![]() |
2007.11.23. 17:38
Labi írta:Sziasztok!
Csak egy aprócska kérdésem volna: Nektek is változok a rádió/Cd.. hangereje egy picivel, minél gyorsabban a száguld a paripa, vagy csak én hallucinálok? Már egy ideje észrevettem, de csak most jutott eszembe, hogy megkérdezzem.
Lehet, hogy már nem csak én kepzelődöm, mert ezt az egyik haver is megjegyezte, mikor vittem.
....Szóval ezt nekem nem a hangok mondták![]()
Üdv,
Labi
2007.11.23. 17:57
PMiki írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Gondolkodom Cd tár beépítésén!Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem?
Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem?
![]()
A másik kérdésemre senkinek nincs ötlete? (az erősító panel)
Ha nem feltétlen csak CD tárban gondolkodsz akkor nézz be az MP3 topicba.
PMiki
2007.11.23. 18:01
efer írta:Labi írta:Sziasztok!
Csak egy aprócska kérdésem volna: Nektek is változok a rádió/Cd.. hangereje egy picivel, minél gyorsabban a száguld a paripa, vagy csak én hallucinálok? Már egy ideje észrevettem, de csak most jutott eszembe, hogy megkérdezzem.
Lehet, hogy már nem csak én kepzelődöm, mert ezt az egyik haver is megjegyezte, mikor vittem.
Üdv,
Labi
jól hallod! sőt azt is lehet állítani, hogy mennyire erősödjön a sebességgel. nézz be a tippek-trükkök közé
2007.11.23. 18:02
Labi írta:Sziasztok!
Üdv,
Labi
2007.11.23. 18:12
Anti520i írta:vaszarig írta:Anti520i írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Gondolkodom Cd tár beépítésén!Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek megérné- e? Kb mennyi költséggel járna, mi minden kell hozzá? Nekem eredetileg Reverse RDS rádióm volt, de most egy Bussines RDS MID-del. Ha jól tudom, ez már kezeli a tárat, nem?
Valamelyikőtök szerelt már be utólag? Nekem most 50be ajánlottak egy 6os tárat mindennel együtt! Ez jó ár, nem?
![]()
Helló!
Igen,kb ennyibe megy a CD-tár.
Nem tudom milyen vezeték kell hozzá.De ha adják hozzá ennyibe,az jó.
Szerintem érdemes beszerelni,ha nem érdekel a DVD és a TV
Hali!
Én is ezért gondolkodom csak rajta, mert kompletten el tudnám hozni úgy, hogy ráadásul én szerelem ki a másik autóból!![]()
Ami a TV-t, illetve a GPS-t illeti, akarnék én is, de ahogy számolgattam, akkor inkább gyüjtögetek még picit, s veszek majd egy fiatalabbat, amiben már mindezek benne lesznek!
Helló!
Ha jól emlékszem,akkor 4db csavarral van rögzítve a CD-tár a tartóhoz és 7-es villáskulcs kell hozzá![]()
De gondolom a vezetékeit nem lesz egyszerű kibontani
2007.11.23. 18:14
Ali_Killer írta:Labi írta:Sziasztok!
Üdv,
Labi
Teljesen jól hallod !![]()
20 km/óránként hangosodik azt nem néztem meddig de 100km/óránál még igen.
A rádió hang beállításoknál lehet 0-5 ig állítani hogy milyen mértékben hangosodjon egy ugrásnál.
Szerintem egy nagyon jó dolog !!
2007.11.23. 19:09
2007.11.23. 19:48
Anti520i írta:Diabolica írta:Anti520i írta:Helló!
Lenne egy kérdésem.![]()
Milyen árban vannak a díszlécek?Az első lökhárító kivételével.
Chromline-t szeretném lecserélni,shadowline-ra,mert tervben van
egy M5-optik első lökhárító![]()
Köszi a segítséget!
Marha drága!
Nekem kellett vennem párat , a fényes feketének 15-20 rugó körül mozgott darabja. A matt fekete a fele, 40%-a de egyenként értendő, és gyakran meg kell venned bele a gumicsíkot is ami külön van és nem moindenesetben tudod majd feltétlenül visszatenni a régit pl. a vízzáró csíknál. Bontottban meg elég ritka az ami nem gányolt de nem kizárt hogy találsz.
Köszi a gyors választ![]()
Erre nem számítottamSajnos a chromline lécekkel nem lenne jó az M5-optik lökhárító
Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.Norbi530d gépén láttam egy ilyen átalakítást.A képtárban van 2 kép.Egyiken még chromline,másikon már ezüst és M5-optik lökhárító.Majd valami megoldást találok
2007.11.23. 20:11
vaszarig írta:PMiki írta:vaszarig írta:Sziasztok!
![]()
Ha nem feltétlen csak CD tárban gondolkodsz akkor nézz be az MP3 topicba.
PMiki
Szia PMiki!
Olvasgattam azt a topicot is, de nem tudom akarnék-e annyit költeni rá!Igazából egy gyári mp3-as fejegységgel is beérném, de azt nem találtam sehol!
2007.11.23. 20:20
efer írta:Anti520i írta: Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.
hát ez így nem feltétlenül igaz: rhantos az enyémről kb 2,5 perc alatt szedte le körbe az összeset, és ez idő alatt fel is tette az övére, plusz az övéről leszedetteket felrakta az enyémre... (kicsit bonolultabban fogalmazva azt, hogy megcseréltük a két gépen a díszléceket körbe)
2007.11.23. 20:32
Diabolica írta:Anti520i írta:Diabolica írta:Anti520i írta:Helló!
Lenne egy kérdésem.![]()
Milyen árban vannak a díszlécek?Az első lökhárító kivételével.
