Az AC-n egy saru rajta volt a -, a + meg a tankban a benzinben filyegett. Szerencsém volt, hogy nem ért hozzá a szivattyúhoz! Össze volt kókányolva egy vezetére volt ráforrasztva a saru mert gondolom az eredetit letörték.