Chromline-t szeretném lecserélni,shadowline-ra,mert tervben van
egy M5-optik első lökhárító![]()
Köszi a segítséget!
Marha drága!
Nekem kellett vennem párat , a fényes feketének 15-20 rugó körül mozgott darabja. A matt fekete a fele, 40%-a de egyenként értendő, és gyakran meg kell venned bele a gumicsíkot is ami külön van és nem moindenesetben tudod majd feltétlenül visszatenni a régit pl. a vízzáró csíknál. Bontottban meg elég ritka az ami nem gányolt de nem kizárt hogy találsz.
Köszi a gyors választ![]()
Erre nem számítottamSajnos a chromline lécekkel nem lenne jó az M5-optik lökhárító
Az a dolog is felmerült,h nehéz lenne kicserélni,mert az ajtókon jól meg van ragasztva.Norbi530d gépén láttam egy ilyen átalakítást.A képtárban van 2 kép.Egyiken még chromline,másikon már ezüst és M5-optik lökhárító.Majd valami megoldást találok
Öhm, Öhm, lehet, hogy egy kicsit félreértettelek, elnézést. Én fent az ajtóüvegek kereteinek az árait írtam, nem a díszlécekét, még egyszer bocs.
Ha rászánod magad, szólj mert nekem van egy shadowline szettem, de cirka a felét vagy eldobáltam vagy ráléptem, vagy le sem szedve eladtam egy ajtóval együtt. A másik fele megvan, odaadom ingyen, próbálkozni lehet velük. Nekem a fényes feketével volt olyan gondom, hogy az új és a mellette lévő régebbi (5 éves) bizony meglehetősen elütött, ezért olyan darabokat is meg kellett vennem ami tök hibátlan volt, de az újat mellétéve viccesen nézett ki a kettő amikor megcsillant rajta a fény.
2007.11.23. 21:12
2007.11.23. 21:22
tom írta:Itt egy mp3-as cd-tár.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Ha valakit érdekel..
2007.11.23. 21:50
2007.11.23. 22:20
2007.11.24. 13:16
pappkari írta:kár hogy fénykép nélküli a vajbőr belső de olnap felhivom megkérdezem milyen állapotba van
kérdés: mennyi macera van azzal ha nekem nem memoriás van???? nehéz bekötni a memóriást?
2007.11.25. 03:31
2007.11.25. 08:57
fodilaci írta:Sziasztok,
Két kérdésem lenne:
Lecseréltem a nyári gumit télire. A nyári méretei: 235/45ZR17, a téli méretei: 195/65/R15.
Bár elég soknak tartottam a fogyasztást városban (16-17L most a hidegebb időszakban, de nyáron is 16 volt a nyári gumival), de most, hogy rátettem a téli gumit 13L lett.
Lehetséges ez szerintetek, hogy 3-4L-rel többet egyen az autó a nagyobb gumi miatt?
A másik kérdésem az lenne, mivel sajna nem találtam rá választ sehol, hogy a nagy boardon mit jelent a limit menü?
Köszi!
Üdv,
Laca
2007.11.25. 10:08
kbhont írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Két kérdésem lenne:
Lecseréltem a nyári gumit télire. A nyári méretei: 235/45ZR17, a téli méretei: 195/65/R15.
Bár elég soknak tartottam a fogyasztást városban (16-17L most a hidegebb időszakban, de nyáron is 16 volt a nyári gumival), de most, hogy rátettem a téli gumit 13L lett.
Lehetséges ez szerintetek, hogy 3-4L-rel többet egyen az autó a nagyobb gumi miatt?
A másik kérdésem az lenne, mivel sajna nem találtam rá választ sehol, hogy a nagy boardon mit jelent a limit menü?
Köszi!
Üdv,
Laca
Szia Laca!
1, Igen lehet ekkora különbség.
Pl nézd meg, egy szoba mérlegen, hogy hány kiló az egyik, és hány kiló a másik kerék!
Biztos vagyok ben, hogy a télid jóval könnyebb, mint a nyárid!
Továbbá, a nyári kereked átmérője ~53.9 cm, a téli ~50.6cm, ( minusz a kopottsága!) Ez is jelentősen befolyásolja a fogyasztást, ill menet tulajdonságokat!
2, A limit, az a szolgáltatása a gépednek, hogy az általad beállított sebességnél hangjelzést ad, ill a km órába írja! Pl. nagyon jó, a téli gumi sebesség határához állítani, és így véletlen sem felejted el!
2007.11.25. 11:30
kzoli819 írta:kbhont írta:fodilaci írta:Sziasztok,
Két kérdésem lenne:
Köszi!
Üdv,
Laca
Szia Laca!
1, Igen lehet ekkora különbség.
Pl nézd meg, egy szoba mérlegen, hogy hány kiló az egyik, és hány kiló a másik kerék!
Biztos vagyok ben, hogy a télid jóval könnyebb, mint a nyárid!
Továbbá, a nyári kereked átmérője ~53.9 cm, a téli ~50.6cm, ( minusz a kopottsága!) Ez is jelentősen befolyásolja a fogyasztást, ill menet tulajdonságokat!
2, A limit, az a szolgáltatása a gépednek, hogy az általad beállított sebességnél hangjelzést ad, ill a km órába írja! Pl. nagyon jó, a téli gumi sebesség határához állítani, és így véletlen sem felejted el!
Arról nem is beszélve, hogy a nyári gumid 23,5 cm széles, a télid meg 19,5 cm széles. Ez 4 centi különbség a tapadási felületben, a télinek kisebb a gördülési ellenállása, a motornak kevesebb erő kell a meghajtásához.